Att göra imorgon

Gå upp innan det blir för varmt och ta en joggingtur
Städa mitt rum (som vanligt^^)
Åka till Hägernäs strand och sola + picknicka
Fixa en fin överraskning till M (varför berättar jag imorgon)
Söka minst tre jobb

Så, vad ambitiös jag känner mig. Inga dåliga mål för en Måndag!

I'm gonna soak up the sun

Superkul på Tegel igår, champagnen flödade och sällskapet supertrevligt. Det sista järngänget bestående av mig, M, Patrik och Marcus gjorde dessutom en kort visit på MG innan det var dags att tack för kvällen. Idag har jag legat och gnällt över värmen på vår altan, druckit soda stream hallonsoda och rökt för mkt. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Supernatural. Skriver nog en liten to-do list också och publicerar innan jag somnar.


090530

Har legat och lapat sol på M's baksida med ett iskallt glas cola med citronskivor i. Och hör och häpna, jag har faktiskt fått lite färg!  Nu ska ta en lite powernap så jag är fit for fight ikväll när Brottby tar över Tegel^^



OMG, search for BFF

Det gick fint att jobba idag, var härligt väder och tiden gick rätt fort. Ikväll ska jag hem till M (fast är lite sugen på Elin Klings fest för minoutfit.se, kan kanske släpa med honom) och så ska min lillasyster på sin avslutningsbal! Ska ta lite bilder på henne så får ni se hennes fina klänning. Den lär jag låna! Den är mer en cocktail-klänning men de är inte lika formella som vi var på vår bal.

 Åh, fatta att det var 4 år sedan!


ps.

Häromdagen var jag i Bromma och åt en liten pizza.


petit

Idag efter jobbet tog jag ett långt varmt bad och läste om en bra bok. Nu ska jag snart bli upphämtad av V, vi ska äta kräftor och sen avsluta kvällen med lite brie och vindruvor. Härlig Torsdagskväll med andra ord!

090528

Idag vill jag inte jobba. Det är så varmt under mitt täcke...

New Shoes

Mina nya skor från chapnlle.com anlände idag!



Lägger upp bild när jag har på mig dem imorgon eller så, den här bilden gör dem inte rättvisa!

Kap!

Vad köpte jag då igår? Jo, två nagellack på Kicks (silver och svart) samt ett par sjukt billiga (99kr!) men fula springskor. Grymt skönt att man kan smita in på Stadiums junior-avdelning och göra såna fynd.




26 maj

Hade en fantastisk dag inne i stan igår tillsammans med Jo. Men långa texter blir så trist så jag har gjort ett litet bild-repotage eller liknande här, för er njutning!^^



Var lite tidig till tandläkaren så satte mig i Vasaparken och åt frukost. Satte förövrigt in nya fina ljus-rosa snoddar, fiiint!



Hittade en söt väska på Åhléns när jag väntade på Jo, alla ni som vet vilken Magritte tavla den härmar förstår dess charm.



Åkte till söder och åt McDo i Björns Trädgård. Jo med sina nya Ray Ban Aviators, avis!



Efter allt rotande i second hand butiker slog vi oss ner på Brasseriet och drack lite vin.



I'm off

Det gick superfort att jobba idag eftersom de flesta hästarna går ute dygnet runt. Alltså har jag haft massa tid att slappa i soffan, ätit B&J's och tittat på film. Imorgon är det tandläkarebesök som står på schemat och sen söder med Jo. Men just nu är det dags att hoppa in i duschen, packa min lilla American Apparel väska och ta bussen till Vallentuna.

Tjingeling!


090525

Idag ska det bli 20 grader och solsken! Det är nästan så att jag tycker det ska bli härligt att gå till jobbet.

Nästan^^

la la la

Igår åkte jag, Fia, Robin och M till K-fem och kikade i butiker. Köpte ingenting men hittade ganska mkt fint. Speciellt svårt var det att hålla sig från ett par riktigt snygga skor på Scorett. Tröst-åt massa godis och onyttigheter istället medans vi kikade på "Änglar och Demoner". Tyckte den var riktigt bra även om "Da Vinci koden" var mkt bättre.

Sen åkte vi hem till Fia där jag kickade ass på singstar Abba^^

Om det så är det sista jag gör...

Denna video summerar min kväll på ett fantastiskt sätt^^





15.49

Och nu, systemet.

090522

Godmorgon, är så fruktansvärt trött idag men tänker positivt. Om ca 5 timmar borde jag vara hemma igen, redo för en dusch och en powernap^^ Men just nu är det alltså, som vanligt, dags att hoppa på cykeln och röra mig mot jobbet.  Är himla avundsjuk på er som har ledig klämdag idag, sov vidare and enjoy it!

Belöning utlovas!




Min fin-fina kavaj från Gina Tricot har varit på vift ett bra tag nu. Så om jag glömt den hemma hos någon eller så, SNÄLLA, lämna en kommentar eller ring mig. Har ni en ledtråd som leder till att jag hittar den så bjuder jag på fika/drink/whatever!



1 2 3 4 5 6

Har tittat på "The exorcism of Emily Rose" med Fia och Victoria och vräkt i mig B&J's. Nu är jag hemma men känner mig lite orolig efter filmen, trots att den inte var så fruktansvärt läskig. För att lugna min livliga fantasi har jag gjort té och spotify-at fram albumet "The ultimate most relaxing Debussy in the universe" (Ja, det heter faktiskt så^^).

Så nu ska det alltså relaxas till Clair de Lune, Rêverie och annat trevligt piano-plonk.

At Friday's last Friday











Have a nice day

Ska smita ner till Fia och äta lite cheesecake (favorit!) samt lägga fram mina planer om Gröna Lund imorgon. Det kommer ju typ vara galet mkt människor där men jag är så himla sugen på att åka Insane! Ju fler som följer med desto roligare så hör av er om ni är sugna.






090520

Off to work.

Efter 4 dagars ledighet känns det här lite tungt måste jag erkänna, men men, imorgon blir det ju sovmorgon igen!

Stolt Spotify -are

ca 100år efter resten av civilisationen.

Best Ever

Ska inte förstöra någonting för alla er som följer GossipGirl men såg säsongsfinalen för en liten stund sedan och...

OMG OMG OMG OMG OMG

Sambuca in my <3

Vet ni hur kul det är att vara monsterfull en måndag med Black mamba och Röde baronen?

Det är jävligt najs.

43 - jag anropar dig - och det är sant

ROGER  THAT!

Update: Vad tusan. Don't drink and blogga...

Is she really gonna take him home tonight?


Kvantilop

Gossip Girl mys med Fia i eftermiddags (hur mkt längtar vi efter säsongsfinalen imorgon!?) sen blev jag upphämtad för hemligt uppdrag på systembolaget. Sjukt rolig kväll följde (och pågår) med Hallon-rosé, kodnamn, bra musik och god mat tillagad av Elin :) Kodnamnen i fråga var en härligt flummig grej vi håller fast vid. Här är de,

Victoria - Black Mamba
Erik - Röde baronen
Jag - Rut (fantasin tog slut^^)


måste somna om

Har varit vaken sen kl 06.00, är ju ledig idag. Varför gör jag såhär  mot mig själv?

17 Maj

Med tanke på att  Sverige alltid lyckas göra mig besviken när det gäller ESC och andra evengemang så är det tur att jag kan förlita mig på min Norska sida. Galen utklassning igår och idag firas norges nationaldag, syttende mai.

 För intresserade finns Norges nationalsång nedan, fast i framtiden kommer den kanske heta "Fairytale", haha^^


Palace station

Igår kväll var verkligen askul men slutade väldigt dramatiskt. Vi samlades i Kungsträdgården och svepte massa öl vid sju-tiden innan vi gick till Friday's och drack massa goda glass-drinkar (glass+sprit=gott^^) min favorit är den med Oreo-kakor i. MUMS!  Tillslut blev vi ett riktigt stort gäng som satt och mös under infravärmen och åt kycklingvingar.

Nånstans runt kl 11 fick dock det stackars födelsedagsbarnet superont i magen. Fia har haft problem med sin galla tidigare så vi tvingade in henne i en taxi och körde gasen i botten in till Danderyds akutmottagning. Mötte upp hennes mamma och skrev in henne innan vi satte oss och väntade. Tillslut åkte jag och M till Vallentuna eftersom Fia skulle bli kvar ett bra tag. Pratade med henne imorse och även om hon fortfarande var groggy efter allt smärtstillande så var hon hemma och mådde hyfsat bra! Ska kanske ner sen och mysa lite och kolla på ESC :)

Det var min Fredag!

rien de rien

Jag är helt kääär i V's nya bil, det är en helt adorable lite blå Peugeot som vi gett namnet Beyoncé (eller lilla blå). Anledningen till namnet är lång men förutom en hel del märkliga skäl till att hon döptes till det så har hon jävligt fin kurvor^^

Imorgon ska vi nog dra in till Rix FM festivalen för ett lite försenat firande av Fia, med uppvärmning på Fridays. Sen ska vi dansa och sjunga till Snow Patrol, Star Fighters (bäst i hela melodifestivalen) och mina absoluta favoriter Melody Club! Sen var de några andra värdelösa artister som inte är värda att nämnas vid namn.


Dr Feelgood

Jag är verkligen helt galet klantig, det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att slå huvudet i en dörr samtidigt som jag öppnade den. Men förutom några små mess-ups gick dagen smidigt i alla fall^^ Nu ska jag snart åka till Täby med V och hämta hennes nya bil!


PS: Jag har nu körkortstillstånd, så se upp i trafiken!

Idag är ingen vanlig dag...

För det är Fias födelsedag, Hurra Hurra Hurra!

Fia (Sofie om man ska vara nogrann) är en underbar liten sötnos som jag känt hela mitt liv. Vi har varit med om det mesta ihop och hon är utan tvekan en av de personer som jag skrattat mest med under mitt liv. Oftast åt väldigt märkliga saker, ska inte gå in på detaljer men det finns trevliga historier om svanar, dockdagar och annat^^ Det skulle verkligen inte förvåna mig om vi hänger ihop i minst 20år till :)

Grattis på födelsedagen raring ♥



Galen tjej, Galen kväll


Nitar och Läder

Hoppas att du kan förlåta mig för att jag är en sån satans copycat Ida T! Men jag var bara tvungen att beställa hem de här skorna, så djävulskt fina :)


tainted love

Har tagit mig i kragen och skickat iväg ett par CV:n nu. Orkar inte börja jobba heltid igen men men, vad har jag för val? Annars så har jag varit med  V och tittat på bil idag, handlat lite i Täby, tittat på Gossip Girl och utfört olagliga aktivitet i Arninge, hihi^^ Är alldeles för trött för att börja fota inköp och solglasögon nu så ni får lugna er!

Imorgon ska jag färga håret igen, vill verkligen få en perfeeekt röd färg så jag kan köpa långa lockiga extensions, åh, men kommer väl som vanligt aldrig bli nöjd så vi får se hur det blir med det. Nu är det dags för en cigarett och en kopp thé (med massa socker i) följt utav en bra film och ett par timmars sömn.


090511

Helgen som barnvakt gick utmärkt trots att minstingen hade vattkoppor och M övergav mig för att gå på studenskiva. Livet som ensamstående tre-barns mor var hårt men men, det rörde sig ju bara om en kort tid^^ Idag var jag ute och kämpade med all hästar och deras täcken i regnet. Galet drygt... Kom hem kl 11, åt lite lunch och sen sov jag mellan kl 12 och 18.30!


Nu på kvällen har jag vart hos Fia och hämtat min B-day gift, ett par superläckra solglasögon från Gucci, she's the best ;) Sen tittade vi på Färjan 2 med V och nu är det dags för mig att sova lite till, det är nästan så man kan tro att jag gått i ide. Imorgon slänger jag upp en bild på nya snygg-solisarna.

Sleep tight, don't let the bed-bugs bite!


Grillning hos Fia igår...

Drack för mkt vin, nu ska jag till Vaxholm och vara barnvakt till min rara småkusiner!


Noir

Åkte till stinsen med Fia i Torsdags. Detta utspelade sig:

Jag köper klänningen från GinaTricot
Jag går in i en sko-butik
Jag lämnar tillbaka klänningen
Jag köper ett par skor

Om man måste välja är det ju egentligen rätt enkelt. Dessutom är skorna så grymt snygga!


090507

Godmorning,

nu ska jag kika på the Voice, dricka mitt thé och röka min morgoncigg. Vi hörs igen när jag är tillbaka från jobbet, nån gång efter 12 med andra ord!

Psst.

Är det okej att paxa saker fast man är 20år? Jag tycker det i alla fall.
PAX!



(Gina Tricot)



090506

Hann med allt på listan! Hör och häpna^^  Nu har jag precis sett på Medium med familjen och ätit Jello, var ungefär som att äta slajm med saftsmak. Helt okej med andra ord!

Ska försöka somna tidigt idag, imorgon är det jobb igen och sen ska jag se min lillasysters cabaré. Tvivlar på att den är lika bra som vår, men i alla fall. Ska dra med nya kameran också, så det blir lite fina bilder :)

va-va-vooom

Kom hem från jobbet för en stund sedan, nu ska jag vila en stund innan det är dags att fortsätta med dagens sysslor. Målet är att allt detta ska hinnas med idag:

Äta lunch
Städa resten av mitt rum (högst osannolikt)
Putsa kängorna som Jennie ska låna
Duscha och måla naglarna (att säga att naglarna blir förstörda av att jobba i stall är årets understatement)
Tvätta (igen, högst osannolikt)
Åka och sola med Elin och V + lämna skorna hos Jennie


ten four

Time for me to sign out, ska upp sådär galet tidigt imorgon igen och cykla till jobbet. Men ska kanske ta en skål flingor först...har redan små-ätit hela dagen så varför sluta nu?

Over and Out


Så organiserad

Idag har jag varit sååå duktig och förenat nytta med nöje, med det menar jag att jag tittat på senaste avsnittet av Gossip Girl och House samtidigt som jag vikt allt i min garderob. I vanliga fall ligger allt bara lite hullerombuller men nu är det så fint och fixat. Var dock tvungen att skiljas från en hel del för att det skulle få plats, men min smarta lösning på det är att låna ut det till lillasyster på obestämd tid. Då är det bara att knalla in i hennes rum och hämta det om det behövs!



            

(Detta ser antagligen ut som crap om man jämför med normala människors garderober men för mig är det ett stort steg i rätt rikting!)

Facebook har en ny, irriterande, application...

Snälla, snälla, snälla, sluta kasta kuddar på mig!



Oz-o-mat

Musikalen igår var superbra! Olivia och Hanna var bästa enligt mig, men så är jag en smula partisk^^ HIttade inga bra bilder och glömde såklart min nya fina kamera hemma, men denna fann jag iaf. Av fågelskrämman, Dorothy, Lejonet och Plåtman (aka Hanna).


recap

Vad har hänt i helgen då?

Jo, mest har jag legat döende på V's soffa. Lyckades rycka upp mig till Valborg en lite stund och såg Trollkarlen från Oz igår, sen fick jag ett major meltdown. Skakade i hela kroppen,  hostade upp lungorna och kräktes efter att ha inhalerat för mkt av M's astma medicin^^ Nåja, nu känns det lite bättre :) Är ledig imorgon och på Tisdag så ska nuta av det i solen på vår altan. Äta massa onyttigheter och busa med Leia.


Jag är trött

punkt.