THE SARTORIALIST IN NY

image675
 
image676

image677

/ S

Slut som artist

Var tvungen att åka runt i 1 och en halv timme till Vallentuna med världens kanske tyngsta väska, fullproppad med kläder, smink, laptop och annat skit som kan behövas i när jag vaktar systra mins lägenhet.
Nu sitter jag hemma hos M och väntar på att han ska komma hem från träningen. Är helt slut efter allt bärande och bussåkande. Har iaf hämtat nycklarna nu så imorgon ska jag installera mig, äta hämtmat och sedan spendera en stor del av kvällen för att pimpa mig infor Maja, Sandra och Emelies fest :) Yaaay, can't wait.

Blev så enormt stressad innan jag lämnade Crimevillage att jag inte hann lägga upp bilder på fynden, hoppas ni överlever^^

/ S

Vad kul man kan ha det

  


Åh, Sp3B / S

I'm too sexy for my...shirt?

Följde med mami till Åkersberga idag och lyckades få med mig lite stuff hem. Åkersberga har inte världens utbud men ett par bastoppar och 2 snygga skärp blev det åtminstone!

Nu har jag just tagit en lååång dusch och snart ska jag sätta mig vid symaskinen och försöka sy om ett par kjolar. Om resultatet är bra kommer bilder inom kort!

/ S


Cast out caste

Har skrivit klart Engelska C arbetet nu, eller ja... Det är endast ett muntligt framförande på ca 5 min så det var kanske inte ofattbart svårt att hitta på lite skit men iaf. I'm Goood :)

Att träna gick utmärk, kommer sova riktigt gott ikväll. Desperate Houswives var också bra och dessutomm är allt klappat och klart för helgen då jag ska passa min syster lilla lya, så allt som allt har eftermiddagen varit lyckad!

Ska bli abnormt stört skönt att få lite ro i helgen, även om det bara rör sig om en pytteliten student-lägenhet. Och på Lördag firar juh jag och Micke 6 månader så då ska vi bara ta det lungt vi två, får se vad  vi hittar på ♥

Jag svär att det blir Vallentuna-rundan (Oh God no!) / S

Working on my fitness

Ska iväg och gymma med Jennie nu. Ett muskel-pass följt av lite spinnning. Ska bli riktigt skönt att röra på mig faktiskt.

Nä, jag bara skojade. Lider bara jag tänker på att gå till bussen^^

image671

image670

/ S


Mary-Kate kan

Har juh grymt sugen på en pälsmössa som man kanske kan lista ut om man ser förra inlägget. Men en söt lite jacka skulle också sitta fint. Fejk eller inte spelar ingen roll men om det är äkta känns det juh mer moraliskt rätt att handla 2hand. Måste ta en titt på Söder snart!

image668 image669

/ S

Inspiration

image667

/ S

9.40 rasten

Tre namn jag lyssnar till: Sara, Saris och Saro^^
Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är onaturligt fnittrig
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag alltid får beslutsångest över minsta grej.
Detta är jag rädd för: Höga höjder, undervattensmonster (de kan finnas) och att jag ska tappa allt hår!
Tre saker jag vill ha varje dag: En kyss, lite love och gärna sovmorgon.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Koncentrera mig
Detta tycker jag om att göra: Vila och köpa skor
Detta vill jag göra just nu: SHOPPA
Bästa känslan: Uppskattning
Värsta känslan: Avundsjuka.
Egenskap min partner har: Humor ♥
Tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa, skaffa barn och
träffa Elvis (he is still alive!)
Min käraste ägodel: Dunno
Något jag vill ha i present: Vad vill jag inte ha?
Detta har jag på mig just nu: Bianco stövlar, strumpbyxor, blå HM-tunika och lång kofta.
Favoritkläder: Jeans eller klänning
Skola/Jobb: Skola
Stjärntecken: Vädur
Favoritdoft: Chanel no.5 och regn
Färgen på mina ögon: Grå/Blå
Min längd: 168 cm.
Favoritcitat: "Bajs är inte bara roligt - det är gott också".
Udda förmåga/egenskap: Jag kan låta som mössen i Askungen

/ S

Pax för den Guldiga!

image666

Önskade mig den guldiga typ för 100 jular sedan, vill ha den nu nu nu!

/ S

It's the grej!



Hahahaha / S

Pappa, jag vill ha en italienare

Igår sa en av min bror Jespers kompisar detta på msn,

"Såg din syster på 660 i Lördags, hon var med sin utländska pojkvän"

Micke var inte förtjust men jag skrattade så jag grät. Hallelujah moment!

image665


Ps, M vill tillägga att han inte är från varmare breddgrader. Too bad, det hade kunnat vara lite hett^^

/ S




Skapa Skapa Skapa!

Har varit hemskt dålig med uppdateringar, men helgen var så fruktansvärt efterlängtad att jag bara tog en 2-dagars time out och orkade verkligen inte blogga^^ Detta är iaf vad jag fått gjort!

Fredag:
Missade sacomässan eftersom jag och M missade bussen pga, ja diverse händelser :( Hade faktiskt sett fram emot att titta på alla montrar, få gratis godis och försöka lista ut vad fasen jag ska bli. Blev en tripp till Täby och sen massa filmtittande på kvällen iaf.

Lördag:
Härlig get-together med alla brottby människor på en lokalfest i Vada. Väldigt trevlig (men lite dålig uppslutning). Kl 2 blev det vinglig långpromenad hem över en jäkla massa åkrar eftersom jag hävdade att man typ "Kunde se mitt hus därifrån". Lite blöt om fötterna blev man men värre än så var det inte! :)

Idag, Söndag:
Har bara slappat, sovit länge och myst. Lyckades dock ta mig samma och städa undan lite samt fixa en tvätt. Vi tittade just klart på "Music and Lyrics" med Drew Barrymore och Hugh Grant. Väldigt charmig film men knappst någon Oscars vinnare om vi säger så.

Muren out / S

Whoa

Vart fasen har Rachel Bilson tagit vägen? Veatt hon spelade in en film med Hayden Christensen (vilket utvecklades till en romans) men har inte sett till den. Hmm, such a shame. Jag älskade hennes bitchighet under OC-tiden.


image663 image664


/ S

Tur att jag överlevde

Kom just hem från gymmet, det var ett väldigt dramatiskt besök. På löpbandet känner jag en skarp smärta i ryggraden, typ som en nerv klämts eller liknande. Var tvungen att springa ut till omklädningsrummer hukad som en lite tant. Anledningen är antagligen att jag har världens sämsta skor, måste köpa ett par bra löpardojjor alltså.

Undra om detta kommer vara slutet på min gymkarriär, för det vore ju väldigt, väldigt synd...

/ S

Studentskor

Jag tycker att det är så otroligt trist med människor som matchar sina studentklänningar med vita skor. Hur fantasilös kan man bli på en skala? Klänningen ska vara vit tycker jag nog, lite traditioner måste man hålla på.

Men när det gäller skorna ska jag vara helt wild n' crazy!  Dessa läckra 13cm miraklen från Christian Louboutin skulle jag inte tacka nej till även om de är 
en aning over the top.

image658                  image659

Annars går dessa bra, jag är lite förälskad i peep-toes.

  

/ S

Jesus är en jävla föredetting

Dagens planer är följande :

15.00- Träffa min lillasyster i centrum för att få 200kr hon är skyldig mig.
15.30- Powernap på obestämd tid
18.30- Ta mig hem till min äldre syster så att hon kan toppa mitt hår lite.
19.00- Gå till gymmet, vad jag ska göra där är ännu oklart.
22.00- Hem och sova

Och jag har  redan hunnit prata med alla nior i aulan, köpa ett par strumpbyxor och skrivit en reklamanalys med Jennie. Damn I'm Good.

/ S


Det räcker med oavgjort

Vad otroligt nervös jag blir av att titta på Sverige-Lettland matchen! Blev tillslut så hispig att jag var tvungen att ta en paus och blogga lite.
 
Idag intervjuvade jag, Sandra och Maja Miljöpartiets representant i Vallentuna. Gick superbra och hon gav oss lite fräscha ideér. Det enda jobbiga var att vi skulle spela in intervjuvn med min telefon, men den fick såklart tok-damp och la av efter 7 sek.

Vilket vi inte märkte förrän efteråt, såklart...



/ S

8 saker nu då

Ny kommer utmaningen, 8 kuriosa om lilla mig.

1) Jag är sinnessjukt vidskeplig. Man får tex inte lägga nycklar på bordet, gå under stegar, ha sönder speglar och absolut inte, under NÅGRA omständigheter, gå på a-brunnar. Jag jagar dig tills du får spader så jag kan knacka dig 3 ggr på ryggen.

2) Nyser likt ett litet marsvin, katt, kanin eller ett annat litet djur du kan komma på som ger ifrån sig fåniga läten.

3) Jag HATAR semlor.

4) Jag är känd som Muren-familjens slarvigaste barn, vart jag än går sprider jag oreda och förstörelse efter mig. Sen blir jag väldigt arg när det är stökigt^^

5) Skulle inte kunna laga mat om mitt liv hängde på det, nej jag lovar. Kan inte ens koka ägg rätt.

6) Lägger små knasig detaljer på minnet och har en förmåga att memorera nästan allt jag ser skrivet. Inte som fotografiskt minne alls, jag minns bara text väldigt lätt.

7) Jag hade aldrig brutit ett enda ben i hela min kropp innan i September detta år då Mikael bröt min tå. Tack raring.

8) Har världens muppigaste humor, skrattar åt i princip allt. Betyder det att jag har bra eller dålig humor?


Jaha, inte så intressant kanske menmen^^ / S

Lite random om korv



/ S

HSM3

Yay, vad roligt.

Kanske en High School Musical till alltså?

image657


let's hope / S

COLA!

Godmorgon :) Har just börjat dagen med ett stort glas cola, gissa om jag kommer vara speedad idag! Yeahyeah, det jag egentligen skulle informera om var att jag har blivit utmanad av my fellow blogger Caroline men har inte tid att göra den ännu. Morgonen är juh liksom inte den ideala tiden för långa inlägg...

Igår på vattengympan hade jag och Jennie väldigt kul, mest åt de andra deltagarna i mitt fall kanske men iaf. Vet dock inte om det är en så fantastiskt bra träningsform för oss under 100kg.

Shame on me, vad elak jag är.

/ S

Vila tryggt och barnsligt

Ska iväg på lite vattengympa senare, haha, så himla tantigt^^ Men det ska bli roligt och skönt att träna lite faktiskt. Måste bara ladda upp ordentligt med makaroner och köttbullar.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och han är faktiskt riktigt bra. Elegi är en nybliven favorit liksom Stackars.

Nu måste jag städa, packa och äta. See ya!

/ S


Hjärters dams sista sång

Sitter och bränner en Winnerbäck-skiva till Fia som ska på konsert i helgen. Är lite avis även om jag inte är ett stort fan av Lars W, men att gå på konsert är alltid kul!

Har uppdaterat dåligt, men har vart väldigt upptagen. Not. I Fredags var det utgång på världens mest misslyckad ställe, mäligen Hot Company. Extremt billigt men så inte värt det!
I Lördags och Söndags tog vi det bara lungt och slöade. Är grymt förkyld så har knappt ork att göra någonting. Missade allt drama med branden i Centrum, fick inte reda på det förrän sent på kvällen^^

Nåja, har bestämt mig för att kurera mig hela veckan så jag är redo inför helgen. På fredag blir det nog bara lite schysst krök hos en vän och på Lördag är det en trevlig tillställning i kära gamla Brottby. Vi ska äta gott och "värma" (som mamma säger) hos Victoria innan så det ska nog bli riktigt trevligt :)

/ S

Ooops

Slutade tidigt idag så Mami kom och hämtade mig innan hon for till Arninge för lite mat-shopping. Jag hängde med så klart och fick ett par schyssta jeans från HM :) Bara vanliga blå stuprör, precis vad jag behövde. Tvärr har inte HM jeans så bra passform (BIG SUPRISE!) men de funkar!

Ikväll blir det nog lite rosévin och sedan utgång. Är antagligen dum i huvudet som går ut när jag typ fortfarande har feber men men, lite roligt ska man väl ha innan man dör^^

/ S

Konstig men bra



/ S

You give me fever

Inte konstigt att jag kände mig trött och sliten tidigare, det visade sig nämligen att jag gått omkring med feber hela dagen. Närmare bestämt 38 grader. Inte så mkt, men tillräckligt för att bli en aning omotiverad. Kände det lite på mig eftersom jag alltid får ont längst ryggraden när jag har feber, tydligen är det inte helt ovanligt...

Jag är en sån person som blir lite småsjuk ofta men aldrig ligger mer än 3 dagar. Så 2 alvedon bör räcka för att klara mig från detta, men ska lägga mig early early early idag för att vara riktigt utvilad och på den säkra sidan!

/ S

Addicted

Vaknade idag straxt innan kl 6 helt av mig själv av okänd anledning, pallrade mig upp och duschade och somnade sen om.

När jag vaknade nästa gång kändes verkligen ALLT fel och nu går jag omkring och känner mig grymt orkeslös, lessen och trött på allt. Inte hjälper det att vi måste skriva klart historian idag och har det allmänt stressigt. Ska nog stanna så länge jag bara orkar idag och försöka skriva klart så att jag slipper jobba ikväll. Då vill jag bara ta det lungt och vila mig.

Hursomhelst så borde jag återgå till min uppsats om nazismen nu. Förlåt för det deprimerade inlägget^^

/ S

Inbjudan till Nicoles babyshower

image656

/ S

22.03

Hej vänner!

Nu på eftermiddagen har jag inte fått någonting gjort, tog en powernap på ca 3 timmar och sedan åt jag lite pizza och kollade på all skit som går på Tv. Onsdagar brukade juh vara tv-dagen numero uno, what the fuck happened? Har ju redan sett alla G's A så det kan jag inte njuta av och TopModel sthlm är inte mkt att hänga i julgranen. Fast det stoppar mig inte från att titta på det, såklart ;)

Imorgon SKA jag träna (Nu vet jag att Jennie och Sandra är skeptiska^^). But this time I promise ♥


/ S


systems of social classification,

English, english, english.

Hur kan mitt absoluta favoritämne ha blivit så satans trist? Kanske är det för att vår "kära" lärarinna behandlar oss som småbarn och utmanar oss ungefär noll procent? Jaja, man får väl vara nöjd med att man inte behöver anstränga sig så mkt iaf^^ Just nu har vi 2 veckor på oss att skriva en 5 min presentation om nästan vad vi vill, jag har valt Indiens kast-system. Gosh how interesting!

Idag funderar jag på om jag ska köra ett Yoga-pass vid 12. Har egentligen inte tid pga Historiearbetet som ska vara klart på Fredag men men. Om jag promenerar efter skolan istället så kanske det jämnar ut sig?

Peace out / S


Moving myself

Har antligen flyttat över alla saker till mitt nya lite större rum. Känns ganska trist och avskalat (för att vara mig) just nu men så snart de nya möblerna kommit in och lite krimskrams blir jag säkert nöjd. Känns iallafall grymt skönt att ha så mkt utrymme för mig själv och jag trivs även om den gula färgen inte riktigt faller mig i smaken.

image655

/ S

Ohne dich ist alles doof

Hittade min present som Victoria köpte med sig från Tyskland. Det är en söt burk som en gång innehöll godis. Den ser ut såhär (fast i burkform då) och "Ohne dich ist alles doof" betyder "Utan dig är allt skit", så kan ni kanske räkna ut vad det andra betyder^^

image654
Tack raring, blev så glad igen nu när jag hittade den :)

/ S

Formatera text och hantera färger

Nu slutar vi snart, kära nån vad skönt! I eftermiddag ska jag än en gång in till Odenplan och spänna min tandställning, kanske hinner jag springa in i en affär eller två och hitta ett par schyssta jeans för en billig slant. Börjar bli en aning panikartad stämning när jag öppnar garderoben. Måste iaf definitivt in på Indiska och hitta lite fina småsaker att ha i mitt rum som ska omstylas. Fast jag har antagligen inte råd med något hursomhelst.

It sucks to be a poor student...

/ S

Go with the flow

Har så himla trist på HTML-lektionen så jag snor denna från Jennsan jag med :)

"Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Pappa:
Tack! I love you to!

Vad gillar folk bäst hos dig?
Folktandvården eastmaninstitutet vill påminna om
din tid måndagen den 12 november. Välkommen!


Vilken raggningsreplik faller du för?
Jennie:
Nå? :P


Vad var det första du sa imorse?
Micke:
Ja men det är slut nu^^


Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Micke:
Okej, kommer snart hun<3


Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Du har nu bytt till comviq kontant kompis. Sänkt pris!
0kr per sms till alla Tele2comviqmobiler.


Så vad säger du under förspel?
Mamma:
Ok, puss


Och efteråt?
Sandra:
Gå på spinningen


Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Micke:
K


Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Marika:
Går till MG, KOM DIT!


Vad sjunger ditt favoritband om?
Jennie
VART FAN ÄR DU? (jag är inte arg)

/ S

My heart belongs to daddy

Jag är utan tvekan pappas flicka så därför måste jag bara få tillägna detta inlägg till honom. Grattis på farsdag!

image653

/ S

I like short shorts!

Igår blev det tillslut utgång, trots att jag lovat mig själv att ta det lungt och spara pengar denna helg! Vi var ett stort gäng på The Viper room vid Fridhemsplan. Kanske inte världens bästa ställe men mkt billigt och en hel del dramatik!
Jag lyckades tex tappa bort min mobil på dansgolvet men som tur är så gav inte M upp förrän han genomsökt hela lokalen och alla i den^^ Tillsist var det  någon vänlig själ som lämnat den till DJ:n. ♥
Dessutom fick vi påhälsning av Polisen och så blev det lite bråk med maktgalna vakter.

Men det roligaste var ändå när vi var på McDonald's och fick 700kr (!) av en kille för att vi skulle handla mat åt honom så han slapp köa. Det slutade med att alla vi drog varsin +meny med extra allt i princip och dessutom fick lite pengar var. Kunde inte göra annat än att bara skratta rakt ut!

Resan hem var lång och när jag kollade klockan innan jag somnade visade den 05.58. Men riktigt gott sov jag iallafall.
Trist bara att Jo och Jennie inte kunde/hann följa med men jag hade kul grabsen, Victoria samt nystiftade vännen Helena.


I'm lovin it! / S

Lördagen den 10:onde November

Igår tog jag en kort tripp till Tebban med M och E, hittade tyvärr inget som föll mig i smaken men är lite sugen på en stickad basker. Måste bara bestämma vilken färg jag vill ha :)
Hann catcha-up lite med Jo också på McDonald's. Åh, raring, I miss you so!

Kvällen spenderades hos M där jag drömde galna drömmar eftersom han spelade någon form av krigsspel medans jag sov^^ Nu är jag iaf vaken och fixad, ska nog ta mig hem till Crimevillage snart och hjälpa mami slänga saker. Det är en nödvändighet att ha "släng-dagar" hos oss för på något vis har vi alltid högar med gamla kläder, möbler som ingen vill ha eller andra märkliga saker som bara ligger och skräpar. Om jag har tur är min bror hemma och kan hjälpa mig lite med min flytt till det större sovrummet. (Just nu står pappas nya bilstolar där)

Don't laugh at me / S


Kolla skorna

 

SJP (Carrie) 2002 och Gwen Stefani 2007.

Jag säger juh att Carrie är först med allt ;)

/ S


vardagshumor

"Charlotte: So how are you?

Carrie: I'm good. How are you?

Charlotte: Great.

Carrie: I told Aidan about the affair and he broke up with me.

Charlotte: Trey and I never had sex on our honeymoon.

Carrie: You win."


/ S

Leap of faith

Godmogon, har sovit som en stock hela natten men är fortfarande seg. Antagligen kommer den iskalla promenaden till bussen väcka mig men av någon anledning ser jag inte riktigt fram emot att kliva utanför dörren idag^^ ;)
 
Dagens klädsel består av svarta strumpbyxor, prickig kjol och svart polo. Har no-time att lägga upp bild tyvärr, utan måste springa iväg och trycka i mig lite frukost!

/ S

Pentagram, triquetra och Beltaine

Om man skulle ta och bli wiccan? Är nästan klar med arbetet i religion nu, har bara en fråga kvar att göra men om jag ler vackert mot Susanne imorgon får jag nog redovisa sist så jag hinner göra den på morgonen. I'm smart and pretty. Haha, gudars vad trött jag är. Ska krypa ner under täcket nu snart och drömma mig bort. Imorgon ska det gymmas efter skolan så jag behöver all vila jag kan få!

Måste hinna med ett Yoga-pass snart också. And get in tune with the planet.


/ S

Dissident coming up

Snart ska jag börja med mitt arbete i Reigion som ska redovisas imorgon.

Snart.

Absolut inom en timme.


yeah right / S


Tjena , vilket antiklimax

Pga av allvarligt manfall samt ganska så seriös baksmälla orkade jag inte sega mig upp imorse. Igår kväll firades nämligen Sandins 18års dag med "en öl" på vår fabulösa lokala krog. Lite mer än en öl blev det tillslut så jag och min man har legat hemma och segat hela dagen. SKÖNT^^

Känns väl lite trist att det inte blev nån klänning, men orkade inte åka själv och å andra sidan köpte jag en från Viktor och Rolf förra året som i princip aldrig använts. Bättre att spara pengarna till något jag absolut måste ha istället för något jag vill ha "bara för att".

Nåja, ska börja jobba med religionen nu. Keltiska symboler och riter here I come!

/ S


I've made up my mind

Denna ska jag försöka slita till mig imorgon. Så himla fin och jag älskar Zebra-mönstret!

image649

Annars blir det nog nån av dessa

  

/ S

You are my african queen

Rubriken syftar såklart på Jennies schnygga afrikanska klänning som hon hade på sig på Mickans och Andreas 18års kalas. Här är lite bilder från själva eventet :)

    


/ S


Pics from my archive

Bajs, jag vet inte om det är säkert att gå ner ännu. Döden vore verklien att bli fångad på film i BSK-mjukisar, omatchande kofta, ful i håret och med mina fula men ack så sköna tofflor.
Måste liksom tvätta lite jeans och hämta en kopp thé till min höstigt förkylda hals.

Fördriver tiden med att titta på gamla bilder, här har ni några.

   

     

   

Oj, vad många det blev^^ Sorry,

/ S


Plus i kanten

Min mami springer omkring som ett yrväder på nedervåningen och städar frenetiskt, snart ska vi nämigen få besök av Plus. Ni vet det där programmet där de slänger saker och grejar. Typ som allmänna reklamtionsnämden fast på tv^^ Hursomhelst ska de ta en titt på vårt kök eftersom vi är ett utav alla "Noblessa-offer". Med andra ord lämnade de vårt kök innan allt var klart, mkt trist och jobbigt.

Jag har absolut inget intresse av att vara med så jag tänker gömma mig på mitt rum, lyssna på musik och sova lite. Ikväll bär det kanske av till gymmet, det var alldeles för länge sen sist!

/ S

Jag mår dåligt

Huvudvärk, magont och helt galet trött. Så mår jag denna Måndagsmorgon som utav en händelse är den första skoldagen efter lovet. Åhh, vill bara krypa in under täcket igen men men, lite sovmorgon fick jag iaf och snart får vi ju skjuts till skolan också. Så allt är väl inte skit, men 50% minst!^^

/ S

Tribute


image624


Jag vet att jag tjatar om detta^^



Som en hyllning till årets event (för mig) så har jag leopardmönster som bakgrund fram tills den 8:onde. Eller tills jag tröttnar...


/ S






Ni som inte förstår vad jag syftar på kan läsa nedanstånde inlägg.

Lite bilder på RC/HM kollektionen

     

Satte i halsen när jag såg de låga priserna, sedan insåg jag att de sluga j*vlarna skrivit priserna i Euro! Hursomhelst ska jag definitivt ha leopard-korsetten och något plagg till, lutar åt en av klänningarna.

Orkade inte köra "print screen" på alla bilder så hela kollektionen ser ni på www.hm.se

Mkt nöje / S

Rovriddare och Rövarstråt

Igår var jag hemma hos Victoria för att bejba oss och äta lite gott innan det var dags för en utekväll igen. Fick bla. hemmagjord skagenröra (hon är så huslig att det nästan gör ont) och champagne. Thanks Darling.
Jag var inte riktigt på humör för att klä ut mig så totalt så det fick vara nog med rött läppstift och massa eyeliner (som vanligt med andra ord^^) men glammade lite extra med lösögonfransar iaf. Hade fantastiskt roligt, en höjdpunkt var en viss incident med Mickis på toaletten, en annan var när Mickes pappa kom hem med mat från Sibylla för ca 600kr. YUM.

Fick dessutom en ros av Mikael som jag gick och doftade på som en fånig, kärlekskrank liten flicka hela kvällen och vaktade med mitt liv. Han är för rar, och passar väldigt bra i tofs upptäckte jag just ;)


/ S


Hey baby, it's cold outside

Vad jag älskar första snön :) Fast det var juh ganska så jobbigt att vandra hem igår kväll när man var lite rund under fötterna och dessutom hade en läckande vinbox i väskan. Bra jobbat Sara...
Men lite mysigt var det iaf, och vilken satans kväll det blev med spel och massa busiga sms^^. Den kunde ha slutat ganska så mkt tidigare för min del men som tur är tog jag mig i kragen och hade riktigt kul när jag dansade med alla raringar.

Ikväll är det dags att klä ut sig och ha kul med lite Crimevillage-flickor för att fira Halloween (lite sent sådär men men). Hade  annars sett fram emot att träffa släkten på vår årliga Halloween-middag men eftersom jag är så förkyld så håller jag mig undan alla Muren-bebisar. Hade dock extremt gärna velat träffa Kusin Jo♥, så det känns lite trist.

/ S

Whoa, vilken lång sjuk sjuk sjuk lista.

Jag vill göra den iaf :)

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Euw.
Titta på dig själv i spegeln: Så ofta jag bara kan^^
Gnälla: Oh, yes. Men står inte ut när andra gör det.
Skrika: Haha,  jag är en screamer ;)
Sova: Öhh, nej aldrig.
Ha ångest: Över typ allt till och från.
Skada dig själv med flit: NO, det skulle jag aldrig göra
Drömma mardrömmar: Nej
Försöka vara annorlunda: Vem behöver försöka?
Klä dig i svart: Way to often
Gå till kyrkan: Nä, kanske vid Jul.
Gå i skolan: Ja
Röka: Ibland
Ha sex: Jag hade sex kronor idag ^^
Ljuga: I would never!
Hata folk: Nej, inte sådär allmänt
Lita på folk: Jomenvisst

VEM:
Saknar du:
Kusin Jo
Vill du döda: Ingen. Just nu...(Skrattar ondeskefullt)
Rörde dig sist: Jennie (hejdå-kram)
Kysste dig sist: Mikael
Kramade du sist: Jennie
Vill du prata med: Oprah!
Skrek du på sist: Lisa, may she burn in hell
Vill du vara som: Moi
Vill du bli galet full med: Alla mina vänner
Gjorde dig riktigt glad senast: Det var gulleponken ♥
Fick du sms från senast: Hanna :)
Ringde dig senast: Hanna
Är vackrast på jorden: Min mamma ( jag vet att du läser)

HAR DU:
För många vänner:
Kan man ha det?
Förföljelsemani: Verkligen inte
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej, eller gills närsynthet?
Någon skada: Nope
Färgat håret:
X antal gånger!
Brutit några ben: Ja, min tå...
Några piercings: Öron
Egen dator: Mmm
Bra självförtroende: Det kommer och går
Kysst någon: Ja
Haft sex: Ja
Köpt kondomer: Nej
Tagit nakenbilder: Haha
Sagt jag älskar dig till någon idag: Mmm
Bjudit ut någon: Blir utbjuden ;)
Varit kär: Yep
Dumpat någon: Yep
Lämnat landet: Yep
Tuttat eld på nått:  Hihi, Elin hår^^
Gjort något olagligt: Stal en glass på fyllan i Bulgarien. FÖRLÅT!

HUR:
Går du:
Jag skuttar lite typ...som Pippi Långstrump
Svarar du i telefonen: Hemma-Svarar Aldrig    Mobilen-"Sara"
Fördriver du tiden: Bloggar
Mycket pengar har du: Ca inte mkt alls
Tjänar du pengar: CSN
Ofta diskar du:
Never
Ofta städar du:
Ofta, med tanke på hur snabbt jag stökar ner
Många stör du dig på:
Alldeles för många
Ofta träffar du din familj: Så ofta jag kan slita mig från M. I'm sorry^^

TROR DU:

Att du kommer bli något: Ja, såklart
På gud: Näe
På rymdvarelser: Näe
Att folk tycker om dig: Jag hoppas det
På ett liv efter detta: Kanske
Att fiskar kan tänka: No, eller kan de?
Att du kommer leva länge: Vem vet, jag hoppas det

Finally done / S

Undrar jag...

Ska man kanske ta en promenad ner till centrum? Är lite förkyld och trött men å andra sidan orkar jag inte bara sitta. Åhh, vad jobbigt det blev nu. Är det inget bra på tv liksom?

/ S

HELLO LOVER!

image617

/ S

au naturel

Idag gick vi och funderade på vilka 5 affärer man skulle välja om man bara fick handla i dem resten av sitt liv. Skoaffärer räknades inte och man behövde inte lägga så enormt stor vikt vid pengar. Här är mina val i Stockholm:

* Tjallamalla
* Filippa K
* Addidas
(ja, faktiskt)
* Mrs H
* Sexy (just nu bara på nätet, men ska öppna en underklädesbutik snart)


/ S

Stockholm

Idag var jag i stan med Jennie där vi även mötte upp Johanna och Elin. Tvärr var det väldigt utplockat på alla 2hand butiker fast jag hade väldigt trevligt med att prova alla pälsmössor iaf. Tvärr är jag lite halvt emot päls och är dessutom för feg för en sån mössa men men. Skulle inte tacka nej till en snygg Fejk-pälsjacka, fy skäms för Jennie som redan hittat en fin!

Annars går jag och suktar efter Hoodien från American Apparel som jag haft med i tidigare inlägg, tog en titt på den idag men var för lat för att prova. Måste nog köpa den hursomhelst.^^ Mitt enda inköp idag blev ett par lila over-knee strumpor från Indiska. Fast det hade nog blivit mer om jag fått lite tid (Tänk er nu hur jag blänger argt mot resten av gruppen). Tillsist avslutade vi med fika på mitt favvo-fik Baresso och satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

Thé och mazarin nu, yum / S