Ge mig Ge mig Ge mig


Alternativ

Kanske ska jag, nu när jag snart inte har någon inkomst. Ta mitt pick och pack och flytta in i stugan i Norge? Haha, back to my roots liksom. Finna mig själv. Eller något i den stilen. Är det någon (helst med körkort^^) som är på för lite soulsearching i Telemarken?



 
  

Vrådal sommaren 2008

090130

Sista dagen på Solidengineer idag. Ska fira min ledighet med lite sushi ikväll och bara ta det lungt! Imorgon kommer min rara Kusin Jo ut till Toftesta och berättar om alla sina äventyr på den transibiriska järnvägen. Tror att det blir filmmys eller liknande på kvällen och en liten ridtur på Söndagen. Precis lagom med aktivitet för att jag ska vara nöjd  ;)

Är lite nervös inför att bjuda på de muffins som jag bakade igår. Mina skills i köket är juh knappast legendariska. Eller ja, kanske är de legendariska men inte på ett positivt sätt...


Tulips

Blev överraskad med tårta och blommor alldeles nyss. Väldigt gulligt men en gnutta pinsamt, fast mest gulligt :)
Men fick ett litet dilemma när jag kom på att det atagligen skulle vara näst intill omöjligt att frakta hem mina blommor (som står i en vas full med vatten) på bussen. Orkade ju inte heller sätta tillbaka blommorna i omslaget och diska ur vasen! Som tur är så var jag inte den enda som skulle till Brottby, problem solved.


Blå

Surfade runt lite nu på lunchen och fann:

Dessa söta skor och supergullig (superkort) topp från HM. Tänk er sommar, brun mage och bruna ben + ett par jeanshorts. Perfekt!




Detta fält måste fyllas i

Sitter och lyssnar på "viva la vida" och funderar på vad jag ska göra på Måndag. Kommer ju ha helt löjligt mkt fritid tills jag hittar ett annat jobb. Dags att boka intensivkurs antar jag så jag får det där körkortet någon gång, sen är det Playa Blanca med familjen i Mars och Hultsfred i sommar. Hur jag ska ha råd med det kan väl bli ett problem som framtids-Sara får ta hand om^^

Ska göra smarriga muffins med rosa glasyr tills imorgon och bjuda alla kollegor på. Om jag inte äter upp alla själv på vägen hit, haha ;)

090129

Idag min nästa sista dag här. Alla frågar vad jag ska göra nu. Antar att det är en intesivkurs som gäller nu, så jag får det där jäkla körkortet någon gång! Sen är det Playa Blanca med familjen i mars och galen roadtrip till Hutsfred lite senare i sommar. Har ju inte direkt brist på fler saker jag vill göra men hur jag ska ha råd med dem är en annan sak...

candyman

igår när jag satt och väntade på bussen efter jobbet så plockade jag fram min mobil och såg att jag hade 5 missade samtal från Elin. Oj, tänkte jag då, vad har nu hänt?! Snabbt som ögat ringde jag upp ocg fick då höra detta:

Sara, du måste komma till Täby C. Johanna ska gå i en modevisning, och dansa, i underkläder!

Klart jag inte kunde missa sötaste Jo porra sig mitt på stora scenen, precis som jag trodde var hon asläcker och dansade som vanligt helt galet bra. Förevigade ögonblicket med min kamera så kan kanske, kanske lägga upp nån bild senare om hon inte dödshotar mig.


That's the question

Nu håller jag på att vika mappar och fylla dem med diverse pennor, usb-minnen osv. Ett rätt så långtråkigt jobb men det får ändå tiden att gå. Är hungrig som få men längtar inte till lunchen eftersom jag fick någon form av panikartat hjärnsläpp imorse när jag sprang in på statoil och köpte mat. Det blev en färdigrätt med typ kyckling, ärtor och bananer, vem kommer på något sånt?!

Det vet du

Har massa att göra på jobbet. Det känns lite trist att det här är min sista vecka eftersom jag nu verkligen kan detta, nåja, har i alla fall fått massa erarenhet och bra referenser!

Igår spurtade jag ner till det tidiga tåget och kom därför till gymmet 20min innan Bodypumpen började. Bytte om lite snabbt till mina inte så läckra träningskläder och ställde mig på rullbandet. Körde ett treadmillpass (ni vet när den höjs och sänks så det är som att gå i uppförbacke) och kollade på "The Hills". Riktigt bra workout  var det och displayen visade hela tiden söta sker som "you are doing great!" eller "Only 6 minutes left!". Haha^^

Anyway, bodypumpen hade redan börjat innan jag hann slita mig från rullbandet och mitt kära MTV så jag körde lite styrka (överkropp) och sen susade jag hem till M och åt lite glass!


090126

MIn helg var fartfylld och jag hade superkul nonstop!

I Fredags drog jag in till stan och mötte upp Fia och Victoria på Fridays där vi drack ofärskämt goda drinkar och, hör och häpna, lyckades trixa till oss ett bord! Haha ;) Efter det blev det en promenad till Jensen's där resten av gänget mötte upp oss. Där skålade vi för Gustavs ledighet innan han far tillbaka till mellanöstern och åt helt fantastiskt god mat med alldeles för mkt vin till! Hamnade tillslut på universitetspuben ovanför stadion, en av de sjukaste fester jag någonsin bevittnat. Det var PRECIS som ett lågstadiedisco, komplett med 90tals musik och källarlokal, den enda skillnaden var att här dansade all som om deras sista stund var kommen! Och så sålde de galet billig sprit också, sånt förekom iaf inte på de lågstadiediscon som jag besökte!

Efterfest hos Fia och Robin, trillade in genom dörren vid halv 5 snåret och vaknade kl 7 av att Victoria gjorde mig sällskap. Mkt lyckad kväll!

Lördagen var väldigt lugn (och bakfull) till en början. Tittade på Gossip Girl med Fia och sov mest. Men tillslut blev vi upphämtade, av en man som körde så vilt att jag satt och pep förskräckt baksätet, och anlände i Kragstalund där vi spelade "med andra ord" och "charader". Två spel som jag verligen rekommenderar! Sov hos M och slöade i sängen hela Söndagen.

Men idag får jag sota för mitt  osunda liv. Bodypump kl 18, usch!

I say a little prayer for you

Bäst, bäst, bäst, BÄST!




TGIF

Nu vaknas drinkar på Friday's följt utav middag på Jensen's för att välkomna Gustav hem! Det blev riktigt fin uppslutning tillslut. Kameran ligger i väskan redo att föreviga kvällen och jag är galet nöjd över att min helg börjar om ca 5 minuter.

Smokin'

Idag har jag en ny kavaj på mig från Gina Tricot. Ska ut på middag ikväll och då måste man juh se proper ut!

  

Förstå hur tidigt den här bilden är tagen! Jag står liksom upp och sover^^

Viva la Kitty!

Tittade in på Jennies blogg nu på morgonen och inser att jag måste rusa till min älskade Kittys försvar!

Har vart ett stort fan av henne ända sedan Big Brother-tiden när hon byggde onanikojor och lekte med sitt mjukisdjur kotten^^ Hon må vara gapig, lätt galen och inte så lite vulgär men det är ju det som gör henne så himla härlig. Dessutom har hon världens ballaste stil, minns att jag ville klippa mitt hår som hennes när det begav sig men mamma lyckades övertala mig att det inte skulle vara så lyckat med lockigt hår.

"Hasses brorsas låtsassyrras kompis"
är det bästa programmet som någonsin skapats för ungdomar när det gäller sex, mens och annats om är så fruktansvärt pinsamt att prata om när man är 14 år. Just för att hon bjuder så mkt på sig själv. Radiohjälpen stod på nonstop i mitt hus, henes krönikor är underhållande och provocerande/tänkvärda (som de bör vara) och hon är en given favorit i Let's Dance, trots att hon är så löjligt dålig på att dansa. Jag hoppas, mer än tror att hon blir kvar länge, nån måste juh utmana Tony lite. Det är underhållning på hög nivå!

Let's agree to disagree i denna fråga min sötaste Jennsan :) För jag kommer alltid vara hopplöst förälskad i hennes over the top-personlighet och att hon på inget sätt passar in i Sveriges lagar om att allt ska vara så "lagom".

Och färgstark är årets understatement.



Fake it til' you make it

Man träffar lite spännande männsikor på vägen från tåget på morgonen. Eller, kanske inte spännande men...Jag behövde något att skriva om.

1) Mannen som bor granne med M och arbetar typ 5 min från mitt jobb. Dessa två faktum leder till att vi får gå en 7 minuters promenad, samtidigt som vi låtsas att vi inte vet att vi ser varandra typ varje dag, till och från tåget. Jobbigast är när båda har bråttom för då måste man liksom sprinta förbi samtidigt som han alltid är hack i häl.

2) "Sångerskan". På parkeringen utanför Täby kommunhus mötte jag en tjej som sjöng högt, falskt och ogenerat. Trodde att hon skulle tystna när hon såg mig men hon stirrade liksom bara på mig och fortsatte med sitt "nanana NA!". Som för att provocera fram en reaktion från mig. Den uteblev dock.

3) Tjejen som röker och jobbar en våning under mig. Av någon kosmisk anledning lyckas vi ta rök-paus samtidigt minst en gång per dag. Detta leder till ett försynt hej innan vi trängs vid askoppen i stilla tystnad.

4) Citymail-mannen. Vi möts i trappan, jag fyrar av ett tandställningsleende och tänker att han måste väl veta att jag är hans kollegas lillasyster? Jesper har väl sagt till honom att jag jobbar här. Laddar för ett hej, men han tittar ner i marken och tränger sig förbi. Jahaja.

090121

Jag har träningsvärk. I min bakdel. Inte pga att jag tränade igår utan för att det var så enormt ansträngande att ta sig till och från bussen/gymmet i 10cm klackar i värsta snöslasket. Trillade bara en gång när jag fick den ljusa idéen att ta en genväg över ett litet fält. Stupade i diket och försökte att inte tänka på hur de som satt i bilarna som åkte förbi måste fått ett gott skratt sådär på Tisdagskvällen. Well, well, vad gör man inte för andras underhållning...


8 anledningar till att jag ska till Hultsfred

- THE KILLERS [US]

- ANNA TERNHEIM [S]

- DROPKICK MURPHYS [US]

- FRIDA HYVÖNEN [S]

- THE HEART STRINGS [UK]

- LARS WINNERBÄCK x4 [S]

- LENKA [AU]

- MAIA HIRASAWA [S]

- MARKUS KRUNEGÅRD [S]

- REGINA SPEKTOR [US]

- SONIC SYNDICATE [S]

- TAKIDA [S]

- TIMBUKTU [S]

Vilka är med mig?


Post-it

Idag släpade jag med mig två väskor hit. En fylld med träningskläder och så min handväska. Måste sett rätt fånig ut när jag vinglade runt på min klackar och försökte hålla balansen. Det är nämligen sjukt halt ute! Bara en liten varning. Hursomhelst så skulle jag juh komma till att jag står och väger mellan om jag ska gå på muskel bosu eller om jag ska träna själv ikväll. Hatar att gå på pass som man aldrig gjort förut helt ensam men vet också att jag blir lite lat om jag bara springer på rullband och tränar med maskinerna!

Orkar inte vänta tills senare ikväll då det är roligare pass. Om jag åker hem mellan jobbet och träningen så vet jag med största säkerhet att jag inte kommer lyckas ta mig till gymmet. Så om någon har vägarna förbi Gym och Sim kl 18.00 är det bara att slå en pling :)


Isch!

Detta är den näst sista Tisdagen som jag jobbar här. Känns sorgligt men lite, lite skönt. Tyvärr fick jag inte jobbet som jag sökte i Lördags men det var juh ändå rätt väntat eftersom jag inte har någon erfarenhet. Bra att träna mina anställningsintervjuv-skills dock :) Igårkväll var jag hemma och tittade på Greek, försökte få M och bror att hålla sams (vilket inte är det lättaste men rätt så underhållande^^) och var vaken på tok för länge men kunde verkligen inte gå och läggga mig eftersom väääärldens sjukaste program gick på 5:an.

"Virgin School" hette det och det handlade om en kille som var 26år och oskuld. Han bestämde sig för att gå en kurs i Amsterdam där en massa tanter lärde honom, ja, saker!

Snacka om att det är bilder jag vill radera från mitt minne...

090119

Jag är verkligen säääämst på att uppdatera under helgerna men det är för att jag njuter så av alla min frihet :) Dessutom jobbar jag lite på ett nytt blogg-projekt. Är som sagt lite trött på denna blogg nu. Har juh hållit igång ett antal år men men. Dags att byta adress, namn och fokus tror jag.  Men när  jag har bestämt mig för hur det blir så är ni självklart de första som får veta det!

Godmorgon förresten, välkommen till ännu en Måndag!

Non, rien de rien!


Dagens vill ha: En bra pincett! Jag skulle kunna spela huvudrollen i "Eyebrows gone wild" just nu. Vem tusan har snott min perfekta, röda pincett?!
Dagens klädsel: Jeans med hög midja, blus fyndad i mormors garderob och vintage-halsband.
Dagens frisyr: Halvt uppsatt rufs blandat med korkskruvar. Mitt hår lever verkligen sitt eget liv idag^^
Dagens händelse: I'll have to get back to you on that one...
Dagens låt: Je ne regrette rien - Edith Piaf
Dagens planer: Jobba till kl 17 och sedan se Olivias lilla show :)
Dagens saknad: Matlåda, hur kunde jag glömma den?
Dagens dummaste: Se ovan
Dagens sjuka: Hostig
Dagens drog: Nikotin och Koffein
Dagens roligaste: Historien om kossan och flyplanet, och att det är Fredag idag!
Dagens köp:
Det blir nog lunch från Lidl, tjuhu!
Dagens godis: Blir nog ett trevlig bakverk när Fia och jag fikar sen.
Dagens humör: Happy, Happy, Happy!
Dagens ord: Tiroir

090116

Godmorgon!

Idag är det fina,fina, Fredag och ikväll ska jag till Tibble Teater och titta på Olivia när hon framför några låtar som hon och en vän skrivit. Ska bli superkul! Dock tvekar jag lite om ifall jag ska försöka hinna hem mellan det och jobbet eller om jag ska gå runt och lura i Täby C helt solokvist. Får diskutera detta med Fia över mailen under dagen tror jag.


Étoile

Varje Onsdag vid lunchtid tänker jag alltid att nu är 50% av arbetsveckan avklarad. Det känns väldigt tröstande att räkna ner i procent!

Idag blir det omelett med tonfisk till lunch för min del. Och till det dricker jag "Vitamine Defence", ett mineralvatten med c-vitamin och zink, gör verkligen allt för att boosta mitt immunförsvar just nu. Vill vara frisk och kry i helgen eftersom jag är fast besluten att hitta på någonting, och då menar jag inte utgång. Ska nog tvinga med mig någon på museéum, 2-hand shopping, skridskoåkning eller kanske en tur till sydpolen (äventyrsbadet alltså^^)


Agence

Nu ska jag äntligen visa upp mina senaste inköp. Nr 1 är den här underbara kappan, kragen är helt fantastisk fin och man känner sig som en vacker liten blomma i den! Trist nog är det fortfarande lite för kallt för att ha den. Kl 7 på morgonen känner jag liksom bara för att mysa i mina tjockaste dunjacka, men i vår kommer denna nykomling garanterat vara på så fort jag får tillfälle.




Nr 2 är denna väst, som jag förövrigt har på mig idag. Den är ett riktigt fynd! Fann den på Zara igår när Fia och jag strosade runt i Täby C. Köpte också en parfym och ett par tights men det ska jag inte tråka ut er med.


Dagens

Dagens vill ha: Solbränna, jag är trött på vintern. Vill sitta ute i solen och försöka få färg!
Dagens klädsel: Jeans, fejk-uggs, svart linne och M's kofta från Weekday.
Dagens frisyr: Lockigt som vanligt, med svart flätat hårband.
Dagens händelse: Jag åt matlåda som jag lagat helt själv! Fast det gills kanske som gårdagens händelse eftersom jag gjorde den då... Anyway så var den äcklig men jag försökte i alla fall^^
Dagens låt: Kom och tänka på en låt som hela vår klass i nian gick omkring och sjöng. Det var nog Fredrik som var skaparen och titeln var "Jag gillar Gud i mina underbyxor". Haha, åh, 9B for the win^^
Dagens planer: Täby med Fia
Dagens saknad: Immunförsvar, som vanligt...
Dagens dummaste: Jag känner just nu ett starkt hat mot alla "Lars Andersson" , "Per Nilsson"  och alla andra med vanliga typiska mansnamn+efternamn som slutar på sson som finns därute. Det är inget personligt men när jag ska söka på en person med sådant namn i vår Kunddatabas så kommer ju en miljon alternativ fram. Jag orkar inte sålla!
Dagens sjuka: Ont i halsen
Dagens drog: Strepsils
Dagens roligaste: Dagens låt = Dagens roligaste. Haha, kan inte sluta nynna på den :)
Dagens humör:
Lite kinkig om jag ska vara ärlig. Men det brukar inte hålla i sig.
Dagens ord: Fatigue


This is an intervention...

Idag blir det nog Täby C efter jobbet med Fia. Vad vi ska göra sen när vi kommer hem är väl ganska så uppenbart? Tänk efter, vad händer på Tisdagar...Ja, du gissade rätt! Gossip Girl!

Det är juh löjligt hur förtjust jag är i den serien.


Såhär mkt vill jag gå hem

Så var Måndagen snart övet. Praise the Lord!




090112

Har inte hunnit blogga idag, har haft massvis att göra nu under förmiddagen. Ganska bra eftersom tiden går fort då!

Jag sov väldigt dåligt inatt, gör ofta det natten mellan Söndag och Måndag. Var så utmattad psykist och fysiskt imorse att jag mådde illa, usch och fy! Idag ska jag natta mig själv tidigt. Bara äta middag, titta på lite TV, slänga upp den där bilden på jackan någongång och sedan stifta en nära bekantskap med min kudde^^

ingenting

Söndagchill är vad som står på schemat idag. Har haft en supermysig helg med lite shopping och utgång i Fredags samt filmtittande och massa godsaker igår. Nu tittar jag på One Tree Hill och funderar på om jag ska ta ett bad eller inte, nåja, ska ta ett kort på min nya jacka sen så ni får se underverket.

Hope and Faith

Fick just ett samtal angående jobb efter att jag slutar här. Hoppas verkligen att jag får det men man vet aldrig. Har juh ingen erfarenhet av sådant men men. Nu är intevjuvn bokad i alla fall. Nästa Lördag kl 15.00, ska börja hålla tummarna redan nu!


090109

Fick skjuts till jobbet av papi, vilken vardagslyx! Och så möttes jag av ett väldigt trevligt mail, hoppas hoppas!

Vilke osis...

Jag funderara på att ge mig själv köp-stopp ett tag framöver. Förutom en vårjacka då, och ipoden, och så måste jag klippa mig+färga. Fan det går juh redan åt helvete, behöver nya träningskor också. Fast jag får väl prioritera lite. Skulle kunna lösa det såhär;

Kräva mamma på pengar till vårjackan. Hon är trots allt min mor.
Låna mp3 som M fick i julklapp, han köpte sig nämligen en flashig variant själv.
Låta håret växa och färga det själv? Kan kanske engagera stora syster när det gäller klippning.
Träningsskor - Nej, det måste jag ha. Just nu har jag min lillasysters rosa adidas som dessutom är för stora för mig. Typiskt, nu måste jag köpa nya skor^^ Haha ;)


Let me entertain you

Klockan närmar sig tre och jag sitter här vid mitt svängda bord. Borde kanske ta en bild någon gång så ni får se hur jag har det om dagarna? Har i alla fall ett sånt där typsikt "receptionist-skrivbord" som står precis vid entrén. Men det var inte min arbetsplats jag skulle skriva om utan jag känner en enorm törst efter lite drama. Det var länge sedan en äkta smaskig skandal inträffade här i Vallentuna. Visst är det alltid lite saker som händer och ibland är det kul (när det händer någon man inte gillar) och ibland är det inte alls särskilt roligt när vänner och bekanta är inblandade. Men nu vill jag ha en äkta skandal alltså. Typ "Days of our lives - I slept with my evil-twin because I had amnesia and now I'm pregnant and my mom is blackmailing me"  -skandal. Så man har något att prata om i minst en månad, och jag vill gärna vara så pass inblandad att jag vet allt men slipper vara den/de som allt kretsar kring. Kan nån vara snäll att ordna detta?


Dagens lista heter Fyra


 

Fyra olika arbeten jag haft

Jag har arbetat som barnskötare, som receptionist (just nu), sommarjobb på Danderyds sjukhus som extra hjälp. Typ sprungit med provrör osv. Vet inte vad vi ska kalla det. Dessutom har jag jobbat på lite olika event med Jo, tagit hand om klätterväggar, hoppborgar osv.

Fyra filmer jag gärna ser om då och då

Stolthet och Fördom, Sagan om ringen, Dirty Dancing och Borta med vinden.

Fyra ställen jag levt på

Levt? Jag har bara bott på ett ställe i hela mitt liv men jag har spenderat mkt tid i Norge och semestrat på lite olika ställen.

Fyra TV-program jag gillar

Gossip Girl, Bones, Grey's Anatomy, Heroes.

Fyra platser jag semestrat på

Cypern, Frankrike, England, Spanien till exempel.

Fyra webbsidor jag besöker dagligen

Style by Kling, blogg.se, blondinbella.se och facebook.com

Fyra favoriträtter

Pasta Bolognese, Saffranssoppa med räkor, Wok Satay och Chili con Carne (sexig va?^^)

Fyra ställen jag hellre skulle vara på nu

I min säng, i M's famn, på en solig strand eller i en skobutik med värsta rean!
Fyra människor jag kysst
Censur på den va!
Fyra städer jag vill besöka
New York (i sommar, yaay!) Rom, Tokyo och L.A
Fyra skönhetsprodukter jag änvänder varje dag
Kanske inte varje dag men på vardagar blir det foundation, mascara, lypsyl och nagellack (alltid nagellack, känner mig typ naken utan!)
Fyra böcker jag rekommenderar
Stolthet och Fördom - Jane Austen (ja, den är galet bra) Glaskupan - Sylvia Plath, The quiet American - Graham Greene och To kill a mockingbird - Harper Lee. Lustigt nog är två av dessa såna som jag läst för att jag var tvungen i skolan. Och så visade det sig att de var riktigt bra!
Fyra artister/band jag gillar
Elvis, The Killers (upptäckte dem typ igår, 100 år efter resten av världen^^), Veronica Maggio och Queen
Fyra saker jag har på mig just nu
Fejk-uggs, Cheap Monday jeans, svart kofta och vintage-halsband.


Nu får det räcka med lista för idag tror jag, låna den gärna och lägg till lite fler punkter om du kommer på något bra! Jag kommer inte ihåg vem jag snodde den av så han/hon får bli utan cred. Hihi^^


That's not my name

Blev ingen ipod igår, fick plötsligt en känsla av snålhet och bestämde mig för att skjuta upp köpet tills jag är säker på vilken färg jag vill ha osv. Vill inte köpa en "bara för att" liksom... Har juh inget enormt behov av en mp3 eftersom min mobil funkar som en. Idag är det Torsdag, helgen närmar sig! Vad jag ska hitta på vet jag inte riktigt ännu men det snackas om bowling och kanske utgång. Vore trevligt att åka skridskor också, det har jag nog inte gjort sedan man tvingades till det på gymnastiken! Vilken pina det var alltså. Man fick ont i fötterna och var tvungen att ha på sig en sån där ful hjälm. Om vi åker i helgen så ska jag köra på den här stilen istället,



Älska de små rosa bollarna på skridskorna!

Beslutsångest, eller i alla fall beslut

Ska till Täby efter jobbet och inhandla en ipod. Har gått mot strömmen länge nog känns det som och mina nya hörlurar förtjänar en fin livskamrat! Funderar på vilken färg jag ska köpa...

Silver/Vit - Fint och enkelt tycker jag. Skulle passa bra till hörlurarna (haha, ofta jag vill matcha, vad töntig jag är)
Svart - Svart kan aldrig gå fel!
Lila - Min absoluta favoritfärg men känner mig ändå tveksam av okänd anledning.
Blå - Läckert, men Fia har en blå och av praktiska skäl är det nog bäst att vi inte har likadana^^
Grön - Nääää!
Gul -  Inget som lockar...
Rosa - Fin och det var den jag tänkte köpa först. Men blir det inte överdrivet puttinuttigt med rosa ipod och lurar?

Så nu står jag och väger mellan några olika. Beslutet kan nog inte tas förrän jag klämt lite på var och en.


Ny dag

Håller på att plocka ner julpyntet på kontoret, känns ganska så skönt att julen är över om jag ska vara ärlig. Den är mysig och så men nu känns det bra att vi går mot ljusare tider, tunnare jackor och kortare kjolar!

Jag har tagit ett steg närmre mitt nya liv som hälsofreak (just nu är jag bara freak) Har bara en sockerbit i mitt thé, de som känner mig vet att detta verkligen är sensationellt. Dessutom dricker jag grönt thé, inget klibbigt vanilj/jordgubb/gräddsmakande tjafs här inte! Men hemma hos M ligger min B&J's cookiedough och lurar, så vi får se om det här med nyttighet håller i sig...


Playa Blanca here I come!

Har just skrivit klart ett långt mail till min söta kusin som är ute på äventyr i Asien. Jag vill verkligen också åka bort. Tågluffa eller ta en rodtrip kanske, men måste väl fixa körkortet först antar jag^^ Nu har vi i alla fall bokat en resa med familjen i vår. Eftersom det är så stökigt i Egypten fick det bli Lanzarote istället. Läckert turstigt eller vad tycker ni? Det var det varmaste stället inom 6 flygtimmar (mamma är galet flygrädd) i slutet av Mars. Ska bli supermys! M följer med och vi hyr små lägenheter/bungalows direkt vid stranden. Jag har redan planerat besök i den gamla huvudstaden för att fynda på marknaden, snorkling och en jäkla massa utgång! Ska korruptera min lillasyster och göra mitt bästa för att supa mina bröder under bordet. Det sista kommer juh aldrig ske, snarare motsatsen och min syster är redan lagom korrupt vid 15 års ålder. I sann Muren-anda!


truth of the day

Då var man på jobbet igen. Jag sov ca 2 timmar inatt, har totalt vänt på dygnet. Men det positiva är väl att jag kommer somna sött ikväll. Förvånande nog är jag inte väldigt trött, inte ännu i alla fall. Har lite lagom mkt att sysselsätta mig med och det är väldigt trivsam stämning på kontoret. Sen är det ju kortvecka, och det är svårt att låta bli att älska det!

Kom på att jag glömt berätta om min biokväll i Söndags. Jag och M åkte in till stan, hälsade på Jo, åt på The Square och tittade på "Australia". Tycker att det var en bra film. Handlade inte direkt om det jag trodde vilket var en bra överraskning. Fast jag irriterar mig på att Nicole Kidman spelar huvudrollen. Hon är supervacker och en bra skådespelerska men hennes ansikte är slätare än en baby's stjärt och hon är inte kapabel till att visa större känslor.

Varför?
Det stavas B-O-T-O-X.

090106

Godmorgon!

Min sista dag av ledighet. Imorgon drar jobbet igång igen, i alla fall i tre veckor till innan mitt vikariat är slut. Håller på och kikar på lite nya jobb men har svårt att bestämma mig för om jag ska ta ett hel eller deltidsjobb. Skulle behöva pengarna från ett heltidsjobb men ska ju dessutom försöka fixa körkortet nu och jag hinner inte övningsköra så ofta om jag jobbar 40timmar/veckan. Klurigt det där...

Men ny är det dags för nya GG, see ya.

Julafton - 13 dagar senare

Superkort sammanfattning av min julafton. Innan sjukdom och elände slog till.




Massa Wiii, "tutt-tomten", M var söt i skjortan och slipsen jag köpte.



Tequila smakar skit, min nya sammetsklänning.



 Sandra hade underbar klänning, Maja var underbart solbränd, Emil presenterade mig för underbar, härlig tjej med underbar huvudbonad. You rocked the 20-ies!

Måndag

Har haft GossipGirl maraton med Fia hela dagen. Det enda som fattades var min B&J's glass som jag glömde hemma hos M. Hur dum får man vara? Hursomhelst är Fia helt frälst nu, precis som jag förutspådde! Haha^^

Perfekt uppladdning till imorgon när nästa avsnitt kommer dessutom, som jag lääängtar!

Back on track

Om ni skulle undra vart jag hållit hus de senaste dagarna så har jag varit galet sjuk. Men nu tråkar vi inte med detaljer om det, ikväll ska jag och M på bio, Australia, och äta middag inne i stan. Tjingeling!