Ny tröja från Monki...

och nu ska jag iväg och fira Ida, så här ser jag ut :)


L to the O to the L

Det känns som att alla mina inlägg upprepar sig. Som att jag skriver om typ samma sak varje dag. Att jag vill hem, är hungrig, vill handla, vill sova. Men nu är min vardag så himla inrutad och består mest utav rutiner och samma sak var dag.

Deal with it.
Det måste jag göra ;)

Tänk att få ligga på en filt i solen


C'est la vie

Lunchen spenderades i Täby Centrum. Sprang in på Kicks och köpte hårfärg. Tvekade länge men tillslut bestämde jag mig för en, vilken får ni se ikväll :) Inhadlade en ny foundation också, inget dyrt, använder maybelline för den finns i rätt (ljus) nyans och funkar bra på min hy. Sen åt jag en kycklingwok på stående fot innan det var dags att springa och möta kollegorna och åka tillbaka!

Nu sitter jag här igen. Bara 3 timmar och 40 minuter kvar innan jag får åka hem och vila, vila, vila min förkylda kropp.

Yep.

Whiter shade of pale

Alla klipper sig och blir fina! Det vill jag med...Undrar om Karin har tid att fixa till mig lite idag, ska nog ringa på lunchen och kolla det. Funderar på om jag ska bli rödhårig nu igen (alla mina vänner skriker NEEJ!) eller i alla fall satsa på en mer guldblond nyans. Något måste ske i alla fall. Vad får väl bli en överraskning ;)


Reanactment

Har börjat titta på 90210. Var lite skeptiskt men nu när jag sett 3 avsnitt erkänner jag att den är helt ok. Finns i alla fall någon form av underhållningsvärde. Jag har också kommit till 3 slutsatser angående serien.

1) Den kommer aldrig bli lika bra som orginalet (men det var kanske självklart)
2) Musiken är asbra. Massa tips nu när jag har någon form av musiktorka!
3) De tre kvinnliga huvudrollsinnehavarna är sjukligt smala. Nu talar vi anorektiska. Fine, det ska utspela sig i L.A men någon jävla ordning måste det väl vara?!

Dangerous

Hejsi,

Shoppingen igår gick lite sådär...Kom hem med en söt topp från Monki och ett par strumpbyxor men förutom den där cheeseburgaren på Donken så blev de mina enda inköp. Pälsjackan är slut överallt och även skorna verkar det som. Har skickat min lil'sis på uppdrag att besöka Topshop i gallerian idag (hann inte det innan de stängde igår) för att se om ett par 38:or kan finnas kvar där!

WTF?

Ännu ett exempel på hur underhållande M kan vara när han pratar i sömnen.

M - Fixa fram en kuk, skär den i bitar och sälj den...
Jag - Jahaja, du har ju en.
M - MIN RÖR DU INTE!

Haha, så sjukt, så sjukt.

Det är väl det sista som försvinner...

Fy vad jag fryser, sitter med dunjacka svept omkring mig och mössa på. Har inte tid att bli sjuk just nu men mitt immmunförsvar verkar vara immunt mot att försvara mig. Haha, en ordvits. Skönt att jag inte förlorat mitt sinne för humor i all fall ;)

übernajs

jag och Fia ska beställa lite trevligheter från Forever21.com senare idag. Räknade ut hur mkt mina inköp kommer kosta i svenska kronor och gissa om mitt humör lyfte! Ett par asläckra skor (till nyår) och en jeans shorts-dress för 272 kr :) Visar bilder lite senare när beställningen är ivägskickad.


ett flertal i-landsproblem

Fia och jag kanske ska ta en tur in till stan efter jobbet. Hittade juh inte den där fuskpälsen igår, kom bara hem med en mössa och en halsduk. Det är så typiskt Täby att vara 3 månader efter butikerna i stan med ALLT!

Ojoj,
känner mig lite aggressiv denna Onsdag. Allt är liksom en smula förjävligt. Ingen GG-avsnitt igår, jag har ont i halsen och fryser som satan, 3000 spänn av min första riktiga lön ska gå till skatteverket och mitt idomin är borta så läpparna är torrare än torrast. Jag är nu 100% säker på att Gud inte finns, för han skulle ALDRIG tillåta detta...

Inte min dag

Hur dum får man bli...Jag har tittat på Gossip Girl-trailern ca 1miljon ggr denna vecka men ändå aldrig lagt märket till att de säger "Monday December 1st" i början. ÅH! Vad sur jag blir.


What a wonderful lie

Nu vill jag sluta för dagen. Åka till Täby och göra av med ohälsosamt mkt pengar för att sedan skynda hem och titta på mitt efterlängtade Gossip Girl-avsnitt! Ska ladda upp massa bilder på facebook också, kära nån vad jag ligger efter på den punkten alltså. Tror att jag har minst dessa kvar:

Ace-kvällen
Halloweenfesten
Sandins Födelsedag
Middagen för Herr Engblom


Och så några MG-kvällar såklart!

Vill ha och vill ha...

Har bestämt mig för att bege mig till Täby efter jobbet nu och leta efter en fuskpäls! Har suktat efter det så himla länge nu. Imorgon blir det antagligen en afterwork på Vimmel så då tror jag att jag ska springa förbi SOUK också och unna mig de där läckra stövletterna med nitar på. De är ju sjukt snygga och tex Elin Kling äger redan ett par så jag lär knappast vara ensam om dem, men iaf^^


Fick ett nytt tangentbord idag, vi kommer mkt bättre överens än det förra. Det känns fint :)


25th

Det kliar i mina fingrar. Vill spendera, vill spendera!
Undrar om jag ska ta en snabb titt i Täby efter jobbet....

Lite tid över

DAGENS VILL HA: Körkort, orka vänta på tåget..
DAGENS KLÄDSEL: Kängor, jeans, collegetröja och rosa svea-mössa som jag stal av min lillasyster^^
DAGENS SMINK: Maybellinefoundation (billig och bra, typ den enda som är tillräckligt ljus för min hy!), rouge och mascara.
DAGENS FRISYR: Tillplattade lockar under mössan.
DAGENS HÄNDELSE: Snökaoset och min lönespec^^
DAGENS LÅT: Philosphie - Amel
DAGENS PLANER: Hem och äta (har bara ätit en pirog idag, I'm starving)
DAGENS SAKNAD: Choklad, åh
DAGENS DUMMASTE: Jag
DAGENS SJUKA: Förkyld. Sitter och fryser trots att jag är klädd för en expedition till Nordpolen.
DAGENS DROG: Marlboro Light (Menthol var slut)
DAGENS ROLIGASTE: Videon från i Lördags. Så fruktansvärt pinsam men galet kul.
DAGENS FAVORIT: Vindruvor
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Thé? (Mkt socker)
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS ORD: Mute


Hej, jag längtar!

   

Tomorrow, Tomorrow!


GBG 1 STHLM 0

Idag ringde de en så himla go' och gla' Göteborgare till mig. Blev helt ställd när hon på sin breda dialekt började fråga om vädret häruppe och var allmänt super-övedrivet-trevlig. Vad tusan finns det i vattnet i Göteborg som vi i Stockholm saknar? Gjorde mitt bästa för att vara lika gullig tillbaka men kände att det tog emot^^

Får jobbba på det där...

Rosé+Fisherman = Hemgång

Måndag. Denna dag skulle kunna kännas väldigt jobbig, om det inte vore för att det är löning imorgon!

Helgen spårade ur rätt så ordentligt för min del. På Gustavs avskedsmiddag (han ska iväg och bevara freden i Afghanistan) i Lördags hade jag så fruktansvärt kul. Jag och Fia sjöng och dansade till gamla godingar som "Lucky" med Brittan, poserade vackert för alla kameror och tog några shots. Stryk det sista, vi tog för många shots. Någon gång runt midnatt vinglade jag hem genom snön och somnade som ett litet barn. Vaknade igen vid 05.00 av att det låg någon och sussade sött brevid (visade sig senare vara M)  och att bror + gammal klasskamrat förde oljud i allrummet. Det var väl då som V trillade in genom dörren också. 

Igår bjöd M mig på pizza, Lilla Valentina måste vara alla ungdomars träffpunkt på Söndags eftermiddagar^^ Träffade syster, Tomas och söt-Albin där också. Han skålade glatt med nappflaskan och jag konstaterade att ha kommer bli en sjuhelvetes till bartender om han satsar!

En fin helg med andra ord, men nästa gång håller jag mig borta från starkspriten ;)

Det blev för mkt av den här varan.



Foto av underbarnet
Henke

capisce?

Idag firade jag och Fia den underbara nysnön med ett besök på Mio (jag vill flytta hemifrån), skopunkten, rusta och willys. Jag och mitt minus-80krs bankkonto köpte ingenting men Fia fick med sig lite smått och gott hem. Nu ska jag på middag, beväpnad med lackleggings och en flaska rosé!

Mink-imitation från HM

998kr, jag paxar den. Sådär bara.


Change of heart

Det blev ingen utgång ikväll. Istället sitter jag bänkad framför Idol i soffan. Inte fy och skam det heller. Det är ju trots allt kärlekstema ikväll!

stickad och saknad

Vart tusan har jag gjort av den här kjolen?
Den vore perfekt att ha ikväll ju...
Jag är förjävligt slarvig alltså. Blir nästan lite trött på mig själv.


Så sant som det är sagt

Äntligen Fredag!

Ikväll ska jag till Viggbyholm med resten av Armén (alltså Elin och Jo). Namnet Armén fick vi av Elins pappa, om det har att göra med alla våra erövringar eller att vi förstör allt i vår väg föräljer inte historien ;) Tillbaka till ämnet, Viggbyholm ikväll med massa vin ooch såklart lite sång, lite dans och (om vi har tur) lite naket.


L'amour et amis

Det var fint att träffa Elin och Jo igårkväll, kändes som old times när vi satt på Baresso och pratade strunt. Jo gnällde över att ingen vill köpa en muffins samtidigt som henne (tydligen kan man inte äta en utan att någon annan gör det med), vi tog massa bilder (kommer på bloggen inom kort) och så planerade vi helgen. Allt var som det brukade innan dumma jobb och pugg kom i vägen alltså! Modevisningen var lite under förväntan, mest för att vi kom så sent att vi inte fick plats i rummet där den var och var tvungna att kika in genom dörren^^ Men kläderna var fina och smyckena underbara!



Mina små bejbar ♥


I'm off!

Nu ska jag snart bättra på sminket och dra till SOUK-gallerian och hämta Jo på jobbet. Känner mig lite underdressed, är inte alls klädd för mingel. Har liksom på mig jeans och svart kofta, men lite plus får jag kanske för stövletterna och mitt fina halsband! Och om jag fluffar upp håret riktigt ordentligt, typ absurt mkt,  kanske de avleder uppmärksamheten...

C ya

Bondromantik?

Satt och läste om designer som ska hålla i modevisningen. Ulf Andersson heter han och då tänkte jag, "Vad är det för gubbe?" Men tydligen äger  bla Kim Basinger, Julia Roberts, Meja, Tori Spelling och Efva Attling hans klänningar. Och det är juh rätt läckert ändå. Även om alla inte direkt är A-list :)

straight

Efter jobbet ska jag in till stan och möta upp Jo och Elin. Vi ska till Chambre Separée på Nybrogatan för att titta på en modevisning som hålls där. Är egentligen för jäkla trött för att orka men det är ju en kul grej så det är värt att trippa omkring på trötta ben i skyhöga klackar på isiga Stockholmsgator.

Hoppas jag...

Go Get'em

Så fort jag får min lön (5 dagar) så ska jag inhandla den där leopardmmönstrade klänningen med kors-rygg från GinaTricot. Men de har tagit bort den från deras hemsida, betyder det att den är slut eller? Hmm, vill ha den mucho gärna. Speciellt nu när jag har ett bra tillfälle att inviga den. Att det tillfället dök upp tycker jag förövrigt är superkul!

Jaså?

Idag är det Torsdag. Det betyder att imorgon börjar helgen, kära nån vad jag längtar! Lär nog bli en helg utan utgång denna vecka också, möjligtvis ska V demonstrera sina nya bartenderkunskaper för mig på Lördag men livligare än så blir det nog inte. Imorse vaknade jag titt som tätt mellan klockan 03 och 05. Förstår inte varför jag sover så dåligt? Är ju utmattad när jag kommer hem om kvällarna!

Förövrigt kan jag meddela att jag och mitt tangentbord här på jobbet inte kommer överens. Så ni får ursäkta om det blir lite många bokstäver eller allmänna knasigheter i texten. Jag rättar så fort jag hinner :)

Jag.Måste.Ha


Yellow

Sitter här och smuttar på mitt citron-thé, växlar folk hit och dit och mailar med Fia. Som ni hör är det inte direkt superstressigt just nu men jag längtar ändå hem. Ikväll kanske M sover hos mig, vilket han normalt inte gör eftersom det är lite klurigt för honom att ta sig till jobbet från Toftesta. Så jag hoppas han orkar ta sig ut i skogen till mig (men det kommer nog inte hända^^) .

Jag är ju världens största GossipGirl-Geek så jag går alltid in och kollar prewiewn för nästa avsnitt på deras hemsida och jag kan säga att nästa Tisdag lär bli läcker! Kolla själva: www.cwtv.com/gossipgirl
En annan sak som jag vill ha pga GG är en sån där snygg telefon som Blair har, men den finns inte här i sweden så jag får lugna mig lite ;)

Sötsaker jag inte tackar nej till

  
 

www.forever21.com


Tidsfördriv

  • Vilken svordom använder du mest? "the F-word" är populärt.
  • Äger du en iPod? Nej, walkman mobil
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.45, visst är det hemskt? 
  • Hur många resväskor äger du? Oj, har typ minst 3 halvstora rullväskor och sen en jäkla massa week-end bags.
  • Använder du flip-flops? Inte i November!
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Matvaror och jag kommer inte överens, men om jag måste handla så blir det väl på ICA.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Haha, NEVER!
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Definitely Maybe, en romantisk komedi typ. 
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän, helt klart.
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skor, sen en lägenhet.
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Every second of my life
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, men här råkat överdosera hostmedicin med morfin i. Då sov jag rätt sött^^
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? CD? Hur gammal är den här listan!? 
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Elvis trumfar alla även om han är död.
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Hemligt
  • När var senast någon stötte på dig? Alla vi går ut med har rätt bra koll på att jag har pojkvän men för någon helg sedan var det nån jobbigt människa som inte rikigt kunde ta ett nej.
  • Vad åt du till middag senast? Pasta :)
  • Använder du huvtröjor? Ja, för ofta
  • Kan du vissla? Såklart!
  • Vem var den senaste som ringde dig? Mamma
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Rollercoaster
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag är rätt säker på det, en del retar sig nog på mig men det är inte så mkt att göra åt. Eller bry sig om.
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
  • Tittade du på tecknat när du var liten? I still do 
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Täby Centrum är väl typ Sveriges största? Fast hur stort det är vet jag inte. 
  • Hur många syskon har du? Fyra. Två bröder och två systrar.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Jag är nog lite blyg för alla nya människor.
  • Vilken film kan du alla replikerna till? jag ar rätt bra koll på "Stolthet och Fördom" och "Sagan om ringen". Häftigt va?
  • Äger du några band t-shirts? Ja, bla Ramones och Sex Pistols
  • När flög du senast? När jag åkte hem från Paris i våras.
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 stolar och en bänk med plats för 3-4 pers. Big Family.
  • Läser du för skojs skull? Absolut, men inte lika ofta som jag gjorde förr. Försöker bättra mig och har en ny bok i väskan som jag ska ta mig an på bussen hem!
  • Pratar du några andra språk? Engelska, Franska och lite Norska. 
  • Diskar du din egen disk? Nej, det gör ju maskinen!
  • Har du gråtit offentligt? Ja, satt och grät så jag skakade på roslagsbanan och 690 en kväll i somras när jag var på väg hem från stan. 
  • Har du en stationär dator eller en laptop? En urfin Laptop, men en stationär här på jobbet.
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Försöker medvetet gör jag nog inte direk hela tiden. Men man snappar juh upp saker här och där.
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, men är för feg 
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Om en kille frågar om du vill gå på dejt ska han betala och tvärtom.
  • Kan du kasta macka? Tror det
  • Har du någonsin varit på Jamaica? No man 
  • Vad har du med dig in på bion? Cola light och M&M's
  • Vem var din favoritlärare och varför? Jag har flera av olika anledningar (trist svar va?)
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Inte vad jag vet.
  • Vad har du för väder? Novemberväder, regnigt och kallt
  • Har du en blogg? No shit...
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska  (A och B i alla fall)
  • Gillar du att flyga? Nej, men brukar bita ihop.
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet
  • När sov du senast på golvet? Minns inte, kanske när jag var i Uppsala med Maja och Jennie. Haha, det var en kul kväll^^
  • Vilken är din favorit drink? Gillar Martini, Gin och söta drinkar. Typ Rosa Pantern eller Vanilla Sky.
  • Gillar du din boende-situation? Nej, men det är väldigt ekonomiskt att bo hemma.
  • Vilken är din mammas hemstad? Hon är uppvuxen i Vallentuna, men det räknas väl inte som stad?
  • Din pappas hemstad? Född i Carlsham tror jag, men uppvuxen i Täby.
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Överraskande få faktikst, kan klara mig på 2. fast jag fungerar ju inte så bra då^^
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nja, ibland
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Jag pratade massvis men hamnade inte alltför ofta i trubbel.
  • Vilken är din favoritfrukt? Bananer och clementiner 
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, ska det va så ska det!
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20 (yaaay)
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? En aning
  • Tror du på liv på andra planeter? Såklart jag gör :)
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? M när han förklarade varför min idé om att hyra i andra hand inte var bra...
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte på Gud
  • Vad var det senaste du åt? En vindruva
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Hur man är som person definieras inte av vilket kön man är så det är olika.
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det var nog något av mina syskon som föreslog det. En del hävdar att jag är döpt efter en hund.
  • Gillar du senap? Nej
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ingenting, skjuter ofta upp ssaker som känns svåra.
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Har höjdskräck men skulle vilja våga.
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Scrlett O'Hara? Nej, hon är ju en golddigger-slampa. Fast himla cool i alla fall :) 
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
  • Tycker du om att krama folk? Vissa kramar jag gärna, men hatar "kramkulturen" där man ska hälsa på varenda jävel man halvkänner med en kram.
  • Skulle du säga att du är trendig? Lite, gillar att läsa om trender men följer dem inte alltid.
  • Äger du en digitalkamera? Jao
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Sarah Jessica Parker och några fler som jag inte gillar, så vi struntar i dem.
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, det är bara jag som får göra så.
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Minns inte nu, men det är nog ett par st.
  • Tycker du att du är attraktiv? Det kommer och går^^
  • Vad är du allergisk mot? Inget.
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning faktiskt
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla som vill!

  • Fram med anteckningsblocken!

    Jag har ett väldigt trist problem. Varje natt ca kl 03 vaknar jag av att jag behöver kissa. Det kanske låter lite märkligt men det är sant. VARJE NATT. Nästan alltid exakt samma tid också, inte alls kul. Är det inte mystiskt?
    Att försöka kissa i förebyggande syfte funkar inte heller. Kan detta bero på att jag dricker så mkt vatten/thé/kaffe under dagarna?

    Fortsättnning följer...

    xoxo (pusskrampusskram)

    Det absolut första jag ska göra när jag kommer hem är att dra igång nedladdningenav senste Gossip Girl. Fast jag tycker inte att det är lika kul nu när det inte handlar så mkt om mina favoriter Blair och Chuck. Jenny tex, är ju ett fruktansvärt ointressant litet emo-barn jag gärna klarar mig utan.


    Pretty Please?

    Jag har helt galna abstinensbesvär just nu. har inte rökt på hela dagen, har inga pengar att köpa cigaretter för och vetskapen om att jag inte kommer få röka innan kl 18 gör mig galen! Kan knapp koncentrera mig på att skriva detta.

    Om någon har vägarna förbi Enhagen i Täby, ring mig! Jag kommer vara dig evigt tacksam ;)

    Nu gör jag som tröjan säger



    HEM

    A! B! C?

    Jag hade juh planer på att läsa en rolig kurs på SU i vår men nu har jag tagit mitt  förnuft till fånga och insett och det antagligen är bättre att läsa en kurs som jag behöver! Och vad kan det tänkas vara? Matte C såklart. Varför läste jag inte den helveteskursen i gymnasiet? Den är juh ett måste för Juridik,  Arkitekt och och tekniskt/naturvetenskapligt basår. Och det lutar åt att jag kommer välja någon av de nämnda ovan till höst-terminen 2009.

    Pest och Pina, big time


    Notre Dame Braclet



    Har jag på mig idag

    081117

    DAGENS VILL HA: Min lön! Jag är så shoppingsugen att jag knappt kan stå upp.
    DAGENS KLÄDSEL: Converse, Acne-jeans, nån t-shirt och Ms tjocktröja.
    DAGENS SMINK: Foundation, ögonbrynspenna, läppglans och mascara
    DAGENS FRISYR: Lite bohem-lockigt (med andra ord har jag inte borstat håret)
    DAGENS HÄNDELSE: En engelsman ringde och sa att det var ett nöje att tala med någon som pratade så bra engelska :)
    DAGENS LÅT: Viva la vida - Coldplay
    DAGENS PLANER: Jobba och sen svimma framför Tv:n
    DAGENS SAKNAD: FRITID!
    DAGENS DUMMASTE: Att Roslagsbanan alltid är försenad pga signalfel...
    DAGENS SJUKA: Snuva
    DAGENS DROG: Thée och Marlboror menthol
    DAGENS ROLIGASTE: Mammas mail
    DAGENS FAVORIT: Bloggen, som håller mig sysslsatt
    DAGENS KÖP: Nada
    DAGENS HUMÖR: Måndags ångest?
    DAGENS ORD: Seminarium


    Inc.

    Jag har under de 5,5 timmarna jag varit vaken intagt inte mindre än 2 koppar kaffe och 3 (4?)  koppar thé. Borde kanske skära ner lite? Jag inbillar mig på något vis att thé är bättre än kaffe men eftersom jag har en halv miljon sockerbitar i så stämmer det nog inte, åtminstonde i mitt fall^^

    Snart är det i alla fall lunch vilket innebär
    *Tonfisksallad
    *Rökpaus (åhh, ja)
    * Bara 4 timmar kvar

    Halleluja


    say a little prayer

    Måndag. Måndag. Måndag.

    Gud så segt dettta känns alltså, men får försöka  se fram emot allt kul som händer i veckan. Imorgon ska jag lugna min själ med lite Yoga, på onsdag är det mysig lill-lördag, på torsdag ska jag gå på modevisning  med Jo och sen så vips är  det fredag igen! 

    Make my day

    Bara för att jag har tid och lust att ladda upp alla bilder från diverse utgångar och halloweenfesten så hittar jag inte sladden till min kamera! Typiskt... Nåja, snart kommer en vänninna eller två hit och så ska vi ha en liten get-together med spel, film och mys. Känns väldigt lagom denna Lördag, är inte så taggad på att gå ut men man vet aldrig vad som händer ;)

    Fredagens schema



    17.00 Dra från jobbet, försöka att inte drunkna i regnet och blir förhoppningsvis hämtad av mor min vid 76an så jag slipper vänta på 25an.
    18.00 Dö i soffan en stund
    18.30 Städa mitt rum och försöka skapa lite ordning i allrummet så vi kan kolla på Idol där.
    19.00 Middag
    19.30 Ta en låååång dusch  (men inteför  lång för då tar varmvattnet nog slut^^)
    20.00 Idol-time (besök av V?)
    22.00 M kommer hem till mig.
    22.01-obestäm tid  Pussa, krama och skälla på M för att vi inte setts på nästan en vecka (det är inte hans fel men någon måste ta skulden) 



    Save tonight

    Snart lunch, med andra ord är jag nästan 4 timmar närmare helgen :) ikväll ska jag titta på Idol men först måste jag städa mitt rum. Ser ut som värts fylle-slaget utspelats sig där (vilket det antagligen har). Kläder spridda över hela golvet, 57 halvt urdruckna saftglas, obäddad säng och allmänt kaos!

    Back to the future

    Igår kom Fia förbi en sväng efter jobbet och tittade på film. Touristas med han från Las vegas, snyggingen ni vet? Fast båda var rätt trötta så slutet får vi se en annan dag. Kom till jobbet för en  stund sedan och har ladddat upp med ögondroppar eftersom jag börjar få en ögoninfektion. Inte alls kul men jag är i alla fall inte så kinkig med att droppa i ögonen och så, har den vanan inne sedan barnsben!

    Nu är det dags att dricka upp kaffet och kanske  ta en kopp till^^ Höll på att somna på bussen imorse, det är så svårt attt låta bli när  man har världens mysigaste jacka som lämpars sig så himla bra för en powernap ;)


    På sista tiden har jag funderat mkt över det här med framtiden.

    .


    Comme une fille

    Idag släpps Comme de Garçosn kollektion för HM. Om jag inte var tvungen att sitta här hade jag lätt köat sen kl 6 och hängt på låset som vanligt. Är en sån speciell känsla att stå och trängas med alla i samförstånd! Fast måste erkänna att jag inte är överförtjust i kläderna. Det fanns några söta cardigans, kill-skjortorna var rätt fina och så var det en prickig week-end bag jag inte skulle säga nej till. Nåja, får väl gå och skrapa i resterna sen...

    Solid

    På någotvis är den sista timme på jobbet både den bästa och den sämsta...Bäst är den eftersom det är alldeles tyst och skönt och man kan ta det lungt, blogga lite och äta en kaka, dessutom vet man att man får åka hem snart^^ Sämst är den eftersom den går 1000ggr långsammare än övrig tid! Men jag tror att det bra väger över vid närmare eftertanke.

    Första lönen går till...



    och en jäkla massa annat...

    "come play with us"

    Lånar denna bild från Fias blogg. Den är från halloweenfesten då jag och Jennie klädde ut oss till tvillingarna i "The Shining". Jag har juh inte kommit mig för att laddaa upp bilderna från min kamera ännu så den här får illustrera hur fina vi var även om det inte syns så bra. Tror faktiskt inte att vi hann ta en enda bild av oss två tillsammans när vi var färdigfixade innan det började gå utför och allt blev mer eller mindre galet^^


    Top of the morning to ya!

    Godmorgon! Idag är det lill-lördag, gud så skönt att halva arbetsveckan nästan är klar. I helgen ska jag inte gå ut utan bara vila upp mig och ha lite kvalitéts-tid med mina nära och kära. Förövrigt kan jag medddela att min lön trillar in på kontot om 13 dagar. Det riktigt kliar i fingrarna på mig att spendera, spendera, spendera! Tyvärr har jag rest-skkatt på 3000 och en herrans massa lån av vänner och föräldrar som måste betalas tillbaka. Sen är det julklappar som ska inhandlas också, men det blir nog en rätt fin summa kvar åt mig i alla fall;)

    que?

    Bara 3 timmar kvar, jobbar på att få mamma att hämta mig men just nu ser det mörkt ut. Det är typ ingen som ringer just nu så det finns inte så mkt att göra men försöker underhålla mig bäst jag kan! Får väl städa lite på lagret eller så....

    Förövrigt funderar jag på att anmäla mig till en kurs på Universitetet som startar i Februari. Modevetenskap med inriktning på fransk litteratur. En totalt värdelös kurs, jag vet, men lite kul ändå. Man läser juh bara 2-3 dagar i veckan så man hinner med ett deltidsjobb också :) Någon som vill hänga på? Man måste ha läst minst steg 3 i Franska och ha minst G i Svenska B. Annars är det fritt fram!

    11/11

    Idag ska jag hem istället för till M i Vallentuna. Lite trist men ändå ganska skönt att slippa trängas med en svettig man i sängen, dessutom är det Gossip Girl-avsnitt idag och det tycker han om att reta mig för att jag tittar på^^ Nåja, då blir det bara jag och Chuck Bass ikväll och det är inte fy skam!

    Tjuvlyssnat

    Buss 471 mot Slussen

    Två platinumblonda fjortistjejer ~16 sitter och diskuterar sin dag. Tjej 1 verkar lite nedstämd.
    Tjej 2: Men hur mår du egentligen gumman?
    Tjej 1 (gravallvarligt): Alltså, jag vet inte... Jag kanske måste ta en bloggpaus.


    Q&A?

    Vill verkligen ha en klänning av modellen nedan med sådär läcker rygg. Hittade en på GinaTricot men den lär juh sitta på var fjortis om en vecka...Tips?

     

    "Du har juh mindre på dig än en strippa"

    Tänkte dra en snabbgenomgång av min helg för er.

    Fredag: Efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig iordning inför kvällen. Vid 21.21 satt jag och Jo på bussen in till stan där hon genomförde ett av de mest spektakulära ombytena jag någonsin bevittnat i ett kommunalt fordon. Alldeles för lättklädda strövade vi runt i Gamla Stan i väntan på att männen skulle anlända. Tog ett glas vin på en söt liten bar inklämd mellan 100 olika italienska restauranger innan vi styrde kosan mot "Huset".  Förstår inte hur vi kunnat undgå det stället? Bra musik (på schlagergolvet) och schyssta priser, dessutom träffade jag en massa glada människor som jag inte träffat på Gud vet hur länge! Efter en stund anlände fina Elin och efter alldeles för många timmar av shots etc drog vi oss hemåt. Hemma och utslagen klockan halv 5.

    Lördag: Sov till 14.45 och gick omkring som en zombie hela eftermiddagen. I sista stund tog jag en snabbdusch och sprang ner till Fia där det spelades öl-spel och togs på bröst^^ ;) Taxi tll MG där de var dans, dans, dans och för få cigg innan M mötte mig utanför och vi åkte hem till Toftesta tillsammans med V och J.

    Söndag: Fars dag firades med yummie kaka som fikades upp i sällskap av syster Emma, Tomas och gölle-Albin som jag ska passa snart. Sen raggade jag och M skjuts till Vallentuna. Resten av kvällen kollade jag på Mcleods Daughters  och myste/hade ånges inför att börja jobba igen^^

    081110

    Godmorgon, det har varit blogg-stopp hela helgen eftersom jag haft så djävulskt mkt att göra! Utgång fredag och lördag och så Fars dag på Söndag. Har kameran full med bilder så ska ladda upp dem ikväll om jag orkar :) Nu är det snart dags att gå till jobbet, vi hörs sen.

    Porriga?

    Min arbetskamrat tyckte att mina stövlar som jag har på mig idag är porriga. Min fråga är nu hur man ska tolka detta, komplimang?


    Hej, vill du bli min nyårsklännig?

     

    MochiMochi

    Hej Bloggen!

    Idag har det varit riktigt kul på jobbet, främst för att jag haft lite mer att göra :) Nu är det snart lunch (bloggar bara om mat, jag vet) och jag är vrålhungrig! Lever bara på bananer och kaffe hela förmiddagarna^^ Min kära bror gjorde couscous-sallad igår så det har jag med mig idag, YUMMIE!

    TGIF

    Ikväll ska jag tilll Huset, en klubb i Gamla stan, för att fira Patrik som fyller år! Ska bli superkul och dessutom följer Jo med och det vvar en evighet sen jag träffade henne känns det som. Så efter jobbet blir det hem för en powernap på direkten och sedan seriös pimpning! Det går rykten om Vip-rum och tårta ;)


    Vad tusan?!

    Är detta?

    OMFG

    Posten  kom precis hit och hämtade några företagspaket och precis när jag sagt tack och adjö så klämde jag min tumme i dörren. Precis vid gångjärnen :( Men ni har  inte hört det värsta ännu....Det är nämligen så att det är högertummen som råkade ut för detta och det är juh min sms-tumme! What to do?

    Crémè de la crémè

    Om 2 timmar är det lunch och jag ska äta panpizza. Lyxigt...

    Mama, I'm coming home

    Då slutar man snart. Ska nog våga mig på att promenera de 1,5 kilometrarna ner till Roslagsbanan så slipper jag vänta på bussen. Fast det är väldigt mörkt ute nu...Hursomhelst fick jag lära mig att beställa kontorsmaterial idag så nu har jag nog lite mer att göra om dagarna. Det kan bli ganska trist när ingen ringer och jag bara sitter rätt uppochner^^ Misstänker förövrigt att min ena sko är pyttelite mindre än den andra. Dumma HM-ballerinor, så står det såklart  igen storlek på skorna. Jaja, C'est la vie!

    Lala

    Snart ska jag gå och lämna posten då jag äntligen får min efterlängtade rökpaus. Det kommer bli billiigare för mig i framtiden eftersom jag inte kan springa ifrån växel och därmed minskar  mitt rökande betydligt! Känns lite sorgligt på någotvis...som en kär vän man inte kan träffa så ofta^^

    081105

    Lunchen är snart över, då var det bara 4 timmar kvar av dagen. Ikväll ska jag bara vila, ta det lugnt och titta påTV. Har laddat ner lite roligheter som förhoppningsvis är klara när jag kommer hem också :)

    snart 08.00

    Kom till kontoret för en stund sedan och larmade av alldeles själv. Så stolt^^ Kommer antagligen skryta om det hela dagen. Var här alldeles för tidigt eftersom jag tänkte kolla  hur lång tid det tar att gå från Roslags Näsby. Det tog inte så lång tid som jag trodde...

    valvaka

    Vaknade precis i tid för att se McCains tal när det stod klart att Obama är Amerikas nästa president. Det var faktiskt ett väldigt fint tal, han talade varmt om B.O och det var väl ganska storsint. Såklart dröp det av patriotism men det får man leva med ;)

    Kan knappast påstå att jag är väldigt insatt i detta men är galet nöjd med att senator Obama vann (eller håller på att vinna just nu när de sista rösterna räknas). Nu ska jag dricka mitt kaffe och njuta av detta historiska ögonblick^^ GOD BLESS AMERICA!

    Dag 1 - jag överlevde

    Det gick riktigt bra idag. Alla är så fantastiskt snälla och förstående så det känns tryggt. Dock är jag astrött trots att jag mest suttit framför en dator hela dagen, märkligt...

    Nu ska jag snart göra vad jag längtat efter hela dagen, titta på Gossip Girl!


    Dag 1 - fortfarande

    Snart dags att gå till bussen,

    Andas in, och ut...

    Dag 1 - fortfarande

    Snart dags att gå till bussen,

    Andas in, och ut...

    Dag 1

    Godmorgon! Hade supersvårt att somna igår och sen vaknade jag hela tiden för att M pratade i sömnen och tog upp all plats i sängen. Har varit vaken i 40minuter nu och har febrila funderingar över om vad jag ska ha på mig... Högklackat? Svårt, svårt, svårt...

    Jag är fast besluten att blogga på i vanlig takt fast jag jobbar men vi får se hur det går med det!


    Topshop 4ever




    Våga

    Tänkte berätta lite mer om mitt jobb som jag börjar på imorgon. Det är på ett företag i Täby som sysslar med data-saker som jag inte förstår mig på^^ Min uppgift är att svara i telefon, koppla samtal, välkomna kunder, beställa kontorsmaterial och vara allmänt behjälplig. Känns som jag kommer klara det! Det är ett vikariat på tre månader så sen får jag börja leta nytt jobb igen, men med erfarenhet och referenser (förhoppningsvis) i bagaget.

    I've got a secret

    Igår var jag och M på bio. Tittade på Quantum of solace och jag måste säga att den var bra som actionfilm men uppfyller inte mina önskemål som Bondfilm. jag struntar i om de använder de klassiska replikerna men tycker att det vore trevligt om det var mindre "full fart och slagsmål" hela tiden och mer gentleman-Bond. Som det ska vara^^

    vit portion

    Nu ska jag ila iväg till Jennie för lite förkrök och fixande med vår utstyrsel till ikväll. Idag tog i en snabbis förbi Täby där Fia handla teaterblod för 400kr (Okej, inte bara det^^) och jag köpte något så spännande som nylonstrumpbyxor och svarta ballerinaskor.

    Time to go!