Perfekt

Det  är dags för min favorit Söndags sysselsättning, perfekt en bakisdag som denna. The Fashionista Diaries :)


Fine night

Imorse drog jag iväg till stadion vid 8 för att titta på Svenska Ungdomsspelen. Mkt trevligt men lite kyligt var det. Ikväll ska det dock inte vara kallt, och om det nu skulle var det så håller jag mig varm med dans och vin^^ Ska nämligen dra iväg till min grannes och min brors gemensamma 20års fest snart. Myggmedlet är nedpackat tillsammans med gott humör och ca 100 av våra närmaste vänner!


Á Reims France

Ska iväg till Täby och gå runt med CV:n innan jag drar hem till Erik som har fyllt år! Detta ska firas med skumpa och middag hemma hos honom i Hägernäs strand och sedan utgång på Josefinas :) Jag har mina nya skor från igår och kuvertväskan från Lisa Larsson i högsta hugg så det kommer nog bli en bra kväll^^ SOFO by night var förövrigt underbart mysigt, får bli en tradition eller vad tycker du Jennie?

Tagga!

Då var det snart dags att dra iväg och handla på älskade Söder. Tjallamalla har 50% på allt och Kunigunda har 70% på stora delar av sortimentet! Tur att jag tog sandaler och inte high heels som jag hade tänkt från början. Det lär nämligen bli en hel del släpandes på massa kassar och springade runt medborgarplatsen^^

Förövrigt så har jag fått en helt underbar mysig poncho av Fia, tyvärr är det alldeles för kallt och blåsigt för den idag...


Min ELLE-premie

Idag fick jag mitt lilla spa-paket som tack för att jag är en trogen ELLE-prenumerant. En söt tväl, duschgel och lotion blev det och de doftar underbart!


Please don't eat me

Nu är det dags för lite kräftor som vi fiskat alldeles själva (tusen gånger godare än de man köper) och kanske en liten nubbe till dem. Så blir man lagom dåsig till finalen av Project Runway^^







Onsdag

Nu har jag vart på arbetsintervjuv ännu en gång, gick ganska bra tycker jag. De gillade min personlighet i alla fall men det säger juh inte om jag får jobbet eller ej tyvärr. Imorgon blir det äntligen shopping inne i huvudstaden, på Fredag ska Erik firas och på Lördag är det lite party ute i Brottbys skogar. Som jag läängtar!

Har fixat lite

med designen och den känns rätt okej just nu men måste fixa en fin header. Är så talanglös när det gäller photoshop att jag nästan blir mörkrädd. Men den där kursen i HTML/webb-koder kanske inte var helt bortkastad i alla fall...

Coulda Woulda Shoulda

Idag var jag och gymmade igen, 2 dagar i rad liksom. Hoppas det här håller i sig! Det blev ingen Yoga som jag tänkt eftersom den är så förbannat sent på kvällen men men, kanske nästa Tisdag :) Imorgon ska jag till Kista igen och prata med chefen där om eventuellt jobb, sen ska jag hem och äta kräftor med la familia. Ska nog åka lite tidigare till Kista så hinner jag shoppa, ska in till stan på Torsdag men min lön ligger verkligen och bränner i fickan!

/ S

Moneymaker

Idag har jag vart så jäkla produktiv. Vaknad über-tidigt, nästa ohälsosamt lite var klockan faktiskt. Tog mig till Kista och jobbade som sjutton, men lite mer spännande blev det när jag blev erbjuden att provjobba där i 1 eller 2 månader. Helt säkert är det dock ej, men lite lön skulle inte skada ;) På tal om lön så fick jag min idag, catchiiiiing!

Belönade min arbetsinsats och framgångsrika networking med att köpa CHIC! (bra tidning faktiskt) och sedan drog jag hemåt där det blev löpning/styrka på gymmet.

/ S

Tjallamalla rea

På Torsdag har Tjallamalla rea med 50% på allt i butiken! Dessutom är det SOFO by night då så jag ska självklart dit och bränna lite pengar. Har riktat in mig på lite godsaker, bla dessa:



/ S

GRATTIS

Till min lilla söta Jennie som fyller 19år.

Visste ni förresten att det var ödet som förde mig och Jennie samman? Hon skulle gått WWI som jag gjorde först men hon valde Vallentuna istället. Sen när jag bytte dit en vecka senare ville jag gå sam/ekonomi men det fanns bara plats i sam/sam klassen och vips, en läcker lockig duo är född!



/ S

Vart har min header tagit vägen?

På vissa datorer syns inte min header, ett tecken på att det är dags att byta?

/ S

"och munken också"

Idag tog jag det bara lungt hemma med mina rara väninnor. Jag, Fia, Jo och Elin har snackat skit, ätit bullar, kollat på massa bilder och garvat åt hur unga och dumma vi var (för en vecka sen typ^^) och tagit en liten roadtrip till Långsjötorp. Efter det fortsatte vi såklart till McDonald's i Hägernäs för en milkshake. Sjukt bra avslutning på kvällen och jäkligt rolig eftersom alla fick galna socker-kickar och började små dansa i baksätet, sjunga, skrika åt oskyldiga små fjortisar som hängde på övergångs-ställen och fnittra hejdlöst åt allt. Nu är det bara jag och Fia kvar och vi ska kika på film och sova lite.

Och vet ni vad? Imorgon kommer äntligen M hem från sitt dumma handbollsläger. Som jag längtat efter den mannen!

/ S

Home is where the heart is

Nu är jag hemma från skärgården vänner, har tagit massa bilder och har en hel del kul att berätta. Men nu måste jag titta klart på "10 orsaker att hata dig". Den är juh himla bra och Heath Ledger är så snygg, världen är verkligen en sorgligare plats utan honom :(

/ S

Ändrade planer!

Drar ut till Grisslehamn för att hänga med Erik och Victoria på deras landställen. Har lite bråttom så ni får höra mer när jag kommer hem, vilket blir imorgon eller på Torsdag!

/ S

Kort och koncist

Har vart inne i stan idag och kollat på bio, just nu är jag dock så utmattad att jag får berätta om det imorgon. Ska sätta på en SATC-dvd och krypa ner under täcket på en gång. Eftersom jag inte är så underhållande så får ni lite kuriosa jag hittade på en vägg i Montmarte när vi var där. För att göra det ännu roligare och utmanande är det på franska, översättning kommer imorgon.

Så klia inte era rara huvuden i onödan :)




/ S

Dricka vin ur Konjak-glas

Hade så jäkla roligt igår. Det började segt eftersom jag och Jesper hade svårt at ta oss till Vallentuna men efter en liten muta så var vår kusin övertalad. Kom fram till Gästis en hel timme innan resten trillade in men vi hade riktigt trevligt i alla fall. Antagligen för att vi gick ut rätt hårt och lyckades bli fulla på rekordtid!  Bara det gör juh att kvällen var upplagd för succé^^

Som trevligast var det nog på Gästis men hade kul på MG också trots att jag inte var där så länge. Hade juh mina dancing-shoes on och så var bror min rar och bjöd på en jättegod drink.  Kvällen fick en perfekt avrundning med dipp och gurkstavar hemma hos M.




Min nya klänning var så söt och Fia och jag var barnsliga (som vanligt) och lekte med plåster. Som ni ser på bilden har jag gjort ett nosejob ;)


/ S

Javisst

Ska snart ner till centrum och äta lite kina-mat och därefter blir det lite shopping i Täby. Herrgud så efterlängtat!

Har inte handlat på Gud vet hur länge och är i stort behov av något nytt. Hm har fått in massa snyggt, speciellt skor men de kommer såklart inte finnas i Täby som ligger efter med typ ett halvår. Synd, annars hade jag köpt de röda slejfskorna som syns nedan.



/ S

Maybe baby







Funderar på en ny header, gillar juh som bekant Liselotte Watkins och kanske ska denna tjej få pryda den nya headern. Fast hon ser lite smått drogad ut.

Nåja, jag ser väl ungefär ut sådär när jag är bakis så det kan väl funka...


/ S

Vad vad less jag blir

Var på en trevlig hemmafest idag och tänkte dra hem och sova ganska tidigt. Sen lovade min "kära" bror att om jag följde med till MG så skulle han bjuda på bakismat imorgon samt ett par skor för högst 1000 kr. Såklart man nappade på det förslaget. Hade jag varit mindre påverkad av alkoholhaltiga drycker hade jag möjligtvis fattat att de aldrig skulle ske men men. Följde med hursomhelst och nu när han erkänt sitt svek är jag ohjälpligt besviken.

Fan ta dig Jesper.


/ S

Freaking out

Ska snart åka till Kista för arbetsintervjun. Är riktigt nervig men som tur är har jag M med mig som moraliskt stöd, synd att han inte kan vara med under hela intervjun så jag kan hålla honom i handen! Haha ^^ Skämt åsido, det går säkert bra. Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig bara...

/ S

Konversation

Igår tog vi en paus i arbetet för att dricka lite vatten när denna konversation utspelade sig. Fia har verkligen inget filter mellan tanke och tal ibland och detta tyckte jag var rätt kul en trött och fnittrig eftermiddag.

Fia - Det här är en konstig dryck.
Sara - Tycker du?
Fia - Ja, den smakar liksom som... Tjock luft.

Efter detta utbröt diskussion som engagerade delar av kontoret.

Vi kom inte fram till någonting.

/ S


Pour myself a cup of ambition

Ska på anställningsintervjuv imorgon och är sjukt nervös. Har sökt ett jobb som sales assistant på samma ställe som jag hjälpt till lite på de senaste dagarna i Kista. Vore über najs om jag får det med tanke på att jag får rara Fia som kollega och en galet läcker lön. Mindre kul att jobba från 9 till 5 varje vardag hela vägen borta i Kista men men, det är värt det med tanke på hur många skor jag kommer kunna köpa!

Känner att det här är det första steget på min jet-set karriär, snart står jag på Charles de Gaulle igen och ser upptagen ut ;)




/ S

B som i Bag

Jag behöver en stor och bra axelremsväska. Gärna i äkta skinn men jag är inte så kräsen. De snyggaste finns såklart på killavdelningarna. Dessa två från Asos.com :)



/ S

Så jäkla söta byxor



/ S

Demi pointe

Äntligen är det trådlösa nätverket igång igen!

 Igår när jag kom hem från jobbet var mina små söta kusiner här för att leka lite och sedan äta kräftor. Jag och Maja gjorde planer för vad vi skulle hitta på när jag ska passa dem. Vi kom fram till detta:

1) Måla naglarna
2) Göra flätor
3) Kolla på Dunderklumpen
4) Äta något som jag klarar att laga.


Lärde mig dessutom uppskatta kräftor igår, det är juh faktiskt riktigt gott! Vilken liten tönt jag var som satt med sushi på kräftskivan förra året...Det ska inte upprepas^^

/ S

Kära nån

Kl är bara sju och jag är redan uppe, det är inte klokt juh. Fick i alla fall lite sovmorgon eftersom jag åker bil med Fia till Kista, läckert :) Idag ska vi packa massavis med lådor och skicka ut dem till hela Norden. Hemma igen kl 18 ungefär och eftersom M och min bror listat ut mitt lösenord och vill tjuv-blogga så lägger jag upp en screenshot som de vill istället. Så slipper de bekymmra sig^^


Tydligen ägde de servern, men jag kan ha fel. Förstår inte CS för fem öre.


Åååh vad stolt jag är över mina pojkar!

/ S

Twilight

Internet här hemma är muppat så det fungerar bara på min broders dator och jag har bloggvägrat bara för att jag vill sitta vid min söta laptop. Ja, jag är en 3årig barnunge^^ Här är summering av de senaste dagarna:

Måndag: Slappade mest hela dagen innan jag tog tag i livet och pallrade mig ner till gymmet och styrketränade. Har helt galen träningvärk idag. Men det är det värt!

Tisdag: Gick upp 05.45 och gjorde mig redo för en lång arbetsdag i Kista. glömde mobilen och missade bussen. Hjälper till på Fias jobb igen :) Det gick utmärk trots morgonens missöden, sammanställde en enkät och skrev in i Exel. Ska dit imorgon igen och fixa utskick med reklam. Ska bli skönt med löööön, och mkt välbehövt.

NU: Tittar på "Never been kissed" och dör långsamt av pinsamhet.

/ S

Livet i 8 bitar

Igårkväll tog min kusin Jonathan med sitt Nintendo 8-bitar upp till oss och sedan spenderade han och M ett bra tag framför det. De spelade Piff och Puff och Turtles. Jag var såklart klistrad brevid dem.  Tror att jag har någon form av sjukdom som gör att jag inte kan låta bli att titta när andra spelar tv-spel. Måste vara en skada som uppstod som ung när mina bröder aldrig lät mig spela...



PS:  hyr "livet i 8 bitar". Kan vara en av de roligaste svenska filmerna på länge!

/ S


Jogging?

Nja, jag tvekar på om jag ska jogga lite eller ej. Tänkte kanske dra till gymmet senare men de har inte uppdaterat sitt träningschema så jag har ingen aning om vad jag ska träna då... Mkt svårt val. Vill inte dra dit och sedan vara tvungen att köra step-up eller något annat jag hatar. Men en powerwalk kanske jag orkar med :)

fortsättning följer...

/ S

MG i bilder




Vi lekte mkt med Ms nya kamera i Lördags. Enjoy!

/ S


60 new notifications

och alla var Johannas verk. Hon är allt bra rar...

/ S

Let's talk about UGGs baby

Jag har världens grymmaste skavsår och just nu skulle jag föredra att trippa runt i ett par Uggs. Jag vet, de är ute och lite småfula men de ser faktiskt söta opch bekväma ut! Jag vill ha.






/ S

I see you!

Jag hade mina tönt-glasögon igår, är verkligen helt kär i dem!
Måste köpa ett par till, men kanske ska de vara litelitelite mindre^^




/ S

Re-opening

Ikväll blir det M&G, har inte tillbringat en kväll där på ett långt tag och börjar faktiskt sakna de små porriga burarna, pissiga DJ's, fyllebråk och utblandad öl. Halleluhja för att jag inte behöver vara utan det igen!

/ S

Min 19åring

Vårt trådlösa bredband hade typ en personlig kris eller så igår. Det var helt omedgörligt och bara struntade i mina ansträngningar att fixa det. Anyway, därför bloggade jag inte igår. Igår råkade också vara min älskade Mikaels födelsedag så han får ett grattis inlägg lite sent!

 Grattis igen min raring.
♥ Jag älskar dig ♥



/ S

Trevlig 080808-dag!

Idag är det som bekant alla Stockholmares dag. Synd att datumet inte kommer inträffa på hundra år eller så, 2108 alltså :) Idag var jag taggad på vattenkrig till tusen men har suttit i en båt hela natten och fiskat kräftor i lätt duggregn vilket ledde till en öm hals som inte är fit for fight. Nåja, ska väl in på det stora spektaklet ikväll i alla fall men först måste jag städa, åka till Åkersberga och lämna in min kamera och lite annat smått och gott.

/ S

Inte så dålig utsikt

Ett måste när man är i Norge är att klättra upp på Åhmnuten, our own personal fjäll. Ja, förr i tiden i alla fall, nu har vi visst sålt det men anyway^^ Utsikten därifrån är inte attt leka med men jösses vilken workout det är att ta sig upp.




Johanna, jag, M och mina galet rara kusin Axel 7år.




Bild 1: Johanna och min kusin Maja i nån dal
Bild 2: Jag och Jo i en gammalt tyskt flygspanings-stuga
Bild 3: Underbar bild!


/ S

IKEA kan sina grejer

Har jag nämt att jag älskar mitt nya skrivbord? Har alltid envisats med så små tidigare så nu känns det skönt att bara kunna bre ut sig. Även om jag inte har så mkt stående där just nu. Jaja, ska nog snart baxa upp symaskinen om jag finner ork. Det kommer hit lite grabbar för att spela poker snart så är kanske hellre med dem.



/ S

Garderobsfynd

När jag snokade runt i mammas garderob hittade jag lite saker som jag bestämde mig för att låna, på obestämd tid^^ En söt hallonrosa dräktjacka (perfeeekt till jeans), en tajt mönstrad klänning och hennes Friis Company väska. På bilden syns mina nya jeans också :)









/ S


ETC

Håller på att gå in mina Hex Lena jeans från Acne samtidigt som jag planerar för mitt nästa jeansköp. Har funderat länge på att köpa ett par 70-tals jeans med utsvängda ben och hög midja, och nu ska jag nog slå till. Att jag inte har några pengar kan bli ett senare problem...



Här ett par favoriter, också de från Acne.


/ S

Första gången jag hörde den här låten blev jag kär



/ S

Hallå besvikelse

Gossip Girl, som jag trodde hade säsongspremiär igår i USA, börjar inte förräns den 1 Spetember. Vaknade alldeles toktaggad innan jag insåg att jag kollat fel. Så trist, så trist. Men jag överlever väl i alla fall^^ Idag är en dag som gjord för att sitta inne och dricka te, titta på film och mysa med mannen min. Det är väl de få positiva sakerna med regninga dagar som annars känns lätt deprimerande.

/ S

Meddelande till allmänheten

Glömde att meddela att skotskarutor.blogg.se äntligen är igång igen. Det är precis som förut min cyniske vän Erik som driver bloggen. Tycker verkligen ni ska kolla in den om ni njuter av lite elak humor och ironi, vänsterfanatiker ska nog dock hålla sig borta. Annars är det risk att ni faller döda ner för att ni blir så förlämpade ;)




/ S

Hata mig inte...

men jag vill ha en päls. Har just suttit i telefon med Erik och då glider juh vi gärna in på lite kontriversiella ämnen som detta^^ Hursomhelst vore drömmen en midjekort vit.

Jag bryr mig inte så mkt om den är äkta eller inte, vill liksom bara ha en. Kolla den i mitten på bilden nedan, underbaaar!



/ S


Lite Norgepics



/ S

Så är det

Igår åskade det som bara den här ute i crimevillage. Det hela ledde till att jag fick hålla om vår stackars skakande, hyperventilerande bordercollie Leia i en och en halv timme. Stackarn^^ Men det var inte det jag tänkte skriva om utan nu ser jag fram emot en myskväll hemma hos Jo. Hon är ensam hemma så idag blir det scones, te och filmtittande hemma hos henne med lite andra rara vänner. Dessutom får jag juh tillbaka kameran, så ikväll eller imorgon delar jag med mig av Norgeresan för det som är intresserade :)

/ S

Stoppa Dig!

Dunkar Veronica Maggio och städar lite. Här är en av mina favoriter från den nya skivan :)



/ S

Lånat av Sigrid

Senaste..
Låt du hörde: Nån av Elmore jam
Film du såg: Batman och Robin, haha, ska kolla klart på den snart :)
Mat du åt: Frukosten blev äggröra och nu så tuggar jag på Stimorol Fusion
Kram: M kramade mig farväl innan han drog på Bajen-match
Puss: Same as above
Fest: Riktigt hemmafest? Kräftskivan innan jag drog till Norge
Känslan: Uttråkad
Ilska:I När diverse folk drygade sig häromdagen
Resa: Norge :)
Glädje: Jag är mest glad hela tiden juh!
Dröm: Drömde något märkligt inatt men minns inte så väl
Boken du läste: En Rosamunde Pilcher bok men just nu läser jag spelet av Neil Strauss
Personen du träffade: Jesper
Personen du pratade i telefon med: Elin
Personen du fick sms av: M (han orkade inte gå 5m för att prata med mig^^)
Gången du åt en 7-eleven korv: Igår , YUM!
Gången du var utomhus: Igårkväll när kag vinglade hem från bussen
Gången du sov: Inatt.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Eftersom inte hela min familj bor hemma var det ett bra tag sen!

 / S

Recap

Har just ätit lite äggröra och tomat till frukost. Perfekt bakis-mat, breakfast for champions helt enkelt. Hade superkul på Treat igår även om lokalen inte var något att hurra för. Kvällen slutade med massa 7-eleven mat och häng utanför Norra Real innan vi drog oss hemåt. Är inte så fruktansvärt sliten som man skulle kunna tro med tanke på hur wasted jag var^^ Nåja, idag gör jag nog inte många knop, ska nog bara lata mig och surfa runt och titta på nya mobiler eftersom min inte mår så bra efter regnet igår.

Tack för en trevlig kväll peeps / S

Ge mig!

        
                                      

/ S

HOME

Gud vad skönt det känns att äntligen vara hemma igen även om jag haft det underbart. Som den vackra vän jag är lånade jag min kamera till Johanna tills på Måndag så då får ni bilderna från vår lilla resa :) Ikväll blir det kanske utgång, vart är ännu oklart men antagligen stan. Vi somnade på två röda igår så då blev det juh inget kalas. Med andra ord är jag taggad! Det enda som dämpar mitt sinne är att jag fått ett mystiskt bett på handen. Överreagerar alltid mot såna saker så nu är min hand svullen och kliar som satan. Nåja, sånt får man ta^^

Grattis, nu gör jag Vallentuna och omnejd osäkert igen. Vi ses i dimman ;)

Tillgivet / S

Trollywood

Har just anlänt till Trollhättan efter 4 asnajsa dagar i Norge. Kempegreit helt enkelt^^ ;) Nu funderar vi på om vi ska bege oss ut i Trollhättans nattliv (högst begränsat) eller dö en smula här på Scandic.  Just nu är det 50-50 så vi får se hur det blir.

/ S