Working Woman Now

Idag var jag på anställningsintervjuv. Det var rara Hanna som ordnade den till mig med hjälp av sin ömma moder. Det blev snabba ryck då jag fick höra om det igår och de ringde imorse och frågade om jag kunde komma. Drog på mig mitt chatmigaste humör och åkte dit. Alla var supertrevliga och tror ni inte att de ringde upp mig 15min efter att jag lämnat byggnaden och frågade om jag kunde börja på Tisdag! Självklart svarade jag ja så nu är man vikarierande heltidsreceptionist fram till sista Januari, med en läcker lön också ;)

HAPPY HAPPY

(satt och småfnittrade hela vägen hem, folk tyckte nog jag var lite underlig)

Rysch-Pysch

Jag och Jennie inhandlade vår utklädnad till Halloweenmaskeraden på Lördag idag. Kan säga att det är en riktig 10-poängare! Om ni vill tjuvtitta så gå in HÄR.

Kändiskåt är bara förnamnet

Jag har skaffat mig medlemskap på Elin Klings nya satsning "Min Outfit". Satt igår och laddade upp en massa gamla bilder och idag när jag loggade in såg jag något som gjorde mig löjligt glad. Glamour modellen Marie Plosjö hade kommenterat bilden på mig från vår skiva. Jag vet att jag är sjukt töntig men tyckte det var spännande på något vis. Sara Muren, B-kändis dyrkare!



En Lördag 23.35



Jag har många underhållande vänner,
 och av dem får jag många underhållande sms.


Speciellt av den här tjejen som får förbli anonym...


Cider och is

Har varit hos Fia och ätit mat. Vi gjorde en fantastisk köttfärssås med pasta till, tyvärr hamnade jag i matkoma efter middagen eftersom min stackars mage hamnade i chock. Den har nämligen levt på kaffe och smoothie i 3 dygn eftersom jag mina små tänder ömmar så. Imorgon blir det huvudstaden med Jennie för att rota fram material till maskeraden på Lördag och sedan häng med Victoria på kvällen. Kanske blir det ett parti alfapet, vem vet? (HAHA, rim^^)





Trots fusk förlorade jag förra gången. Vill ha revansch!


Making a statement


Så det så

Köpte bara en Chai-latte och ett par scrubhandskar. Inget extravagant med andra ord. Nu lyssnar jag på mysmusik och laddar inför morgondagen.

Drôle

Mina planer gick om intet kan man säga. Snoozade i 2 timmar^^ Men men, det var ju väntat.

Schema

Mina planer för morgondagen är följande.

07.30 - 08.30
Ska försöka och dra mig upp ur sängen mellan dessa tider för att titta på The Voice och göra frukostsmoothie.
09.00
Springa? 3km får räcka... (tveksamt att detta skulle inträffa)
10.30
Nu ska jag vara duschad, sminkad och någorlunda redo för resten av dagen.
11.35
Vid den här tiden bör jag stå vid busshållplatsen.
12.30
Brunch med Hanna på Esspresso House följt av shopping inför Halloween.

(Och vem vet hur lång tid det tar?)

Nu när jag tittar på vad jag skrivit känns den nästan skrattretande, som om liksom...

081027

Min fina blus som jag ärvt av mormor (hon har många gömda skatter hon) åkte på idag igen som jag nämde tidgare. Tyvärr är knapparna lite fult missfärgade eller något men det gör inte så mkt för den virkade delen är så djävulsk söt och den passar så bra med jeans och mitt skramliga vintage-halsband!





A whiter and brighter smile

Har galet ont i tänderna nu, de spände åt överkäken riktigt ordentligt. Men nästa gång ska de ta ut grejen jag har i gommen i alla fall och det känns jätteskönt! Även om den inte syns så är det ett bevis på att jag snart har mitt perfekta pepsodent-leende och för det kan jag gå igenom nästan hur mkt som helst!

Lay all your love on me

Godmorgon, har varit vaken ett bra tag nu eftersom M väckte mig innan han åkte till Jönköping. Mannen ska vara borta tills på Fredag så jag får underhålla mig själv. Än så länge gör jag inget bra jobb, sitter och väntar ut tiden tills det är dags att gå till tåget och sen åka till tandläkaren. Fan vad lycklig jag skulle bli om jag fick ta ut tandställningen idag, men det kommer juh inte hända! Nåja, tror att jag återanvänder min oufit från i Lördags idag, bild när jag kommer hem sen.

EFTERLYSNING

M förlorade igår en mkt kär ägodel. Nämligen sin mössa. Har du sett den?

Kännetecken:

*Svart stickad av längre modell
*Ganska noppig
*Luktar DaxWax

Upplysningar om mössan lämnas i kommentarsfältet. Tack.

Halleluhja

Blondinbella bloggar igen!

Har faktiskt känt mig lite lost utan henne...

Gamekiller

Kvällen på MG var finfin. Trots att min Monki-klänning var slut :( Blev lite deppig när jag förstod att den var utsåld överallt men humöret lättade lite när Acne-jeansen gled på lätt som en plätt. (antingen har jag töjt ut dem eller så har höftmåttet minskat, tror dock på alternativ 1^^) Lata som vi är blev det taxi till Ormsta där förkröket hölls och sen taxi därifrån till MG. Glömde kameran unfortunately... Nu blir det Valentina, ses där?


Reliable

Igår var jag hemma hos Hanna med lite trevliga människor och pimplade vin. Var tyvärr tvungen att dra lite tidigt eftersom den förbannande jävla huvudvärken inte ger sig. Börjar nästan bli lite orolig, har haft galet ont i huvudet från och till i två veckor nu...

Snart ska jag dra mig ner mot Vallentuna Sporthall för att titta på handbollsDERBY! Åkersberga ska krossas ;) Efter det susar jag nog inte till stan snabbt för att köpa den där Monki klänningen jag suktat efter.

Lalalala life goes on

Är hembjuden till V på middag. Hon är ju min raka motsats när det gäller matlagning så det är verkligen något att se fram emot! Det ryktas att det blir potatisgrätang och lövbiff med vitlöksost. Ljuv musik i mina öron.

 Nu ska jag ta en dusch, har städat hela dagen och känner mig mucho äcklig.

Fint

Titta vad jag hittade idag! En jättefin läder-mapp/väska/whatever att ha paper och annat i som min mamma köpte för en herrans massa år sedan. Tror till och med att min dator får plats. Guldkant i vardagen?  JA!


Quelle domage

Mailar, ringer och undersöker saker febrilt just nu... Hoppas att det ska lösa sig på något underbart magiskt sätt ;)

Bara vart hemma, comme habitude, men ska skicka iväg lite CV:n imorgon som förhoppningsvis ger utdelning. Annars får jag väl sälja ett organ eller så^^ Eller bara ta ett jobb jag inte vill ha...


Blod, svett och tårar

Hemma från gymmet. Var på 45minuters spinning men blev faktiskt tröttare av att cykla den lilla biten på 10 min till och från gymmet än själva passet. Hade typ ingen luft i däcken men jag tänkte "det är juh iaf lättare och snabbare än att gå dit".

Oh so foolish...

Semper Fi



http://glitzy.jetshop.se/



New direction

Vaknade klockan 6 och har fördrivit tiden med att titta på TV.  Vakna med the Voice och Våra bästa år förgyller min morgon! Försöker byta header men den trilskas med mig, är så djävulsk trött på den jag har nu...

Idag tänkte jag hänga på gymmet, planera inför en sak, undersöka möjliga utlandsstudier och blogga, såklart :)

"De måste vara självmordsbombare"

Igår drog vi en spontantripp till MCDonalds vid 2-tiden. Det är fint att Fia har körkort alltså, annars hade vi missat världen största beställning (7 cheesburgare, en Big Mac & co, en Miami Melt & co, 2 vaniljmilkshakes, en liten cola och en McFlurry), den rykande bilen och ägarens kreativa sätt att lösa problemet på (lägga en filt på motorn) och det skrikande paret  på ca 14 vårar.

Trevligt Trevligt.

Ikväll.

SPI. Lucky Strike. Unbreakable. Chips. Muskler. Vodka. TP?

Min spelista

Just nu lyssnar jag på dessa, skön eftermiddags musik helt enkelt.


saturday

M ligger och tar en eftermiddags power-nap brevid mig. Igår kollade vi på Idol och åt massa onyttiga saker. Fia kom upp också och berättade allt om Blogg-awards. Jag är fortfarande bitter för att jag inte var där! Snart ska vi till Vallentuna, M har match och jag ska passa på och gymma lite innan. Sedan får vi se om vi åker tillbaka till Toftesta eller inte. Vad som än sker så ska jag ta det lugnt ikväll också, måste spara pengar och känner att min kropp behöver en paus från vin, vin och mera vin^^

Blog-awards

Elin Kling blev årets fashionista!

Höll juh både på henne och
imilk men Klingan är nog snäppet bättre. Bevisligen.

The can can

Har passat min kusin Pelle mellan klockan 8 och 12. Trodde att det skulle bli svårt att gå upp så tidigt men jag vaknade kl 05.30 och kunde inte somna om ordentligt istället. Tyckte väldigt synd om mig själv då.

Nu funderar jag på om jag ska träna ikväll, spec-passen på Gym och Sim idag verkar inte så spännande men att springa ute i regnet här hemma lockar inte det heller. Något måste jag hitta på i alla fall!

Velvet underground

Den här sammetsklänningen från Monki står högt upp på min önskelista. Verkligen superfin färg och så ser sammet så fint ut. Vill ha, vill ha, vill ha!



( i verkligheten är den mer blodröd, asläckert )

Namasté

Idag var jag på Yoga med Jennie. Höll på att somna under avslappningen, har blivit så totalt utmattad av en hemsk huvudvärk som förföljt mig men som tur är verkar den ha gett med sig nu. Efter Yogan satte vi oss och fikade, väldigt harmoniska och avslappnade, på Biscotti och gjorde upp lite planer. En väldigt produktiv eftermiddag om jag får säga det själv ;) Tog en Chai-latte, tyvärr var den sådär men så har jag höga chai-latte krav också^^

Snart kommer Fia hit och då ska jag färga hennes hår. Den lyckosten ska juh på Veckorevyns Blogawards imorgon!

Jag är bara lite avundsjuk...

Kontraster

Investerade i ett par kängor häromdagen. De är både gå-vänliga och snygga. Gillar att de ser lite klumpiga ut och är asfina att matcha med en söt klänning. Bara för att det inte borde se bra ut tillsammans gör det de liksom!





Rosemary Mint

HOHO!

Snart är nya Gossip Girl nedladdat, om 14 min lite mer exakt. Så länge går jag och tar kort på mina nya kängor och gör en ostmacka.

Live long and prosper!

Jag har huvudrollen i Flashdance-uppföljaren?

Igår var jag på stol-dans med Sandi på Gym och Sim. Det var faktiskt sjukt roligt att sexa loss med en stol och det gick faktiskt riktigt bra, tog koreografin ganska snabbt och kände mig rätt het innan jag började bli trött. Cigaretterna tar kål på min kondition^^ M hade sprungit på rullbandet och kom ner och kolllade de sista fem minuterna och då tänkte jag juh att nu jävlar ska han få något att titta på! Tyvärr var jag då så trött att jag knappt orkade lyfta den där förbannade stolen. Men han sa snällt att jag såg bra ut men skulle skakat på rumpan mer. Det är fint med konstruktiv kritik...









Cinde-fucking-rella

Börjar bli lite sömnig, har precis kollat klart på Pretty Woman och GOSH! Blir verkligen aldrig trött på den filmen. Kan inte Julia Roberts vakna ur sin baby-twins and family dvala och göra lite fler romatiska komdier?

NU: Hål i väggen

Min kusin Johanna var här idag för en lite ridtur. Var trevligt att vara ute i solen och prata om allt och ingenting, var så himla länge sen vi sågs. Hon har juh just varit i Ryssland på ryska-kurs och nu ska hon snart åka transibiriska järnvägen! Vill också hitta på något kul, åka någonstans eller så. Helst Frankrike då jag gärna vill bli ett riktigt ess i det språket. Men men, först måste jag väl tjäna ihop lite pengar ;)

Höst

Kamerabatterierna tog slut så ni får se bilder imorgon eller så på klänningen :)

Helgens planer är följande. Imorgon ska jag och M bada bastu hos en kompis till honom. Bara ha det fint, dricka lite öl och svettas^^ Det är nog bra att det blir en lugn kväll för på Lördag ska jag och Jo göra stan med lite annat folk. Antagligen förkrök någonstans eller middag på stan innan vi styr kosan mot Café Opera. Jag har hört att det är rätt sunkigt där trots att det ska vara lite "fint" men men,
vi får se.

Det är fint att vara jag

Idag var en bra dag av många anledningar, främst dessa :

♦ Jag och Sandi var i Täby = Trevligt
♦ Jag köpte en helt otroligt läcker klänning för bara 200kr! Massa spets och sexig rygguringning, jag ääälskar den. (Bild kommer senare)
♦ Mina nya ELLE-tidning har kommit
♦ Vi ska beställa pizza till middag
♦ Ikväll är det Hells kitchen, alltid något att se fram emot.
♦ SATC-filmen är nedladdad så nu kan jag se den hur mycket jag vill. Typ 24/7 med andra ord^^

Lace

Godmorgon,

ska susa iväg till Täby Centrum med Sandi snart och inhandla lite saker till Lördag. Får se vad jag kan hitta för fint, är lite sugen på spetsbodyn från Gina Tricot men den blir lite arbetsam att ha på sig under en utekväll när man måste kissa ofta! Haha^^


Radio

Ska absolut beställa det här söta halsbandet från HM!



Mys-Sara

Yogan börjar om ungefär 20min och här ligger jag under mitt täcke^^ Tänkte bara uppdatera er om hur lat jag verkligen är ;)

Men en sak till, chokladfestivalen på Nordiska museet är i helgen! Betala 100kr så får man typ smaka så mkt choklad man orkar, låter som ljuv musik i mina öron ♥

Andas in, och ut

Imorgon tänkte jag Yoga lite vid tolvtiden. Behöver lite inre lugn just nu. Borde nog inhandla en egen Yogamatta så jag kan vara harmonisk hemma också. Då skulle jag i alla fall köpa den här söta väskan från Nike också att ha den i. PRETTY!




Need for speed

Behöver en ny telefon. Gillar dessa två :) Bryr mig inte så mkt om att den ska ha bästa kameran eller andra funktioner. Så länge den är liten och söt och har Mp3-spelare är jag nöjd! Den lila/rosa är dessutom ganska så billig, det är naajs^^


Beslut Beslut



Kan inte bestämma mig för vilken färg som är finast!

Nu känner jag mig lite gladare



Men har en hemsk huvudvärk

Är det bara jag...

Som inte kan hitta det nya Gosspi Girl avsnittet någonstans? Det brukar juh finnas på piratebay.org direkt...

(Update: AHA, det kom inget nytt avsnitt inatt)

Jag vill bara göra något jag tycker om

Jag blir så himla less ibland. Jag är en duktig ambitiös tjej med skitbra betyg som oftast är en lite solstråle men det verkar helt omöjligt för mig att få ett jobb eftersom jag inte har någon erfarenhet av just det jag vill jobba med. Okej, jag har lite höga krav men bara för att jag saknar referenser kan man väl inte avfärda mig bara sådär? Jag har tidigare arbetat inom vård och barnomsorg men har inte lust att fortsätta med det. Är det omöjligt att byta karriär redan när man är 19?

Hursomhelst, har sänkt mina krav nu och hoppas att det ger utdelning. Förlåt för detta inlägg som dryper av sjävömkan och negativitet.


På väg hem till mig


Kort sammanfattning

Hemma. Trött. Röka. TV. Sova.

Oh dear

Jag har en liten stund för mig själv nu så tänkte uppdatera er om läget här ute i Vaxholm. Kusinerna är snälla och rara men jag är redan utmattad. Det är full fart hela tiden.  M tog över en stund så jag kunde ta en dusch och GUD, ni har inte insett hur jävla härligt det är att låta varmvattnet rinna över en i komplett tysynad innan ni passat tre barn (plus vänner) en hel dag. Och en futtig dag är liksom ingenting egentligen!

Måste på börja maten, c ya ;)

Braids

← jag idag

Jag älskar att göra såna här flätar i luggen, tyvärr är jag inte så väldigt bra på det och har dessutom en hel del babyhår som inte går att tämja! Nu ska jag i alla fall iväg och titta på handbollsmatch med V där jag också ska träffa Jennsan :)

Hej hej hallå

Idag är det Fredag som ni säkert vet och jag är faktiskt ganska så taggad på utgång men som det ser ut nu blir det en lugn hemma kväll med vänner istället eftersom jag inte vill vara bakfull imorgon när jag ska passa kusiner. Och tidigt ska jag upp, kära nån... Ska gå och titta på handbolls match ikväll också, vara supportive girlfriend på något vis. Just nu funderar jag på att ta en långpromenad i det fina vädret men har ingen Mp3 eler ipod ,och jag hatar att gå/jogga utan musik.

It's a hard life.

"Vi är vilse i Rimbo"

Rimbo marknad var mys men köpte bara sura remmar och brända mandlar. Vi var inte där säsrkilt länge eftersom ingen av oss hade så mkt pengar att bränna och så räcker det med att gå igenom en tredjedel av marknaden. Resten består ändå av samma saker^^ På vägen hem blev vi stoppade av polisen, alla blev lite nervösa (eller inte V då men hennes föräldrar är juh poliser, så hon är van) trots att vi inte hade någon som helst anledning!

Polis
- Körkortet tack!
Fia - Jaaa... (rotar fram körkortet)
Victoria - HAHA, TUR ATT INTE DU KÖRDE SARA!
Jag - Ehh... men jag kan juh inte köra bil...ehh
(Polisen lutar sig in genom rutan och tittar misstänktsamt på oss, Victoria skrattar fortfarande)
Polisen - Det luktar...marknad här.
Fia - Jaaa...
Polisen - Har ni varit på marknaden?
Fia - Ja.....Men bara en snabbis!

Lite vardagsdramatik...Fias nya bils vindruta fick världens största stenskott på sig också, vilket var lite sorgligt men på det stora hela var det en asbra kväll :)

Pärlor

Om ca 2 timmar kommer Fia och hämtar mig och Victoria innan vi åker till Rimbo. Ska såklart besöka marknaden som hålls där varje år. Ska bli asmys att gå runt och vara nostalgisk, tänka tillbaka på när man var ung och tuff (?) och köpte vissel-saker, stinkbomber, t-shirts med tryck som "Ledig" och så vidare^^ Sen springer man alltid in i massa folk man inte träffat på länge vilket alltid är trevligt :) Nåja, nu kommer V snart så jag borde kanske byta om från pyjamasen som suttit på hela dagen. Har bara slöat, tittat på One Tree Hill och ätit knäckebröd.

Inte så ansträngade alls^^

Mirah - The Garden

En bra sak med SYTYCD är att man upptäcker massa bra låtar. Den här är min nya favorit :)


En dag på Söder =



En tröjklänning från GT med söta uppvikta ärmar. I verkligheten är den mycket ljusare "vintage-blå". Det flätade bandet fixade jag själv eftersom de färdigflätade på Monki var slut. Funkar som skärp eller huvudband à la Hippie (vilket jag tycker är läckert men M och bror min skrattade bara när jag sa det så är kanske den enda?)



Mineral foundation från Maxfactor. ID bare minerals är bäääst men har inte råd med det just nu.



Och la piécè de la resistancè är mitt vackra halsband från Stadsmissionen. 200kr känns lite dyrt för 2hand men jag älskar det! Är sådär härligt tungt och skramlar fint :)

"Här är det mest"

Hej!

Shoppingen gick tok-bra trots att det ösregnade och ingen av oss hade paraply. Ska lägga upp bilder sen men först är det Miami Ink ♥

Rouge

Nu är det huvudstaden med V som gäller. I'll see you when I see you!