Nightlife

Nu bär det av på fest ute i Brottbys skogar! Jag är inte så värst uppklädd utan körde på långkoftan från igår och de nya sandalerna. Det kommer ändå sluta med att jag får bada med kläderna på och måste byta om till jeans! Haha^^

Skål! Ikväll blir det för mkt vin, dans och massa trevligt folk :)

/ S

Je suis le plus beau de quartier

En del får verkligen allt. Carla Bruni till exempel. Modell, sångerska och numera Frankrikes första dam.

 Pas juste? C'est la vie.




Låttiteln betyder förövrigt "Jag är den vackraste i kvarteret".

/ S

Just nu...

Dricker jag chai-te i min myskofta :) Älskar verkligen chai så alla som inte provat måste göra't, fast Willys var väl kanske inte nån höjdare men Esspresso House gör världens bästa!



Haha, ser ni vilket stökigt rum som kikar fram bakom mig på första bilden? Inte najs...

/ S

Love Faith Hope Believe

Var och shoppade i stan igår men kom bara hem med en ögonskugga (bronzig och überschnygg) samt en längtan efter en klänning från HM för 399kr. Bestämde mig för att spara pengarna men kunde inte låta bli ett så sött halsband samt en kofta till riktigt pangpris som jag fann idag när jag hängde med mamma och handlade lite. Koftan blir nog perfekt att ha imorgonkväll när det börjar bli lite kyligt. Annars är klädseln för morgondagens festligheter ett stort frågetecken^^



Ögonskugga från Face Stockholm, Halsband från Guldfynd och Kofta från Lindex.

/ S

Runway

Läste just på Elin Klings blogg att Carin Wester-visningen på Onsdag är öppen för allmänheten. YAY! Ska lätt dit, det är på Onsdag kl 19 i Berzeli Park. I can't wait. Dreglar för övrigt på tanken av den söta blå Carin Wester klänningen jag stått och klappat inne på Sthlm Standard. Alldeles för dyrt men drömma kan man juh alltid!

/ S

Att handla gör mig lycklig

Här är mina nya sandaler :) Köpte dem på DinSko för 399kr och de är av märket Oscaria. De är mycket mörkare i verkligheten (blixt på kameran vettu) och av äkta läder. Dessutom fick man med ett par extra små klackar, kanonkul!




Gladiatorer och Jesus

Var i Täby C idag och klipppte mig samt shoppade ett par sandalet (äntligen). Titta på lite klänningar också, är jättesugen på en fotlång klänning men hittar inte riktigt rätt. Zara hade dock ett par riktigt fina men ska nog in till stan imorgon så då ska vi se om jag kan finna klänningen med stort K :) Bild på sandalerna kommer inom kort.

Hur bra var Project Runway btw? LOVE IT!

/ S

Sandaler

      

Som ni kanske märker är jag väldigt inne på ett par gladiator-sandaler. Här väl vart det i ca 100år nu så imorgon när lönen kommer in ska jag leta upp ett par :)

/ S

Vid närmare eftertanke...

så kom jag på att vi på alla bilderna från gårdagens eskapader är helt sjukt...onyktra. Med andra ord är de mindre smickrande så det kommer krävas lite photoshop innan jag kan lägga upp dem^^

Nu ska jag måla mina naglar och leta runt lite på nätet efter snygga sandaler :)

Bye ya'all / S

Utmaning

Blev utmanad att visa upp innehållet i min väska. Det visade sig vara,

En korthållare med James Dean på^^
En massa kort
Sl-häfte (Vallentuna)
En klocka
Ett armband
Linser
Puder+borste
Diesel Fuel for life parfym
Cigg (men ingen tändare?)
Mobil
Bussremsa
Rosebud salve
En liten påse med plastarmband i

Hur allt fick plats i min lilla vintageväska vet jag inte!



/ S

Push it!

Kom hem från skärgården idag och styrde direkt kosan mot Vallentuna och gymmet. Känner mig nöjd nu efter lite löpning och styrketräning. Cyklade ju dessutom dit istället för att ta bussen (som jag alltid gör annars, lat som man är^^)

Lägger upp lite bilder senare och har dessutom blivit utmanad att visa upp innehållet i min väska. Så det är 2 inlägg att se fram emot!

/ S

Girlsnight in the archipelago

Nu drar jag ut till Norrtälje, see you guys later :)

/ S

POP ART



/ S

Freedom

Sitter och kikar på sista minuten resor. Skulle gääärna packa väskan och dra på direkten men så mkt som händer här hemma nu så kan man juh inte dra. Eller? Hmm, får fundera på saken^^



/ S

Nobody does it better

Idag kom Johanna över och promenarade med mig så vi hann catcha-up lite :) Riktigt mysigt att sitta på bryggan och snacka medans Leia glatt simmade runt och letade pinnar^^ Imorgon blir det nog shopping och sedan ska vi kanske ut till Hannas landställe för en riktig girlsnight med vin, bad och allt som hör till. Just nu tittar jag på fotbollen med måttligt intresse. Ska nog hämta jordnötsringar och svulla lite. Jag kan ta en joggingrunda imorgon ;)

/ S

Purpel rain

Klänningsdrömmar (och lite annat) jag gärna skulle vilja ha på mig på Lördag.




Forever21.com och net-a-porter.com

/ S

Dimanche

Söndagar är alltid så härliga. Vaknade för en liten stund sedan av att solen lyste in genom fönstret och att det doftade nybakade baguetter från nedervåningen. YUM^^ Vet inte riktigt om jag ska spendera denna dag med att lata mig och jobba på brännan eller kanske åka och titta på skor. Hmm, knepigt val...

/ S

WHY?!



Dumma M har klippt av sig allt hår och har nu en 7mm snagg. Väldigt trist tyckte jag först men nu börjar jag vänja mig och han är juh fortfarande riktigt söt :) Ska lägga upp en bild på hur han ser ut numera så fort jag hittat min kamera.

/ S

Fabulous!

Helt överjordiskt bra! Jag blev helt till mig inne på bion (fast var inte direkt ensam om det. Det var jag+200 andra tjejer i högklackade skor som fnittrade hejdlöst^^) Och det blev en precis lagom aktivitet med tanke på hur jag mådde igår natt ;)

Älskar Eiffel-tornet väskan fast den är lite för mkt kanske♥



/ S

Idag ska vi "Tegla"

Som rubriken kanske avslöjar så ska vi se matchen på Tegel ikväll, ska bli riktigt såft :) Idag har jag jobbat lite på förmiddagen innan jag tog den lååånga bussresan hem och väckte M som fortfarande sov när jag kom hem kl 12. Dumma unge^^

Hämtade ut min klänning från stylebystars också, guudars så fin den är! Tänkte ha den ikväll men spar den nog till midsommar istället. Inte för att jag vet vad jag ska göra på midsommar men i alla fall. Nu käner jag för att ta en lång dusch och sedan pimpa mig inför kvällen. Jag hoppas verkligen Sverige vinner detta nu!

/ S

Zoey Deschanel

Tack, Tack, Tack Sigrid för att du förde in denna underbara, vackra kvinnna i mitt liv! Så cool sångröst, jag är helt förstummad...



/ S


A shoot in the dark



/ S

Short message

Imorgon ska jag jobba på Fias jobb igen. Hon arbetar på ett dataföretag i Kista om jag inte nämnt det tidigare så det är rätt så najsigt :)

Dags att återgå till matchen, bye bye!

/ S

A+

Kom hem från en promenad till macken med min broder och M gör en stund sedan. Vi har laddat upp med Cola, chips, dipp och cigg till Österrike-Tyskland matchen och sedan ska vi titta på "Hostel part 2" (lite sent ute jag vet).

Vill dessutom uppmana alla till att komma till Tegel på Onsdag och kolla på matchen, det blir kanoners! Fick betygen idag, tycker jag förtjänar något slags pris av mina föräldrar men de nickade bara gillande när de såg dem^^ En liten fråga dock, hur fasen räknar man ut snittet?

/ S

Seventies

Godkväll vänner,

Snart ska jag krypa ner under duntäcket med Min M och sova i ca 100år. Är helt slutkörd av att inte ha gjort någonting hela dagen^^ Men imorgon blir det nya friska tag, ska skriva ut CV och ta en promenad. Det må vara låga ambitioner för Måndagen men men, bättre än ingenting ;)

/ S

Ordinary Sunday

Okej nu kommer en kortfattad update på vad som har skett och hänt de senaste dagarna.

Fredag:
Eftern 1 och en halv timmes sömn släpade jag mig upp kl 06.00 och åkte till Kista för att jobba lite. Hjälpte till på Fias jobb med att packa lådor och så vidare. Hade händerna fulla med papercuts när jag satt på tunnelbanan vid fem-tiden. Tog mig in till stan för att möta Johanna, Richard, Victoria, Jennie och Sandra och sedan gå och se Håkan på Gröna Lund. Fick vänta i en evighet på dem och det var tur att jag hade min "Kvikk Lunsj" (Norsk kexchoklad) för annars hade min blodsockernivå varit farligt låg! Jennie och Sandra skippade Håkan för att ragga på soldater ^^ Resten drog vidare och GUD, vilken underbar konsert det var! Kvällen spenderades på en medeltids-krog i Gamla stan där vi drack mjöd (euuuw) och blev lite luriga.

Lördag:

Som så många andra såg vi matchen på Våning men efter den trista förlusten rann all energi ur oss och vi drog oss hemåt för att hänga lite med grabbsen i Brottby. Trevligt att träffa lite folk som man inte sett på ett tag :)

Nu måste jag städa städa städa / S

Skjut mig

Det har hänt ganska mkt de senaste 2 dagarna men just nu är jag lite för trött/smått påverkad för att berätta om dem. Har dessutom en killer-huvudvärk som Ipren tydligen inte biter på...Hursomhelst så tar jag tag i bloggandet imorgon, nu ska jag nog sätta på nån bra feel-good film, ta en cigg och sedan sova, sova, sova.

/ S

En liten lek...

Min och M's laptopar står brevid varandra och ser söta ut men det är nog ganska enkelt att se vilken som tillhör vem. En med Hammarby logga och en med Liselotte Watkins illustration^^



/ S

Working 9 to 5

Har knappt hämtat mig från jobbet igår när Fia ringer och frågor om jag villhjälpa till lite på hennes jobb imorgon. Vad gör man inte för lite klirr i kassan? Det är inte 100% säkert ännu men nästan. På kvällen blir det nog Håkan Hellström på Grönan förutsatt att vädret är hyfsat. Over and Out!

/ S


Stressig Onsdag

Igår vaknade jag vid nio-tiden och var lite nervig inför jobbet på kvällen. Inte blev det bättre av att jag var tvungen att åka in till stan tidigt för att leta reda på lantmäteriet och lämna mammas deklaration. Väl färdig med det gled jag runt i Gallerian en stund i tro att jag skulle börja jobba kl 14, men ack så fel jag hade. Behövde inte vara där före kl 15.30! Gick runt och tittade ett tag och fann en söt klänning på HM Divided och en überläcker skapelse på French Connection. Men det blev bara en Sverige T-shirt att ha på matchen på lördag :)

Jobbet gick förövrigt jättebra även om det var lite påfrestande med alla ungar. Trodde dessutom att jag skulle dö på väg hem till M eftersom jag endast ätit frukost och slutade kl 21, det var lite kämpigt^^

Här är tröjan btw, kände för att bryta mönstret lite och köpa en blå med gula detaljer :) VÅGAT^^



/ S

Details

Måste nog betsälla hem denna från Stylebystars.se. Är på jakt efter en snygg axelbanslös klänning att ha vid utgång och denna hade så otroligt snygga svarta detaljer. Måste ha!



Update: Nu är den på väg hem till mig, förhoppningsvis är den framme lagom till midsommar eller helgen efter! Hihi, I can't wait. Nu håller vi tummarna för att den passar och för att det är hyfsad kvalité. Med frakt och allt blev det 558 kr, inte billigt men det känns okej.

/ S


OPA!

Sverige! Sverige! Sverige!

Vilken underbar start på EM ♥ Imorgon ska jag ha på mig en solgul klänning för att hedra vårt älskade land :)


/ S

Paris encore?

Jag vill så fruktansvärt gärna sitta vid Seine just nu och njuta av värmen och lite rosé. Kan vi inte bestämma oss för att göra det till en årlig resa?
Eller varför inte dra nu?
Jag vill jag vill jag vill.


(Micke har tröttnat på att jag, Jennie och Alex ska in i varje butik så han tog en liten liten paus, ça fait trés Français n'est pas?)

/ S

Sverige for the win

Snart börjar Sverige-matchen och jag har laddat upp med lite chips som jag ska trycka i mig med mammsen och pappsen. Det är bara vi hemma eftersom mina 2 bröder har flytt till Hultsfred/Tegel och mina systrar är på obestämd ort (jag orkar inte ta reda på vart de är med andra ord).

Är lite nervös inför jobbet imorgon och skulle juh ha behövt ha M hos mig som tröst men han har träning och sedan ska han springa hem för att se matchen. Hmm, borde kanske åka ner till Vallentuna och överraska honom? Nja, vi får se :)

/ S

Kamomill

Nu sitter jag framför datorn med svidande hårbotten. Vilket pris man måste betala för lite snyggst solkysst hår!

Var i Täby idag men hittade inget av intresse. Lika bra det då jag inte hade någe cash på mig^^ Men imorgon funderar jag på att tjata med någon stackars sate till stan och shoppa tills jag inte orkar mer. Men det beror på vädret, skulle liksom behöva jobba på brännan lite. På Onsdag har jag fått ett endags-jobb också. Ska hålla i en lekhörna med lite rara (?) små barn på en företagsfest. Vi får väl se hur det går, men ett som är säkert är att lite penga alltid sitter fint!

/ S

What's new?

Firade pappas 50-årsdag igår och lekte med mina söta små kusiner, ritade Pokémons och åt gott. Hittade på en egen snygg drink också men jag vet inte om man kan kalla den särskilt populär ;) Sedan fick vi skjuts av min farbror till Vallentuna (slarvig som jag är glömde jag väskan i bilen) och så spenderades kvällen i Bällsta där vi tittade på fotbollen och spelade poker.

Idag har jag bara hängt, inomhus. Det är helt enkelt för varmt ute för mig (och min bleka hy)^^ Fast när solen börjar gå ner vågade jag mig ut och släpade med M på cykeltur. Hannd dessutom stanna hos Jennie och catcha-up lite grann samt köpa hårfärg.    

Jag är i desperat behov av lite blonderingscréme!

/ S

"Det luktar sötpotatis"

Idag har jag hängt på Badberget och åkt vattenskoter med Elin, Robbin och Micke. Riktigt jäkla kul kan jag lova, speciellt då grabbarna lyckades trilla i och välta hela skiten med jämna mellanrum. Lite brun blev jag också :) Horaaay!

Nu ska det bli grillning med familjen och jösses vad det doftar underbart! Sedan ska vi in till stan och hänga i nån park med min broder och lite löst  folk. Förhoppningsvis snor inte polisen vår dricka :/

/ S

Åh vilken kväll

 
 
  
 
 

/ S

Update

Igår tog jag och M typ vääärldens längsta promenad. Jag gnällde konstant men i slutändan var det ganska skönt. Hade dock hellre legat och stekt vid en sjö, pool eller liknande. Sprang förbi centrum och köpte en söt present till min rara kusin som tar studenten idag också :)

Kvällen spenderades på Tegel där det var "fullt ös, medvetslös" som var kvällens ledord ^^ Roligt hade jag även om det var lite vingligt på slutet men det var kalaskul att träffa lite fd klasskamrater, hänga med Jo och såklart fira Victorias födelsedag med dyr Champagne (vem fan var killen som bjöd på den förövrigt?)

Nu ska jag på mottagning, c ya / S

Pearls and Saints

Mitt fina armband som jag köpte i Notre Dame måste jag juh visa upp (såhär en månad försent). Jag är alldeles försälskad i alla små berlocker och har fått förfrågningar om vart det är köpt av både vänner, bekanta och främlingar på Roslagsbanan.

Alltid Välkommet!




/ S

Förövrigt...

Jag såg att Bästa Flaket hedrades med en stor bild på Vallentuna Stegets framsida.

Woho^^/ S

Bra dag idag

Idag har jag vart inne i huvudstaden och shoppat med M och V. Det blev bara ett par Björn Borg undies för mig samt en söt topp men M handlade så mkt att han knappt kunde bära hem alla påsar. Typiskt.
 
Dessutom hämtade vi ut våra Sex And The City - The Movie biljetter! ÅH, vad jag längtar!  Blir alldeles pirrig bara jag tänker på det^^

/ S

Ett år av lycka

Du driver mig till vansinne ibland men jag älskar dig så sanslöst mycket min raring.


image1099

Min och Mikaels ettårsdag firades i Norrtälje med mys i solskenet, middag och bio. Bättre blir det knappast, extasen efter studenten är inte över och nu är jag ännu mer lycklig :) Snart är det dags att krypa ner under täcket och titta på film. Kanske korkar vi upp lite Champagne också, man måste fira ordentligt!

/ S