Studentens lyckliga dar

Studenten var heeeelt galen. Jag fick ett smärre sammanbrott på morgonen när det kom smink på klänningen och håret inte ville göra som jag sa men efter champagne-frukosten kändes allt mkt lättare och Sp3b tog i princip över hela Vallentuna centrum och skolan med tutor, rop och skratt. Våra lärare är juh för söta och hade gjort ett diplom till var och en med en liten beskrivning av hur de såg en. Jag är tydligen "den koncentrerade samhällsanalysens okrönta drottning", man tackar och bockar ;)

Utspringet var obeskrivligt kul och flaket var helt sinnesjukt. Jag tror inte att vi stod stilla en sekund från det att vi började åka tills vi stannade och hoppade av. Musiken kunde vart bättre men vi sket i det och röjde vidare. Det var nog ingen som inte var dyblöt av öl efter samhällsvetare-flaket^^ Vi hade så kul att jag blev alldeles för sen till min mottagning och fick välkomna hela släkten lite småfull och sprallig. men det är så det ska vara ;)
Presenterna var najsiga såklart och nu ska det shoppas vill jag lova! Bilder kommer så fort jag hittat sladden till kameran.

/ S

One day to go

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!

Kära nån vad läskigt det känns, idag ska vi i alla fall mysa ordentligt med klassen och sedan måste jag åkta till Täby och panik-handla lite saker till imorgon. Efter det blir det spring till Tibble  och gratta Jo följt av flakåkande, mottagning och sedan ska vi hämta björkris hemma hos mig. Sen blir det the pedal to the metal ner till Vallentuna och dekorera flaket!

Efter det blir det såklart pimpning på hög nivå resten av kvällen ;)

/ S

Bonne Anniversaire Alex!

Hipp Hipp Hurra för en av världens bästa roomies :) Alexandras sugarrushes från Parisresan kommer vi sent glömma och nu är hon 18 år den söta tösen.


image1098

/ S

Onsdag

Bonne matin mes amis :) Var så trött imorse att jag bara snoozade förbi engelskalektionen. Nåja, det är sånt som händer. Nu ska jag åka och ta reda på betyget i Svenska B och sen är det dags att dra sig bort mot Täby Enskilda och hurra för V!
 
Har köpt en present som hon nog kommer gilla, och definitivt ha användning för ;)

Synd bara att jag verkligen inte har några kläder hemma hos M. Inga svala i alla fall, så det fick bli svart långlinne och strumpbyxor. Toppat med converse of course.

/ S


Klart grabben ska ha en kategori

image1097 
På Gubbskivan berättade L och F i min klass att de tyckte det var så kul när jag skrev om vad min kära M säger i sömnen. Haha, detta är något som roar mig helt sjukt mycket också så nu fixar jag en kategori helt vigd åt M's märkliga drömmar. Se fram emot massvis med helt absurda konversationer med M i framtiden under kategorin;
 

"Look who's talking".


/ S

Shoppat loss

Var i stan hela eftermiddagen med mami, köpte lite smått och gott bla presenter till V och J som tar studenten i dagarna. Kan ju inte lägga upp det på bloggen men resten av inköpen kommer såklart här nedan. Efter shoppingen skyndade jag hem till M, vände i dörren och åkte och solade. Sedan var det Afrodans och sen kollade vi på match i Tellus medans jag intog middagen bestående av ca en halv liter youghurt!



♥Vita shorts från HM (till flaket)
♥Hudfärgade undies att ha under studentklänningen
♥En Freebra, det enda som verkar funka till den ovan nämnda kläningen
♥SUPERSÖTA SKOR, från Topshop. En till bild av dem under men den gör dem inte alls rättvisa för de är helt fantastiskt söta och underbara!



/ S

Det var någon som undrade...

...hur mitt rum såg ut. Jag kan inte påstå att det är supermysigt eller väldigt fancy inrett men det är a work in progress om man säger så :) Här är lite bilder i alla fall!

 
Jag har några garderober.

 
Och här är en del av min skosamling

 
Min säng har inga ben, kul tyckte jag först men nu är det sjukt irriterande!

 
Skrivbord, bra att ha^^


Så har jag ganska fridfull utsikt också :)
Någon fördel ska det väl finnas med att bo på landet!


/ S

Allt du behöver veta

Jag har sovit från kl 19 igår kväll till kl 8 nu på morgonen. Skoja inte att jag var trött^^  Idag ska vi fixa lakan och annat till flaket och sedan blir det shopping spree i stan med mami :) Vi ska inhandla:

1 BH (Typ omöjligt att hitta en som passar min studentklänning, det får nog bli boob-tejp^^)
Ett pat studentskor (High heels utan tvekan)
En klänning till kvällen (redan hittat en möjlig kandidat på Monki)

/ S


Min dag

Idag har jag hunnit med en hel del.

♣ Gick till skolan kl 9 för att fixa lite sista minuten saker och prata med min Engelska lärare. Hon hade inte tid så jag fick komma tillbaka efter skolan.
♣ Bokade om shoppingturen med mamma till imorgon
♣ Lämnade tillbaka böcker och städade ur skåpet
♣ Åkte till Eastman och fixade tandställningen (rosa snoddar ^^)
♣ Åkte tillbaka till vallentuna och redovisade Franskan
♣ Kompletterade Engelskan och fick VG tillslut, tack och lov!


Nu borde jag träna men har ont i magen och det är inga roliga pass.
Nån som är sugen på en promenad? Call me♥

image1089

/ S

Med lite smör på...

image1083

/ S

A night to remember

Har juh helt glömt bort att blogga om Gubbskivan! Det var hur som helst helt galet kul och jag önskar att jag och M kollat tågen innan eftersom vi gick en timme för tidigt :( 

 
   
 

/ S

Nattlig aktivitet

Klockan är straxt efter fyra på morgonen och här sitter jag. Inte trött för fem öre medans V och M ligger och sover sött sedan en eller två timmar tillbaka. Har juft tittat klart på Gossip Girl och känner inte alss för att sova men men, finns inte så mkt annat att göra vid den här tiden på dygnet... Ses imorgon, eller senare idag rättare sagt :)

xoxo / S

Jag är så jävla besviken på Europa.

Och det kan jag fan lova.

/ S

Jag har en bekännelse

Jag gillar Charlotte Perelli. Jag gillar hennes klänning.
Jag gillar hennes röst. Jag gillar hennes hår.

Låten och drag-queen looken är väl lite sådär men jag ska i alla fall hålla tummarna för henne ikväll (och inte slampan från Ukraina som snott hennes klänning)

And proud of it / S

Bailando

Den här låten måste vi ha på flaket. Nostalgi på hög nivå ^^




/ S

Nu kom jag på....

Vad jag ska ha på kvällen efter studenten :)

image1042


/ S

Topshop alltså

Sitter och surfar runt och inser att Topshop har en hel del killer-heels som skulle vara perfeeekta till studenten. Mami och jag ska ta en shoppingrunda på Tisdag och leta efter skor, underkläder och en fin klänning till det party som bara måste  uppenbarar sig på kvällen den 30/6 ^^

 Förhoppningsvis tar vi Pappas Visa-kort med oss, muhaha ;)

I'm evil / S

Det vet du...

Idag har jag latat mig på verandan hela dagen. Vet inte hur mycket färg jag fått dock eftersom jag knappt står ut med att ligga stilla i solen i mer än 5 minuter. Sprang mest runt och busade med Leia och erbjöd mig att hämta dricka till alla för att få komma in från värmen^^ Jag och M åkte till macken och åt glass också, det var mysigt :)

Ikväll blir det Eurovisionsschlagerfinalen!

/ S

Lovely

Nu är jag pimpad och klar till Gubbskivan, ska bara dra på mig klackarna och måla ögonfransarna :) Hann inte lägga upp någon outfitbild men men, jag tar med mig kameran så får ni se imorgon!

/ S

Hjälp

Sitter och laddar inför redovisningen i Naturvetenskap. Ska bli skönt när detta är över så man kan slappna av och fokusera på att ladda inför Gubbskivan ikväll. Planen på att vara färglad har spruckit för min del men det blir snygga assecoarer till i alla fall med skyhöga klackar, feta armband och min älskling garderoben, det flätade vintageskärpet!

Oops, nu börjar vi. Gotta run

/ S

Saras Värld

Godmorgon, jag sov helt otroligt skönt inatt trots att jag vaknade med jämna mellanrum. Hade nån riktigt twisted dröm om att vi träffade en transvestit i Frankrike som pratade svenska, Ross i Vänner räknade mina p-piller medans jag tittade på handboll och sedan blev det skinka till mat.

Helt sjuk.

Nu ska jag på Engelska och redovisa, kul att jag inte förberett mig ett piss^^

/ S

Vad ska jag ta mig till?

Sitter och surfar runt och fantiserar om vilken läcker kreation jag helst skulle vilja ha på mig på Torsdag då Vallentuna Gymnasiums Gubbskiva går av stapeln!  Yaay, I cant wait :)

Problemet är bara att min lilla plånbok ligger och gnyr ynkligt i väskan så fort jag tänker på att köpa något nytt så det får kanske bli så att jag våldgästar lite kompisar för att rota i deras garderober.  Eller så är jag pysslig och fixar mig en egen klänning på min symaskin. Borde egentligen sy mycket mer nu när jag tänker på det.  Det är roligt (när det går bra dvs) och man behöver inte stå och fånskratta så fort man möter tre andra tjejer med samma klänning från Gina Tricot^^

Fast jag vill gärna ha den där klänningen från GT i alla fall...

Annars kan jag tänka mig någon av dessa :)

   
  

www.forever21.com

/ S

Visdomsord

Hemma från gymmet. Kan lätt konstatera att jag har någon form av hat/kärleks-föhållande till Afrodansen. Kul som bara den och grymt bra träningsform men det känns alltid som att jag är på väg att avlida nånstans halvvägs in i passet. Det är väl konditionen som tagit stryk av alla cigaretter jag drar i mig.

So kids, don't smoke.

image1076


Glammigt / S 

(skulle förövrigt kunna tänka mig att vara sådär brun nu så man slapp lägga pengar på konstgjord bränna)

Typiskt?

Igår låg jag hemma och var lite bakis hela dagen och tänkte
"Jag gör Engelskan imorgon, har ju hela dagen på mig".

 Sagt och gjort, jag klev upp kl 9 för att börja jobba och såklart är det helt underbart väder idag. Idag när jag ska sitta inne och skriva hela dagen. KUL. KUL. KUL. Varför gjorde jag inte allt detta igår?

Jag är så dum...

/ S

Jeg elsker Norge

Idag är det Norges nationaldag! Jag firar dock inte mitt stolta arv med resten av Stockholm på Skansen utan jag tänker åka till Våning Ett, lyssna på något band och bli riktigt, jäkla, pissigt full :) Alla får fira på sitt sätt^^

Hursomhelst har jag spenderat dagen med att städa mitt rum och rensa bort gamla bilder på min dator och bränna de jag vill spara till skivor. Har nämligen fått en ny baby-laptop så Mami ska få min gamla.

Time to hit the shower / S

Color me happy

Jag och Jennie fick en rolig idé under Franskan imorse (när vi förövrigt gjorde världens snyggaste framsida till vårt arbete)

Vi tycker att alla rara flickor som ska gå på gubbskivan ska överge sina "små svarta" och istället satsa på någon färgsprakande kretation^^ Det blir liksom lite roligare då, dessutom ska man matcha med galet feta smycken! Detta är alltså vårt eget påhitt och inget krav eller bestämt tema men vore det inte roligare om kvällen blev glatt renbågsfärgad istället för trist svart?



/ S

Floral print looks good on me

Det blev en promenad tillsist. Följde M ner till träningen och sedan powerwalkade jag hem och dånade musik i lurarna. Har just titta klart på "Dirty Sexy Money" och håller på att ladda kameran så jag kan lägga upp Paris-bilderna någon gång :)

Så länge kan jag meddela att jag tror mig ha funnit en bra klänning till Gubbskivan. En lite skapelse från Gina som säkert minst 50 % av alla tjejer där kommer ha på sig men men. Det får gå i alla fall. Gillar den för att den är så enkel men ändå står ut med sin läckra, riktigt giftgröna färg!

Tyvärr är det grymt drygt att låna bilder från GT's hemsida så ni får använda fantasin, eller,
besöka denna länk.

Den här baddräkten var också söt men kanske lite opraktisk?



/ S


Själen min blev såld

Under Paris resan har jag fått en lite Kent-love återfödelse. Ipoden jag lånade var nämligen packad med gamla godingar som Pärlor, Duett, Socker, Sverige och Elite.  Kände mig nostalgisk som bara satan och mindes alla kvällar jag och Johanna suttit i hennes rum och lyssnat på musik. Jo skulle alltid introducera mig för något nytt och bra som jag antingen hatade eller älskade. Typiskt henne att utbilda mig i allt ;)

Nu har jag precis skrivit klart 2 arbeten så jag kan sova gott ikväll. Är lite träningssugen men har glömt gymbandet hemma så det får väl bli en promenad istället om vädret inte är för pissigt.

/ S

Je t'aime

image1072

/ S

Bienvenu à Suédè

Har sovit i princip hela dagen om man bortser från en promenad ner till centrum och lite TV-tittande. Är så galet trött efter vår underbara men hektiska Paris-resa!  Bilderna ska läggas upp inom kort liksom en summering av vår week-end med alla highlights :)
 

/ S

Paris, here I come

Jag och M kom just hem till Jennie där vi ska övernatta för att sedan ta oss till Arlanda vid fyra-tiden inatt. Har lite lite resfeber men jag längtar verkligen efter att få glida runt på gatorna i Marais, dricka rödvin, shoppa loss och se ljusshowen vid  La Tour Eiffel. Paris är nog världens vackraste stad, i alla fall av de som jag besökt :)^^

Vi ses på Tisdag, eller som vi säger i Frankrike, On va voir à Mardi!

/ S

Make My Day

Har packat och packat och packet hela dagen lång, men nu är jag snart klart :) Tog en liten paus för att kolla på TopModel och nu kan jag inte sita mig från TVn eftersom det är dubbelavsnitt av Sex and the City!

Kommer nog vara uppe late för att fixa låtar på ipoden och packa om 100ggr till.

/ S

Mercredi

Jag är bäst!

Har skrivit nästan hela Religion B och jobbat på bra med Engelskan idag. Känns skönt :) Lånade boken "Glaskupan" av Sylvia Plath som läsning på flyget till Paris också. Senare idag ska jag packa ner alldeles för mkt och imorgon bär det av till Täby C för att inhandla de sista nödvändigheterna.

Jag behöver bla,

Ny rakhyvel samt en sån där söt liten burk med rakgel.
Nylonstrumpbyxor (svarta och genomskinliga)
Små burkar med shampoo och balsam
Ansiktskräm och möjligtvis en ansiktsmask att lägga efter den torra flygplansluften!


En sak som jag inte behöver men tänker köpa iaf är beiga Chinos från GinaTricot.

That's all folks / S

PARIS

På Fredag, På Fredag!

Ja, då bär det av till Paris :)
Rotade lite i arkivet och fann lite bilder från resan med min kusin förra våren samt en lista på
Do's and Don'ts när man besöker La ville d'amour.

   
   

/ S

Min dag

Idag besökte vi Buddhistiska munkar i Jakobsberg. För er som inte vet det, så ligger Jakobsberg ca 1 miljon mil från Vallentuna och hela klassen åldrades ett par år innan vi kom fram.
Munken vi pratde med var dock supersöt, helt rund och fridfull. Han slaktade det Svenska språket en aning men det är lungt för han lärde oss meditera sedan. Jag tror aldrig hela Sp3b har hållt käften samtidigt förut,  tyvärr var det en viss kvinna som satt och fnittrade brevid mig (Ni kan kanske gissa vem?^^)

  Annars hade jag lätt uppnått Nirvana ;)

På vägen hem var det ett hål i bussgolvet vilket ledde till att det blev jääkligt dammigt, dessutom fick vi vänta på tåget aslänge och när vi tillsist kom på tåget satt det en stackars man som uppenbarligen har ganska svåra psykotiska problem och skrek.  Lite läskigt men mest hemskt.

Nu ska jag plugga, skriva packlista och facebooka lite!

/ S

Här står jag och ser lite kobent ut...

image1064



Basker -

Stadsmissionen
Kofta -
Zara
Kläning -
HM
Lackskor mend snörning - Skopunkten




/ S

Yeeees

Var duktig och gymmade idag, först 45min spinningpass, sedan lite styrka och till sist en härlig promenad hem till M i kvällssolen. Faktiskt riktigt skönt så här efteråt. Speciellt då jag tittar på ett program om supersmala kändisar, man känner sig verkligen inte så nätt när man ser dem!

Nu ska jag ta en dusch, måla naglarna och lata mig framför TVn.  Borde skriva Engelska men men,  jag förtjänar lite vila^^

/ S


Inköp

Godmorgon :)
Här är mina nya Wayfarers look-a-likes från Glitter. Kostade mig bara 80 pix och var pefekt storlek. Funderade på att ta ett par turkosa från början men sen så tänkte jag att bruna alltid är ett säkert kort.
Och mkt lättare att matcha!



M har dessutom köpt sitt första vintageplagg! 
Från Urban Outfitters 2hand-avdelning. En jättefin röd tygjacka.

 

Nu ska jag dressa mig och sedan blir det frukost.

/ S

Syskonkärlek

image1060

Haha, jag och min BigBro' fångades på bild i Söndags på Blue Moon Bar.

Anar vi ett familjedrag när det gäller näsan?
Ett arv från vår mami som de andra tre syskonen slapp.

Thank you!? / S

This is why I'm hot

Nu så har jag äntligen funnit lite tid till att slänga upp bilder på lite inköp!
Först ut är mina vintagefynd från Stadsmissionen som jag köpte förra Fredagen.

Ett halsband och ett skärp (som jag är helt kär i)

 


igår köpte jag dessutom ett par Ray Ban Wayfarers look-a-likes men har ingen bra bild för tillfället. Tyvääärr.

Men vi har kvar La Piécè De La Resistance, mina skor från HM. Har juh dreglat efter Idas lila par i en evighet, så nu kände jag att jag var tvungen att slå till fast de var en storlek för stora.

  Så fint bronziga att jag dööör.

/ S


Dagen efter

Igår var det skiva på Vanilla igen. Kvällen började hos Elin och Robbin med öl och Tv-spel, sedan fick vi skjuts av Marcus hela vägen in till stan.  Hann till och med ta ett stopp på McDonalds, YUM! Stannade inte så länge men missade iaf preciiiiis sista tåget så det blev en 690 istället. (typiskt oss)

Busschauffören körde som ett jävla as, trodde jag skulle kräkas av alla snabba kurvor och min äckliga huvudvärk men lyckades tillsist somna sött mot M's axel :)

Har juh handlat en massa så ska lägga upp bilder så fort jag kommer hem. Det vankas dessutom fotboll och grillning med gänget i Crimevillage!

/ S

Awesome

    

I Onsdags var det först projektredovisning, sedan mösspåtagning och tillslut Valborgsfirande i en park på Söder. Bjuder på lite bilder men hinner inte skriva mer för jag ska på skiva i stan.

Med mig har jag min nya läckra kamera!

/ S