In i dimman!

Okej, dags att hoppa in i duschen. Ikväll ska vi samlas hemmas hos Fia och titta på melodifestivalen!



Rubriken är förövrigt ett oförglömligt citat, Fia knows who I'm talking about...

Observera

Oh lala, vilket klipp jag gjorde på Skopunkten igår! Hittade dessa remsandaletter för ynka 299kr. Klacken är lite lägre än önskvärt men jag är fortfarande galet nöjd. Är inne i någon form av fynd-zone känns det som. Köpte också ett par Converse look a likes, en genomskinlig necessär och rosebud salve.






AHA!

Nu vet jag vad allt hemlighetsmakeri rörde sig om. Tydligen har M nominerat mig till att få åka till Kanarieöarna med Mix Megapol. De ska fylla ett plan fullt med tjejer och dra ner till solen. Tyvärr ringde de inte, such a shame! Nåja, kan ju trösta mig med att vi om lite mindre än en månad drar till Playa Blanca. Ska försöka tvinga iväg mamma och kika på en ny bikini alldeles straxt. Men först måste jag bota min hicka, den driver mig till vansinne!

Hemligheter

Vaknade för en stund sedan av att M skickade sms. Han har något hemligt för sig, säger att jag måste svara om något ökänt nr ringer mig under dagen. Det rör sig tydligen om någon form av överraskning...

I just want to sing

Idag fick vi hem HM Home katalogen. Har alltid (som trogna läsare av min blogg vet) varit galet förtjust i Liselotte Watkins illustrationer. Därför blev jag lycklig när jag såg att de säljer kuddfodral och tyg med tryck av henne!


Ge mig båda!


Reflections

Igår tog jag och V en tur Tegel. Var himla trevligt men fy vad mkt folk. Och så var det ganska trist att publiken mest bestod av 90:or och 91:or. Är lite obekväm med det. Eller nu ska jag inte vara sådan, känner många ursöta och underbara tjejer som råkar vara födda ett ynka år efter mig. Ska försöka sluta vara fördomsfull!

 Men har nog bara svårt att vänja mig vid att de små pluttarna som stod i cafetereian och såg vilsna ut när jag gick sista året numera är 18 och har full rätt att hänga på Tegel om Onsdagarna. Kanske är det dags att jag släpper greppet om detta? Låter den yngre generationen få komma fram, om jag ska vara helt ärlig är jag nog mest avis. Att jobba suger om man jämför med gymnasietiden.

Så njut medans ni kan my darlings! NJUT!

Ny-gamla inköp

Mascara och flytande mineralfoundation från Maybelline. Rekommenderar båda två då de är relativt billiga och fruktansvärt bra!



Två tröjor från UrbanOutfitters för 300kr. Tillsammans! Ni anar inte vilken extas jag kände när jag gjorde det fyndet.

 

Vendredi

Jag har gjort ett kollage med några av Fredagens bilder med hjälp av mitt nya fotoredigeringsprogram.



Var tvungen att förminska den ganska så mkt för att den skulle få plats så om ni vill se den i lite större storlek får ni klicka på den här ↓

 

Facette

Jag fick en trevlig överraskning idag! Lite semsterersättning för tiden då jag jobbade på solidengineer, mycket trevlig :) Sitter och surfar runt för att frenetisk kunna hitta en fin bikini att lägga några av slantarna på men hittar inget bra.Behöver verkligen en ny innan vi åker till Lanzarote. Fast det är juh ungefär en månad kvar!  Dessutom är det kanske bättre att köpa bikini irl, så att säga. Hursomhelt så kan jag också tänka mig att köpa dessa från Acne.

  

I want to be ha hippie


Grattis till körkortet!

Ännu en av mina raringar har tagit körkort! V är ju en så pass återkommande karaktär i min blogg att hon till och med fått äran att bara symboliseras av en bokstav. Men för er som är clueless så säger jag att Victoria hämtade upp mig idag och sen fikade vi med Erik på Gateau och åkte till Djursholms marina. Förutom att vi nästan blev påkörda av en traktor och att Erik inte kan skilja på höger och vänster gick körningen smärtfritt. Måste nog börja snabba på med körkortet nu jag med!



V's signatur pose

Time goes by

Okej, har haft för mig lite av varje de senste dagarna men Internet gav upp ett tag så här kommer en lite update:

Fredag: Jag och flickorna samladeshos Fias bror för att se Let's Dance och dricka lite rosé. Självklart slutade det med att vi hamnade på MG där jag och Amanda ägde karaoken, V introducerade mig till Gin Sour och vi dansade tills fötterna värkte. Mötte upp M också och när det stängde så promenerade vi hem till honom och åt chips och dipp innan jag somnade som ett litet barn.

Lördag: Mamma hämtade oss i Vallentuna vid 14-tiden och resten av eftermiddagen spenderades i soffan. På kvällen blev vi bjudna på middag av Fia och Robin. Sen kikade vi på melodifestivalen och hade oskyldigt dömd maraton. Persbrant-extas!

Söndag: Var i Täby C med Elin. Annars en skrämmande stillsam dag.

Måndag: Arbetsintervjuv på Östermalm. Gick superbra tycker jag, men men, vi får se hur det blir!


Idag eklateras förlovningen!

Mami och jag har suttit och kikat på SVTs live sändning nu när Kronprinsessan Victoria och Daniel äntligen ska tillkännage att de är förlovade. På tiden tycker jag, och så ska det bli roligt med massa skvaller, förberedelser och ett (hoppas jag) superpampigt bröllop. Hallå folkfest liksom!

Go Vickan Go!

zip up

Ska på anställningsintervjuv imorgon. Om jag är duktig ska jag nog belöna mig med dessa! :)


suck

Hittar inte min kamerasladd (som vanligt när jag vill lägga upp bilder!)

090221

Igår: MG
Idag: Bakis
Snart: En riktig uppdatering av gårdagen


Haha, måste ju ta med detta



M är med i lokaltidningen, yaay^^ Jag är ihop med en kändis, eller något...

Tack till V för tipset!

Märkligt

Hade en galet konstig dröm inatt. Jennie var fotograf och frågade om jag ville ställa upp som modell. Ställde självklart upp och var bäst! Haha^^ Vi åkte till nån ö någonstans och så skulle vi ta bilder i min gamla ridlärares hus. Där fanns det en giraff och en superagressiv hund (som var väldigt lik min hund) som åt pumpor. M skulle också vara med och posa framför kameran men han var tvungen att hänga över ett stup och bra hålla i sig i en sån där romersk ring. Men eftersom han höll i den med bara höger arm så blev hans muskler på den mkt större än på den andra armen och då blev det ingen bra bild. Så han fick hänga kvar där i den andra armen tills det jämnade ut sig...




Sophia Somajo = Ny favorit


En gång i tiden...


Så hade jag rött hår, börjar tröttna ordentligt på att ha typ vitt hår nu. Fast det är ju fint att vara blond på sommaren...Och om jag färgar mitt hår nu kommer det ta minst ett år innan det är blont igen om jag skulle ändra mig.




(Förövrig togs den här bilden en kväll hemma hos Fia innan vi drog till blåbärsgården, haha, the memories!^^)


Gossip frequent, Gossip fluent


090216

Mår illa...

Bloggar imorgon istället.

Me likey

Är sugen på ett par nya skor. Typ dessa från Topshop, fast kanske i brunt istället för vitt!


Be my valentine

Först och främst, ett stort grattis till min storebror som fyller 21 idag! Jag är väldigt avundsjuk på din nya mobil...

Ikväll ska jag och M nog äta middag någonstans inne i stan. Har inte planerat allt riktigt ännu men det blir nog fint. Men innan dess så ska han spela match och jag ska supporta såklart. Kanske hinner jag gymma lite innan också :)




Älskar dig!


090213

Gick upp relativt tidigt (halv 9, haha^^) och hjälpte mami släppa ut hästarna. Sen dess har jag bara slappat och nu ska vi åka till vallentuna och handla lite. Kanske ska jag klippa mig också men jag gillar inte att gå till frisören av några olika anledningar.

nr 1) Jag får alltid skäll för att jag bleker håret hemma
nr 2) Det blir aldrig riktigt som jag tänkt mig
nr 3) Det blir ett märkbart hål i min plånbok


Nåja, får se hur jag gör. Ska hämta upp M på hemvägen. Jag planerar ett skräckfilmsmaraton för att hylla Fredagen den 13:e!

Rosa volanger

Imorgon är det Fredagen den 13. Kommer att tänka på halloweenfesten i höstas när jag och Jennie lagt ner sjukt mkt tid och energi på att skaffa matchande outfits så att vi kunde klä ut oss till tvillingarna i "The Shining". Sagt och gjort, vi fixade oss i ca 100 år, öppnade varsin vinflaska och drog iväg tillsammans med ett glatt gäng. Jag hade superkul men är galet arg på mig själv för att jag inte hade sinnesnärvaro nog att styra upp så att vi tog en bild tillsammans som twinsen!

Får klippa ihop ett litet kollage eller något. Har inte använt den där klänningen sen dess förresten... Hmm, måste hitta ett tillfälle!



090212

Idag har jag städat hela dagen lång! Och så träffade jag Elin en liten stund så Leia och Gissa fick leka lite med varandra. Nu har jag gjort min plikt och lagt upp massa bilder på Facebook, något man bör göra regelbundet för att hålla friends and family nöjda, det första smset där jag bads ta bort några bilder har förövrigt redan trillat in-

Hihi^^

bra att veta

Nu kommer Elin förbi och visar sina bilkörnings-skills och tar en snabb cigarett paus med mig. Gotta run!

Spatziba!

Jag blonderade för några dagar sedan mitt hår. Något som jag gör med jämna mellanrum eftersom jag får en så läcker rödblond utväxt. Den här gången så tänkte jag att när jag ändå håller på så kan jag ju färga mina ögonbryn. Tyvärr lät jag ögonbrynsfärgen sitta i lite för länge. Så nu är jag alltså jätteblond + jätteblek med mkt mörka ögonbryn.

När jag uppenbarade mig för M så skrattade han, gav mig en ömsint kyss och sa att jag såg ut som en östeuropeisk prostituerad. Eller hans exakta ord var nog ryss-hora. Haha, är han inte underbar den mannen?^^



Ser ganska så ledsen ut men oroa er inte, jag har lite självdistans och tar inte det hela så hårt ;)

090211

Idag vaknade jag vid den behagliga tiden 11, tog tåget ner till gymmet där jag träffade Willy och körde Yoga i 45min. Det är faktiskt grymt mkt jobbigare än man tror men man blir helt sjukt avslappnad efteråt. Hade ungefär en timme att spendera i centrum innan bussen gick så jag solade lite solarium och satte mig på busshållsplatsen och läste min bok, "Persuasion" av Jane Austen.

Nu är jag hemma och jag har både hunnit laga mat (ja, ni läste helt rätt!) och städa lite. En mkt produktiv dag med andra ord :)



Rekommenderas!

L to the O to the L

Haha, så himla kul. I alla fall när man är lika trött som jag^^
Det finns parodier på typ alla avsnitt så njuuuut!


Félicitations Elin!

Grattis till körkortet snygging,
nu behöver du aldrig ta roslagsbanan igen.




Rosa vs Lila

Är supersugen på dessa rosa Ray Ban wayfarers men de är lite utanför min price-range. Har hittat ett par lila look-a-likes på Glitter som jag ska inhandla så fort jag får tid!


tyck synd om mig

PAIN PAIN PAIN!

Har verkligen helt otroligt ont i min lilla söta käft. Lever på thé, yoghurt och cigaretter just nu. Ska trycka i mig några fler alvedon och hoppas att det blir lite bättre ikväll så jag kan dansa bort lite kalorier på afro-dansen.

BRACEFACE

Godmorgon,

Ska snart gå ner till bussen och åka in till stan för ett tandläkarbesök. Beroende på hur ont jag får i gaddarna blir det kanske lite spinning ikväll också.



Tandställning for the win!

Under Lugg



Gårdagens:


Randig topp - HM
Strumpbyxor - Lindex
Armband - Glitter
Skor - Skopunkten




Skorna är förövrigt en storlek för stora så jag var tvungen att proppa dem fulla med papper längst fram. Resultat = Idag har jag väldigt ont i tårna.



Tjingeling!

090208

Idag har jag varit ute på isen igen med småkusinerna och dragit upp gäddor. En rätt så lagom aktivitet efter gårdagens bravader som slutade först vid halv 9 snåret imorse^^ Hursomhelst var det ganska så skönt att vara ute i friska luften istället för att ligga på soffan och njuta av huvudvärk à la dagen efter!

+ Idag betalade jag min första faktura via internetbanken. Vuxenpoäng!


Woman on the Verge


Russchian och papper i skorna

Min Lördag har sett ut på följande sätt:

Kusinerna kom till oss runt kl 12, då gav vi oss ut på Garnsvikens is och fiskade gädda. Lyckat och mkt uppskattat! Jag tyckte att fiskarna var lite äckliga men de små sötnosarna var i alla fall förtjusta. Sen lekte vi hemma hos oss ett tag, målade naglarna, rensade fisk och ritade. Pappa och jag styrde vid halv sex stegen (eller bilen) mot arninge där  jag skulle panikshoppa ett par skor och han en, ehh, typ köttkvarn^^ Allt var tyvärr stängt så vi åkte tillbaka till crimevillage, papi släppte av mig hos V och vi har haft spa-kväll. Badat jacuzzi, lagt aniktsmask och ätit god middag. Som V lagade såklart ;)


Tanken var juh att vi skulle till Norrtälje men det var 20årsgräns och det känns onödigt attt åka dit om vi inte kommer in helt säkert. Så nu blir det MG i alla fall, mest pga pengabrist!


Mina nya chockrosa tights är på och jag är på världens pepp-humör. Vi ses på det lokala danshaket ;)


Love can do you like a shotgun


Ägodelar

Har hunnit med att handla en massa de här senaste dagarna. Bland annat hade jag en härlig dag på Söder med Jennie som resulterade i mysfika på Rival och detta underbart gulliga skärp!



(Beyond retro)

Sen var det Täby en dag (närmare bestämt i Onsdags). Då fick jag med mig lite nödvändigheter,



I torsdags travade jag runt i Eurostop Arlandastad medan mamma lämnade in bilen. Suck, vilket galet dött ställe. Dessutom blev alla äcklon på det lokala pizzahaket alldelels till sig för att en tjej under 25 var där. Isch, jag har verkligen inget emot uppmärksamhet, tar det som en komplimang. Men en del vill man liksom inte ha sånt från...

Jag hittade i alla fall ett par knallrosa strumpbyxor. Har varit sugen på det aslänge! Och en marin-inspirerad klänning från HM fick följa med hem också.

Har också köpt en bodyscrub och bodybutter.


090206

Förlåt Elin, jag ska verkligen bättra mig när det gäller bloggandet! Sitter just nu och kikar på lägenheter samtidigt som "På Spåret" står på i bakgrunden. Väldigt trivsamt om det inte vore för att jag blir så otroligt frustrerad över att jag inte har råd att flytta hemifrån. Alla underbara, sekelskiftslägenheter med högt i tak och riktiga furugolv ropar på mig men jag hålls tillbaka av min ekonomi. Som vanligt med andra ord. Varför ska allt handla om pengar liksom?

Nåja, imorgon har jag stora planer på att dra på mig mina nya saker (mm, inköp kommer i nästa inlägg!) och dricka, dansa och bli dyngrak. MG lockar lustigt nog inte så värst. Känner för att gå ut i stan men kanske blir det Tegel. Alla som har sina dancing shoes on får ringa mig så styr vi upp något!


När jag flyttar till min underbara lägenhet ska mina skor få en mkt mer värdig plats! Nu är det bara några få som får stå på paradplats medan de andra är ihoppackade i garderoben.

SATC

YES!


Baltimore and Me

I Fredags efter min sista jobb-dag kom Papi och hämtade upp mig. Vi köpte med oss enorma mängder sushi hem som vi dukade upp framför Tv:n och sen bjöd jag över V och M på lite filmtittande. Somnade supertidigt, vilket nog var tur med tanke på vilken heldag jag och Jennie hade på stan dagen efter. Men mer om det i nästa inlägg!