Vilken härlig dag Darlings

Vaknade just, M ligger bredvid mig och pratar i sömnen igen. Denna gång om att döden skulle ta honom och att det var för farligt för mig. YeahYeah, jag bloggar istället då^^
 
Drog ut en tand i Torsdags. Jag ska som bekant bli en miss Braceface. Inte så roligt att få tandställning så sent men jag tackar papi från djupet av mitt hjärta iaf eftersom CP-FOLKTANDVÅRDEN inte vill bekosta den. Gracias.
Träffade
Alexandra efter min skräckfyllda upplevelse hos tandläkaren, hon hade också halva munnen bedövad och så lika ynklig ut som jag, kändes bra med lite stöd när man gick genom centrum. Ensam på tåget fick jag en hel del blickar eftersom jag hade bomull i hela käften och min ena mungipa hängde vid knäna. Kändes det som iaf.

Anyway, nu är det en ny dag och ikväll är det fest. Ska försöka uppdatera mer men Hey, jag har rätt till lite sommarlov också :)

/ S

What the F***

Jag är så laaat. Har stekt på baksidan hela dagen och nu ska jag packa ner en BIG SIZE ostbågepåse och åka till Jo och kolla på One tree hill med henne och Elin. Som tur är har Jo en utomordentligt festlig studsmatta som man kan hoppa bort allt fett på. Problemet är att hon inte vill hoppa med mig så ofta. Men det gör inget för då brukar jag hoppa med hennes 13åriga lillsyster. Vi ligger liksom på en mer jämbördig nivå när det kommer till att tex hoppa studsmatta, bada eller ha dyk-tävlingar.

Jo har inget barnasinne kvar. Shame on her^^

/ S

Rainy day

Har allmänt trist idag, min kära M ligger och sover bredvid mig och jag kan faktiskt inte väcka honom med gott samvete för det finns inte mkt annat att gör än att sova. Det regnar och åskar ute, jag har ingen lust att hitta på något spec egentligen och dessutom så är det inget roligt på TV. Yay, vilket sommarlov.^^

Jag väcker honom nog iaf, eller så sover jag lite jag med :)

/ S

Midsommarnatts dröm

Glad Midsommar :)


Snart är det dags för sillunch med mami och papi (utan sillen för mig) sedan bär det av till Vallentuna. Just nu sitter jag i  min lillasysters rum eftersom min lilla laptop har bestämt sig för att den inte jobbar på helgdagar. Mystiskt.

Anyway, här är lite gamla sommarbilder. Vissa heta andra inte så heta. Enjoy! ^^

          

/ S



Puckonördbög^^

image382Hemma, sitter i min säng och tittar ut över kaoset samtidigt som jag trycker i mig ballerinakakor och kollar på lite Family Guy. Funderar på om jag skulle ta och städa undan, ta ett bad och framförallt sluta äta massa kex. Mami var nämligen uppe och förklarade att idag blir det grillad lax. YUM. Men vi får se hur mkt jag orkar, ett bad är nog precis vad min trötta kropp klarar. Ska bara kolla på ett avsnitt till :)

Förresten gillar jag att vrida av locket och äta upp fyllningen.

 Med mina ballerina alltså.

/ S

Don't stop me now

Högklackat eller flats?

Ikväll kör jag och V, som utlovat, en favorit i repris på MG. Rockkareoke kan man juh inte missa^^ ;)
Lär bli riktigt kul men idag tror jag inte att det blir så mkt sjungande för min del men vi får se. Kan juh inte göra min publik (läs Vickan) besviken.

Det blir högklackat, lägger flatsen i väskan.

/ S

OMG

Istället för att springa 3km så gick jag 7km (!) Hallå, det är typ en mil.

 Be impressed^^

/ S


Wake-up call?

Vaknade kl halv 9 imorse (!) av att Comviq smsade mig. Vad i Helvete, jag kan inte ens ta ställing till om jag vill kunna wappa och mmsa innan kl 11. Shame on you.
För att uppväga denna brutala väckning så somnade jag om och vaknade kl 13 igen. Gick upp och fixade en god frukost som jag åt medans jag kollade på SATC.
 
I looove SATC.


Men nu kommer den verkligt spektakulära nyheten, jag ska ut och springa.
 
NU.


You heard me / S

Ordinary?

Var som sagt hos Vi tidigare idag och jag måste bara få påpeka hur galet bra hon är på att laga mat. Helt obergripligt för mig att den kvinnan kan ställa sig och slänga ihop en kycklinggryta eller improvisera fram en potatisgratäng. WTF. Jag skulle inte ens kunna koka ett ägg om så mitt liv hängde på det (eller jo, om jag får använda vår äggkokare).

Hon är verkligen wife-material medans jag mer är en sån där tjej som inte är särskilt bra med barn och fullkomligt handikappad i köket. Skulle antagligen passa bättre som hemlig älskarinna än fru.

Är det en bra sak eller borde jag oroa mig?

/ S

På tunnelbanan, på tunnelbanan

Hemma från stan nu :) På vägen hem satt jag och underade lite över vad som är bra, och vad om är anus med Sthlms tunnelbana. Här är Top 5.

BRA:

* Universitetet
Alltid lika kul att hitta ord. Men bara så du vet spelar det absolut ingen roll hur många du hittar. Jag vinner iaf. Alltid

*Poesi på väg
Jamen det är för gulligt med små oförståeliga dikter som man kan recitera för sina väner när man drar hem runt 3. Typ "En barnvagn, hon hoppar hage bakom staketet. Medans barnet sov" Så knäppt att det är coolt.

*Selecta Automater
Vad vore tunnelbanan utan dem? 

*The subway is for everyone, not just you and me.
Kändisspaning? Tunnelbanan is the place to be. Alla tar den.

*Kvinnan med rösten
"Tekniska Högskolan, byte till roslagsbanan samt till bussar mot Vaxholm och Norrtälje"
Mitt drömyrke


ANUS:

*Fyllon
Någon fom av promillegräns vid spärrarna kanske? Bara en idé. Fast det blir svårt för alla oss " bara fyllo fre/lör" såklart. Yeah, vi slopar den idén.

*Klotter
Sluta rita på fönstrena! Jag ska spegla mig där...

*People in allmänhet
Ta av er solglasögonen, det är en TUNNEL-bana.

*T-centralen
Ocharmigare blir det inte, eller stressigare.

*Trängsel.
Förklarar sig själv. Trångt = Mucho jobbigt^^

/ S

Related

Är fruktanvsärt dålig på att hålla igång bloggen nu, men de två första sommarlovsdagarna har spenderats i Vallentuna hos M. Har bla badat bastu, kollat på skräckfilm, ätit för mkt chips och varit livrädd då M återupplevde sin tid som moppepojke och körde lite offroad. Jag är en nervös passagerare.

Nu sitter jag hemma hos V, ska snart in till stan och fika på Café 60. Har annars mest suttit och kollat på gamla bilder, alltid lika kul :)^^

Hittade till exempel denna på mig och min kära kusin Jo från en kväll hos E. Vi är kanske inte lika men man kan på något vis ana att vi är släkt iaf. Kanske har det med att göra att vi båda ser överjordiskt taggade ut?

Vem vet.

image381

/ S

rien de rien

Nu har jag lugnat ner mig lite.
 
Bjöd hit Elin K för lite socialiserande. Frågan är bara om hon är den rätta att få mig på rätt humör inför den stundande matchen mot Rånäs. Känner redan nu hur otroligt taggad jag är inför lite spring i regnet. Om jag har riktigt tur kanske jag trillar i leran eller får en boll i magen. YES, laddar till tusen och ska göra världens mesta och bästa frukost, värdig en atlet under OS.


Oj titta, en påse ostbågar....

/ S

Nu spårar jag totalt

Tanken var att jag nu på morgonen skulle ta min fula moped till Vallentuna och träffa M. Men den ville såklart inte starta. Fick ett mindre psykbryt där jag med tårar i ögonen skrek och kastade lite saker på den. Tror att lilla jag är i behov av lite sömn så jag inte ger mig på kaffebryggaren eller någon annan oskyldig sak^^ :)

image380

/ S

Släktträff i Vaxholm del 2

  

 
 

  



/ S

Skräm mig aldrig så igen

Om du inte redan hade hjärnskakning skulle jag slå ihjäl dig.

image371

/ S


Släktträff i Vaxholm del 1

image370
Igår var det mys på Djurgårn, blev inte allt för sent så nu sitter jag här och är ganska så vaken vilket är ett ovanligt inslag i mitt morgontrötta liv. Nu på eftermiddagen är det obligatorisk närvaro på The Muren Family Reunion i Vaxholm.  Kan nog bli riktigt mysigt om vädret är på vår sida, men nu måste jag verkligen gå upp och bejba mig lite.

Förhoppningsvis följer en update med bilder och söta historier om mina småkusiner^^


/ S


(Till Vänster ser ni Maja, oh yes, she's a Murenbarn)

Rock n' roll, fix my heart and soul

Igår for jag och V till Vallentuna för lite kareoke. Men eftersom en okänd kvinna totalt utklassade allt och alla på Kvarnen (hon var Celine Dion in disguise, Jag svär!) så kändes det inte som jag ville vara den som följde efter henne och gav alla ont i öronen. Istället styrde vi stegen mot MG där det var Rock-kareoke. Med tanke på att vi i princip var de enda gästerna där så kändes det safe att dra ett par visor.

Dont speak- No Doubt
Sheena is a punkrocker- Ramones
I don't  want to miss a thing- Aerosmith


Tyvärr stängdes det innan mitt paradnummer med 9 to 5 (Dolly Parton, är det rock btw?) hanns med. To bad. Hade antagligen blivit upptäckt av någon Idol-människa som gömt sig i ett hörn. I guess we'll never know^^

Hjälpte till att  rodda ner allt och sedan fick vi skjuts hem av våra nyfunna metal-vänner Henke och Fonzie. Kan iaf lova att det blir en favorit i repris nästa Onsdag. Fast med minder Cider.

I'm out / S



Cheap-Shoes

Här är mina new and oh so cheap shoes :) Ihandlades på skopunkten och kostade sammanlagt 250 svenska riksdaler (YES it's true) Det blev, som ni ser nedan, ett par vita keds-wannabes som jag redan skitat ner samt ett par senapsgula ballerinor med peeptoe. Me like.


   


/ S

(jag vet att de kommer ge mig skavsår och falla i bitar om ca 2 veckor men who cares^^)

Fia reads my mind

Sitter hos Sofie nu som kom med det fantastiska förslaget att vi skulle fara till Arninge och shoppa loss på billga skor :) YEY! Svarade jag och kutade snabbt som vinden ner till henne^^ Nu väntar vi bara på att hennes mami ska komma hem. Medans kikar jag på skopunktens hemsida för inspiration :) Ett par schyssta rem-sandaler med låg klack eller ballerinor kanske? Fast pumps är aldrig fel. Hihi, vad dum jag är, kan juh köpa alla tre ;)


/ S

Stora Skuggan

Igår kom min kusin till mig för lite kvalitets-tid innan hon drar och tågluffar :) Väldans trevligt med mys på bryggan, skräckfilmstittande och en hel del prat. Gick upp relativt tidigt eftersom jag hade åh-let's-skaffa-bra-sammanhållning-i-klassen dag vid Stora Skuggan. Riktigt mysigt var det trorts att vädret kunde vart bättre. Vi spelade kubb ( I Hate Kubb Men Men) och gullade med vår mattelärares ursöta bebis^^. Duktig som jag är lyckades jag få honom att gråta men jag hävdar att det berodde på något annat än att han inte gillade min charma-bebis ljud, för de är fantastiska^^

Massa roliga bilder blev det också, bla en personlig favorit på en hoppande Jennie ;P


/ S

"Älska päls och hata träning"

Sov hos Micke (yey, hela ditt namn i bloggen^^) igår.  Vi gick upp alldeles för tidigt, men det fick vi veta första när vi kom till skolan. Där spenderades dagen med att vänta på betygssamtal. Fördrev tiden med att hälsa på Elin och kolla på Good Will Hunting och samtidigt förhindra att Jennie rullade över mig (hon somnade). Nu är jag hemma och sitter och väntar på att min rara kusin Jo ska komma hit. Men hon kommer kl 18 så jag har gott om tid att slappa och läsa nya Elle innan jag måste vara duktigt och städa rummet. God bless her^^


image366


/ S



Recap

I Lördags var det grillning (utan grillning pga eldningsförbud) vid Garnsviken. Det var tokmysigt och det blev tillochmed ett nattligt dopp. Har snott lite bilder från Alexandra som hade sinnesnärvaro nog att ta med sig kamera tillskillnad från mig :)


    

Och gissa vem som är tillbaka i vår fantastiska bloggvärld?

 / S

Fredhällsklippor

Imorse vaknade jag i en ljus men ganska varm lägenhet på Kungsholmen. Hur hamnade jag där frågar ni er säkert nu?^^ Jo det var så här att igår for jag och Jo hem till Elin. Väl framme i Kristineberg smet vi in på Coop nära och inhandlade lite mysmat, sedan gick vi till fredhällsbadet och valde ut bästa klippan och satte oss där och snackade skit :)

Men tillbaka till imorse, vi gick upp kl halv 9 (!) kokade kaffe och rörde oss sedan ner mot klipporna igen. Köpte färska frallor på det gulligaste cafét/bageriet någonsin. Sedan följde en heldag av solande. Attans vad jag är trött nu. Men ganska brun. Faktiskt.

image360

 
/ S



 


Let the sunshine in

Istället för att åka till skolan idag för betygssnack så bestämde jag och M att vi skulle ta det lungt och bättra på brännan, som i mitt fall är obefintlig. Så istället blev det en heldag på badberget där vi fick sällskap av hela brottbys fjortisar. Mkt underhållande^^ 

Men jag har ett problem, eller det rör sig snarare om två problem.
 
Problem 1 är att min rygg är RÖD eftersom jag inte har vett nog att smörja in mig. Mkt dumt med tanke på att jag är småfräknig, har rött hår (på riktigt) och ljus hy.

Problem 2
är att solen låg på mot min högra sida vilket har lett till att den vänstra sidan av min rygg inte är brun/röd alls.

Med andra ord är halva ryggen vit och andra halvan röd. Enormt attraktivt...


Tack Gud för kylbalsam / S

Inköp och annat

Igår köpte jag världens sötaste klänning på HM, tänker däremot inte lägga upp någon bild ännu utan istället ska jag spara den till skolavsutningen. Den är verkligen beyond snygg, den är liksom  "oh kära nån så söt att jag aldrig vill bli sedd i något annat någonsin igen" och mer därtill. Är lite förtjust i den som ni kanske märker ^^

Hade sleep-over hos Jo igår med henne och Elin l. Imorse hade vi seriös stekning i ca en kvart innan vi inte orkade mer. De är och golfar nu medans jag fick åka hem och ha det tråkigt eftersom jag har helvetesmatch i eftermiddag. Suck, jag kommer avlida i värmen.
Men som tur är håller vi på och fyller vår fula lilla pool, ska städa undan lite och sedan gå ner och ta mig ett svalkande dopp så jag vaknar till! :)

/ S

Dagens

Ska in till stan nu för lite picknick med S, M och E :) Det är grymt varmt ute idag så det blir en väldigt somrig outfit bestående av avklippta jeans, linne med brottarrygg och mina Kurt Geijer sandaler som jag köpte i London.

 

 

Att äta knäckebröd i sängen är inte lyckat / S


Student---4dagar senare

Här kommer ett alldeles försenat inlägg om min broders student, "Congratz" som han själv antagligen hade sagt. Tyvärr fick papis kamera av mystiska och oförståliga (^^) anledningar inte hänga med på flaket, men det är antagligen lika bra för det hade hursomhelst inte varit några smickrande bilder på undertecknad.


 
Är det verkligen samma man? Vem vet, han kan ha blivit utbytt någon gång i 13års åldern. Ingen höll koll då.



Vi är inte lika, VI ÄR INTE LIKA^^ (;


Studenter


Oj vad det tutades ;)


Bästa flaket när det begav sig

all for now / S


nature calls

Hade jättetrevligt med E och V, men blev galet mätt på alla friterade onyttigheter. Efter maten vandrade vi  längst kungsgatan bort till Café Fratelli och drack latte insvepta i mysiga fleecefiltar och lyssnade på flummig musik och det förvånansvärt sövande ljudet av en vattenpipa  :)

Har däremot varit en dålig fotograf, men på vägen hem från bussen kändes det som att jag behövde ha något att visa upp så varsågod. 2 bilder av hur en fin vårkväll ser ut i det fjärran landet Brottby av moi samt en på Leia aka den bästa men smått ouppfostrade hunden ever av min lillasyster.

   

/ S

A Movie, a man and some mongolian meat

Igår var jag och såg Pirates of the carribean 3 med M. Väldigt bra var den kanske inte men Johnny Depp är så satans rolig att det var värt  nästan tre timmar stillasittandes i en biostol :)

Nu är det off to Mongolian Bar med V och E. Idag fyller nämligen allra käraste Victoria 18 år. Grattis^^ ;)♥
Orkar inte byta om så det blir samma outfit som i skolan, men jag tar huromhelst med mig kameran för att föreviga denna unika tilldragelse och för att uppfulla mitt nyårslöfte. Att fånga V på minst tre bilder.

Wish me luck / S

I'm done

Tänkte sitta i solen med en sjyst Hallon-Milkshake men det visade sig att det var fler än jag som gillade det och eftersom jag inte ä ett stort fan av insekter så gick jag in och knåpade ihop rese-outfiten som jag nämde i förra inlägget istället. Blev lite knasigt med olika lila nyanser men jag gillar det :)

image349

/ S

Utmaning

Blev utmanad av Linn så jag ska försöka knåpa ihop en rese-outfit innan dagens slut. Men nu ska jag sätta mig på baksidan igen och få lite sol. Avskyr verkligen att sola. Det är så varmt och trist och gör mig galet rastlös och jag gör nästan vadsomhelst för att slippa sitta i solstolen och steka^^ Men man måste juh som bekant vara i solen för att få färg så jag får sätta mig med en bok eftersom lillasyster slår mig i kubb hela tiden.

/ S


Trötta lilla jag

Orkar inte använda min hjärna riktigt men känner att jag måste skriva något iaf, så vad gör man då? Jo man snor en lista såklart ^^ ;) ENJOY!

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.(5 st i öronen)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

Familj:

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.

Skola/Jobb:

[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

Skamligheter:

[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

Hälsa:

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

Oh, I'm healthy^^

Erfarenheter:

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.(Nja, en buss)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard. Jag är sämst

Förhållanden:

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande. Hihi
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. Prins Carl Philip
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

Ärlighet:

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

Döden:

[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord

Materialism:

[ ] Jag äger mer än 5 hiphop-CD (i helvete heller!)
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

Random:

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. OH JA
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig. Det är typ en sjukdom^^ ;)
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

 
/ S

Du gamla du fria

Sitter som vanligt på bloggplatsen No 1, nämligen i min säng. Har vart på födelsedagsfika hos Victoria där vi även tittade lite på Svergie-Danmark matchen. Kära nån. Jag skulle då verkligen inte vilja vara den där danska supporten just nu. Men i all ärlighets namn så är det juh lite trist att laget ska straffas för att de har så dålig säkerhet på stadion men men. Vi vann så jag ska väl inte älta och klaga^^ ;)

/ S

Vendredi

Har hjälp mami att städa det sista innan broderns studentmottagning i eftermiddag. Lär bli en trevlig fredag med utspring, flak-åkande och mottagning med alla söta småkusiner :) Sen bär det av till Vallentuna på kvällen.

Sitter och funderar som bäst på vad jag ska ha på mig nu, det bör juh inte vara något överjordiskt fint med tanke på hur det lär gå till på flaket. Jeans och tröja känns trist men jag har absolut inte lust att förstöra någon av mina klänningar. Yeahyeah, vi får se helt enkelt.

/ S

Sara på uppdrag i verkligheten

Kom hem från Fias mottagning för en stund sedan, eller en stund var kanske att ta i. Snarare ett par timmar. Drog nämligen med mig Elin och Jo hem för seriös flummning på hög nivå i mitt mysiga rum :)

Här nedan är lite bilder från mottagingen. Tagna med min fabulösa (älska det ordet, tack Andrea!) mobilkamera och med en snitsig beskrivning av vad som sker^^


 
Love is in the air?


Elin kör sitt tokheta "no more miss braceface" leende och jag gömmer mig bakom glaset


Fia och Robin, aka Studenten och Hennes Man^^


Vattenkrig, anyone?


Nedklottrad studentoverall.


Elin i fin klänning ståendes under Pinjatan (Hur stavas det? Hjälp)


Fia tar i från sina student-tår

/ S