och massa myggbett

Är sjuk. Bara jag kan ha så otroligt dålig tajming att jag får feber och måste ligga inomhus samma vecka som Sverige har bäst väder i hela Europa. Bara jag.


090627

Ska starxt hoppa in i duschen och börja fixa mig innan det är dags att dra iväg till långsjötorp för den årliga sommarfesten! Kommer bli grymt kul :) Hinner inte skriva så mkt mer nu men om jag hinner slänger jag upp en bild på klänningen.


relax

är så trött, kom hem från jobbet kl 13 och sen sov jag i soffan till kl 18 när Singha (valpen) började bita mig i tårna. Imorgon blir min sista dag på Fridhem. Mina dagar som stallhjälp är över! Känns både skönt och trist. Men mest skönt. Idag satte jag upp staket i 25gradig värme och stekande sol med massa äckliga flugor surrandes runt mig, det kommer jag inte sakna^^


i-lands problem deluxe

Jag vill titta på Bachelorette men M paxade TV:n förut så nu blir det actionfilm istället. Och därnere kikar de typ på Miss Marpel, vad ska en stackars flicka göra?

090624

Idag var jag mucho duktig och sprang 3km med Leia, tvingade M att starta 10 min efter mig så att jag slapp ångest över att inte kunna hålla hans tempo^^ Avslutade med lite improviserad yoga på altanen i kvällssolen. Har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig på Lördag, har tagit bilder på de två klänningarna jag väljer mellan så ska verkligen försöka hitta min kamerasladd så att jag kan lägga upp dem och få lite råd av er!

Midsommar 09

Tack gode gud för att Anna är duktig och snabb på att lägga upp bilder på Facebook nu när min kamerasladd är mystiskt försvunnen!


















Typical

Nu när jag har kameran fullproppad med bilder från Åre och vår nya undebart söta valp så hittar jag såklart inte kamerasladden. Igen.

3 dagar utan internet

Vilken superhärlig midsommarhelg jag haft!

I Torsdags blev det lite jobb och en sväng förbi systemet där vi trängdes med resten av Sveriges befolkning innan vi åkte hem, packade klart och tillslut kom iväg på vår långa resa mot Åre. Här är några highlights från resan upp:

1) Vi köpte typ 10kg potatis på Lidl. Det kostade 35öre. Helt seriöst.
2) Vi snurrade runt Arlanda två ggr helt i onödan. Det blev lite fel helt enkelt.
3) I princip helt stillastående kö vid Gävle i ca 40min.
4) Ovanstående punkt ledde till att vi svängde av på en avfart så jag kunde kissa, det tog en halvtimme att hitta tillbaka till E4:an^^
5) Efter ett besök på McDo i Sundsvall somnade jag och missade  när Martin fick upp V's lilla bil i ca 180km/timmen. Kanske tur det.

Framme i Fias fina hus i Åre kl 4.00 somnade nästan direkt och vaknade kl 9.00 och blir informerad att M, V och Martin är spårlöst försvunna. Kl 11 ramlar de in, då hade de gått vilse i jakt på frukostfrallor. Hamnade i Duved typ en halv mil från stugan.

Midsommarafton var superhärlig med snapsvisor, bastubad, femkamp, Tequila och underbart sällskap. Dagen därpå var det forsränning. Grymt kul! M och Anna trillade i men jag hoppade faktiskt också i forsen på slutet efter uppmuntrade ord (och en knuff) och guiden.

Vägen hem på Lördagen var lååång. Vi körde nästan på ett rådjur, tre olika fåglar, en katt och en tant.

Och det var en snabb (men rätt lång update)

so long

Nu drar jag med gänget upp till åre, ses på Lördag!

:)

090616

Gud vad jag skäms men har inte varit ute på hela dagen! Eller, har ju varit ute på V's veranda och rökt x-antal ggr men det känns inte riktigt som att det kan räknas till vad man bör göra en fin dag som denna^^ Imorgon är det i alla fall dags för jobb igen så då kommer jag få njta av vädret, oavsett om det är bra eller dåligt...

carry on my wayward son

Som det ofta blir när jag är ledig måndag och tisdag så är jag V och Erik hemma hos V och myser med lite rödvin, ost och vindruvor. Det lär bli en lång natt om jag känner oss rätt (lite kortare för mig än de andra eftersom jag är så lättpåverkad men i alla fall^^). Imorgon är det tänkt att vi ska vara lite mer hälsosamma och gå långpromenad och basta. På onsdag funderar vi på att ta ett pass bikram-yoga också. Har hört att det är helt brutalt men men.

Nåja, detta blir nog kvällens sista inlägg. Over and out!

090615

Gick upp kl 6 imorse och la mig i soffan innan jag vinkade av M och bror som skulle till jobbet. Somnade tillslut om och nu har jag legat och myst hela förmiddagen, ätit rostade mackor med honung och tittat på trist TV-shop och repriser. Hursomhelst är det nog dags att jag hittar på något så tänkte ta en promenad med Leia och sedan kanske städa undan i köket så blir mami glad när hon kommer hem.

I'm a good daughter.

Naturgodis

mmm, vetepuffar med yoghurt-överdrag!

Jag gillar att planera

Om lite mer än 2 veckor är det dags för lite utav en Brottby-tradition. Den årliga sommarfesten vid långsjön! Fruktansvärt ytlig och fåfäng som jag är har jag redan tänkt ut vad jag ska ha på mig.



Långklänning (HM) och en stor skön kofta (4ever21) är ett måste! Sen tänkte jag matcha med ett flätat hårband (Monki) á la Hippie och ett par fina sandaler med fransar (4ever21). Får se vad plånboken säger, men klänningen ska jag i alla fall ha!

do re mi fa so la ti do

Nu när alla mina favoritserier har uppehåll över sommaren har jag tvingats ta till drastiska åtgärder. Måste hitta något att fördriva min tid med^^ Just nu tittar jag på "Supernatural" men har bara ett par avsnitt kvar. TIPS!?

090610

mmmm, nu är det sådär "härligt" väder ute igen. Vad hände liksom? Det är ju trots allt Juni! Nåja, finns inte så mkt att göra åt det, men kommer nog bli lite smått galen om jag måste jobba i regn en dag till^^


Touch down

Lyckades radera typ alla bilder från festen i Lördags (long story) men här har ni några iaf!











TTYN

Tog ca 200 bilder i Lördags. Min lilla laptop kommer explodera när jag laddar över alla dem...Nåja, jag tar det imorgon^^

Vote

Hej, jag har uppdaterat så himla dåligt men det är helt enkelt för att det hänt mkt saker de senaste dagarna. Har knappt haft tid att andas ens^^ Här är i alla fall en liten update!

Torsdag - Var och jobbade som vanligt när telefonen ringde. Det var från en butik i SOUK som jag lämnade CV till för typ ett halvår sen. Bokade intervju till på Fredagen och gick hem och var nervös resten av dagen.

Fredag - Jobbade i stallet på förmiddagen och sedan var det raka vägen hem för att fixa mig och åka in till stan. Väl där visade det sig att det inte skulle vara nån riktig arbetsintervju eftersom jag redan hade fått jobbet! Efter det sprang jag in på HM och köpte en skjorta till M, tog roslagsbanan till Vallentuna där vi gick på Marcus studentmottagning och avslutade kvällen på MG. Jag och Jennie bjöd på "Stad i Ljus", what a treat!

Lördag - Vaknade superbakis men efter lite kaffe och fixande åkte jag till nya jobbet och var därmellan 11 och 14. Var inte så svårt att lära sig kassan men är ändå lite nervös fortfarande! Efter det var det hem, byta om och åka till V. Där bjöds det på champagne och annat trevligt. Sen hoppade jag in i bilen igen, hämtade M och Kusin Jo (samt målade naglarna) på vägen till Täby och Johanna och Amandas fest. Den var förövrigt superbra, bilder kommer senare!  :)

Söndag -
Bakis igen, men gick tillslut upp och tog en ridtur med Kusin Jo. Sen åkte i princip hela min familj (Jesper är tönt och följde inte med, hihi^^) till Karbyskolan och röstade! Yaay ;) 

Så, om ni orkade läsa allt vet vad jag haft för mig och varför jag inte orkat blogga.


rainy day

Åh, vilket shitty weather! Orka jobba i detta...Tur iaf att jag lånade gummistövlar av V igår.

Nu är det dags att springa till tåget i regnet!

.


Vill ha:

Gubb-hatt à la Mischa Barton.


New Moon Trailer



Hej, jag längtar!

070601 - 090601

Sara ♥ Mikael
2 år



Monday

Har solat hela dagen! I vanliga fall hatar jag att ligga still, blir så lätt uttråkad men V och E var så underhållande att jag lyckades hålla ut :) Ännu ett steg mot den perfekta brännan! Imorgon ska jag in till stan för att leta student-presenter och en läcker klänning till Jo's fest på Lördag.