Fairytale of NY



Förjäkla bra, synd att det inte är Jul....

Hoochie Coochie

Idah har jag jobbat, vart på systemet 2 ggr och bara vart allmänt förkyld och seg. Nu sitter jag hemma hos V, lyssnar på "The Pouges" och Muddy Waters. Fin blandning där. Får se vad vi hittar på ikväll, blir nog lite grillning och för mkt vin. Som det ska vara^^ Om vi bara kan bestämma oss för en location dvs. Slänger upp en av låtarna som går på repeat snart.


Grattis Elin!

Nu är vi båda två officiellt inte tonåringar längre!


090429

Jag mår inge vidare... Ont i halsen, hosta och antagligen feber. Men jag vägrar göra något annat än att trycka i mig alvedon och låtsas som ingenting. Trodde jag verkligen på riktigt att jag skulle slippa bli sjuk trots att alla runt mig är det? Lyckades i alla fall ta mig igenom 5 timmar på jobbet idag. Bara jag överlever morgondagen så är jag ledig i 5 dagar sen. Oh Happy Day!


Fin

Nice Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM


MIn lillasyster har köpt en ny klänning från Nelly.se, Gissa om jag kommer låna den. Hihi^^ (klicka på bilden så blir du länkad till Nelly.se och fler pics)

easy

Angående förra inlägget så kan ni pusta ut. Jag tror att jag har hittat hem nu.  Men vi får se hur det blir, tjingeling!


Update - Till er som märkt att jag bytt länk, ja, jag ändrade mig helt enkelt.

Det är inte lätt att vara förstagångsväljare

Den 7 juni är det dags för val till Europaparlamentet. Är super-exalterad över att få rösta för första gången, tycker verkligen att alla som kan ska göra det! Att man inte orkar sätta sig in i frågorna är det löjligaste jag hört, med risk för att låta som en trist gammal tant tänker jag faktiskt säga att det är många som kämpade för att få rösträtt, och det är inget man ska ta för givet.

Men nu till min poäng, tänkte alltså att det är dags att börja ta mitt ansvar som väljare så jag började googla runt för att hitta information så jag kan börja bilda mig någon form av uppfattning om hur jag ska rösta.

Men det gick ju inte.

Hur jävla svårt ska det vara att göra en hemsida som alla förstår? Känner mig verkligen helt lost nu.  Om någon som läser min blogg har koll på detta, vilken insight som helst duger, så ring mig! Vi tar en fika och så får du förklara det här för mig.

Nej, nu får jag får fortsätta forska i ämnet. Vi ses i dimman!

090427

Idag fick jag lära mig att köra fyrhjuling på jobbet så jag slipper släpa runt på massa saker när jag ska fixa och dona i alla hagar. Fy tusan vad roligt det var Har inte kört fyrhjuling sen min och Jo's skräckfärd för ca 4 år sedan^^ Nu ska jag snart hoppa upp på cykeln igen och hitta på nya äventyr med V.




åh jo

Har varit med M och sett "Kenny Starfighter", ätit på McDo och nu är jag hemma igen. Jag och V ska kika på skräckfilm, antagligen en som handlar om en läskig bulldog. Lillasyster tipsade^^

Bra bakisdag med andra ord.


Samedi

Ligger nedbäddad i min säng, äter Häagen-Dazs Cookie Dough Chip (De har inte B&J's på ICA Brottby) och kikar på Grey's Anatomy. Min lillasyster är sjuk så jag försöker hålla mig undan. Vet inte om det funkar så bra, har lite ont i halsen, eller så inbillar jag mig det bara^^

Hursomhelst så är det planerad grillning ikväll och sen MG. Nu ska jag svepa ett par glas med C-vitamin!


Inköp!

Fina solglasögon, rosa med svarta skalmar från Beyond Retro.



T-shirt, från T-shirt store^^



Och sista inköpte blev (trumvirvel) en turban! Jag tycker den är superfin även om reaktionerna var blandade.

Victoria - (neutral tystnad)
Sandra -  Nej, ska du allvarligt köpa den där?
Sofie - Men alltså, ska du ha den på skämt eller?
Random kvinna på buss 676 - DU TJEJEN! Vad fin du är i den där mössan.

    (Klicka för förstoring)

Reflektion

Jag ska nog in till stan imorgon och då vill jag köpa en av SJP's nya parfymer. var ju überförtjust i hennes första "Lovely".

Hon har alltså en serie med tre nya som heter "Dawn", "Endless" och "Twilight". Jag ska köpa den sista, och nej, det är inte för att jag är galen i böckerna utan för att jag stod och nosade på den på Lanzarotes flyplats och den doftar underbart!



Haha, förövrigt verkar det faktiskt som att det finns en
parfym inspirerad av böckerna/filmen att köpa i USA,

 till och med jag tycker det är galet löjligt.




Rosbud

Dricker thé ur min födelsdagskopp från Jennie, den är så otroligt söt! När jag flyttar hemifrån ska jag ha massa liknande koppar med fat i olika mönster som ska miss-matcha varandra.




Vuxenpoäng?

Idag när jag gick omkring i centrum med en påse från apoteket i ena handen och en från systembolaget i den andra så kände jag mig så himla vuxen på något vis.

Sedan kan ju det faktum att jag hade en helårsförbrukning med p-piller och en tre-litersdunk vin i kassarna göra att ämnet bör diskuteras...

Oh Oui!

Älskar Dior - Miss Chérie reklamen som går på TV just nu. Den är regisserad av Sofia Coppola och modellen heter Maryna Linchuk, men det bästa är låten:

 "Moi Je Joue" framförd av Birgitte Bradot.




Tips!

Tilllbaka från dagens jobb insats. har tagit en välförtjänt dusch och nu blir det lunch. Igår tittade jag på "Breakfast at Tiffany's", tänkte klä ut mig till Holly Golightly på Jennies lillebrors skiva men så kom jag på att jag lovat bort mig själv som barnvakt den kvällen :( Så nu tänkte jag tipsa er om denna fantastiska idé. För den kan ju inte bara gå förlorad för att jag är säääämst på att planera! Jag har långa svarta sidenhandskar om ni behöver låna ^^


090421

Idag jobbade jag mellan kl 07.00 och 09.00, sen gick jag hem och vilade i soffan innan eftermiddagen spenderades med V. Vi åt brutalt mkt soppa, tittade på GossipGirl och hälsade på hos Elin som köpt en ny soffa. Nu tittar jag på Desperate Housewives och känner mig galet trött. Har träningsvärk i hela kroppen också, imorgon blir det ett låååångt bad efter jobbet!


Matthew Williamson - HM

På Torsdag kommer alltså kollektionen ut i butik, är sugen på denna!


Innan jag går...

Detta gillar vi inte...


early bird

Hej, vad tidigt det är. Är lite i chocktillstånd över att jag faktiskt är vaken, jag tror faktiskt att solen går upp utanför fönstret just nu. Ska kolla hur vädret blir idag, klä på mig, dricka kaffe och sen glida iväg på min mammas läckra cykel. Wish me luck!

living the dream

För ungefär 2 timmar sen var jag arbetslös men nu ska jag upp i ottan och dra över till granngården och göra det jag gör bäst. Rykta hästar och mocka skit. Ändå rätt så trevligt med ett jobb som jag annars gör gratis frivilligt!

Ibland har man flyt^^

Love Game

Tjo, har precis kommit in efter en långpromenad i det härliga vår vädret! Tänkte sprida lite avundsjuka och berätta om presenten som jag fick av min fantastiska pojkvän. Nämligen en week-end till Paris, Rom eller Berlin :) Med största sannolikhet blir det Paris, det är trots allt min favorit stad, la ville d'amour och så får vi sällskap av Fia och Robin. Som en väldigt lång dubbeldejt^^ Längtar som tusan!



♥ Sist vi var i Paris ♥

Jag har snälla föräldrar.

I 20år present önskade jag mig en systemkamera, och titta vad som låg i mitt paket! Bilder från denna finns snart på en Facebooksida nära dig ;)


Happy B-day to me!

Idag fyller jag 20! Har gjort massa nyttiga saker, bla:

Gått upp tidigt och släppt ut hästarna och pratat med Sandra i telefon under tiden (ja, det var klurigt)

Handlat på systembolaget! Där var jag så nervös att jag gav för lite pengar, försökte betala med euro och inledde ett märkligt samtal med ett illaluktande fyllo. Det lät ungefär såhär:

FG (Fullgubbe) - Då får man gratulera, nu börjar livet!
S - Hehe, jaaa...
FG - Den 17...Då fyller även min bror år. Fast han är död.
S - Oj, ja. Då handlar inte han så mkt på bolaget! (försöker skämta, vet inte vad jag tänkte på)
FG - Nej, men han var sjöman.
S - (springer därifrån)

Städat uteplatsen så vi kan grilla ikväll!

V lyckades fånga mig på bild efter mitt första legitima bolaget-besök. Underbart minne, ska vårdas ömt för evigt!




1 dag kvar

Imorgon fyller jag 20! Imorgon fyller jag 20!

Hihi, nu ska jag iväg till Täby och hitta något fint att ha på mig. Imorgon blir det antagligen middag hemma och sen stan eller Tegel, mer om det senare :)


makeover



Känner ni igen mig? M gjorde faktiskt inte det först! Hursomhelst så har jag då alltså klippt lugg och färgat håret. Är ganska så nöjd, ska bara göra håret en aning rödare. Nu är det alldeles för brunt. Är lite sugen på att köpa extensions också, mitt hår var så slitet att de var tvugna att kapa hyfsat mkt.

Nåja, vad tycker ni?

Depend

Tjoho, håller på att färga ögonbrynen just nu men sen kommer den efterlängatade bilden på nya frisyren. Håll ut så länge.

Idag har jag sökt lite utbildningar. Vet inte om jag kommer börja plugga i höst men men, man kan ju alltid tacka nej. För er nyfikna så har jag sökt följande:

Modevetenskap på SU (Ja, jag veeeet)
Statsvetenskap på SU
Statsvetenskap på Försvarshögskolan
Tekniskt basår på KTH

Final cut

Idag klippte jag mig och färgade håret. Var beredda på en dramatisk förvandling. Om jag var med i Topmodel skulle Tyra säga att jag var fierce^^ Haha, bild kommer imorgon!

skall inhandlas


090413

Igår hade jag det trevligt, dock gick det väl ganska så brant utför för alla i sällskapet en liten stund efter mitt senaste inlägg. Allt är ambulanslekens fel... Vet inte heller varför i allsindar jag la upp den där fula bilden på mig själv, har varit frestad att ta bort den hela dagen men nu får den vara kvar. Som en symbol för den nakna sanningen eller liknande^^ Kvällen slutade med att vi alla satt ihopklämda framför V's dator och youtubade fram massa gamla disney-låtar. Sen försökte jag lära M och E "Non, je ne regrette rien" av Edith Paif. Gick halvbra...

Nu sitter jag i en obäddad säng och tittar på "The Big Bang Theory" med ett monsterstort glas saft brevid mig. Om ni undrar alltså.

Hembränt från Kosovo

Sitter hemma hos V, lyssnar på Magnus Uggla och dricker öl+hembränt från Kosovo aka Raki (?). Vi satsar på trevlig hemmafylla efter en dag på resarö. GLAD PÅSK!

(Här kommer osmikad bild på yours truly, det bjuder jag på!)


 


Samedi

Jag bara njuter av vårvädret. Sover i hammocken, leker med Leia och äter massa påskgodis. Det är helt vindstilla på vår altan så jag har kunnat gått runt med bara baddräkt och en kall coca cola i handen, synd att vi inte har någon rom hemma. Har en rätt trevlig bakfylla och skulle behöva en drink... Men mer om det senare!

Apan = snart jag?

Var just ute och övningskörde. Jag växlade till 2:ans växel, backade och körde lite offroad^^ Är rätt nöjd men fortfarande lite skakis, fråga mig inte varför. Förutom några småproblem så gick allt fint. Måste ta en cigg och lugna ner mig lite. Snart är det påskmiddag!


I feel special^^

Det var länge sedan jag skrev om M's pratande i sömnen. Ska bättra mig på direkten så här har ni en märklig konversation som ägde rum imorse. Jag hade just varit i stallet och hjälp mamma och skulle väcka M som fortfarande sov.

S
- Hej, dags att vakna nu?
M - VEM ÄR DU?!
S - Det är Sara.
M - Nej, Sara ligger här (nickar åt vänster)
S - Okej, men vem är jag då?
M - Du är Sara 3.
S - Men om jag är Sara 3 och Sara 1 ligger där, vart är Sara 2 då?
M - Där såklart (nickar åt höger)
S - Finns det en Sara 4?
M - Nej...Det finns 25!
S - Ehh, okej. Vart är de då?
M - De är också där (nickar åt höger)
S - Vad gör de?
M - Väntar...(ler finurligt)
S - På vad?
M - På mig.

BANG!

Älskar serien "The big bang theory" men förutom Sheldon och Leonard är nog det bästa ledmotivet, framfört av Bare Naked Ladies. Enjoy!


Hey

Trevlig Skärtorsdag mina vänner!

Idag har jag sovit länge, träffat en hammal klasskompis på ICA (blev alldeles nostalgisk och önskar att vi kunde ta studenten igen. Det var fina tider) och nu äter jag påskgodis och tittar på Vänner. Ikväll blir det nog bara lite vilsamt TV-tittande. Betalade faktiskt in 220 kr till Länsstyrelsen idag också, så att de kan ge mig körkortstillstång nån jäkla gång. Vilken grymt äckligt, dyr och långdragen process detta är alltså... Men körde lite på våra grusvägar idag och fick bara ETT kärringstop innan jag cruise-ade vidare i 20km i timmen^^  Om 5 år eller så är jag nog redo för uppkörning!

090408

Gjorde en insats för miljön idag, pantade burkar med V. Känner mig rätt nöjd. Nu ska jag väcka M och dra med honom ut på promenad!



Perfektion en Tisdagskväll


7/4 i bilder









The good life

Idag har jag haft en superhärlig dag! Jag vaknade vid 11 och gick upp och kokade ägg, läste en bra bok, duschade och tog det allmänt lungt innan V hämtade mig. Vi plockade upp Erik i Hägernäs och åkte ut till Vaxholm/Eriksö där vi njöt av solskenet och proteinbars^^ Sedan satt vi på Eriks balkong resten av eftermiddagen, drack vin och läste SvD innan jag och V åkte hem till Brottby igen och tog en långpromenad till angarnssjöängen. Efter det blev det bastu-bad och nu är vi hemma hos mig för ännu en sleepover. Man måste ju älska det arbetslösa livet ibland^^

Truly Madly Deepley

Jag har haft tandställning i 1 år, 7 månader och 10 dagar.

Känner att jag kan det här nu.

11 dagar kvar

Sedan fyller jag 20! Funderar på att köpa dessa i beige från Acne. Som en lite present till mig själv. Tyvärr har jag inte 2000kr som ligger och skräpar...


B's of S

Kollar på "Ballar av stål". Den engelska verisonen är ju galet mkt bättre med detta är ändå ett okej sätt att fördriva sin Måndagskväll på.

Victoria spelar TP lite märkligt...


090406

Jag och V har legat i soffan och vilat hela dagen. Det har varit "Life of Ryan" maraton på MTV så det gick ingen direkt nöd på oss^^ Senare ska vi nog åka till Vallentuna där V ska sola. Jag får nog låta bli, är galet bränd i ansiktet efter gårdagens solande.

Lanzarote pics



Ankomna till Flygplatsen



Pretty, pretty Playa Blanca



Ren och skär Bromance



Gin fizz på Altanen



Lilo spiller öl på mig

För mer bilder - Visit Facebook.com^^

Herre på Täppan

Vi har ju fått en ny attraktion (eller hur man nu ska beskriva det) här i Brottby. Den lokala bensinmacken har skaffat drop-in solarium. 20kr ger dig 25 min, med tanke på vilket galet klipp det är så kunde jag ju inte motstå att sola hela tiden ut trots att jag av naturen har rodblont hår (som jag blonderat till bristningsgränsen) och ljus hy med lite fräknar. Så nu kan jag meddela att huden stramar galet över ansiktet, tackar min lyckliga stjärna för att jag bestämde mig för att sminka över mitt rödmosiga ansiktet innan jag gav mig ut i allmänheten.

Var dessutom som sagt och kikade på fotboll, trevligt men kallt. Sen utvecklades det till en lite get-together. Fint att träffa alla rara flickor :)

090305

Idag har jag, Elin, V och M tagit en roadtrip till Väsby och kikat lite. Är så himla sugen på ett par nya jeans men det får nog vänta lite...Stannade dessutom på Donken där jag köpte min nya favorit McFlurry Oreo och nu ska vi nog ta och sola lite innan vi åker och tittar på Brottby - MOIF matchen.

Over and Out

Gårdagens Dagens



Skjorta - Min Brors
Väst och jeansshorts - Zara
Halsband - MQ

Rädslan för Dansband

Hej vänner,

Igår var det upplagt för trevlig hemmakväll, lite casual alcoholism och en bra film^^ Men så fick jag ett sms av Jennie som bjöd in till spelkväll hemma hos henne. Så vi fyllde pimp-o-mobilen med godis och statusvodka och susade iväg till Snapptuna. Där bjöds det på Rappakalja, Fuck the dealer (fast det hette något annat på skånska) och så lite klassiskt "Jag har aldrig".  Av någon märklig anledning slutade det med att vi hamnade på MG's dansgolv...Det är som att det stället har en magnetisk kraft!



Venderedi

M åkte till jobbet för 40min sedan och nu sitter jag här och kollar på Vakna med The Voice i min ensamhet. Borde kanske gå på pilates kl 10? Eller bara satsa på att somna om, det vor galet skönt.  Ja, jag tror nog att det blir så. Ska bara kika på senaste avsnittet av Heroes :)

090402

Har just tagit en lång dusch, fick ett plötsligt behov av att typ fixa lite. Måla naglarna, plocka ögonbrynen osv. Ska försöka hinna med ett besök hos frisören nån dag snart också, en liten förändring är på gång...

Åke Tråk

Jaha, då har jag läst som en galning och kommit igenom hela Twilightserien. Sista boken fick jag låna av Erik igår och jag spenderade typ hela natten och en stor del av denna Onsdag till att plöja mig igen hela 700sidors spektaklet. Nu känns det lite trist, nästan tomt,  får väl återgå till att titta på TV igen. Men med tanke på att jag fortfarande är totalt arbetslös så skulle jag behöva en till aktivitet för att få dagarna att gå, kanske en hobby av något slag. Lära mig virka eller börja samla på småsten kanske...?

Ego-boost Welin style

Jag och V tog en roadtrip till Hägernäs strand och Erik igår. Detta satt på hans garderob, mkt underhållande och en mkt bra idé!