Matching Hats^^

Så jäkla gulligt att Anne Heche och James Tupper (Marin och Jack i Men in Trees) är ett par på riktigt :) Vilket påminner mig om att jag missade senaste avsnittet, måste ladda ner!

image247

Tjingeling /

Things to do when your bored

See how long you can hold a note
(Amusement Potential: 4-20 minutes)
Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Inhale deeply and then try and make a noise for as long as you can. Earn extra points for making your partner laugh or ending on an amusing note.


Try to not think about penguins
(Amusement Potential: 1-5 minutes)
This is especially hard, because by trying too much, you remember what you were trying to avoid thinking of. If you try too little, you end up thinking about penguins anyway.

Use your secret mind power
(Amusement Potential: 5-10 minutes)
Pick a passing by and try to use your mind power to command them do something, like drop their bag or knock into someone. The law of averages dictates that sooner or later one of your mind commands will come true, so you can convince yourself that you really have super human powers and waste even more time trying them out

Pretend you're a robot
(Amusement Potential: 1-3 minutes)
Walk down the street with mechanical movements, adding 'zzzzzt' sounds with each motion. Pretending to have a motor broken in, say, your left hand can add at least 30 seconds more entertainment.

Scratch yourself
(Amusement Potential: 1-3 minutes)
Go ahead, scratch yourself now. Even if nothing itches, go ahead. Doesn't that feel pretty good?

Hurt yourself
(Amusement Potential: 1-3 minutes)
What is pain? Why is it unpleasant? There's nothing physical about it - it's all in your mind. Plus, after pinching yourself for awhile, boredom will seem nice next to being in pain

Try to swallow your tongue
(Amusement Potential: 1-3 minutes)
There's not much to say about this one. It is possible, but really stupid.

Pour water in hand, make sneeze noise, throw water on back of person's neck
(Amusement Potential: 5-15 minutes)
Always a good gag. For an even bigger reaction out of the person, act like you're not sorry at all for what they think you did. Comment instead on how big that sneeze was or about how there was a lot of mucus in that one.

Stare at the back of someone's head until they turn around
(Amusement Potential: 2-5 minutes)
This works on the "I have the feeling I'm being watched" principle. Conduct an experiment-does this really work?

/S

Rien de Rien

Nu sitter jag här igen, kom precis hem från Vickan. Hennes mamma frågade idag om jag flyttat in. Vilket inte är så konstigt eftersom jag sover där mest hela tiden (kan man säga "mest hela tiden"?). Anyway, jag har till och med en egen tandborste där^^

TIPS!

Provade ett litet skönhetstips som jag hittade i Cosmo. Blanda salt och olivolja och använd som peeling för läpparna. Olivoljan är återfuktande och saltet gör att du får lite plut. Funkade faktiskt en aning men känseln i läpparna försvann i ca en halvtimme!

/ S


 


Stevie Wonder - Jammin

     

   

27/4-2007 Ingen klagar på bilderna, alla är söta :)

/S

Design

Försöker fixa en ny ,fin och somrig design på bloggen men allt höll på att gå åt helvete för ca 5 minuter sen, så jag ger upp detta ett litetlitet tag.

Ikväll är det bowling med Fotbollslaget. Oh My, vad jag hatar att bowla. Jag skulle inte kunna slå en strike om mitt liv hängde på det, men men, kanske kan det bli en aning roligt. Vi få se^^

/ S

"Gud vad ni är viskepliga. AKTA A-BRUNN!"

Igår tog vi tillvara på det fabulösa (som Andrea skulle sagt) vädret och drog in till stan för en picknick på Djurgårn. Förutom lite mås-attacker  och usla kiss-möjligheterså var det underbart att sitta i solen med jordgubbar och lyssna på musik tillsammans med flicksen. Sedan drog vi en repa i city för att hitta en gul tee till Jennie och sukta efter blåbärsshakes från YougurtShoppen.

Kvällen spenderades med E och V, alla detaljer är sekretessbelagda, men låt oss säga att det blev lite som det brukar när vi är tillsammans. Inte som man tänkt sig med andra ord^^
Tror att de börjde töttna på mig imorse eftersom jag ha en tendens att bete mig som en fantastiskt bortskämd unge när vi umgås.

"Men snääälla, kan du inte bädda till mig?"
"Jag vill ha mjukost och jag vill ha det NU"
"Hämta.Kaffe.Till.Mig.Nu"

och en personlig favorit,

"Jag är för söt för att betala för frukostfrallor"

/ S


Sara Fixar

Tack för ett supertips Cassandra!

Har nu fixat mitt eget Chanel-halsband. Det var lite trixigt men tillsut blev det bra. Har en liten hästberlock på också :) så fint så fint.

image236 Dålig bild, men jag är trött nu^^

 /S

new dress

Här nedan syns min nya klänning från indiska,
 som blev min för ynka 159 kr :)


Skorna är köpa i Paris (Tro mig, de är så fina att de får ett eget inlägg senare!) liksom den lilla väskan som jag passade på att slänga in en bild av. Och för att få tag på den behöver du inte åka till Le quartier juifs i Paris, utan du behöver bara besöka "lollipops" som nyss öppnade i SOUK-gallerian.

                             


/ S

UNDER OMBYGGNAD

Patience SVP!

/ S

Arr!


My pirate name is:

Captain Mary Cash
 

Even though there's no legal rank on a pirate ship, everyone recognizes you're the one in charge. You're musical, and you've got a certain style if not flair. You'll do just fine. Arr!

part of the fidius.org network

Get your own pirate name from piratequiz.com./ S

Home

Är hemma nu efter en vild dag på stan. Drog snabbt som satan ner till Vallentuna igår för att sova hos Elin. Vaknade kl 8 av att hon dragit på "Remember Love" på högsta volym. Lämnade henne i skolan och följde med Mikaela till Danderyd eftersom hon hade besök hos tandis, passade på att lämna min stora övernattningsväska hos Papi som lovade att både frakta hem den samt att ta en tripp till IKEA nästa vecka. Yey! :)

Blev hämtade av Frida och sedan drog vi runt och spelade hög musik samtidigt som hon svor åt en hel del medtrafikanter^^ Hann köpa en klänning på indiska också. Bild kommer senare!
 Ett nagellack inhandlades också, samt en lite donken-lunch som jag och Alexandra tryckte i oss utanför Arninge.

Men nu är det dags för seriös solning på altanen / S

Nudie

Ni har väl inte missat att Världens Första Nudie-butik slår upp portarna idag på Skånegatan?

Imorgon blir det nog en lite tripp in till stan med Elin och Mikaela (eftersom jag ändå är ledig) och då känns det som jag måste släpa bort dem dit, och kanske smita in på stadsmissionen också.

Annars kör jag just nu en övertalaningskampanj för att man Mami ska förstå vikten av ett par nya jeans. Är lite sugen på ett par med lite personlig touch så att säga. Just nu har jag mest raka stuprör, i och för sig i regnbågens alla färger, men jag vill ha ett par med roliga sömmar, broderier, fickor eller liknande.

Borde väl egentligen slå en pling till Andra Elin, hon är mästare på annourlunda jeans. Men just nu nöjer jag mig med att bara titta på potentiella inköp.

Typ dessa från True Religion (för att de hade så fina fickor) och Rock and Republic

image229    image230


/ S

Goodmorning little miss sunshine

Vaknade alldeles för sent idag, nu är det bara en halvtimme kvar till bussen går och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret. Inte har jag hunnit äta frukost eller packa ner mina badkläder heller.

Önska mig lycka till! / S


Vet ni vad som gör mig förbannad?

Jo, flera saker.
Men tillexempel när man inte får blanda storlekar på byxor och tröja på nya fotbolls overallerna, eller när man inte får gå ut på gräset fast det är sagt att man ska det.

Men mest av allt blir jag lite besviken när jag ser att jag har haft 64 besökare men inte en endaste litenliten kommentar:(

/ S

Solen är inte min vän

Jag är en sådan person som inte klara av att bara ligga och steka i solen. Jag blir galet rastlös, varm och får huvudvärk. Dessutom är jag en sån där som har blek och känslig hy som gärna blir mer röd än brun. Men en sak som irriterar mig ännu mer är att jag inte får små söta fräknar på näsan längre, fast när jag hade det ville jag ju inte ha det. Så det är nog så att man alltid vill ha det som man inte kan få!
Hursomhelst, på sommaren är jag den som sitter under ett parasoll med solskyddsfaktor 30 för att inte bränna mig och alltid har en vattenflaska nära eftersom det är det enda jag får i mig när temperaturen är för hög.

Men.

Idag när jag kom hem så drog jag på mig bikinin och, hör och häpna, somnade i solskenet. Vaknade en timme senare och upptäckte att jag inte var röd, utan litelite brun :) Då var jag tvungen att gå in och lägga mig i vårt svala vardagsrum för att hämta mig från chocken.^^

Och självklart kom jag ihåg att smörja in ansiktet innan jag somnade, rynkor i förtid är inte hett.


/ S

Ni kan andas ut.

Den passar fortfarande. Yey :)


       


/ S

Time after Time

Har just kollat klart på det senste avsnittet av Grey's. Väldigt skönt att bara
 slappa och trycka i sig Lidl-godis (ja, ni läste rätt. Lidl-godis^^)
Borde verkligen ha simmat lite på gym&sim idag, eller iaf gått ut med hunden men jag orkar verkligen inte det.

Jag ska nog, prova min balklänning, om den är svår att knäppa måste jag ut och springa MINST 3 km.

Jag återkommer med resultatet!/ S

Fresh

Sitter här nu med laptopen i knät igen, nyduschad och fresh. Fia gick just hem. Det är så skönt när hon är här och lånar internet, hon liksom slår sig ner vid datorn medans jag går och gör lite vad jag vill. Typ duschar, städar, väljer kläder eller liknande. Ord är överflödiga^^ Men jag antar att man blir hyfsat avslappnad i varandras tillvaro när man känt varandra sedan tidernas begynnelse :)

Anyway, nu funderar jag på vad jag ska ha på mig imorgon. Men det kommer jag nog på 5 min innan bussen går imorgon. Som Vanligt.

Rummet är städat iaf. Så något har jag gjort idag (;

/ S

Min Humor

image224

Jag har FÖR MKT fritid. Nu måste jag nog städa rummet istället för såna här onödighterer (;

/S

Hantverkargatan.

Is the place to be.

Var där igår med Elin och Jennie. Hittade en massa söta vintage-butiker och kanske världens mest välorganiserade Stadsmissonen. Inte lika trång som på söder och definitivt inte lika utplockat!

Jag hann, eller kunde, inte äta frukost när jag vaknade så det blev en Fika på Cafe Negro. Satt och pratade ett bra tag medans vi åt Foccacia (stavning?) och drack kaffe. Sedan kom vi på den ljusa idén att vi skulle ha Ost och Vin kväll hos Elin. Sagt och gjort, jag och Elin drog hem till kära Brottby och handlade upp oss på vindruvor, brie och päron. Kvällen kändes definitivt som en succé och jag kan med all säkerhet säga att jag inte skrattat så mkt på evigheter^^

/ S

Pennkjol

Lobbydagen i fredags gick verkligen tokbra, känns det som iaf :)

Det såg ut som att det inte skulle bli någon pennkjol eftersom Kära Elin inte vet vart den kan ha tagit vägen. men som tur är kom räddaren i nöden i form av Jennies pappa med en übersnygg blå. Så vi gick omkring och kände oss som flygvärdinnor hela dagen (men snygga flygvärdinnor, såklart).


image223

/ S

Lollipop

Lyssnar på     Mika- Lollipop  (Bra tips Jennsan)

Ska snart iväg på Saftkalas hos Elin, en försenad lite get-together för att fira att jag fyllt 18 :) I Love You Girls.

Efter det ska jag faktiskt gå på fotbollsträningen
(Hör och Häpna)
Känner att jag borde ta tag i mig själv lite innan sommaren, har enorm bikini-ångest menmen,


Vem har inte det?^^




 

/ S




 


Minns ni det här?

Imorgon är det lobbydag, med andra ord måste man vara väldans diplomatiskt klädd. Jag  tänkte därför ta denna outfit som jag hade på General Assembly på EUP i februari.

image222 
Om jag hinner få tillbaka kjolen av Elin dvs :)



Skjorta från Zara, Pennkjol från HM och Skor med kilklack från Mixage


Songs

Låttips!

Veronica Maggio- Nöjd            Bara så bra

Salem al Fakir- Good song     Måbra musik

Joshua Kadison- Jessie         Handlar om SJP, Kuriosa på hög nivå

Velvet Underground- Take a walk on the wild side  Best ever, lyssna på texten

Morrisey- First of the gang to die                     Yey, Sara älskar

Get Set Go- I hate everyone                             Thanks Elin

Merrick- Infinity                                 Nuvarande ringsignal, med andra ord. BRA

Black Sabbath- War Pigs                           (:

Kiss- Strutter                                          GuitarHero^^

Tegan and Sara- You wouldn't like me           Mkt från G's A, det gillar vi

Regina Spektor- Braille                                   Thanks Jo

Allt för idag tror jag / S

Recension

Var och såg "La Môme", eller "La vie en rose" som den heter i Sverige. Riktigt bra film men en aning lång måste jag säga. Handlar för de som inte vet det om Edith Piafs liv (som är en sorglig historia). Anyway, Marion Cotillard var super i huvudrollen och rekommenderar alla som känner sig det minsta manade att se filmen.

image221

/ S

YESTERDAY

Gårdagens Outfit till Fias studentskiva synes nedan. Kvällen var perfa men var en aning trött i skolan idag. Har sovit i nästan 5 timmar efter jag kom hem från skolan. SKÖNT


image220

Stövlar från Drömhus, Lila nagellack, Prickig klänning från Hm och smyckena är passande nog en Konfirmationspresent från Fia :)

/ S

Say what you want

Nu kom Mami hem med Gummistövlar samt en oväntad present, nämligen en Marilyn Monroe tavla. Elvis får nog åka ner från väggen så hon får plats^^


image218

/ S

Theese Boots.

 Mami telefonerade från "Drömhus" på vägen hem så jag kunde höra om deras stövelutbud inför kvällens skiva med h2o-tema. Vi får se hur bra det blev när hon kommer hem (;

/ S

Paris Pics

    

   

   


Anledningen till att det bara finns en bild på mig (den med stort hår och stor öl) är att jag är den überskickliga mobil-fotografen som är geniet bakom dessa foton. Den mörkhåriga raringen är såklart min Kusin Jo :)

/ S

Vad jag gjort idag.

Hur spenderar jag min födesedag kan man fråga sig? Jo, jag är juh ledig från skolan så jag organiserade alla böcker som vi har i Vardagsrummet (a lot). Varför vet jag inte riktigt men här är resultatet iaf. Och Ja, jag kollar på Fashion House^^

image205


/ S


"Oh Shit"

Det var Jennies reaktion när hon kom in i mitt rum i Lördags, inte så märkligt. Jag har en udda vana av att samla på mig saker som jag ogärna slänger men gärna sätter upp på mina väggar. Som förövrigt börjar bli fulla. Det är allt från vykort, bilder och gamla biljetter till klänningar och väskor. Just denna bild kan inte riktigt beskriva känslan av "Oh Shit" man får nar man kommer in i mitt rum, men nära^^ ;)

image169

xxx / S

Så var man 18år...


/ S



Paris Guide

Saker du INTE ska göra när du åker till Paris.

*Om du är en aningen stressad person, ta inte kollektivtrfaiken til/från flyplatsen. 40 euro för en taxi är bättre än 2 timmars slit med väska.

*Undvik att vara blond. Blondiner tycks vara en raritet i Paris så om du inte gillar oönskad uppmärkshet. FÄRGA!

*Förvänta dig inte shopping på röda dagar. Allt är i princip stängt.

*Besök inte Forum Des Halles. Du kommer inte gilla det, om du inte är en fjortis dvs^^

* Tro inte att du kan handla upp dina sista Euro på  Charles De Gaulle-flyplatsen. Typ Nada Taxfeeshops.

Saker du SKA göra när du åker till Paris.

*Skaffa en bra karta, med Metrostationer utskrivna. It helps.

*Besöka Jude-kvarteren, bra men aningen dyr shopping. Inte så mkt turister.

* Kolla på Ljusshowen vid Eiffetornet :)

*Lära dig Franska. INGEN talar Engelska. INGEN.

*Åka till Montmarte. Fin Utsikt.

All for now / S


1 timme och 27 min kvar

Sen är jag arton år, yey!

/ S

It's my party

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå, sen är det in till huvudstaden för att se "La vie en rose" med Franska gruppen. Ganska kul att se den och det gör juh absolut ingenting att skolan betalar (;

Vilka är deras bäsa frisyrer?

Jag tycker den till höger i båda fallen, dvs lockigt på SJP och pixie-kort på Michelle Williams :)

image204


image203

/ S

Måste bara säga att...

Mitt hår är jättehärligt nu. Tack Skandinavian Formula!


image201

/ S

Paris-Summary

Dag 1)
Vi anländer och tar oss med hälp av kollektivtrafiken till Rue Reuilly där vårt hotell ligger, en lång och smärtsam resa. Mitt råd: Ta en Taxi!
Jag och Kusin Jo installerar oss på rummet och sen går vi ut och bekantar oss med vårt kvarter. Vädret var tokbra men tyvärr var alla äffärer stängda eftersom det var påskdagen.
På kvällen gick vi ut och åt med Tanterna och sedan tog vi oss till Bastiljen (10min gångväg). Hade tänkt ta metron men en påstridig fransman gav oss instruktioner och jag kände mig väldigt duktig på Franska när det visadesig att jag följt dem rätt :)
Vid bastiljen mötte vi några svenskor som Kusin Jo kände. Vi gick på vattenpips-hak och hade midnattspicknick vid Eiffeltornet.Tokmys.
Sen skulle vi ta oss till en klubb men vi måste tagt en fel sväng för vi hamnade i Porrdistriktet ( Moulin rouge, Pigalle) så vi flydde fort och kom tillslut hem, efter en skräckfylld taxifärd med 7 personer i samma bil och en MKT nervös förare^^
Somnade sött.

Dag 2)
Masar oss upp till frukosten vid halv 9. Kämpigt. Sen drogs det till Museé D'Orsay för att kolla på impressionisterna och efter det Misslyckad Shopping i Forum Des Halles (never go there). På kvällen drack Jag och KJ ( ni fattar förkortningen?) alldeles för mkt vin och betalde 100 kr var för en öl.

Dag 3)
Vi åkte till montmarte och klättrade upp till Sacré coeur där vi blev anfallna av porträtt konstnärer och betalade 40 kr för en Cola (dyrt att släcka törsten i Frankrike ;P)
Sen mer shopping,  Mer om inköp samt var man ska och vart man INTE ska handla kommer senare :)
På kvällen gick vi på Jazzklubb i judekvateren och sjunger Adrig Nöjd av Veronica Maggio på hemvägen för, minst sagt, fundersamma Fransmän/ Fransyskor.

Dag 4)
Ser fram emot att spendera mina resterande Euros på Flygplatsen men det blev bara ett litet Dior-set med Läppglans. Sover på flyget. Hemma :)

love ya / S

Varmt

Ber om ursäkt för dåligt bloggande, men värmen gör mig galen. Men elementet är nu avstängt och nu väntar jag bara på att temepraturen ska sjunka :) sen blir det tokmkt bloggning om Paris och mina nya FANTASTISKA skor ^^

/ S

PARIS

JAG ÄR I PARIS, HEMMA TORSDAG :)

AU REVOIR / S

Tjingeling

Nu åker jag till Arlanda snart, planet lyfter halv 12 så  vi måste vara där kl halv 10. Sen kör papi lite inspirerat så behöver vi inte åka hemifrån förrän kl 8 45, Måste fixa mig ;)
/ S

Petite Voix

Är inte hon världens gulligaste?

I Think So^^ / S

"Make them shine"

Gårdagen spenderades hos V (som vanligt^^) där det blev en lite hastigt ordnad "get-together". Mkt trevligt men nu är jag alltså hemma igen och känner att det verkligen är dags att ta tag i packningen.
Ikväll kommer Kusin Jo hit eftersom Papi kör oss till Arlanda imorgon,
så då ska jag tjuvkika i hennes rullväska :)

/ S



 


Sad

Oh lala, oh mon dieu.

/ S

Vadå disneydags?^^

Att ha 2 systrar och 2 bröder kan vara en riktig pina ibland (oftast), men just idag var det värt det. Eftersom min lilla syster (4år yngre, 5cm längre men jag är inte bitter) lånade ut denna snygga skapelse till mig. Lagom stor att ha som handbaggage, vad är reglerna om det btw? :S

image199

/ S

Stilikon

Påsklunchen var jättetrevlig, älskar att leka med mina små kusiner :) Dessutom är Lilla Maja en mode-bloggare in the making, kolla bara in hennes snygga klackskor .


image198



Det ligger i släkten / S



Inköp

Okej, gårdagen inköp ses nedan :)

1 par silvriga ballerina skor, är mkt nöjd med dem. De var sådär lagom trubbiga fram som jag gillar och dessutom så var de precis LAGOM silvriga, skimrar liksom snarare i mörkgrå.

Puder från The Body Shop. Löspuder in my ♥

Steps, bara för att de är bra att ha.

image196


Sen köpte jag ett par mysiga korta grå mjukisbyxor, HM 149kr

image197

 / S


MissMatch

Gårdagens Täby-outfit, as promised :)

image194     image195

Rosa basker Stadsmissionen 70kr
Kofta HM 198kr
Väska UrbanOutfitters Vintage 69kr
Klänning Köpt i London
Tights Lindex
Skor Skopunkten 249kr

/ S

Le Petit Prince

Hinner inte fixa med bilder från gårdagen just nu, men ni har mitt ord på att de är uppe innan dagens slut :)
Nu ska jag iväg till Vaxholm för påsk-lunch med restan av Muren-släkten. Ska under bilresan försöka mig på "Le Petit Prince", en lite svårare barnbok på franska, som övning (; Nu är det 17min till take-off och jag vet inte vad jag ska ha på mig så...

Tjingeling / S

I can be happy

Sitter hemma hos V nu , tidigare idag var det Täby centrum med Fia :) Hittade ett par PERFEKTA silvriga ballerinor (Halleluja)(Hör och Häpna) Kappahl. Dagens outfit samt inköpen kommer upp på bloggen imorgon om jag hinner. Har nämligen Påsk-lunch hos kusinerna inbokat också. Yey!

See ya /  S

Nästan vaken

Orkar inte gå upp ännu, och som ursäkt för att ligga kvar i sängen ska jag blogga lite mer^^

Här är en bild på Jennsan, i SOUK-gallerian, men hon vill mest därifrån. Så söt :)

image193

samma tid, samma kanal / S

Goodmorning Sunshine

Har just vaknat. Funderar på om jag ska ta mig upp ur sängen inom en snar framtid, kanske ta en promenad med Leia om det inte blåser för mkt. Annars sätter jag mig på verandan (alltid vindstilla) med en kopp thé och ELLE :)

Har inga spec planer för idag, borde ta mig till täby som har öppet mellan 11-17 (god bless them) och köpa allt som jag inte hade vett att inhandla igår, menmmen, vi får se hur det blir.

/ S

Paris, Packning och Pärlor

BamBaBaaa! Jag gillar att packa, eller packa ner iaf. Och därför  ska jag nu sammanställa en liten lista för min
4dagars tripp till Paris. ( Mkt tjat, jag vet)

Ett par jeans (minst)
2 par ballerina skor
1 par lackskor med hög klack
1 par bruna läderstövlar
1 rosa basker
Smink (såklart)
Undies (också självklart)^^
Pyjamas

Sedan är det lite oklart vilka toppar och sånt som får följa med, Men Filippa K kjolen, skjortklänningen och möjligtvis även V&R-klänningen ska med iaf.

Läderjackan
Smycken (tex mina elefantörhängen och mammas pärlramband)
Min svarta tantväska

Och sen en massa övriga saker som känns rätt ointressanta, som strumpbyxor, skärp osv.

/ S

Valuta för pengarna

Idag hade vi alltså ekonomiprov samt matteprov,
Matten gick strålande, känns det som iaf. Ekonomin, not so good.

Anyway, vi går vidare till roligare saker, som min, Jennies och Ingrids dag i stan :)
Köpte en supersöt  rosa basker( tro det eller ej) på stadsmissionen till det trevliga priset 70kr, den blir perfekt i Paris.
image191

Vi hann smita inpå SOUK också där jag och Ingrid investerade i varsin Rosebud salve, och sen fick jag köpa lite trista saker, som strumpbyxor och foundation.  Allt som allt var det übertrevlig dag och den blev inte direkt värre av att ELLE låg och väntade när jag kom hem :)

image192

/ S

Ändringar

Söderdagen är flyttad från fredag (som visade sig var en röd dag, tänka sig) till torsdag (imorgon). Då blir det vintage-shopping på hög nivå med Jennie och Ingrid. Längtar :)

image190 JagÄlskarSTHLM

Tanken är att jag ska inhandla lite nödvändigheter till Paris. Men man måste unna sig själv lite.

Så jag satsar på:

* Undies
* minst en liten kuvert-väska
* silver ballerinor
* klänningar
* foundation

Men vi får se vad det blir :)

/ S


Changé

Idag var det en jobbig dag. Missade bussen så jag var tvungen att åka runt (vilket tog 1 och en halv timme) hann inte äta frukost och var framme lagom till skollunchen så fiskpinnar var dagens första mål. Lite skumt^^

Jag och Jennie skrev klart en resolution idag, skönt att bara ha en kvar. Men just nu ska jag koncentrera mig på Sam C och matte. Dags att ringa min bror i Jönköping, väldigt bra med en Jurist-to-be i familjen när man har ekonomiprov.




/ S

Yellow

Idag, gula jeans från Cheap Monday och en Herrskjorta. Orkade inte annat :P

image187  image189

/ S

Blond, Blondare, Blondast

Tack och Godnatt, jag har en filosofi som jag tar till dan innan ett förhör när jag inte orkar plugga.

Om jag inte kan det nu så kommer jag inte lära mig det till imorgon.

Perfekt när man bara vill sova.

Måste bara ta med ett citat som vart uppe på bloggen förut, men är så tokskönt att det måste var med igen.Om att vara "
blondin".  Sagt av Dolly Parton^^

"Jag tar inte åt mig när folk drar blondin-skämt. För jag vet att jag inte är dum, och jag vet att jag inte är blondin"

Hihi, och på tal om blond så måste jag lägga i lite slingor. Yeahyeah, det får vänta :)


Good day and good night / S

go round

Blev inspirerad av J som hittar massa snyggt i sim mamis garderob så jag gick ner och rotade, (allt för att slippa läxläsning) först kändes det rätt kört men sen drog jag fram denna söting. En grå stickad kjol som visserligen är en aning lång menmen. Det kan åtgärdas. :)

image186       
Hurra! / S


Bejb

Hoppar över träningen ikväll eftersom jag har galet mkt att göra klart till på Torsdag, men ikväll prioriteras Sam C och Franska, Fast jag har juh inte börjat med något. Som vanligt.

Pratar med Kusinen på msn och båda är tok peppade inför Paris, inte så konstigt kanske, men känner att 7st oregelbundna Franska verb kommer gå lätt idag. Alla tempus-former^^

Men närmast att se fram emot är Fredagen med
Jennie på söder. Ska bli så skönt att slippa tänka på skolan. Bara strosa i stan, fika alldeles för länge och inte tänka på något annat än, skor, skvaller och seconhand.

/ S

The art of kissing

 Min förra födelsedag fick jag "The art of kissing" och " How to make love" av mina rara vänner, Asroligt att läsa eftersom det är böcker som faktiskt såldes på fullaste allvar på 1930-talet. Skriven till killar om hur man ska förföra en kvinna.^^  Helt sjukt och jag måste utgå från att tjejer var galet lättflörtade då. ;)

image184  image185

/ S


Dagens

Dagens Outfit, inte direkt något speciellet men det var så länge sen så.


      

Kofta från Lindex, Rosa topp köpt i GBG, svarta Cheap Moday och bruna Palmroth stövlar, vintage.

/ S

Gently Caress

Färdig med rummet.  Laptopen står nu på sin rätta plats på skrivbordet istället för på sin vanliga plats, vilket är den vänstra sidan av min säng^^  Farrah Fawcett håret har fått vänta så vi får se om jag orkar med det ikväll. Nu måste jag ner och dricka något kallt, helst tranbärssaft.


H2o tema på Fias studenskiva. Vad ska man ha då?

Drar en Jessica Alba kanske. ^^


image181


/ S

Platt fall

 Nu ska jag leta reda på min plattång och försöka mig på något nytt. Nämligen lite roligt 70-tals aktigt utböjda toppar à la Farrah Fawcett. Vi får se hur det går...

image180

xxx/ S

Prima Ballerina

Är supersugen på ett par silvriga ballerinaskor, men har svårt att hitta några snygga.
 Wedins skor är rätt fina men känns inte helt rätt. De nedan är OK, men helst vill jag liksom bli sådär kär i ett par skor så jag bara måste ha dem. Vilket har inträffat med en viss klänning som jag och Jennie såg på HM. Svart med blommönster och som Jennie sa "Den är så du Sara!" ;)

 

På tal om Ballerina skor så  kom Jo gåendes med en fin påse från Dansshoppen häromdan. Den innehöll ett par riktiga, rosa, silkiga tåspetsskor. Jag är så avis och önskar att mamma satt mig i Balletklass när jag var liten. Men Jo är för gullig när hon trippar omkring i dem och riktigt lyser av stolthet.
Hon är nog den flickigaste jag känner :)


image179

/ S

I feel it in my fingers...

Sitter i min säng nu, hemma tillslut. Har dragit fram Jo's gitarr och har nu letat fram den mest simpla låt jag kunde hitta för att jag ska hinna lära mig den hyfsat till imorgon. Ni läste titeln, ja det är, " Love is all around". Mina fingrar är stela och rösten har jag liksom tappat bort någon gång under det senste åren. ^^

Anyway, idag är det endast 17 dagar tills min artonårsdag
(som äger rum samma dag som Fias studentskiva, yey!),
14 dagar till Elins 18års tokeri och 9 (9!) dagar tills jag far till Paris. Och detta är inget första April-skämt.

Och igår var Jo på blinddate, ska ringa för att se hur den utvecklade sig ;)

Och vem bär denna bäst?
Hilary eller Hayden
(Heroes)

image176

Jag säger Hayden, mest för att hon vågar ha turkost och för att Hilary har på sig leggings till.
 Inte nice i just detta fall

/ S

Drama

Är hemma hos V nu, gårdagen var rolig med lite basketspelande och "Drinking Darts" i sann Brottby-anda^^

Nu är jag mest trött och känner att jag verkligen borde ta mig hemmåt och göra lite skolarbete. Men först ska vi kolla klart på THS-Kate Moss på alla vår favorit kanal, E! (Kändisar, skavller och allt annat onödigt)


Stay Updated/ S