Tuppkammen

Tvingade Jennsan att skicka lite bilder från igår så jag kan visa den tjusiga tuppkammen jag hade på Rock-Skivan. Blev riktigt nöjd och fick ett par rara komplimanger :)





/ S

Hey Ho Let's Go

image961

/ S

Drömoutfit till Fredag



/ S

Gissa vad?

Igår såg jag Barbados-Magnus hoppa in i en taxi vid Sergels torg.  Klockan var ungefär 02.00 och Min Mickey skrek "ALCAZAR!" varpå Magnus tittade lite undrande på oss och sedan drog han och vän iväg mot söder.

/ S

Fel av mig. FÖLÅT!

Vilken natt det var igår. Mig alter ego "Cruella DeVille" i punkrockar gestalt gjorde stan osäker på Sp3c's rockskiva. Riktigt roligt och vad snygga alla var! Jennie aka "Penny Lane"  var rockabilly och sedan hade vi en galen blandning av glam, punk och pudelrockare och massa annat.

Hemvägen var lite kämpig eftersom vi satt på Odenplan till kl 04.44 när 690 gick. Sedan insåg vi att den gått från Danderyd hela natten. Jag pendlade mellan extreeeem depression och galna skrattanfall!

/ S

Hej bloggen

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp med Guitar Hero, shopping och annat kul. Senare eller imorgon lägger jag upp en bild på min omsydda Ramones Tee.

/ S

Truly stuck

Ska fixa iordning mig och sedan ta en tripp in till stan men V, M och W.  Ska handla saker till på Fredag och kanske något glittrigt att ha på min skiva den 4/4. Gud så jag längtar!

Vädret är riktigt förföriskt, om man bara tittar ut ser det fint ut men när man väl öppnar dörren slår kylan och vinden emot en med full kraft. Bara att pälsa på sig ordentligt. Om jag hinner innan bussen går kommer en dagens. Antagligen blir det så mkt kläder att ni inte ens kan se mig ;)

/ S

NYHET!

Startar upp en blogg med Erik och Ida som heter Sarcasm in a box.

Stellaa.blogg.se håller igång som vanligt men nu kan ni få ännu mer rolig läsning. Just enjoy it.

/ S

Dance my troubles away

Johanna och Victoria är påväg hit nu för lite girltalk. Tittar på "So You Think You Can Dance" medans jag väntar och ojojoj vad roligt det är!
Både att titta på dem som verkligen suger och de som är så otroligt bra att man tappar hakan.

Om det är något jag riktigt ångrar så är det nog att jag slutade dansa för det är så otroligt roligt :) Men det är ju aldrig för sent att börja igen!

/ S

Cheap trick

Har fått massvis av inspiration till rockskivan nu när jag kollar på OTH. Peyton har ju alltid lite rockiga kläder på sig men jag tar det nog til en mer extrem nivå på Fredag :)

Elin ringde just och frågade om jag ville gå ut med hundarna men snön öser ner så jag håller mig nog inne idag. Lite senare kommer Victoria hit och håller mig sällskap över lite TP. Nu måste jag återgå till att fixa mina naglar och One Tree Hill tittandet.


/ S

Monday morning

Nu är jag hemma :) Mami kom och hämtade mig i Vallentuna och nu sitter jag på mitt rum och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är snöstorm ute så en promenad känns inte aktuell längre men att sätta sig och titta på lite One Tree Hill låter inte helt fel. Eller så kanske jag ska försöka sy en söt klänning nu som jag planerat ett tag.

Stay updated / S

Inbakad

Idag ska jag göra en sån här fläta i luggen. Om ni inte ser får ni använda er fantasi ^^

image954

/ S

Borde jag oroa mig?

Försökte väcka M men han bara pratade massa strunt i sömnen.

Ex

S - raring, ska du vakna nu?
M - Alltså det går inte...
S - Jaha, men jag tänkte ta en promenad. Vill du inte följa med?
M - Jo, men det går inte för jag måste räkna ut en sak.
S - Okej, vad då?
M - Ett tal. Matte du vet.
S - Hur lång tid kommer det att ta då?
M - Mmm, en timme kanske...

Och precis innan skulle han döda 1000 personer med sin laser. Driver han med mig kanske?

^^ / S

Floral print

Jag är sugen på en långklänning i denna stil men tyvärr gör de sig inte så bra på mig eftersom jag är ganska kort.
Borde kanske slå till i alla fall, den kostar bara 199kr (ellos.se)

image953

/ S


08.38!

Hur fasen kan det kommma sig att jag vaknar så tidigt första Måndagen på lovet? Kära nån, måste väl utnyttja dagen nu också... Kanske ta en promenad/joggingrunda nu på morgonen.

Det låter faktiskt inte så illa :)

/ S

Let's shop

image951image950

/ S

Titta hit

Vad är det med Söndagskvällar? Inget bra på Tv, inget uteliv och inget annat att ta sig till.

suck suck suck, nåja imorgon ska mitt nya nyttig liv börja (?)  Mer om det senare ;)

/ S

Dagens Bild: Gemma Ward

image949

/ S

LW header

Många gillar min header med illustration av Liselotte Watkins. Satt och tittade lite på net-a-porter när jag upptäckte dessa Miu Miu toppar med tryck av just LW herself. Skulle inte tacka nej...

image947 image948


/ S

På tal om Star Wars

 

Titta vad jag hittade på www.asos.com

/ S

Sunday afternoon

Hemma från en långpromenad med M. Skönt att ta sig ut i friska luften efter en hel förmiddag degandes i soffan med ostbågar^^

Nu tittar i På Star Wars och får oss en hel del skratt åt alla special effekter! Ska börja planer min outfit till rockskivan på fredag nu, tjingeling ♥

/ S


Lunch på Babajan

Godmorgon,

Lunchen på Babajan var urmysig och väldigt rolig :) Jag tog en Sydindisk TaliTallrik men tjuvade lite från Lisas Grek/Arabiska mat också.
Grymma överpriser men det är inte så farligt eftersom jag slapp betala^^  Försökte lura pappa att köpa en väska också som var handvävd av afrikaner men där tog det stopp. Otroligt trist...

 

/ S

Resumé

Fredagskvällen var otroligt lyckad om än med ett par bakslag. Tex så lyckades Johanna glömma sitt leg hemma hos mig och kom på det först när vi stod utanför kvarnen och åkt runt i en och en halv timme. Det var bara att ta en taxi hem och tillbaka, men vi hade en trevlig taxichaufför som stängde av taxametern. Vi ramlade in hemma runt 3 tiden och lyckades glömma att stänga dörren vilket resulterade i att alla gick omkring huttrandes imorse och gav oss lite elaka blickar.

Senare kommer inlägg + bilder om dagens påsklunch med släkten på Babajan :)

/ S


 


Inte så lika men släkt ändå

image942

/ S

Shopaholic?

Har just vikt alla kläder i min garderob. Jag har nämligen en tendens att bara slänga saker omkring mig och tillsut lever jag i någon form utav kreativt kaos. Hursomhelst så svimmade jag nästan vid tanken på hur mycket alla mina jeans har kostat mig. Insåg dessutom att jag knappt använder en tredejdel utav dem. Inte för att de är för små utan för att jag bara tröttnat på dem!

Dags att skärpa sig...


/ S



 


I would stay awake just to see you sleeping

Vaknade precis av att jag var så himla törstig, märkligt med tanke på att jag inte drack en droppe alkohol igår. Nåja, nu är jag uppe i alla fall. Ska kanske överraska M med frukost på sängen? Nej, han får nöja sig med kaffe^^

Idag ska jag kanske ta en tur förbi gymmet och simma ett par längder innan jag åker hem och förbereder för Kusin Jo's besök :)

/ S

Stå stadigt med forever21.com

   

Me like / S

90210 revival!

Beverly Hills ska få en spinoff!

Ja, äntligen. Världens bästa serie lever igen. Med nya karaktärer men samma upplägg på ett ungefär om jag förstår saken rätt. Hoppas det blir bra för annars har de förstört något som är väldigt värdefullt för mig^^

Mer info om de nya karaktärerna

image936

/ S

Förföriska kvällar

Just nu känner jag ett enormt godissug. Verkliga cravings talar vi om nu. Tur att det är Påsk, kan kanske sno lite utav godiset som är ämnat för påskkärringar och annat löst folk.

Peace out

image935

/ S

Today's a good day

Det är lov, jag är älskad och imorgon kommer Kusin Jo.

Kan det bli mkt bättre? I think not :)

/ S

Dagens Gästoutfit: Jennie

  

I skitsnygg kofta från Monki och matchande skosulor gled Jennie runt i VG idag. Sooo Pretty!

Jag är avis på din kofta...

/ S

Onsdag

Sitter i en datasal och har extremt trist, försökte skoja lite med vår biblotekarie men det blev platt fall. Haha, får jag inte låna böcker nu?


/ S

Studentskor?

Har alltid tyckt att till studentklänningen ska man ha riktigt färgglada skor. Men nu kom jag på att dessa sötnosar som jag köpte i Paris har stått på skohyllan ett tag  skulle vara riktigt fina till min klänning som (förhoppningsvis) är påväg hem från Amerika :)

  

I ett inlägg framöver ska jag förklara hur man "lurar systemet" när man beställer varor från företag som inte levererar till Sverige. Håll ut^^

/ S

Lipstick

image929

Inte riktigt den röda färg jag tänkt mig men det duger.

(Varför är mitt leende så snett? Dumma gener)

/ S

Tjock och glad

Yoga idag? Eftersom jag eventuellt får skjuts både dit och hem har jag ju egentligen ingen anledning till att stanna hemma. Magen putar dessutom ut lite efter all kyckling+potatissallad jag just åt. Hmm, får undersöka det där med skjuts för det skulle nog vara skönt att röra lite på sig...

Förövrigt kan jag rabbla alfabete relativt fort BAKLÄNGES! Det är sant, ni kan testa mig om ni vill^^

Och glöm för guds skull inte att titta in imorgon när det kommer en hel drös med dagens outfit. Tänkte tvinga mina skolkamrater ställa upp på bild (så ha fina kläder imorgon tjejer). Möjligtvis kommer en kort beskrivning av personerna i fråga också.

/ S

Dagens inköp

  

Läppstift (rött) Viva La Diva 55 kr
Kjol Åhlens 249 kr
Låga Converse (röd/vit randiga) 700 kr

Dessutom fick massa gratisprover från Lumene :)



Ny ska jag till Fia och titta på hennes nya lya, C ya!

/ S

Inte ska man ha hemligheter

Godnatt nu ska jag vila ögonen en stund. Tänkte bara slänga in ett litet till budgettips när jag ändå har farten uppe :) Det finns en sak som jag lärt mig genom mina bröder och min pojkvän och det är att DaxVax är en skänk från ovan! Den blåburken är bäst enligt mig(den röda är svår att tvätta ur), om man har lockigt och flygigt hår är det bara att värma lite i handflatorna och dra i topparna. Man kan dessutom krama fram fina lockor eller se till att håret förblir rakt när man platta det. Och det bästa är att det doftar underbart

Har dock bara prövat den röda och den blå, tydligen finns det lila och grön också.

image924

Tänk vad jag kan, värsta husmodern^^ / S

Holla!

Imorgon far min bror till Thailand men jag är inte avundsjuk, jag får ju stanna här i vackra våriga Sverige!

Nej men seriöst så funderar jag på att emmigrera till varmare breddgrader, efterstudenten bär det ju av till Australien om allt går enligt panerna i alla fall.
 I can't wait :)

 En het sommarnatt, I'm lovin' it

/ S

Sara provar på...

Har just kommit upp ur badet. Idag provade jag lite roliga skönhetstips. Bara såna där enkla som man inte behöver betala massvis för. Hällde tex i lite eteriska oljor i vattnet för uppiggande effekt (man kan välja annan effekt beroende på doften) och dessutom hade jag en aning olivolja och honung i vattnet för att bli sådär babymjuk. Kan glatt meddela att jag är lite kladdig ännu men grymt återfuktad!

Borde kanske göra en följetong utav detta? Prova husmorstips eller annat kul. Nästa projekt blir nog kastenjevatten, är det bättre än brun utan sol?

/ S

Ge mig styrka

Jag kommer snart slänga min mobiltelefon i väggen. Den har plötsligt inlett en strejk och nu är displayen helt vit. Jag kan med andra ord varken se eller skriva sms (och bara för det får jag ett sms i minuten) och jag kan bara ringa till telefonnummer jag kan utantill. Känner mig lite gråtfärdig.

Kanske kan den här mobilen komma hem till mig och byta av min gamla?

image922

Är det någon form av universiell sanning?

Alltid när jag är ute så träffar jag en massa engelsmän/amerikaner.
 
Vad beror detta på?
Håller de på att ta över landet eller har jag någon form av magisk dragningskraft? Förra veckan sprang jag, Maja och Sandra till och med in i ett par killar från Amerika i skolan. De var mormoner och ville omvända oss.
 Vi tackade artigt nej.

image921

Bild från i Höstas när jag och Jennie gjorde stan osäker en natt. Och hjälpte engelsmän hitta i tunnelbanan.


/ S

Long way to salvation

Efter allmänna påtryckningar kommer nu en uppdatering :)

Idag är jag så förbannat trött, ska nog ursäkta mig från Franska och gå hem och vila upp mig en aning. Inte blir man piggare av att sitta och läsa texter till nationella. Nej fy, nu får det vara nog. Kanske ska jag ta en promenad med Leia. Allt för att slippa denna dag.

I Hate Mondays


/ S

Mina skitiga älsklingar

Palmroth

Min älskade 30 år gammla Palmrothstövlar. Hur kan jag ha glömt er?
Ska nog ha dem på mig imorgon :)

/ S


Sunday dinner with the Muren family

Nästa Fredag kommer kusin Jo hit. Yaaay, jag längtar redan :) Då ska jag visa henne hur man driker vallentuna style, förhoppningsvis är det bartömning då också. Dagen efter är det släktmiddag på Etnografiska.


Här har vi kusinen i Paris by night. Ska bli galet kul att åka dit i Maj och få uppleva allt igen!


image206


/ S

Can't buy me love

Ska tvinga iväg mamma på shoppingtur nu iveckan, detta är inköpslistan:

* Låga Converse (röda)
* Extensions (Jooo mamma, gimmegimmegimme!)
* Läppstift från Make up Store
* Vårjacka?
* Kjol från Åhlens

/ S

Vem har världens bästa pappa?

DET HAR JAG!

Som bekant har jag hittat en så fin studentklänning. Problemet var bara att den bara finns i Amerika och de levererar inte till Europa. Då är det bra att ha en förstående Papi som vet hur man lurar systemet :)

Nu får vi bara hoppas att den kommer fram som den ska.



/ S

Savant

Den dåliga uppdateringen är faktiskt inte mitt fel. Min dator har vägrat att samarbeta med Blogg.se men nu är de sams igen^^

Fredagen var tokmys med modevisning, Buzz och Singstar. Sedan somnade alla bums, utmattade efter all dans och skratt! Igår var det överraskningsfest för Fias Robin och det var riktigt trevligt det med men jag blev så väldigt trött efter att ha städat hela dagen att jag drog mig hemåt vid 1 och tittade på film med papi. Litesenare trillade M in också så jag slapp sova alldeles ensam.

/ S

Dress

Grät en skvätt när jag insåg att jag inte kunde ha denna på studenten. 4000 är lite mkt för mig och mitt studiebidrag. Tack och lov är den som jag hittade igår nästan finare, och enklare.



Lite mkt? Jag vet, men fin som satan om ni frågar mig :)

/ S

Friday

I biblioteket igen, det blev en väldigt stressig morgon eftersom jag låg och snoozade en aning för länge. Nu är det i alla fall Franska som står på schemat. Är glad för att jag redan redovisat så att jag nu bara kan sitta och ta det lungt, kanske äta en macka (frukosten fick ge vika för sminkning imorse) och lyssna på alla andra.

Dagens klädsel är lång blå klänning från carlings och en mysig kofta, hade inte orken att hitta på något helt spektakulärt imorse. Inte för att jag brukar klä mig helt spektakulärt men ändå^^ ;)

Ikväll ska vi ha en liten tjejkväll hos Jennie med skräckfilm och mys. Funderar på att typ köpa vindruvor eller liknande i ett försök att vara nyttig, men det känns som en redan förlorad kamp!

/ S

Man tackar

Helt plötsligt trillade det in en hel del roliga kommentarer från mina annars mkt tysta läsare :) Superkul och jag ska såklart svara till alla som en god Bloggerska :)

Imorgon ska jag och
Jennsan secondhandla på Söder, är sugen på ett par snygga solglasögon och kanske nån söt vippig kjol. Om jag ler snällt får jag säkert ta en bild på henne till gästoutfit här på bloggen och kanske dokumenteras dagen lite mer om min mobil inte ger upp!

Nämnde tidigare att jag hittat ett par superfina skor till studenten och nu snubblade jag över en klänning när jag surfade runt också! Vilken himla tur.
Tänkte leta studentklänning i Paris men det är alltid bra med en backup.

Nej nu måste jag iväg och träna / S

I'm about to...

Kvällens planer är solning, träning och sedan lite bastubad. Helt solo dock vilket känns en aning trist. Om nån därute har tråkigt mellan 20 och 22 så ses vi på gymmet. OK?

/ S

GE MIG SOMMAR

image358 

/ S

Roligare blir det inte

Dagens eftermiddag har varir riktigt mysig. M hade i uppgift att titta på film till imorgon när vi ska ha Psykologi så jag kröp helt enkelt ihop i knät på honom och sov en stund. Han fick hålla sig vaken och klia mig på ryggen^^ ;) Haha!

Nu har jag just suttit och kollat massa klipp på Youtube.com. Ett litet tips är att söka på "Frank Tv". En jätterolig kille som är grym på att imitera kändisar :) Spec Jay Leno, skrattade så mkt att jag höll på att kissa på mig när jag såg det.

Förövrigt har jag hittat mina drömskor till studenten.
 Men de är hemliga ett tag till...

/ S


Copy and paste

Sitter i skolan nu och fixar och donar lite, tänkte slänga in en dagens lite senare om jag får möjlighet. Så länge kan vi köra en dagens.

DAGENS VILL HA: Shoppingrunda på Söder
DAGENS KLÄDSEL: Grå kjol, kilklackar och vit oversize blus
DAGENS SMINK: Same old
DAGENS FRISYR: Lockigt och utsläppt, comme habitude
DAGENS LÅT: More Bounce in California
DAGENS PLANER: Skola och sedan plugg.
DAGENS SAKNAD: Sömn
DAGENS DUMMASTE: ------------------
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget än så länge
DAGENS DROG: Nikotin
DAGENS KÖP: Ska köpa biljett till lite studentskivor
DAGENS GODIS: Yogurt?
DAGENS HUMÖR: Sarkastisk
DAGENS ORD: Haj

/ S

can't take a no

Bloggade inte på hela dagen igår men behövde helt enkelt en liten paus. Idag är det dags för en liten projektredovisning och det ska nog gå riktigt bra. Något som inte mår bra är mitt hår, skulle behöva en rejäl inpackning och lite silikondroppar. Får göra en fläta eller liknande....


Hmm / S


Student 08

Skulle fått min studentmössa idag men det blev uppskjutet till imorgon. Nåja, kan bjuda på denna bild från min broders student förra året. Jag posar lite tillsammans med Mr "full like a kastrull" Martin efter en ölindränkt tur på flaket. Inser nu att jag ser ut som min mamma på den är bilden. Fast gömd bakom stora solglasögon.

Tur att jag har en så vacker mor!

image915


/ S

Tisdag kväll

Nyblonderad med lackad naglar (fick tillslut upp den jäkla korken med mammas husmorstips) sitter jag nu och kikar på The Starter Wife på Kanal 5. Borde gå och lägga mig men har massvis att fixa. Tvätta och betsämma kläder till imorgon men men. Att skjuta upp saker är något utav en specialitet.

Min lillasyster har köpt en ny saltvatten spray från HM som jag tänkte prova för att få lite snyggt rufs. Resultatet meddelas antagligen imorgon :) Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.

/ S

Warning!

Ett litet tips för alla som känner för att läsa något annat än dagboksinlägg om outfits och shopping (Typ min blogg med andra ord^^) Ni måste kika in på denna blogg fylld av hat mot vänstern och i princip allt annat.

Men speciellt mot vänstern ;)


Skotskarutor

/ S

Känner mig lite löjlig

Imorse missade jag bussen vilket gjorde att jag fick småspringa till skolan. Var såklart helt nedsvettad och äcklig när jag kom fram men jag var i tid i alla fall. Mest tack vare att jag hade mina hörlurar med mig så jag kunde gå och småsjunga Amy Winehouse, Queen, Killswitch Engage och så lite Håkan.

Hursomhelst så bestämde jag mig för att det får räcka med motion för idag så nu ska jag bara relaxa resten av dagen. Kanske tvinga mamma färga mitt hår och sedan städa undan lite om jag finner orken.


Har ett jätteproblem
, mitt Mavala nagellack i färgen "Mexico" är omöjligt att öppna. Både bröderna och mannen blev besegrade av den onda lilla flaskan. Får helt enkelt vänta tills min stora starka papi kommer hem. En del av mina vänner är lite förundrade över min fader, han är liksom lite läskigt mystiskt. Borde kanske skriva ett inlägg om honom?

"Olav Muren. Mannen, myten".

Haha, nej det struntar jag nog i.^^

/ S

Många bollar i luften

Imorgon tänkte jag ta mig in till Debaser Medis och kolla på Kilroys mässa om utlandsstudier men nu fick jag dessutom veta att Sthlms Universitet har öppet hus. Knepigt val men man kanske hinner titta förbi på båda?

Annars står detta på to do listan imorgon:

Handledarmöte angående projektarbetet
Färga utväxten
Träna?
Möta Elin i stan och shoppa?
Hem och tvätta samt hitta användbara vårskor

Mina stövlar från Bianco håller på att ge upp totalt, precis som min mobil som har fått tokdamp. Displayen är helt vit så man kan inte skicka sms till mig, just so you know.



/ S

Turn back time

Alla i klassen sitter och har små ångest nu eftersom vi just nu ska vädra våra tankar om framtiden. Vår psykologilärare delade innan rasten ut en artikel om "20-års krisen" och hur allt fler unga idag börjar plugga för fort efter studenten istället för att njuta av sin nyfunna frihet. Jennie surfar frenetiskt runt och förbannar alla inredningsarkitekts-utbildningar medans jag har ångest över att jag måste plugga upp typ 100 kurser om jag ska bli läkare. Jag.Har.Inte.Tid.

Måste springa in på BR idag och leka med barbiedocker eller liknande. Kanske åka hem till mamma och be henne vagga mig en stund så jag får känna att jag fortfarande är en lite flicka som slipper fatta större beslut än vad jag ska ha för färg på strumporna. Det vore ultimat.^^

/ S

Get your freak on

Idag orkar jag inte göra någonting känns det som. Är klädd i mina mysigaste vardagskläder, håret ligger helt platt i en fläta och jag är absolut inte mer sminkad än nödvändigt (vilket dock är ganska mkt en morgon som denna). Nu ska jag få i mig lite kaffe innan vi promenerar bort mot VG där det väntar en dag av Psykologi. Kul.

/ S

2 månader kvar

Jag låter The Sartorialist få mig i stämning inför resan med Franska gruppen
Voliá, bilder från Paris gator!

image910

image911

image912

image913

/ S

The impossible

Idag åkte jag en snabbis till Täby C för att hämta M's kostymbyxor som blivit upplagda. Gick runt och kikade lite i min ensamhet också men fann ingenting som intresserade mig, eller, inget jag hade ekonomin för som intresserade mig. Precis när jag skulle ut i regnet så visade det sig att Mrs Pirelli skulle uppträda och signera skivor men trots att hon är helt ok enligt mig så bestämde jag mig för att inte titta.

Hänga i Täby C+Ensam+Titta på Schlager = Inget liv

And that's the truth people! ^^

/ S

Ungdomligt

Jag tror jag fått en inblick i framtiden med M. Försökte nämligen städa undan lite när han kom springande och började stjäla min uppmärksamhet. Inte så störande tycker ni?

Han var spritt språngande naken och lekte med sin gamla Action Man....

Det var bara att ge upp städningen när han började göra ljudeffekter, lyfte upp dockan på garderoben och skrek:

"Kolla då Sara, Han hoppar!"

Skrattade tills jag ville dö, nu ska jag leka med  Action Mans motorcykel^^

image909


/ S


 


Pomperipossa - myt eller verklighet?

Igår var en lite stressig dag,

08.20 Redovisning
12.00 Prov i Hinduism
13.00 Ett härligt avbrott i allt när vi köpte massvis med godis och hade grym sugarrush under engelskan.
15.30 Lämna jacka till Hanna
16.02 Springer till bussen och åker tillbaka till centrum
16.15 Fika med Johanna
17.30 Köpa pizza (sallad pour moi) och åka hem till M
19.40 Häng i tellus
21.00 Bowling

Resten av kvällen är lite suddig men trevligt hade jag. Extra kul när vi blev förföljda av en läskig Volvo på vägen hem^^

Nu ska vi bada / S

Kvällsöppet

Bowling var det som stod på schemat ikväll. Var kass som vanligt men hade väldigt kul i alla fall :) Nu är vi ett gäng i Åby som ska missbruka lite alkoholhaltiga drycker. Kir för min del, YES!

Min redovisning om Chanel gick enligt planerna.

Mohaha, MVG i turistfranska here I come^^

/ S

Stor egoboost

Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, hursomhelst så var gårdagen ganska så händelselös- Jag skerv Franska hela dagen, åkte hem till M, sov en stund, vaknade, åt och sedan åkte jag till gymmet. Väl där var tanken att jag skulle simma. Finns inget bättre än att simma efter kl 20 när alla barn körs ut, ljuset dämpas och Norah Jones strömmar ur högtalarna. Tyvärr blev det inte så mkt simmning för min del pga lite ofrivillig uppmärksamhet...

Men körde kondition/styrka istället så jag är räääätt nöjd!

Kaffe Kaffe Kaffe.  Nu måste jag ha kaffe :)

/ S


Jeudi

Godmorning y'all!

Sitter i Biblioteket och läser broschyrer om utlandsstudier. Nästa tisdag ska jag, Jenie och Mickan åka på mässa och kolla in utbudet. Längtar till efter studenten när man får dra från detta regniga land!

/ S

Vilket flyt!

Gissa vad dessa kostade mig?

5 ynka kr på HM!



Utan tvekan dagens kap :) De är helt klotrunda och sådär snyggt Olsen-tvilling aktiga. Fast kanske inte riktigt lika snygga som deras då^^

Bilder från Bunkern

       

/ S

Koltrast

Afrodansen tog nästa död på mig. Men nu känns det asbra och jag är sådär härligt trött i hela kroppen.

and now for something completely different...

Ikväll kommer nog bilderna från förra Lördagen upp. Hade riktigt kul då och det får nog räcka för den här helgen också för jag måste spara pengar till alla student skivor som drar igång snart. Längtar mest efter våran klasskiva med temat "Glitter och Glamour", den har förövrigt blivit flyttad till den 4 april så hör av er om ni är sugna på biljetter :)

Nu ska jag kolla på Gynning / S

Coco Chanel work under progress

Har ätit lunch på pizzerian med franska-gänget. Mysigt och så men fy fasen vad mätt jag är nu. Kära nån, måste verkligen ta mig till gymmet idag. Tog ett snack med Jennsan och nu planerar vi vattengympa följt utav afrodans. Älskar verkligen afrodans alltså, och det var grymt länge sen sist.

Hoppsan, måste återgå till arbete. En liten liten stund i alla fall^^

/ S

Bloggerskor får skriva om sitt hår

image899
Fick just grymmaste cravings efter thé.
 Åh, Söderthé med tusen sockerbitar. Det skulle sitta fint.  Men jag vill inte gå ner och vandalisera M's kök kl kvart i elva på kvällen så istället försöker jag fixa mina lockar på ultimat sätt.
 
De är lustiga mina lockar.
Ena dagen är det korkskruvar, nästa afro, vågor eller bara lite självfall. Men aldrig gör de som jag vill såklart, blir faktiskt lite arg nu när jag tänker på det...

Damn you hair!




/ S

Hot Hot Hot

M's nya vintage solglasögon är to die for. Jag har både tiggt och bönat om att få låna dem men han vill ha dem för sig själv, eller få premiäranvända dem åtminstone! Och det är väl okej. Men lite svider det ;)

Om det inte syns på bild så står det "Julio Iglesias" i övre hörnet.

Glassigt som få.

image894

Gillar ni lilla blinket? Mkt kul med Photoshop^^
/ S

Fitness fantast

Just hemkommen från gymmet. Trodde att jag skulle dö av hunger under spinningen eftersom jag knappt ätit nån lunch och bara hann slänga i mig en macka lingongrova utan vare sig smör eller annat på medans jag rusade till bussen. Nu känner jag mig i alla fall stolt och glad som rört lite på mig. Nu ska jag ta en låååång dusch och sedan är det tv hela kvällen :)

Förvrigt lät Sandras respons när hon såg mig sitta och trampa på ungefär såhär:

" Hej... Du var nog den sista jag trodde jag skulle träffa här"

^^ / S

Bon Bon

Gick upp tidigt idag trots att jag hade sovmorgon. Hann både göra smoothie, koka kaffe och steka ägg så det blev en riktigt lyxig vardagsfrukost med grönsaker och allt till. Känner mig grymt duktig måste jag erkänna. Vem visste att jag hade en lite morgonmänniska i mig? Inte jag i alla fall ;)

Eftersom jag hade så pass mkt tid på mig så slänger jag in en dagens också. Världelösa bilder såklart eftersom de är tagna med mobilen men vad fan.
Vaknade med massa snö utanför fönstert imorse så det var bara att dra på ett par raggsockor. Lite mindre modemässigt kanske?^^



/ S

Bloggar som är populärare än min

Nu är naglarna neonrosa och jag roar mig med att läsa bloggkriget mellan bröderna Schulman och Kenza. Grymt underhållande. Självklart står jag på Alex och Calles sida. Sorry Kenza men roligt var det.

Dessutom skrev de att Blondinbella kissar i duschen,
och det tycket jag var lite kul^^

Jag är så töntig / S

Så sant

Min vännina Sofie är nyss hemkommen efter 3 veckor i Indien. Med andra ord är hon riktigt solbränd. Detta är vad hennes 7 åriga kusin tyckte om den saken.

"Fia, om du vill bli som oss igen...Då kan du operera dig som Michael Jackson"

Haha / S

Monki börjar snart sälja...

image891

/ S

A night to remember

Trevlig kväll igår med alla gamla (och några nya) vänner och bekanta. Tänkte inte skriva så mkt mer om det juust nu utan lägger upp bilderna om nån dag. De säger ju som bekant mer än 1000 ord!

Nu står "Miami Ink" på tur och sedan ska jag köra ett litet back to school program bestående av ansiktsmask och manikyr. Måste pimpas lite efter en hel veckas lov från allt vad pincetter och nagelfilar heter.

På tisdag blir det dessutom dags för att börja på våra små individuella arbeten i Turist Franska. Jag har valt Coco Chanel. Ämnet kunde inte bli mer perfekt och jag ser för en gångs skull fram emot att få jobba med det! That's a first...

/ S

9 månader

Tiden går fort när man har roligt

image890

Sara♥Micke


Mälarpaviljongen snart?

image889

Jag vill kunna ha jeansshorts, det är mars juh. VÅR!

/ S

La La La La La

Godkväll kära läsare,

Har drukit lite öl hemma hos en kompis. Trodde faktiskt att det skulle vara värdelöst till en början eftersom vårt sällskap var, hmm, ja lite från den ungre delan av 90-talet om vi säger så, men kvällen blev oväntat nog grymt lyckad.
 
Vi vinglade förbi Kvarnen också och följade
Alexis (ditt nya smeknamn, jag gillar det^^) hem innan vi styrde kosan mot Östergården.

Måste säga att en av mina favoritsaker är att knalla hem med min raring efter en kväll/natt av stoj och stim. Inte behöver vi vara berusade alls för att det ska bli roligt men mysigt är det hursomhelst. Vi har alltid så "givande" samtal om livet och framtiden. Vet inte varför men på något sätt pratar man så bra när man är ute och promenerar i mörkret.

Nu ska jag gå ner och umgås med M och hans föräldrar. Update kommer senare inatt eller imorgon.

C ya / S