bara en liten stund till...

Nu är det knappt en timme kvar tills jag slutar. Kommer inte kunna stanna i Täby tror jag. Mår så fruktansvärt dåligt nu. Det är nästan så jag skulle kunna gråta. Vill hem och krypa ner under täcket och stanna där föralltid.


sounds like a plan

Det första jag måste göra när jag kommer hem är att sätta igång en seriös hälsokur. Jag vägrar vara sjuk på nyår. Jag vägrar.

Jag har under dagen drukit enorma mängder thé för att lindra min hals men när jag kommer hem blir det:

Alvedon i stora lass
C-vitamin
Ett litet glas whiskey (Victoria säger att det är bra^^)
Halstabletter
Voltaren, Reliv, allt vi kan tänka oss ha i medicinskåpet som kanske hjälper.

Dessutom tänker jag tvinga mig själv att äta massa mat till middag, har ingen som helst matlust men det känns på något vis som att man borde blir frisk snabbare om man ger kroppen lite näring.


Sekretess

Har surfat runt lite och har hittat världens finaste, mest perfekta nyårsklänning! Tänker inte säga vartifrån den är eller av vilket märke för då kanske nån dum liten bloggläsare springer dit innan mig och köper den ;) ^^  Ni får helt enkelt ha tålamod tills jag kommer hem!


Åh, så långsamt

Det känns lite grann som att tiden står stilla faktiskt. Blir påmind om en låt som jag tycker är helt fantastiskt fin.

Kent - Långsamt

Jag fick ett brev
Ett riktigt brev med frimärken
Ett vykort ifrån längesen
Då framtiden var vår

Och som du skrev
Om din spaning efter friheten
Ord bevingade som fjärilen
Och jag tror att jag förstår

Att långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så vann du dina nätter tillbaks
långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt
Det som var du och jag

Jag skrev ett brev
Om att leva med förbannelsen
Jag gav dig min version av sanningen
För att få dig att förstå

Att långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så vann vi våra nätter tillbaks
Långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så gled vi in i minnet, gömda längst bak
Det som var du och jag

Långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så vann vi våra nätter tillbaks
Långsamt, långsamt, åh så långsamt
Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt
Det som var du och jag
 

Download it now


Jag börjar bli sjuk, och det kommer antagligen bryta ut lagom till nyårsafton. Känner hur sjukdomen börjar komma krypande. Är frusen med halsont och hosta. Död åt min bror som tog in detta i huset och nu smittat mig.

Strålande.


A little less conversation

Idag efter  jobbet ska jag till Täby och träffa M en liten stund. Ska köpa nyårskläder och har lovat att han ska få hjälpa till att välja. Egentligen skulle jag haft klänningen han köpte till mig i julklapp men den var lite stor och när jag skulle byta den till en mindre storlek så fanns den inte kvar, så istället lämnade jag tillbaka den. Så de pengarna ska antingen gå till en extasig klänning eller en ipod nano. M trampade förövrigt lite i klaveret när han skulle förklara storleksvalet.

M - Vilken storlek har du då?
Jag - Det beror på, men oftast 36/38
M - Jamen då valde jag ju typ rätt, 38!
Jag - Ja, fast nu var den ju lite stor.
M - Men alltså, 36:orna såg verkligen jättesmala ut.
Jag - Och det är alltså inte jag?
M - Ehh...

Haha, lite roligt var det. Även om jag inte tyckte det precis då^^

x-mas summary

Julafton:
Vi har som tradition (och den är vi antagligen inte ensamma om) att man får öppna ett paket på morgonen. Så på Julaftonsmorgon sprang jag runt som en tok för att väcka alla de andra Muren-barnen eftersom vi iår fått ett gemensamt paket som mami tyckte vi skulle öppna. Det visade sig vara ett Wii + Wiifit balanceboard och lite tillhörande spel. Gissa om vi hade superkul med den resten av dagen! Vi hann också med lunch tillsammans med mormor och farmor, lite sista minuten städning och lagom mycket nubbe för att jag skulle vara rätt så läckert lagom rund under fötterna när Kalle Anka började. Jag är mucho nöjd med mina julklappar som bla bestod av smycken, väskan från AA som jag längtat så efter, lite böcker, presentkort osv.

Efter julmiddagen fick jag skjuts hem till M för att byta klappar med honom. Fick ett par väldigt vackra örhängen, en klänning och dessa hörlurar från Skullcandy! Av mig fick han ett stort lass med kläder, det var det enda han önskade sig så... Vart vi var resten av natten är ju nästan självklart, MG ;)



Juldagen:
Vaknade alldeles för sent men kom tillslut iväg till mormor där en Gin&Tonic fick hoppa in som frukostersättning. Efter att jag varit lagaom social i en timme eller två tog jag med mig M hem och tog en powernap. Den blev tyvärr så lång att jag  var trött som få när det var dags att dra sig mot Tegel. Vi bestämde oss för att strunta i det och då dök Ida upp som en räddande ängel och köpte våra biljetter. Win-win situation!

Annadagen:
På något vis upploppet när det gäller julfirande. Träffade alla söta kusiner, åt god mat och tog det behagligt lungt innan jag åkte till Vallentuna.

Retsen av min ledighet har spenderats i stan, framför Wii eller med näsan i en av mina julklappsböcker. Precis så mys som det ska vara :)

081229

Jaha, godmorgon till alla er som just vaknat. Själv gick jag upp kl 05.45 (efter alldeles för lite sömn) och släpade min trötta behind till jobbet. Ska jobba idag och imorgon innan jag är ledig 7 dagar igen. Fast borde kanske inte klaga, det är helt sinnessjukt lungt här. Fast klockan är ju bara straxt efter 8.00. Nåja, senare kommer en liten sammanfattning av julfirande och julklappar.

För lite, försent

Hejsi!

Jag har uppdaterat för himla dåligt de senste dagarna men det är för att jag är så upptagen med massa julfirande och annat kul! Kan i alla fall berätta att jag fotograferat det mesta som hänt de senaste dagarna så ni får en söt liten berättelse i bilder så fort jag finner ork. Nu ska jag äta lite mer godis och krypa ner framför tvn, är härligt halvfull efter middag hos farmor där lite mer vin än nödvändigt slank ner. Men mer om det senare!


dan före dopparedan

Klockan tickar så sakt så sakta, vill hem och njut av tanken att flera dagars ledighet väntar mig! Ska ta ett lång bad, noppa ögonbrynen och måla naglarna juligt röda. Så jag är preppad och fin inför morgondagen.

Sen längtar jag ju sjukt mycket efter att få slita bort omslagspappret på mina julklappar imorgon, och se allas glada miner när de öppnar deras. Har lagt ner mkt tid och omtanke (och pengar) på presenter till mina nära och kära så jag hoppas verkligen att de blir glada!


isn't it ironic?

Jag har så galet überont i tänderna att jag bara vill slå till mig själv med häftappraten. Det enda jag kan äta utan vara på gränsen till tårar är keso. Och imorgon är det julafton. Kul liv.

- Vad vill du ha från julbordet Sara?
- Keso tack, och några nubbar att skölja ner det med!

No stress

Stal denna av Camilla

Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut?
 Skaffade ett heltidsjobb, tog studenten och hade picnick vid Seine med världens bästa gäng.
Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2009? Jag håller dem i princip aldrig men jag ska verkligen försöka sluta röka.
Fick någon i din närhet barn? Nej
Dog någon i din närhet? Nej, men i en väns. 

Vilka länder besökte du? Paris och Norge
Vad skulle du vilja ha 2009 som du saknade 2008? En vild back-packer resa genom Australien!
Vad var ditt största misslyckande?  Att jag inte tagit tag i körkortet...
Vems beteende förtjänade att firas? M's, mina vänner och såklart jag själv.

Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg? Jag blir lätt irriterad. Vi har inte rum nog att nämna alla jag blivit arg/sårad av.
Var tog det mesta av dina pengar vägen? Cigaretter och sprit toppar nog listan.
Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2008? Mercy - Duffy, helt galet uttjatad
Bästa filmer 2008? För svårt att välja!
Vad önskar du att du hade gjort mer av? Jobbat ihop mer pengar så jag kan resa!
Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Legat hemma och ätit chips, haha, beach 09 är ett projekt som jag måste påbörja nu^^
Favorit-TV-program? GossipGirl ♥
Vilken var den bästa boken du läste? "Glaskupan" eller "The quiet American"
Vad gjorde du på din födelsedag? Var på Jo's studentskiva


Hur skulle du beskriva din stil 2008? Jag plockar de trender jag gillar och matchar med sånt jag tycker är snyggt. Stilen beror på humöret! Ena dagen blir det jeans och rock-tshirt, nästa pumps och pärlor.
Hur höll du dig ifrån att bli galen? Hade inte det problemet
Vem saknade du under 2008? Hela hösten har det varit märkligt tomt utan Sp3b.
Vem var den bästa nya personen du träffade? Jag har träffat en hel del sköna personer men ingen blev någon långvarig vän.
Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2008.  Skjut inte upp allt!
Lärde du dig något nytt under 2008? Jag kan nästan busvissla nu ;)

L'interrogation

Jaha, sista dagen innan ledigheten nu då. Alla julklappar är inhandlade och schemat för de nästa tre dagarna är spikat!

Julafton: Gå upp tidigt (försöka i alla fall) och smyga ner till Svava en stund följt utav mysfrukost. Sedan blir det lite julstök och filmtittande på nån söt tecknad sak innan Kalle Anka drar igång. Därefter följer julklappsutdelning, middag och mys med familjen fram till klockan 21.00-ish. Då åker jag till Vallentuna, byter julklappar med M och förar lite innan vi går till MG.

Juldagen: Ligga i sängen och snooza, länge. Julmiddag hos mormor med alla kusiner (från mammas sida) och sedan Los Teglos^^

Annandagen: Bör vara nära bakisdöden nu, försöker överleva släktträff hos farmor med alla kusiner (från pappas sida då, såklart) utan att somna eller spy. Lite trist att kusin Jo är i Thailand men jag får sysselsätta mig med alla andra söta Muren-barn. Blir nog faktiskt en ganska så behaglig sysselsättning sådär dagen efter nu när jag tänker efter.

inte en minut för sent

Ska snart åka till jobbet, är trött och har tandvärk... Men sen är jag i alla fall ledig, because I'm worth it^^

Haha, det är förjävla tidigt, inte mitt fel att jag är knasig.

Hoolabandoola

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar för dagen. Har en påse med julklappar från jobbet som jag inte riktigt orkar bära runt på i Täby, tar nog den imorgon. Den var en väldigt söt gest men innehållet var lite märkligt;

En nötknäppare från Åhléns
Nötter
En påse non-stop
Hjortronglögg
En lott (jag har redan vunnit en till lott^^)
Ett pepperkakshus (whaaat liksom?)
Typ dadlar
En pepparkaksform som ser ut som en tjock gubbe

Mest uppskattad är nog non-stop påsen. Den blir min middag idag, ses sen!

FIY

Just det, tydligen hängde "Ensam Mamma Söker" gänget på Tegel i Fredags. Fråga mig inte vem eller vilka för jag ser inte på programmet. Det var bara någon som kilade fram och viskade det i mitt öra, tänkte att det är väl nyttig information för allmänheten. You're welcome.


Without a care


Listing

Jag har:
(x) snott den här listan från nån (no shit)
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak (tonårsförälskelser, åh ljuva dagar)
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare (alla kommer väl ihåg Anders? Oh lala^^)
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare (gills klasskamrat?)
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna (håret)
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard (utan framgång)
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu (både och, vi ses allt för sällan)
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel (ALLTID!)
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x)sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar (hur skulle jag klara mig utan dem?)
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet (vaddå? Typ GBG?)
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt (inget fel på lite växel)
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest (det tycker jag inte, men sånt vet man kanske inte själv)
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen (Ohhh, I wanna dance with somebody!)
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka (pinsamt men sant)
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den (fast den tillagades ju också..)
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn (jag är expert på pinsamma situationer av den sorten)
(x) sovit naken
( ) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan (Nej, men på Roslagsbanan)
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) fått pengar av en uteliggare
( ) spottat på någon jag ogillat
(x) velat spotta på någon jag ogillar
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk (en av mina många laster)
( ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna  (I wish, men kan nästan nu!)

Funderingar

Nu är det snart lunchdags, jag har med mig potatis och kreolsk gryta. Väldigt gott men jag är lite orolig för att den låg i min väska medans jag flängde runt i stan på tandläkarbesök. Typ 2 timmar tog det innna jag fick in den i kylskåpet här på jobbet. Kan jag bli sjuk då? Usch, vad obehagligt. Det är nog bättre om jag bara inte tänker på det tror jag ;)

Jag har 4 julklappar kvar som måste köpas idag. För imorgon orkar jag inte trängas med alla andra som är ute i sista minuten. Undra om jag kan övertala M att äta middag med mig i Täby, egentligen finns det ingen anledning för honom att stanna efter att vi fixat biljetter, han får juh inte gå med mig och handla eftersom en stor del av det som ska köpas är till honom men men.

Förövrigt har jag börjat kolla på "Bones"
www.surfthechannel.com. Det är ett sådant där program som jag gillar men som jag inte riktigt haft tid/ork att ladda ner. Men nu när alla andra favorit-program har uppehåll passar det perfekt! Dessutom behöver jag inte ladda ner det och ta upp massa plats på datorn eftersom det streamas direkt på internet.

081222

Kom till jobbet för en liten stund sedan, var hos tandläkaren imorse och tog ut bågen som jag haft gommen i lite över ett år. Helt galet skönt! Känns ju positivt att de börjar ta ut saker ur munnen nu, då börjar väl slutet långsamt närma sig :)

Nu är det jobb som gäller ett par timmar framåt och efter det ska jag till Täby och träffa M, vi ska fixa biljetter till Juldagen på Tegel. Sen blir det power-shopping för min del innan jag ska hem och slå in allt, dricka min hjortronglögg (julklapp från företaget) och bara känna julstämning!



 

Idag klädde vi granen...


En liten recap


(gissa vad Jesper gjorde samtidigt som han tog bilden?^^)

Det här är vad jag hade på mig i Fredags. Brors skjorta, halsband från MQ, lackleggings och svarta stövletter från BelleShoes. Kan meddela att jag hade alldeles för roligt. Faktiskt så roligt att jag fortfarande har ont i huvudet, mucho obehagligt!

Idag var jag i stan med Fia, M och hans vän. Vi år lunch med Jo i kungshallen och jag fick med mig 2 julklappar + världens finaste sammetsklänning från Weekday hem. Den lär jag ha på julafton, vi träffas väl på MG framåt småtimmarna?

Tan, Tanned, Tannest?

Köpte btw en till sak igår till mig själv. Loreal Sublime Bronze, ska tydligen vara en bra bus-kräm och gudarna ska veta att jag behöver det! Jag har väl aldrig blivit anklagad för att vara sådär fräsch gyllene och solkysst men jag ger inte upp riktigt ännu. Det röda håret som jag döljer under massa väteperoxid och min ljusa hy brukar inte vilja samarbeta med solen och dessutom är jag sådär fjantigt känslig för att ligga i värmen för länge, så att sola är inte riktigt min grej. Det finns ju dessutom så mkt roligare saker än att ligga och steka när vädret är vackert.  Men 160kr gick kalaset på så nu måste den fan i mig funka. Annars får jag ge mig till tåls och invänta semestern till Sharm el Sheik i Mars...

Maxat

Jag och Johanna hade en sms-konversation under förmiddagen som såklart handlade om vad vi skulle ha på oss ikväll. Jag är, för ovanlighetens skull, väl förberedd och bestämde redan igår vad som ska få följa med mig till Tegel ikväll. I vanliga fall river jag ut hela garderoben 5 min innan bussen går och skriker/gråter/gnäller över att jag inte har något att ha på mig. Men eftersom jag redan har preppat en outfit nu så kan det nog bli en dagens innan jag tar mitt pick och pack och styr stegen mot Sunnersta där Elin ska firas. Men ni vet ju hur jag är, världens slarvigaste tidoptimist ut i fingerspetsarna, så vi får se hur det blir.


Lånad bild

Hej igen, självklart var det miss Kling som tipsade om mitt nya halsband (jag är en hopplös wannabe^^) så hittade faktiskt bilden från hennes blogg, såhär ser det ut!


081219

Jag köpte ett så himla läckert halsband igår från MQ, ska se om jag kan rota fram en bild senare, och lite julklappar igår.  Sen tog jag och Fia en fika innan vi åkte hem till min nya fuskpäls. Som tyvärr var under förväntan. Den är liksom lite för kort för att kunna ha nu när det är kallt ute och så känns färgen lite tveksam. har ett par dagar på mig att bestämma mig så vi får se...

Äntligen

Katsching!  Fick just ett sms av Haléns som sa att min päls har kommit nu! Yes, Yes, Yes! Nu vill jag hem fort som satan. Fast efter jobbet blir det ett snabbt stopp i Täby för att inhandla lite nödvändigheter. 

Så här ser den ut för alla er som inte minns :)

 


En värdelös ålder men en värdefull tjej

Fina, rara Elin-gull fyller 19år idag!
♥ stor puss till dig snygging, vi ses imorgon och då blir det dans hela natten! ♥




QP med milkshake, tack

Tvingade Mami att stanna på McDo igår när hon hämtat mig på jobbet. Haha, riktigt fin avslutning på en riktigt vidrig Onsdag (som jag trodde var Tisdag större delen av dagen). Nu är det i alla fall äntligen Torsdag och snart helg.

Håll utkik i bloggen idag för lite senare kommer ett väldigt speciellt inlägg, om en väldigt speciell tjej på hennes speciella dag ^^

Det är inte lätt när det är svårt

Mamma är i Täby och handlar julklappar, så förhoppningsvis får jag skjuts hem. Förutsatt att hon stannar i en och en halv timme till alltså. Just nu önskar jag bara att den här arbetsveckan ska vara över så jag får lite välförtjänad julledighet! En glad nyhet är i alla fall att jag fick ett erbjudande angående nyår av Johanna, men jag vill ju helst fira med alla Vallentuna-vänner, inte massa folk man knappt känner överhuvudtaget...


From Paris to Berlin

Måste tänka på något annat än min förlamande klumpighet så tänkte berätta om hur det gick igår med shoppingen. Jag och J åkte till söder där jag fick agera provdocka/smakråd när det gällde en julklapp han funderade på att köpa. Jag passade även på att tipsa honom om vad jag önskade mig, tex väskan ni ser nedan.



Sedan letade vi rätt på sammetsklänningen jag suktat över, som såklart inte fanns i min storlek. Knallade bort till SOUK och sa hej till Jo, köpte tillslut lite julklappar och sedan åt vi middag på TacoBar alla tre innan hon var tvungen att kila tillbaka och preppa inför VIP-kvällen. Jag och J åkte hem och tog en stärkande promenad från 76an innan jag slocknade som ett litet ljus i min säng.

OMFG

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA.

Hur lyckas man? Jag har arbetat här i snart 2 månader men idag när jag kom till jobbet så råkar jag utlösa larmet. Glömde att man måste trycka på en till knapp efter att man slagit in koden så det började tjuta i hela byggnaden. Jag svär att det lät så högt att man kunde höra det på mils avstånd! Hursomhelst så kastar jag mig till knappsatsen, trycker in koden rätt, ringer larmcentralen och förklarar mig.

Nu sitter jag här, fortfarande i chocktillstånd, och skakar lite...

Afternoonish

På väg in till stan nu då, planerna är :

1) Möta upp Jesper vid Danderyd
2) Åka till Söder för en blixtvisit på American Apparel
3) Tillbaka till City, gå till Bianco i SOUK och muntra upp Johanna med en kopp take away-chai. Hon ska jobba till klockan 22.30! (Tydligen vankas det VIP-kväll med Idol Kevin och Idol Alice som main event, poor Jo^^)
4) Handla Handla Handla
5) Hem, slå in paket och sova.

Online

Jag bestämde mig för att spinna/springa själv istället för att gå på pass igår. Då slapp jag vänta 20min tills det började och så kunde jag titta på "My super sweet 16" samtidigt. Åh, vad skulle jag inte ge för att vara så bortskämd!

Idag ska jag möta bror i stan efter jobbet och köpa lite julklappar. Mer om det senare, back to work!

ps. hur kul är inte Boston tea party?


16.33

Sitter och skriver in kunder i databasen. Dagen har faktiskt gått ganska så fort, mkt att göra. Nu ska jag snart ta tåget mot Vallentuna och gå på spinning. Smart som jag är har jag glömt både vattenflaska och tofs. Så om ni har vägarna förbi Gym&Sim, och behöver ett gott skratt, kika in i cykelsalen så får ni se en svettig Sara med håret klistrat mot ansiktet flämtandes efter vatten. Det kan vara värt att se ;)

This just in

På Fredag blir det som sagt födelsdags firande för Elin som fyller 19. Tanken är, såvitt jag förstår, att vi ska föra hemma hos henne och sedan dra till Tegel. Ser fram emot att gå ut, det var så länge sedan jag var lite wild and crazy^^ Senast var nog faktiskt kvällen vi hade middag för Gustav. Men att säga att jag blev lite rund under fötterna den kvällen skulle nog vara årets understatement.

As you can see...


Black velvet

Jag har ögonen på en supersöt sammetsklänning från Gina Tricot. Tänkte ha den på Fredag när min lille Gölle-Älin ska firas på Tegelbruket. Men den finns såklart inte på GT i Täby så det blir till att åka in till stan imorgon och kolla där.  Har tyvärr ingen bild men den är olidligt fin med djup veckad rygg och kort liten puffig kjol. Åh, hoppas att den är lika wünderbar i verkligheten som på bild.

Take it all

Så var den helgen över, fast det känns inte lika brutalt som vanligt att komma tillbaka till jobbet. Nu är det ju faktiskt bara en endaste liten vecka kvar till jul! Och jag har bara köpt 3 julklappar...Tur att Täby C har öppet till kl 20.00 den här veckan så man hinner få lite gjort efter jobbet. Fast idag blir det ingen shopping, bara träning. Står och väger mellan spinning och bodypump. Vi får se hur det blir.

I helgen har jag bara tagit det lungt. I Fredags handlade jag lite efterjobbet, sen åkte vi hem till mig och tittade på Idol-finalen. Somnade alldeles för tidigt men det var ändå himla skönt^^ På Lördagen slappade vi hela dagen och sen kom V, vi spelade fylle-TP, tittade på Harry Potter och Madagaskar 2. Eftersom jag fuskade en gång blev jag fråntagen min TP-seger men det gör inte så mkt, jag vet ju att jag är bäst ;)


Baresso

En fika för länge sedan efter att vi var på Chambre Separeés modevisning. Leka snart igen mina raringar?

Bjuder på några bilder med berättande texter. Enjoy!



Världens godaste muffin?



Elin äter lite bulle. Gulligt :)



Johanna och hennes galet snygga glasögon från Tiger (om jag inte minns fel)



jag vet faktiskt inte riktigt vad vi gör här...

Några låtar

...som jag gärna kör på repeat

Adele - Chasing pavements
Spring Awakening - Bitch of a living
Coldplay - Viva la vida
Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång
Britney Spears - Circus (Britney är tillbaka, yaay!)
Rufus Wainwright - Complainte de la butte
Håkan Hellström - Hurricane
Lady Gaga - Poker face

Typiskt...

Idag har jag pannkakor med mig till lunch, och till pannkakor behöver man socker. Så jag la ner en liten burk i min väska imorse. Lite senare följde denna konversation.

Jag - Varför tejpar du alltid igen dina matlådor?!
Bror - För att locket inte sitter på ordentligt...
Jag - Haha,de sitter juh på jättebra. Man behöver inte hålla på sådär.

Tror ni inte att min väska är full med socker just nu?

Äntligen Fredag!


Idag efter jobbet ska jag till Täby och, förhoppningsvis, få en hel del av mina julklappsinköp avklarade. Kanske blir det en snabbfika också innan det är full fart hem till Idol. Jag känner mig ganska så ointresserad av finalen eftersom ingen av dem jag gillade är med men om jag tittat så här långt känns det lite dumt att inte fullfölja ;)


No headline needed

Helt död efter boxningen. Nu - duscha. Sen - sova

over and out

Fundera mera

Ibland när telefonen inte ringer så mkt så får jag alldeles för mkt tid över till att reflektera över saker och ting. Några av de tankar som dykt upp under dagen är:

1) Vad händer på Nyår? Jag vill veta nu!
2) Varför envisas nästan alla med att ha hela sitt namn på facebook. Ni vet, med typ en miljon mellannamn? Det är irriterande. Detta tycker jag främst för att jag bara har ett mellannamn och inte kan göra samma sak. Kanske kan heta "Sara Maria Bitterfittan Muren". Det passar ju?
3) Varför kommer
Bring logistic och hämtar paket när jag beställde upphämtning från UPS?
4) Hur kan jag ha missat att Lykke Li har konsert imorgon?

Spännande läsning? Ja, nu slipper ni mig en stund i alla fall. För nu är det fika :)


i-landsproblem

 Jag står inför ett stort dilemma. Jag har endast en cigarett kvar och måste därför gå ut och köpa nya under lunchen. Jag kan antingen gå till Lidl 2 minuter härifrån och köpa äckliga billighets-cigg eller så kan jag promenera ner till Statoil ca 10 minuter härifrån. Halva min lunch kommer juh gå åt till att ta mig dit och tillbaka, är det värt det?

Det är nog värt det men jag är för lat. Lidl it is!


"Saraaaa, ät oss!"

Idag blir det boxning med Fia på Gym&Sim efter jobbet. Ska bli roligt, har aldrig gått på det passet förut. Hur bra jag kommer vara kan diskuteras med tanke på att jag fortfanade har träningsvärk sen i Måndags^^Hursomhelst så ska det bli skönt att få ta ut lite agressioner på en intet ont anande boxningssäck.

Nu är jag på jobbet och längtar efter att det ska bli lunch. Kan nästan höra mina piroger ropa på mig från frysen...

Bryta mönstret?

Jag tror att jag just hittat ett perfekt plagg till nyår.
Överraskande nog är det inte en klänning!

Tänk er den här playsuiten i underbar sammet och spets tillsammans med ett par skyhöga pumps. Med risk för att låta överdrivet bloggish säger jag: Me like!


081210

Jag beställde pälsen från Haléns igår i alla fall. Den andra fanns inte i lager och jag orkar inte vänta! Nu får vi se hur lång tid det tar för den här att komma fram...

Idag är jag trött, var uppe alldeles för länge igår och tittade på en löjlig men rolig komedi. Just nu känns det som att jag bara vill sova i helgen, möjligtvis ta en snabb tur förbi Täby Centrum. Men man ska aldrig säga aldrig, speciellt när det gäller utgång!

I love that Chuck Bass-tard

Vilket kick-ass bra avsnitt av GG det var idag! Det var så fruktansvärt, galet underbart att jag inte ens bryr mig om att Charterfeber är ersatt av Ugly Betty. Vet inte hur jag ska klara mig till 5 januari när nästa avsnitt kommer menmen, jag får väl hitta ett sätt. Kanske se om hela första säsongen och de som kommit hittills i andra?

(Update)
Oh, I'm so silly. Charterfeber går juh på Onsdagar^^

Addicted to cigarettes and a slave to TV

Nu är det bara lite mer än en timme kvar innan det är dags att åka hem. Jag har funderat på hur jag ska spendera kvällen och har kommit fram till att:

18.00 - Slå på nedladdningar och sedan titta på "How I met your mother". Så djääävulsk roligt program!
18.30 - Middag som intas framför datorn om allt är klart.
19.30 -  Måla naglarna, betälla min päls och kanske något annat.
20.00 - "Charterfeber". Jag blir så stolt och patriotiskt av det programmet alltså. Mitt Norska blod kokar i ådrorna ;)
21. 00 -  "Desparet Housewives" såklart.

Borde kanske fundera på att bara kopiera TV-guiden rakt av när jag berättar om vad jag ska göra?


Yes!

Tack för tipset fina Fia :) Jag ska nog beställa den här pälsen från http://www.pinkywebshop.se/ istället för den från Haléns. Denna var juh i exakt den fär jag vill ha och mycket billigare. Yaaay!



Vallywood

Just nu är det 2 elever från Täby Enskilda Gymnasium här och filmar för TV-Nord. Inte för att jag ska vara med eller så men men, kan vara intressant för er som...Ja, jag vet faktiskt inte riktigt vem det kan vara intressant för. Har svårt att se varför någon av er som läser min blogg skulle törsta efter kunskap om oss på SE^^ Hursomhelst meddelar jag när ni kan se filmen så får ni avgöra själva!


My body is pumped

Min stackars kropp är helt mörbultad idag idag. Hade så bråttom till tåget att jag inte hann stretcha. Det är inte lätt att stappla omkring på 10cm klackar med utmattade Bambi-ben. En ljuspunkt i tillvaron är i alla fall att det blir Gossip Girl idag. Och så ska M sova hos mig för en gångs skull. Jag sover überdåligt hemma hos honom. Antingen är jag för varm eller för kall, och om jag inte är något av det så är det bara trist att behöva trängas i hans säng. Men har ganska blivit lite bortskämd av att sova ensam i en 160cm säng antar jag... Nej, nu ska jag fokusera på att koppla lite samtal. C ya!


Lucky Strike

När jag klev på tåget efter träningen låg senaste nr av Klick! och Sofies Mode helt ensamma på ett säte. Lyckan ler mot mig alltså, det här med träning lönar sig redan!

Bananas are for monkeys

Då var dagen snart slut, och med den 20% av den här arbetsveckan. Hinner ju inte äta innan jag ska till gymmet så har tagit 2 bananer ur fruktkorgen (som äntligen kommit) här på jobbet. De hade slängt ner några kiwis också, tänk vad små ting kan förgylla din tillvaro^^ NO MORE APPLES FOR ME!


Pump it up

Jag är faktiskt riktigt taggad på Bodypump ikväll. Ska bli skönt att bli av med all energi som man samlar på sig när man bara sitter framför en dator. Dessutom kanske jag kan sova bättre om jag tränar ordentligt. Har bokat in Boxning på Torsdag , då ska jag ta med mig Fia så hon får uppleva the wonderful world of Gym&Sim ^^

Om jag håller upp ett bra träningstempo i ett par veckor så ska jag belöna mig själv med nya , läckra träningskläder. Nu glider jag runt i sunkiga mjukisar, för stor t-shirt och min lillasysters gamla tennisskor (rosa) när jag tränar. Så lite förnyelse på den fronten kan verkligen inte skada!

Fake-Fur

Jag har sprungit runt på alla Cubus jag kan hitta men det finns inga fuskpälsar kvar! Förutom i storlek 32 då men att säga att den var lite kort i ärmarna är en underdrift. Igår stod jag såklart och klappade på Ida Sjöstedt- pälsen inne på Åhlens City också men den är alldeles för dyr och Faktiskt inte lika fin som den från Cubus. Men nu har jag hittat en variant på www.halens.se som inte är så smärtsam för plånboken och väldigt söt. Ska bära den med en fet brosch, precis som på bilden.  Egentligen vore det ganska smart att beställa den. Då slipper jag springa in i någon med likadan jacka var femte minut...


081208

Jag är helt obeskrivligt hungrig nu. Som tur är har jag den godaste köpe-lasagnen som Statiol har att erbjuda! Mindre tur att det är en dryg halvtimme kvar innan lunch. I vanliga fall brukar jag trycka i mig det mesta av innehållet i vår fruktkorg vid den här tiden men det har inte kommit någon idag. Märklich, märklich...


All I want for X-mas is you

Igår strövade jag och M runt i Åhlens City innan bion började. Då fick jag syn på den här underbara skapelsen från Acne. Såg den i ögonvrån och vände mig ögonblickligen om, drog med mig M och kastade mig över den! En kort upplevelse av lycka tills jag såg prislappen. 4500kr är för mkt för en klänning.

Även om den är röd, fantastisk, lagom udda och perfekt till nyår.



Monday Morning

Då var det Måndag igen... Idag ska jag träna efter jobbet, det blir nog spinning eller bodypump. Kl 18 om någon skulle vara intresserad av att göra mig sällskap :) Ska försöka klara 2-3 träningar i veckan nu så jag blir lite fit till nyår. Är inte så förtjust i julmat så det borde inte bli något hinder men det finns ju andra frestelser. Typ vin, snabbmat och allt med socker på^^


Poor judgement

GUD! Jag hatar verkligen Sanningens Ögonblick. Fulare och vidrigare program med dummare människor har jag aldrig skådat. Hur kan sånt få visas på TV?

Och varför i helvete tittar jag på det i alla fall just nu!?

Jag älskar...

Min halsduk och mössa från HM. Har på mig dem i stort sett varje dag!



Måste noppa ögonbrynen!

Jag är inte kissnödig, bara väldigt dålig på att posera.

Kom just hem från ett biobesök. Såg "My best friends girl". Helt okej men om jag vore ni skulle jag vänta med att se den tills den kommer ut på hyrfilm eller kanske trotsa ipredlagen?

På mig hade jag en skjortklänning från Lindex och fejkuggs från Eurosko.


Cuteness

Igår var vi i Barkaby och handlade julklappar. Supermysig dag verkligen. Fia kom och hämtade oss, vi åt lite McD (obligatoriskt) och så svängde vi förbi Kista Centrum där jag, till allas förvåning och nöje, aldrig varit. M fick med sig både det ena och det andra men jag inhandlade bara en enda lite klapp! Och så ett par skor till mig själv ;) Kunde bara inte motstå dem, de är så söta och jag behöver ett par svarta stövletter!



På kvällen julpysslade vi hemma hos M innan vi åkte till Brottby. Där blev det Buzz, apbebisar och goda drinkar gjorda av ny-examinerade bartendern V.

Note

Barkaby-expiteditionen är uppskjuten till imorgon. Kanske lika bra det. Så missar man inget av Idol^^

Besserwisser crash and burn

Klockan närmar sig fyra och jag längtar hem. Talade just med en tysk, blev lätt kallsvettig när jag var tvungen att prata Engelska. I vanlig fall är jag rätt säker när det gäller sånt men nu blir man ju helt överraskad och det står för fasen still i huvudet! Man förväntar sig ju när man svarar att personen ska vara svensk. Nåja, det är lite klurigt att förklara men ni vet vad jag menar. Eller?

Fast en gång var det en Engelsman som sa att det var ett nöje att tala med en svensk som pratade så bra engelska. Jag sken som en sol hela dagen(löjligt? jag vet...). Tvivlar på att han jag pratade med idag skulle säga detsamma^^



Finemang

Fick just ett erbjudande av Fia som jag bara inte kan tacka nej till! En tripp till Barkaby Outlet efter jobbet :) Tydligen finns det gott om fina pälsar där så om de inte kostar alltför mkt så ska jag unna mig en. Kan nog hitta lite julklappar där också. Yay, vad glad jag blev nu. Peeerfektion en dag som denna^^

Bara 4 timmar kvar...


Dagens lista

Fullt namn: Sara Maria Muren
Piercingar: Nej
Tatueringar: Nej, men är lite sugen
Du samlar på: Skor?
Vad ska du göra ikväll: Titta på Idol, kanske vara med Fia ett tag, ta det lungt och kramas med M
Vad är du allergisk mot: Typ inget, men nyser rätt ofta. Vad kan det bero på tror ni?
Använder du hårspray: Väldigt sällan. Mitt hår är oftas tillräckligt fluffigt på egen hand^^ Men om jag ska på fest eller så brukar jag vara lite wild and crazy och skapa rejält med volym!
Kan du stå på händerna: Ja, i 1 sekund
Favoritserie: Gosspi Girl såklart :)
Håkan Hellström eller The Ark: The Ark The Ark The Ark!
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Ja, det är ju Fredag idag!
Var du glad igår: Hyfsat, det går lite upp och ner
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Haha, ja. Typ för många^^
Vad dansar du till: Allt!
Kan du sjunga: Jag anser väl att jag inte sjunger dåligt. Men kanske inte så fantastiskt bra heller.
Mer värt än guld: Pappas bankkort? Haha, nej jag bara skojar. Platinum kanske är rätt svar? 
Spaghetti eller makaroner: Det som känns rätt i stunden
Ett land jag vill besöka: The US of A!


19 days and counting

Åh, älskade Fredag!

Idag ska jag åka hem till M efter jobbet, sen ska jag förhoppningsvis hinna springa en stund på rullbandet innan vi går till en vän och tittar på Idol. Ingen utgång planerad, det lämnar vi nog till morgondagen om det finns några pengar kvar efter alla julklappar jag ska köpa på Lördag. God knows there's plenty!

På Lördag är det julpyssel hemma hos M också. Baka peppisar, klä granen och vara allmänt julmysiga. Jag tycker egentligen att man inte ska klä granen såhär tidigt, det är mot min familjs tradition. Jobbig kulturkrock alltså ;) Vi tar in våran gran några dagar innan jul bara. Alla som vill följer med papi ut i skogen och väljer ut den finaste som Toftestas marker kan erbjuda. Sen slåss jag och Lisa om vem som får hänga upp änglarna. Okej, det där med änglarna kanske vi inte tar så hårt på nuförtiden men i alla fall!

The bitch of a living

Jag har blivit übersnål sedan jag fick min lön. Är inte det märkligt? Bara för att jag har mkt pengar så håller jag galet hårt i dem. Kan förstå Ingvar Kamprad som typ är miljardär men ändå handlar på rea och återanvänder Ica-påsar! Fast jag måste väl snåla den här månaden. Halva lönen gick typ till min skatteskuld (åh, jag visste inte att jag var tvungen att deklarera!) och andra halvan kommer gå åt till julklappar. Sen skulle jag vilja lägga undan lite och dessutom ha råd med lite saker till mig själv. Jag skulle med andra ord behöva en fet löneförhöjning eller ett till jobb. Andra alternativ skulle väl också kunna vara att deklarera i tid och sluta lägga så mkt pengar på skor. Men det låter inte alls kul! Haha ;)

Rubriken är en låttitel, ladda ner!


Congratulations!

Maja fyller 19år idag!
♥ Grattis Grattis ♥



Jag kommer sent att glömma vad som hände i vår vänskaps begynnelse.
Det var en chockartad upplevelse för mig^^
Minns du det Majsan? Jag kan ge lite ledtrådar,

Angarn
Barnböcker
Isbitar
Cykel från Vallentuna

 Hihi ;)

Försöka duger

Jag ska börja ta tag i det här med träning på riktigt har jag bestämt. Funderade lite på att köra en Blondinbella med LCHF men vet inte riktigt hur jag ska övertala min och M's mamma att laga sån mat till mig^^ Så det får bli gymmet antar jag, det är ju alldeles för mörkt för att springa ute på morgonen och kvällen. Sen får det bli lite små åtgärder som tex. inte dricka 100 liter thé om dagarna (jag har sjukt mkt socker i), ingen läsk och bara chips och annat mums på helgerna. Inte för att jag trycker i mig en påse ostbågar varje kväll men ni vet. Regler är bra, eller i alla fall lite riktilinjer! ;)^^

Haha, nu får vi se hur det går med allt detta. Käpprätt åt helvete som de flesta av mina planer antar jag^^

En dag som andra dagar

Godmorgon, idag är jag helt obeskrivligt trött. Tur att det är Fredag imorgon. Sällan har en helg varit så efterlängtad som denna! Just nu sitter jag på kontoret och intar min frukost bestående av kaffe och 2 bananer. Hoppas koffeinet kickar in snart annars kommer jag nog somna här och nu.

081203

Dagens plan:

 Nu - 17.00
Jobba, jobba, jobba!
18.00
Sätta igån nedladdning av 90210 och G's A. Sen kanske lite meningslöst surfande innan det är dags för middag.
19.00
Städa rummet (Ja, det är verkligen dags nu)
20.00 
Charterfeber! THIS IS LUXUS-LAJF!
21.00
Göra en mysig nattmacka, lite thé och bädda ner mig framför datorn för att titta på massa roligheter. Sen somnar jag väl alldeles för sent.

Happy new boat!

Jag och Fia diskuterade nyår häromdagen och då kom jag fram till den bländande idéen att vi borde dra ihop ett gäng och åka på nyårskryssning!  Förstå vad härligt att springa runt och busa på en stor båt, titta på fyrverkerierna över havet och sedan efterfesta i hytten tills de hotar att slänga av oss^^ Bakisdagen kan man tillbringa på spa-avdelningen :)

Tyvärr verkar det som att alla nyårskryssningar är fullbokade redan nu.. Trist, jag tycket det lär rätt kul. Å andra sidan kan fylla+båt+vågor vara en mindre bra kombination.


and so this is christmas?

Gah! Dåligt stressig dag alltså, datorn strejkade och jag har massvis att göra. Nu är det mesta klart i alla fall så nu ska jag nog sysslesatta mig med att julpynta kontoret. Det är en lite mer fridfull sysselsättning :)

Sara 1,9



Nu är det en timme kvar innan jag får susa hem. På tal om att susa hem så fick jag förklara för en av våra nya säljare från Göteborg hur man tar sig till/från kontoret med hjälp utav kollektivtrafiken. Först förstod jag ingeting, hallå kolla reseplaneraren liksom! Sen insåg jag att SL bara finns i Stockholm. Kanske är vi lite dryga när allt kommer omkring?

Tisdag

Jag har bloggat ganska så dåligt idag, i alla fall om man jämför med hur mycket jag brukar blogga när jag jobbar. Anledningen är att jag helt enkelt haft mycket att göra idag.  Ibland blev det lite klurigt men som tur är har jag Fia som har koll på receptionist-stuff ;) Min levande fusklapp som jag så rart kallar henne^^

Nej, nu är det dags för fika!

Essential

Godmorgon,

Idag myser jag runt i mina korta fejk-uggs. Helt otroligt skönt men nästan för varmt om fötterna nu när man är inomhus. Det har inte ens gått en timme av arbetsdagen men jag längtar redan hem, hem till min dator för att titta på GossipGirl såklart ;) Vad annars?

Ikväll blir det nog lite grooming också. Behöver fixa naglarna som blir helt förstörda av att smattra mot en tangentbord hela dagarna. Ska kanske platt håret också, det var länge sedan... Nej, nu räcker det med onödig information för tillfället!

Me, my nose and I

Idag har jag och M varit ihop i 1,5 år. Känns lite löjligt att fira det men stannar nog i centrum och köper lite godis och en tidning eller så till honom i alla fall. Ska ju liksom ändå stanna och köpa min present till mig själv (i form av skor såklart).

Här tänkte jag lägga upp en söt puss-bild men jag orkar inte just nu. Vet ni förresten om hur svårt det är för mig att få till bra puss-bilder? Min gigantiska näsa ser superkonstig och ihoptryckt ut. Det är lite trist men det känns bättre nu när jag talat om det. Hemligheten har varit en stor tyngd på min axlar. Tack bloggen och mina fina läsare för att ni gav mig styrkan att erkänna detta!

Haha, jag är trött^^

Visste ni förresten...

att idag är det dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan!


Blondes do have more fun, until they go completely bald

Jag har ju helt glömt bort att berätta om mina hårfärgningsbekymmer! Köpte i Torsdags en fin guldblond färg. Tänkte att det kanske skulle kunna vara kul att gå från min bleach-blonde look ett tag men ville inte ha en alltför dramatisk förändring! Tyvärr var det något som fick snett och mitt hår blev istället ett äckligt mellanting av blont och brunt. Fick panik och övervägde seriöst att bli rödhårig bara för att kunna färga över eländet. Men istället köpte jag två förpackningar med blonderingsmedel. Den första drog vi i på Fredagen. Mitt hår blev blont högst upp och gult i längderna. Inte snyggt. Igår hann vi få i andra förpackningen och nu är jag tack och lov blond igen!

Hur mkt enklare hade det inte varit att bara färga i utväxten från början? Ibland blir jag så arg på mig själv...Dessutom är jag hyfsat säker på att mitt hår kommer trilla av närsomhelst. Det ser ärligt talat übertorrt ut, får nog unna det en inpackning flera ggr den här veckan, annars kommer jag väl bli polisanmäld för misshandel och vanvård.


Love

Jag är nästan lite töntigt förtjust i en låt just nu. Adele - Chasing pavements. Den är juh så fin och texten är perfektion. Är medveten om att jag är ca 1000år efter resten av Sverige som antagligen redan blivit trötta på den här låten men kan inte låta bli att skylta med min kärlek i alla fall. För den är så fin

Should I give up,
Or should I just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere,
Or would it be a waste?
Even If I knew my place should I leave it there?
Should I give up,
Or should I just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere

081201

Jag tror att jag ska göra ett snabbt stopp i Vallentuna Centrum efter jobbet och köpa mig ett par korta och söta små fejk-uggs. Har liksom längtat efter dem i en halv evighet nu och känner att det nog är dags. De är inte så farligt dyra heller, fast 500kr känns inte helt okej med tanke på hur mkt julklappar jag ska köpa!

Idag har det vart full fart på jobbet. Det har ringt som tusan hela förmiddagen och nu har jag möte med min chefs chef innan jag ska packa datorer och julpynta kontoret. Just so you know...

Drama Drama

Igår var jag M, Fia och bror och åt middag samt tittade på den nya filmen "Twilight". Riktigt bra faktiskt, ska nog önska mig böckerna i julklapp tror jag. Dessutom var juh killen som spelade huvudrollen döläcker! (Haha, DÖ-läcker^^ Jag är så fyndig)

Vi träffade 2 vänner där som också skulle se filmen så vi fick skjuts till Vallentuna efteråt. Åh vad härligt tänkte vi men någonstans på Bergtorpsvägen blir vi påkörda av en idiot som sedan drar därifrån! Han kom farandes ut från höger och smällde in i vårt högra framdäck innan han flög över mittrefugen och nästan körde av vägen på andra sidan. Reg-skylten hann vi inte se såklart och att köra efter var inget alternativ eftersom vi hade både punka, låst högerhjul och andra småskador på bilden. Vi fick istället köra in på en busshållsplats för att ringa polis och bärgningsbil. Men det var tur att vi hann bromsa så pass mkt för annars hade det nog inte gått lika bra. Nu klarade vi oss allihop med en lätt chock!

Men det var skönt att slippa gå från tåget i alla fall...