Strapped

Åh, jag fyller år snart...


Inga konstigheter

Tjo, det blev inge Kenny igår. Istället såg vi Slumdag Millionaire. Hade inte så höga förväntningar på den men den var faktiskt asbra! Sedan skadade det ju inte att vi lyxade till det med plus-stolar i äkta reclinere style^^ ;) Och så hade jag såklart en stor påse med godis. Min lite mer hälsosamma livsstil får vänta...

Idag var jag upp tidigt för ett tandläkarbesök i Vasastan nu igen. Att krypa ur sängen kl 07.00 är lite svårt för mig som inte är van vid att gå upp innan klockan 11, men på något vis lyckades jag!

Ni har väl inte missat att Färjan 2 går nu på Kanal 5. Håkan, Håkan, Håkan, haha

Galaxhjälte

Ska snart dra in till stan och titta på bio och äta middag med M och V plus en hemilg gäst! Är sugen på att se Kenny Starfighter men vi får se hur det blir. Förövrigt kan jag berätta att när vi anlände till Arlanda i Lördags så kastade jag mig över första bästa affär vi gick förbi i Taxfree avdelningen och köpte de två nästa böckerna i Twilight serien. Har redan läst ut tvåan nu, ja, på 2 dagar. Men det bevisar inte bara vilken nörd jag är utan också hur sjukt bra de är! Läs, Läs, Läs, jag befaller er^^Men ni kanske inte blir lika förtjusta i tonårsromatik men vampyrer och varulvar som jag.


Nu måste jag klä på mig innan mami skjutsar oss till bussen. Vill bara slänga in en bild på mitt nästa planerade jeans-köp. Ett par utställda med hög midja à la 70-tal :)


Bye Bye Playa Blanca

Hola!

Nu ska vi snart hoppa in i bussen och dra till flygplatsen, jag planerar att spendera mina sista slantar dar. Vilket ar ganska sa manga eftersom jag bara kopt en limpa cigg, sprit och en solfjader har^^ haha ;) Vi ar hemma runt kl 21 ikvall men kommer nog somna direkt! Naja, vi far se. Horde btw att det var 12 minus hemma i vallentuna harom natten? Isch, jag vill inte hem. Om det inte vore far att jag saknar alla mina raringar sa mkt skulle jag nog gomma mig i var bungalow och stanna och lapa lite mer sol. Naja, vi ses/hars om ca 10 timmar!

Sara - Playa Blanca

Hola Chicas!

Allr ar bra har pa Lanzarote, solen skiner och jag har lyckats bli lite,lite brun ;) Vi har tagit over karaokebaren och idag ska vi spela tennis och sola lite till. Imorgon ska vi hyra bilar och utforska resten av on. Vill dessutom paminna om att min mobil ar i princip ur funktion. Jag kan inte svara pa samtal och mina sista sms-pengar gick at nar jag smsade och skallde pa V for att hon rekommenderade Twilight boken till mig. Kopte den pa Arlanda i Fredags och laste ut den i forrgar! Och det finns inte sa manga bokhandlar har som har resten av serien :(


Naja, forutom bokfiaskot ar allt toppen. Vi ses pa MG pa Lordag! ^^

090319

Är superpirrig inför imorgon, kan med strösta säkerhet lova att jag har det största bagaget i sällskapet (tack för lånet av väskan Fia^^) men vägde det och det är faktiskt bara 12 kg ;)

Vi åker till Arlanda kl 05.15 imorgon och jag bestämde mig för att lämna laptopen hemma så ni får nog klara er utan mig ett tag om jag inte lånar den på hotellet! Kommer nog inte kunna sova så mkt men men, då kanske jag kan slumra på planet en stund om inte min flygrädda mor håller mig vaken. Kameran är iaf med så ska dokumentera hela resan. Förhoppningsvis blir det fint väder och vi ska göra massa utflykter. Jag hoppas på dromedar-ridning!

yours truly



Hell Yeah!

Klockan är över midnatt och jag kan därmed säga att imorgon åker jag äntligen till Playa Blanca, Lanzarote!


2 days to go

Har just varit ute på en promenad med Leia i vårsolen. Dum som jag är tog jag mammas löparskor och nu har jag rejäla skavsår på båda hälarna. Måste sett förjävla roligt ut när jag liksom småskuttade den sista biten hem med skorna halvt på^^ Nu ska jag tvätta lite och fortsätta packa, efter de blir det ett besök i Täby för att inhandla det sista (och skavsårsplåster!)

Sachajuan

Köpte en hårinpackning från Sachajuan idag och OH JESUS vad tacksamt mitt hår är. Mitt hår ju alltid varit torrt och blondering på blondering har verkligen inte gjort det bättre. Men nu är det mjuka och lena små lockar som doftar ljuvligt, funderar på att köpa hela serien men får nog vänta tills men ekonomi blir bättre. Hursomhelst så rekommenderas denna:


The age of dissonance

Har just tittat på senaste Gossip Girl avsnittet, rätt okej ändå något utav en besvikelse efter 6 veckors väntan... Dock verkar det som att nästa avsnitt kommer bjuda på mkt Chuck and Blair action, YES!


Pink Positive

I love, love, love min rara rosa basker som jag fyndade på stadsmissionen under en shoppingtur med Jennie för en evighet sedan. Häromdagen piffade jag till den med en söt lite brosch, men ska nog försöka hitta en lite maffigare som syns lite mer!


090316

Har kollat på "The City" under nästan hela eftermiddagen. Har aldrig varit ett väldigt hängivet "The Hills" fans men tycker ändå det är rätt bra och Whitney har alltid varit min favorit så tänkte ge hennes show en chans. Visste ni btw att Olivia Palermo, Whitneys kollega, är inspirationen till Blair i Gossip Girl? Åtminstonde delvis...

Det var väl dagens fun-fact, nu kommer Fia snart så vi kan bitcha lite om alla vi känner^^ C ya!

swoosch

Sitter och fixar med min Mp3, måste ladd ner lite ny och fräsch musik att ha på resan. Använder ju annars alltid min mobil för att lyssna på låtar men den får ju inte vara på under flygningen så jag rotade fram en Mp3-bok som M fick i julklapp, raderade boken och nu finna det massa plats för musik :)

Måste fixa en till min stackars flygrädda mami också, helst med massa lugnande delfin-ljud eller något^^

Tingeling Tingeling!

Bara så ni vet så är det rödvinet som talar! Nu ska vi snart in till stan, jag har nytt linne från Topshop på och kameran i handen.

Denna kvällen lär bli legen- wait for it -dary!

over and out

Jag lääängtar!



Jag ser verkligen fram emot att se Audrey Tautou i rollen som Coco Chanel!

Strålande

Ska snart iväg till Jo och hämta lite saker hon lånt av mig. Håller på att samla ihop kläder och sånt som jag lånat ut så jag kan utvärdera min garderob lite! Så om du har något som tillhör mig gär det bra att skrika till^^ Idag ska jag dessutom möta M i stan och inhandla lite saker till resan och sen blir det nog en lugn kväll eftersom jag satsar på galen utkväll-extravaganza imorgon.


Ska det göras, ska det göras rätt

Superbra workout med Hanna idag på gymmet. Hon är lite utav en PT för mig, i vanliga fall latar jag mig rätt ordentligt när jag tränar själv i gymmet men idag var det andra puckar.

Hanna - Nu springer vi på rullbandet tills vi brännt 100kalorier!
Sara - Okej, let's!

(10 min senare)

Sara - Okej, ska vi köra lite styrka eller?
Hanna - Nej, vi kör till 200kalorier istället. Så blir vi lite varma i kroppen!
 
(ytterligare 10 min senare)

Sara - Okej, vilka maskiner ska vi ta?
Hanna - Haha, alla såklart!

(30 min senare)

Sara - Dags att strecha lite?
Hanna - Nej, nu tar vi rullbandet igen, sen kan vi strecha.

Tror ni att jag kommer ha träningsvärk imorgon eller? Tack gode gud för att vi tog en bastu-session så musklerna mjukades upp lite. Men såhär i efterhand måste jag medge att det känns superskönt :)




Tack för lite välbehövlig motivation bejb!



090312

Dricker lite thé, kollar på Oprah och har det ganska så trist. Men snart ska jag möta Hanna på gymmet och träna. Ska bli ganska så skönt att röra lite på sig, dessutom inbillar jag mig att jag hinner komma i respektabel beach-form innan vi åker till Playa Blanca om 8 dagar^^

Förövrigt längtar jag helt galet mkt till nästa Fredag, älskar att resa och allt som har med det att göra. Att packa är en riktigt njutning och att gå upp tidigt och äta frukost på Arlanda, köpa massa skvallertidningar och dricka ur såna där små cola burkar är alltid lika spännande! Kommer nog aldrig att tröttna på såna trista småsaker ;)

More is less

Man kan säga mkt om Gina Tricot men de är för tusan ena riktiga copycats. Minns ni AA-fodralen med djup rygg som de gjorde en sämre kopia av (som jag sjävlklart inhandlade). Nu har de gjort det igen, första bilden har jag lånat från Acnes onlineshop och den andra knäppte jag på GT i Täby Centrum igår!








Deny, Deny, Deny

Häromdagen när jag klev in på min lokala ICA-butik fick jag en glad överraskning. För visst är inte jag den enda som saknat Coca Cola Vanilla, eller? Cherry Coke var inte så illa heller, man behövde bara vänja sig vid smaken först!^^



Min nya bikini har också anlänt, är inte nöjd...Jag trodde den skulle vara korallfärgad men istället är den helt orange! Nåja, kan kanske bli fint när man har blivit lite brun.




Shopaholic

Samma visa idag som de flesta andra dagarna, jag ställer klockan på 8 och sover till kl 12. Wellwell, nu är jag iaf vaken och V och jag ska nog ta en tur till Täby och handla lite.

- Nån form av axelrem till min väska
- Solglasögon
- En bra bok
- Kanske baddräkten från HM

All I could do was cry



Såg "Cadillac Records" för några dagar sen. Tyckte att den var galet bra och blev speciellt förtjust i Beyonces tolkning av Etta James "All I could do was cry"

090310

Vaknade vid 11-tiden och kikade ut genom mitt fönster. Hela världen är vit. Som ett resultat av detta kommer jag i princip ingenstans vilket är förjävla trist. Jag och V skulle egentligen till Täby och handla men vi kom överens om att det inte kändes tryggt att ge sig ut på vägarna idag. Nu är jag alltså instängd hemma med två bröder och en hyperaktiv bordecollie och känner mig rätt förbannad i allmänhet...

Helt underbart söt


Märkligt...




Idag försökte jag mig på att laga mat igen.

Kände mig kaxig, nästan lite arrogant där jag stod vid spisen och stekte bacon och rödlök. Rörde i snabbmakaronerna lite nonchalant och sen gick jag till min mor och sa att idag slipper jag plocka ut diskmaskinen. För att jag har lagat mat.





 Av nån märklig anledning är det ingen som ätit ännu, och mamma kokade just lite blåbärssoppa...

Olive

Ögonundersökningen gick fint men tog lite längre tid än den borde pga av mitt "fascinerande" högeröga. Nja, fascinerande är nog fel ord men han ville gärna ta en närmare titt på det i alla fall. Träffade Jennie på tåget, hon var nyklippt och såg alldeles strålande ut även om jag faktiskt inte kände igen henne först! Hann springa ner till Sturegallerian en stund också innan mami slutade men hittade inget speciellt roligt där. Förutom typ 10 par däläckra skor på Zara men om det är något jag måste lugna mig med så är det skor. Åtminstonde tills jag har en inkomst igen...

Nu är det en lång dusch som står på schemat, ska prova min nya ansiktsscrub och sen ska jag ta en kopp thé och mysa med nya ELLE.


Yes sir!

Ska snart in till stan för en ögonundersökning, sen ska jag titta förbi Whyred's utförsäljning om jag hinner :) Är galet shoppingsugen men borde hålla igen. Nåja, det kan ju inte skada att titta!



(Update: Fan, utförsäljningen börjar ju imorgon. Jahaja )

090507

Sitter hos Fia och tittar på när pojkarna spelar TV-spel. Väldigt trivsamt, jag är ju uppvuxen med två äldre bröder så har lärt mig att uppskatta att bara titta på när andra spelar^^ Skulle gentligen till Vallentuna och tita på en kompis band men nu blev det lite ändrade planer så vet inte riktigt vad vi ska hitta på!

Fia har lovat att jag ska få sminka henne sen (med lite lite kreativ frihet), älskar att pyssla med ögonskugga, rouge osv och kan sitta framför spegeln i timtal och exprimentera så det ska bli kul att få fixa henne sen :)

native american

Lookie lookie vad jag fann när jag rensade ut en garderob fylld med skit sedan tidernas begynnelse! En väldigt rar lite väska, behöver bara en ny axelrem så är den good to go :)


090306

Beställde en bikini igår, förhoppningsvis är den litelite ljusare i verkligheten. Hursomhelst tyckte jag den var söt :)


Vild och galen

Jag är så himla duktig, om jag får säga det själv. Gick upp tidigt idag och släppte ut hästarna, åt sedan en sund frukost bestående av ett hårdkokt ägg och Kellogs Special K och nu har jag dessutom tvättat mina gardiner. Jag vet vad ni tänker, är jag en pånyttfödd bättre och ordentligare Sara? Nej, ni behöver inte oroa er. Är antagligen lika slarvig och värdelös som vanligt om en timme eller två.

Morgonens händelser skyller jag på tillfällig sinnesförvirring^^



090304

Idag har jag inte gjort många knop^^Vaknade vid 12-tiden och tog mig hem till Toftesta. Sen dess har jag gjort typ, nada...

Haha

Suit up! (som Barney skulle säga)

Köpte inget idag i Täby, förutom ett busskort, provade dock en baddräkt på HM (bild nedan) och tittade på en söt väska på Gina. Sedan fick jag skjuts hem av V och nu ikväll har jag gymmat lite och kikat på Desperate Housewives.



Vad tycker ni? Hot or not? Tänkte väl inte glida runt i den på stranden varje dag men det kan vara kul att ha en söt baddräkt, dessutom kan man ha den som body med jeans eller en söt kjol över.

Off we go

Nu kommer V snart och hämtar mig så ska vi ta en tur till Täby och kika lite. Jag har siktet inställt på en bikini, men vi får se vad jag kan tänkas komma hem med!

090303

Sitter och kollar på "Days of our lives", det är helt sjukt vilken skum med samtidigt beroendeframkallande serie det är^^ Kommer på mig själv med att kolla på sämre och sämre program eftersom jag inte har något att göra. Tyckte till och med att dam-stafetten i längdåkning var spännande.  Då är det illa!


13 days to go


Pearl

Godmorgon!

Ska snart ner till Vallentuna och sola lite. Måste börja förbereda min snövita hy för Lanzarote. Ikväll blir det lite träning, antagligen spinning. Men nu måste jag packa ihop mina saker, hörs snart :)

090301

Idag har jag varit hos Kusin Jo i mälarhöjden och fikat. Hela Muren-klanen var där eftersom hon fyller 20 och ska dra iväg till Buenos Aires och volontära! Supermys att träffa alla kusinerna även om jag var lite sliten efter gårdagen. Behöver kanske inte gå in på detaljer om vad som hände men låt oss säga att det var en hel del vin inblandat^^