Helt sinnessjukt bra

Mår inte mkt bättre idag men imorgon bär det hursomhelst av till kära gamla Norge och Muren-släkten :) Självklart kommer hela resan dokumenteras med kameran men ni får nog vänta tills jag kommer hem på fre/lör med inlägg eftersom utiskterna för trådlöst bredband inte är så stora i lilla Vrådal^^ Vi är ett riktigt järngäng som åker så det kommer nog bli asroligt! Dyr norsk öl på Straand, våfflor och bringebaer hos Solveig, fjäll-klättring och så lite sång, lite dans, lite naket ;) Som vanligt med andra ord.

Ska bli skönt att komma iväg lite från allt här hemma och vara med släkt och vänner :) Dessutom vet jag få platser som är lika vackra som Vrådal! Nu måste jag packa klart och pilla i mig mer alvedon. Har förövrigt ätit läskigt många sådana det senaste dygnen :/

/ S

You give me fever

Idag har man inte haft det lätt. Jag har legat med feberfrossa varvat med att vara helt galet varm. Med andra ord, jag mår piss. Just nu känns det lite bättre efter ett samtal med Jo, lite Norge planer och en massa te. Hursomhelst har jag inte ork att vara aktiv och duktig bloggare idag men får väl ta igen det imorgon om jag mår bättre. Det enda bra med mig när det gäller sjukdomar är nog att jag brukar tillfriskna relativt snabbt. Så nu är förhoppningsvis det värsta över :)

Kräftskivan igår var lite svår att njuta av pga av ovannämnda och lite annat trassel, men lite drama livar iaf upp tillvaron om inte annat^^ Nu ska jag ta en isglass och lata mig :)

C ya / S

Mjau

Goddag, vi ska snart styra kosan mot en lite för tidig kräftskiva upp i Karby. Jag, Hanna, M och Victoria har gjort en fin fin middag och legat i "poolen". Dock mår jag piss efter gårdagkvällen. Vet inte om jag bara är bakis eller om min kära no-immunförsvars syster Alexandra har givit mig en bacill^^ ;) Hostar och har halsont iaf med sjuka svettningar (men det kan ju bero på vädret).

 Igår gjorde Emelie en så goood grekisk sallad som vi avnjöt på hennes baksida. Supermys och alltid spännande med intensiva politik diskussioner och filosoferande! Sen drog vi på Gästis där min storasyster deklarerade att "mamas byuing" så fick mig en läcker drink. Allt var frid och fröjd men den följdes av lite för många cider....

Imorgon visar jag mina inköp från IKEA, bilder från Tegel i Onsdags och mina nya jeans om jag inte dött.

 / S

Outfit

Vackra spegelbilder på min outfit i Lördags. Väska och skärp är vintage, klänningen är från MQ och skorna från Topshop. Nämde jag att mina fötter var absolut stendöda när vi kom hem?


Young and Restless

Lördagen ute med Hanna och gänget var tok-rolig. Kvällen spenderades först hemma hos Hanna där det grillades och dracks vin innan vi drog in till stan och flörtade in oss på F12 trots 23års gränsen. Mest var det nog födelsedagsbarnet som var lagom förförsik och söt vilket nog charmade brallorna av vakten (inte bokstavligt talat alltså!). Sista tåget hem gav oss lite kvalitétstid på Gästis där det såklart blev bråk. Jag, Hanna och Alex flydde fältet och satsade på efterfest istället :) Efter lite Rosé snubblade jag och Elin ner till Snapptuna på vingliga ben.

Bakisdagen var lungn till en början, solning och lite lagom ansträngning på studsmattan hos Elin och sen mat och mys hos Hanna. Dock tror jag att jag släpat mitt pick och pack runt hela Vallentuna denna helg. Från Brottby till Arninge till Vallentuna och Snapptuna, Ekeby, Östergården och Sörgården. Tillslut somnade jag i alla fall i M's famn (som vart i Skåne allt för länge) och där stannade jag i ett par dagar, därav den dåliga bloggningen.

 Om du orkat läsa allt detta så grattis! Nu blir det bilder och annat kul istället :)

 / S

Ladykillers

Gjorde alldeles nyss ett par väldigt uppskattade smoothies till Papi och min bror. Kan nog ha upptäckt min enda talang i köket och det är att använda matberedaren till diverse saker, men främst smoothies^^ Taggar som satan inför imorgon. Pratade med Hanna för en stund sen och hon insisterade på att jag inte skulle ta med någon sprit. Inte av den anledningen man skulle kunna tro (alltså att vi inte får förkröka där) utan eftersom hon bunkrat upp med så förjävligt mycket alkohol att hon behöver oss för att dricka upp den.

Och det tackar man juh inte nej till ;)

/ S

Kossor är vi allihopa

Good evening,

Jag gör nog världens töntigaste sak just nu. Jag laddar ner nya avsnitt av Mcleods Daughters. Ni vet den där B-serien som går på femman och som utespelar sig i the australian outback. Jag kan inte hjälpa det, är fast helt enkelt^^ Alla har en svaghet och min är MD, vad kan jag säga? Haha^^

Här av vi min gamla klass på besök på en riktigt bondgård. En ekologisk sådan till och med. Alla var så jäkla snygga i gummistövlar, Sp3b var ena riktiga trendsetters. Bara att konstatera!



/ S

Mest är vi kamrater...

Helt slut efter allt barnvaktande. Tog med 5åriga Maja på en ridtur och det hela slutade med att jag satt upp själv. Har inte suttit på en häst på gud vet hur länge. Insåg hur mkt jag saknat det när jag var ute i solskenet på min rara lilla ponny. Vet inte riktigt varför jag slutade men det var väl typ lusten som försvann i takt med att massa annat spännande hände.

Ska verkligen inte låta det gå lika lång tid till nästa gång!

/ S

Övergiven

Snart kommer mina småkusiner hit för lite lek, ridning och middag. Ska bli jättekul att träffa dem :) Är redan lite sällskapssjuk eftersom alla bara åker iväg hela tiden. M ska på handbollsturnering i Skåne, Jennie och gänget är på Gotland, Johanna är i Örebro och resten jobbar. Okej inte alla men jag är juh liksom fast i Brottby^^ På Lördag blir det iaf mys med grillning och utgång med Hanna som fyller 18! Jag har en ny klänning för tillfället men den får vara hemlig till på Lördag tror jag.

En positiv sak med att alla är bortreste är juh att jag har massa tid för att göra sådant jag aldrig hinner annars. Ta långpromenader, hjälpa mami med att välja resa till i höst och organisera min garderob.

/ S


Sa jag förresten?

Att jag och M så en så fin soluppgång häromdagen? Det kan ha varit en solnedgång också, klockan var halv fyra så jag har ingen koll^^ Vi låg och kollade på film när ett så fint rosa sken lyste in genom fönstret. Var tvungen att ta ett kort. M i kalsonger syns också på bild, den bjuder jag på ;)



/ S

Åh cravings

Visste ni att vi har ett skitbra sushi-ställe precis centrum av vår lilla förort? Jag gjorde det men inte hade jag en aning om att det var så bra! Nu vill jag inte utse mig som någon form av sushiexpert men vad fasen. God är den i alla fall och nära är det hem också. Oslagbar kombination om ni frågar mig!


Skulle inte tacka nej till lite just nu, hungrig...



/ S

Peekaboo

Här har vi en extreeem dålig bild på min nya klänning som är lite skrynklig och medfaren av kvällen på Tegel^^ Hursomhelst, jag älskar den grön/blå färgen och modellen är supersöt (lite kort bara)




/ S

Beroende av...

The Fashionista Diaries. Sitter och  tittar på det just nu och jag älskar hat/kärleksförhållandet mellan Andrew och Bridget. Var en liten fashionista själv idag och inhandlade en så söt klänning från MQ. Acne-rean blev en stor besvikelse eftersom affären vid Norrmalmstorg var stängd för ombyggnad. Nåja, något fick jag ju med mig hem :)

Attans, nu är pausen slut! / S

Here I go again

Lovade massa bilder men kvällen bara flög iväg och nu börjar jag bli trötter. Vi får ta det imorgon helt enkelt. Imorgon tänkte jag förövrigt dra med M till stan och kolla Acnes rea (sent ute, I know) och försöka fynda lite :) Kanske går vi ooch ser "Mamma Mia" också som Sandra så varm rekommenderade. Om det inte är grymt fint väder, så ska jag ligga på altanen med en smoothie och jobba på brännan!

/ S

Läängtar

När fasen börjar Gossip Girl igen. Börjar få abstinens...


/ S

Lättnad

Kameran är återfunnen! Den låg under en stor hög med kläder, dags att städa undan lite? Kanske ;) Hursomhelst kommer lite bilder senare idag.

/ S

En kväll i Sörgården

När man hänger med M och hans kompis Sandin har man inte en tråkig stund. Idag har jag bevittnat lite ultimate fighting (iklädda endast kalsonger) i vardagsrummet, ätit mer onyttigt på 2 dagar än jag gjort på hela sommaren och vart sådär allmänt grabbig.

Riktigt skönt att bara slappa, särskilt när jag tänker på att jag snart kanske kommer sitta på ett kontor i Kista hela dagarna (nu håller alla tummarna för det!). Satan nu blev jag lite stressad, måste kolla mailen om de skrivit igen!

/ S


Se mig

Igårkväll fick jag äntligen användning för mina tantglasögon. Inhandlade dem förra veckan när jag och Jo rotade runt lite bland Söders alla 2hand-affärer. Jag har mött en hel del oförstående blickar men who cares? Jag tycker de är asläckra och ska nog köpa ett par till, bara så jag kan variera mig lite^^




Dessutom ser jag sååå jäkla begåvad ut / S

True

Myskvällen igår förvandlades till ölchill hos Martin, vilket snabbt blev till utgång istället. Trevligt hade jag iaf och lustigt nog fick vi skjuts hem till mig istället för att gå hem till M. Synd att jag hade släpat på en stor bag med kläder hela kvällen bara^^ Kameran är fortfarande bort och nu börjar jag bli orolig. Ska börja med intervjuver med all i hushållet för att tvinga fram sanningen...

Ikväll ska det bli roligt, med eller utan kamera, hemma hos Emelie :)

/ S

That's how the story goes

Tegel kvällen var riktigt trevlig även om den fick ett tidigt slut för min del. Jag, M och Sandin var för snåla för att betala taxi hem så vi tog sista tåget hem till Jennie (som var kvar på Tegel) och våldgästade hos hennes lillebror^^ Det slutade med att pojkarna spelade CS och jag tog en två timmars powernap i soffan innan resten kom dit ;) Sen spelade vi Jeopardy hela natten och kom hem alldeles för sent. Har dessutom hunnit med att se Sandra pierca sig och lite annat kul. Idag ska jag dock bara ta det lugnt och ha lite myskväll hos Victoria.

Kameran är fortfarande på vift men ska leta reda på den, lovar! Behöver den juh imorgon när det blir get-together hos Emelie :)

/ S

Jag menar det

Sminkar mig, dricker Red Stripe och från nedervåningen luktar det lax. Livet är inte dumt!



/ S

Onsdag

Nu känns det dags att återuppta bloggandet igen. Har haft för mig en hel del sen sist. Shoppat som en galning och druckit lite för mkt vin emellanåt^^ Ikväll ska jag till Tegel och dansa natten lång (eller tills sista tåget går). Min kamera är på vift men förhoppningsvis hittar jag den så att jag kan lägga upp bilder på inköp och annat imorgon.


/ S

Om ni inte märkt det...

så har jag tagit lite sommarlov från bloggen. Har bara lapat sol och chillat och det tänker jag fortsätta med tills blogg-suget kommer tillbaka på allvar.

 A toute a l'heure!


/ S

Jag har en ny idol

http://niotillfem.devote.se/

Okej, idol är lite att ta i men hon är ascool och har så snygga skor, väskor och...ALLT!

/ S

Vilken osis

Satte mig ner vid datorn och tänkte "Åh nu ska jag lägga upp en massa bilder på facebook och bloggen". Men slarvig som jag är så har jag lagt min kamerasladd på något bra ställe. Ett riktigt bra ställe. Tyvärr minns jag inte vart...

Ska leta, leta, leta men trist nog så tror jag att den ligger hemma hos M. Ni får helt enkelt klara er utan bilder verkar det som. Hursomhelst har jag vart lat idag, det var otroligt skönt. Tänkte åka in på Westers visning men så kom jag på att då måste jag ta av mig pyjamasen. Så istället har jag hjälp Elin skriva CV och ätit av den goda blåbärs/hallon-kakan jag gjorde igår (mina skills i köket förbättras)

 / S

Are you laughing tonight?


Haha, världens underbaraste Elvis sprider glädje^^ Lyssna på hela eller spola fram till 1 minuten. Kan ni gissa vad han skrattar åt? Lyssna på bakgrundssångerskan ;)




/ S

Såja

Har inte bloggat på ett par dagar men ska ändra på det. Sitter mest och funderar på om jag ska inhandla ett par helt galna solglasögon från HM's Marimekko kollektion. När jag säger galna menar jag verkligen galna! Hursomhels får vi se, det är ju alltid kul att sticka ut lite från mängden ;) Ska ladda upp bilder från i Lördags också.

puss / S