Big is better

Ringde just V och bestämde att vi ska shoppa lite imorgon, på Söder såklart. Kanske kan vintage-fynda något trevligt. Är himla sugen på ett maffigt halsband som dessa från Lanvin. Nja, något i den stilen i alla fall.


Axel, Maja och Oskar

I helgen ska jag passa mina underbara kusiner medans deras föräldrar är bortresta. Lite läskigt men samtidigt otroligt kul eftersom de är så satans söta :) 3barnsmamma hela Lördagen och Söndagen alltså, detta kommer verkligen sätta mina husmorskunskaper (som är obefintliga) på prov. Fast det blir ett välkommet avbrott till vad jag gjort varenda helg ett bra tag nu, levt lite vilt med andra ord. Jag byter vin och MG mot Dunderklumpen och blöjbyten. Är så stolt över mig själv^^

Sen så är det juh ett plus att jag faktiskt ska inkassera pengar istället för att bränna dem!

Long Pink Beautiful

Gissa vad M kom hem med igår? En rosa ros! När jag frågade varför sa han bara "För att jag saknat dig idag".

Väldigt upskattad vardags-suprise som kom otroligt lägligt eftersom jag hade haft det så otroligt trist hela dagen.



Gym och Sim

Spinning klockan 18 med Sandi står på schemat, kanske hänger jag med på coren efter också om jag orkar. Dagen har vart full med jobbsökande för min del. Kan nog platsbanken utantill vid det här laget! Har lite tråkigt så bjuder på en rolig bild. Jag och Jennie tyckte det var himla kul när vi letade efter hotellet i Paris. Inte för att vi gick vilse eller så...^^


Yummie

Jag och M har skapat en form av Söndags tradition då vi köper varsin B&J's och myser med på kvällen. Igår provade vi Caramel Chew Chew och Fossil Fuel. Helt Okej men Cookie Dough är fortfarande min absoluta favorit!



Nämen?

Candace Bushnell, författaren till Sex and the City, jobbar på två nya böcker om Carrie som tonåring! Vet inte om jag ska skratta av lycka eller gråta för att det förstöra allt det mystiska med karaktären? Läs om det här.


Good morning

Släpade ner min bakfulla kropp (den är visst det mest hela tiden) till KM i hoppning som hålls hos oss varje höst. Skönt att stå i solen och mysa med mina snygga solisar, äta korv och prata strunt. Nu ska jag däremot styra kosan mot Vallentuna. Undra om jag kan övertyga M om att äta sushi eller kina-mat idag?

Lyxar till det lite

Tillbaka från Väsby centrum där jag och Fia skulle leta Uggs. Ingen lycka tyvärr men fyndade ett par pilot-brills för ynka 15kr i alla fall. När vi kom dit visade det sig att EMD skulle uppträda så vi fick brotta oss fram genom ett hav av fjortisar för att komma till butikerna. Tack och lov klarade vi oss utan större skador.

JUMP, for my love


så fruktansvärt bra

Fia är påväg och nu ska vi dricka absurda mängder vin (jag har redan börjar bra^^) innan vi drar på 20års fest alldeles i närheten. Ingenting känns juh så bra som när man vet att det är krypavstånd hem ;)

FYI

Idag har gjort inte gjort många knop. Här är vad jag lyckats uträtta under dagen.

1) Tog en tur med Svava och förbannande min överenergiska hund Leia för att hon alltid är i vägen.
2) Provade vårt nya rabarber-thé. Betyg 4 av 5, mycket gott med andra ord.
3) Tittat på film, "Northanger abbey", sådär måste jag säga. Fast det är en Jane Austen!
4) Pratat med V som ska börja bartenderutbildning snart. Ser fram emot att bli testperson för all drinkar hon ska blanda^^

Ja, det är spännande att vara jag.

Äntligen Fredag!



4 dagar är alldelels för lång tid, skynda dig hit!


Min Idol älskling


Sanningens ord

Jag är så himla nyduschad och fräsch att det knappt finns. Man måste juh vara pimpad när man ska till Willys med mami liksom.

Knitting revolution

Jag vill göra något roligt med mitt hår. Är så himla trött på mitt halvlånga, blonda, lockiga och känner att det är dags för en förändring. Min ömma moder vill såklart att jag ska överge min blonde ambition för ett rött hårsvall men är faktiskt rätt så bekväm med det jag har nu. Hursomhelst tycker jag att denna frisyr är rätt läcker. Emma i Lindex reklamen som ni säkert ser (vad är det med mig och den reklamen?). Ska man våga på klippningen i all fall? Eller hela köret? jag kommer med stor sannolikhet inte våga men det skadar inte att fundera på det!


En riktig feel good film


Åh

Jag vill inte säga för mkt nu men kanske kanske kanske kommer mina kära föräldrar var frikostiga mot sin mellandotter i kväll. Hoppas!

Ska nog städa lite för att visa vilken duktig tjej jag är som verkligen förtjänar lite guldkant på tillvaron ;)

Pretty in pink

Läste på Elin Klings blogg att Försvarets hudsalva blir kamoflage-rosa under Oktober till förmån av Rosa-bandet. Jag ska definitivt köpa upp mig på ett lager!




anteckna

Gooood morning! Vädret är toppen här på Toftesta och jag ska ut och jogga med Leia. Bara så ni vet^^

Bara ge mig

Imorgon ska jag och Fia susa iväg till Upplands Väsby och titta på fejkade uggs, så länge drömmer jag om dessa som jag verkligen inte har råd med.


Poor pony

Vem kan slå Filip och Fredrik är juh ett för roligt program. Dock blir jag extreeemt frustrerad när det går dåligt för utmanaren eftersom mitt veka kvinno-hjärta alltid håller på the underdog. Idag kunde jag i alla fall för omväxlings skull helt sanningsenligt säga att jag hade genomfört en gren bätttre än allihop (vilken kan väl alla som känner mig gissa). Känns skönt med tanke på att jag suger på de flesta sporter, föddes tyvärr utan bollsinne, motorik eller annat användbart. Det är ett mirakel att jag överhuvudtaget höll ut med fotbollen så länge. Det tackar vi grupptrycket för!

Ord är väl egentligen överflödiga


Mardi

Det är väldigt vackert väder ute idag, tror jag i alla fall. Har bara kikat ut mellan persiennerna^^ Ska kanske promenera ner till centrum och sola lite. Måste tipsa om en sjukt bra låt när jag ändå bloggar lite, Sia - Electric bird, ni vet den som är med i nya Lindex reklamen? Den går på repeat här på bloggen i alla fall (lilla ipoden uppe till vänster)

En textil tillvaro

Jag är helt skönt mör i hela kroppen efter bodypumpen. Imorgon kommer det nog inte kännas fullt så kul men det är det värt. Näst på tur står "Tristan och Isolde" som jag just laddat ner (helt lagligt...eller?)


shame

Kl 18 är det bodypump för all intresserade och efter det tror jag att det blir lite simning och /eller chill i bubbelpoolen. Har inte tränat på evigheter känns det som så det är nog bra för mig att röra på fläsket^^ Borde kanske börja med någon form av plan att vara grymt vältränad och läcker till nyår. Ja, jag vet, alla mina tankar kretsar kring nyår. Vet inte varför...Hursomhelst, ska resten av 08 vara nyttigt? Det tåls att tänka på, men om jag känner mig rätt blir det nog inte mkt med det!

I WANT MY MONEY!

Jag och Jennie kollade på den här för evigheter sedan och skrattade så vi grät. Så nu delar jag med mig av det här underverket signerat Will Ferrell.



...................

Nervös Nervös Nervös N e r v ö s !

Lyckades försova mig såklart men nu är jag ikapp med tidsschemat igen och ska snart gå till tåget. Måste juh leta mig fram till huvudkontoret också men det borde gå rätt bra. Nej nu måste jag fokusera!


Sacre bleu!

Jag har ätit på tok för mkt lant-chips idag, absurda mängder faktiskt. Anledningen är nervöst tok-svullning påga av arbetsinterjuvn imorgon och att jag är så bakis att jag är värd det^^ Har just kollat på Hål i Väggen, så jävla roligt! Japaner kan verkligen konsten att göra TV ;)

Igår Ace, idag död

Det är ingen nådig baksmälla jag har idag, och M har inte ens vaknat ännu^^ Lägger upp lite bilder och annat roligt senare men nu måste jag packa väskanoch välja outfit till morgondagens intervjuv innan det bär av till Vallentuna.

Ess

Är verkligen sjukt taggad inför utekvällen med Jo, M och company. Det är i princip 100% att vi drar till Ace som tydligen ska vara mucho läckert :) Jo kommer hit efter jobbet så ska vi pimpa oss, välja kläder alldeles för länge och dricka rosé. Allt är upplagt för en perfekt kväll med andra ord! Men fram tills dess är det The Hills och nagellackande som gäller.

gimme gimme gimme

Jag är lite före i tiden och tittar på klänningar till nyår redan nu. Dessa från stylebystars.se är två favoriter. Har visat M dem och hintat lite om att de skulle sitta fint till julklapp^^



Nr 2 är min favorit just nu, är juh alltid trevligt att bryta all-black trenden som brukar infinna sig vid nyår^^

Sko mig

Är lite sugen på dessa fejkade Uggs i kort modell och såg dem på nya DNA-shoes i SOUK gallerian där det är 2 par för 1. Ska kanske köpa dem och sedan slänga med ett par av pumpsen nedan :)

de här plus...

Något av dessa par?




och...

Blev uppringd idag och ska på anställningsintervjuv på Måndag, wish me luck!

Living the dream

Har suttit i soffan hela kvällen och tryckt i mig ostbågar och coka cola med M och Leia :) Ganska så trevlig Fredags sysselsättning men imorgon ska jag inte ta det lungt för då blir det utgång! Jag uppmanar alla som är sugna på detsamma att ta kontakt med mig så blir vi värsta jättegänget . Troligen blir det Ace inne i stan men planerna är inte set in stone som man säger i Amerika^^

Tikka masala

Åt indisk lunch på Hurry Curry med Johanna. Hängde i butiken ett tag också och såg henne i action, rotade inne på Beyond Retro och lämnade CV:n.




Jag är en idealist?

Läste om det här testet på Sigrids blogg och bestämde mig för att göra det med. Mitt resultat stämmer hyfsat bra enligt mig själv, fast inte fan tänker jag bli präst...

Saras personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa Sara:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Lucy in the sky with diamonds

Ska iväg och luncha med Johanna i stan snart, fast det blir väl snarare frukost för min del^^ Ska dessutom ta en titt på jacka från Monki som jag är väldigt sugen på att köpa och dela ut CV:n. Vår skrivare hemma strejkar så kunde inte göra det igår. Kameran hänger med i alla fall så jag uppdaterar lite senare.

 

Jerk it out

Köpte bara en sporttop igår, känns himla trist att köpa saker man behöver. Inte alls lika kul som att köpa sakerna man verkligen inte har någon användning för^^

Hursomhelst, en lila från Åhlens blev det. Så ikväll blir det träning :)


kiss kiss bang bang

Nu har jag äntligen städat hela övervåningen och finjusterat mitt CV. Ska snart iväg till Täby och lämna det lite här och där :)

Tisdagens sista inlägg

Godnatt,

fryser som fasen så ska höja upp elementet till max , krypa ner under täcket och titta på "Försoning". Ska tydligen vara en riktigt romantisk film så den får duga nu när min hard working man ligger och sover en mil härifrån.

My precious

Tidigare ikväll var jag lite deppig för att jag är så himla pank och inte har råd att köpa de där überläckra skorna från Vagabond som stod och skrek "Saaaraa, ta med oss hem!" . Vill juh inget hellre än att välkomna dem till min sko-familj, ställa dem i hyllan med de andra och sitta och beundra dem i timtal. Så i någon form av hysterisk jag-vill-ha-dem dimma har jag lovat mamma att städa övervåningen imorgon. Ni som inte har sett vår övervåning vet inte hur jobbigt detta kommer bli, den tillhör bara ungdomarna i familjen och ses allmänt som ett "lost cause".

När jag sedan frågade mamma hur mkt jag skulle få svarade hon:

"Inte 800kr till ett par pumps i alla fall"


Sedan slank hon iväg och mumlade "sko fetisch" medans jag sörjde i köket.

AHA!

Jag har nya chinos från Gina Tricot som jag glömt att visa. Tyvärr så töjde de sig grymt mkt så måste tvätta dem varje gång jag ska använda dem. Men vill att de ska sitta lite löst så det funkar åtminstonde nästan.



Var tvungen att klippa bort huvudet eftersom jag var hemskt berusad när bilden tog och ser inte riktigt klok ut. Kanske kan alkoholhalten i mitt blod även förklara den överdrivet blogg-iga posen^^

Kvällen i bilder



Lägga ansiktsmask och bläddra i nya ELLE



Organisera min garderob



Blogga och facebook:a
(ser ni vilken passande sida jag har uppe på datorn^^)

Trist alltså

Jag har världens jobbigaste hicka, den ger sig liksom inte.

Känner för att sy lite, ska ge mig ut på jackt i huset och se om vi har något fint satin-tyg jag kan göra en kjol av tror jag. Hur bra det lär gå kan väl diskuteras men men^^

I feel like dancing


Planer

Nu är det dags för frukost sen ska jag nog ta en tur förbi solariet om jag känner för det, men atagligen inte. Efter det är det dags att dra sig hemåt till Brottby där det nog blir promenad med hunden eller något liknande.

Ska det va så ska det

Plötsligt blev min dag mycket ljusare. Snart är nya Gossip Girl nedladdat! Och nu ska det fan i mig bli kärlek för Buck (Blair och Chuck) en gång för alla ;)


No hard feelings

M gick alldeles nyss till tåget och jag kan inte somna om. Mitt huvud håller på att sprängas, känns det som i alla fall. Om en och en halv timme är det Elin Kling på Vakna med the Voice så jag kan lika gärna strunta i att ens försöka somna om. Kan kolla på Tv-shop ett tag, ta en dusch och sedan göra lyxfrukost bestående av kaffe och alvedon.



Sense and sensibility

Vet ni vad jag älskar? Jane Austen

Jag har läst alla hennes böcker jag kunnat lägga vantarna på och har "Stolthet och Fördom"  både i BBC's serie version och filmen som gick på bio med Keira Knightley. Jag har desstom "Emma" och "Förnuft och känsla" filmerna och nu kan jag stolt meddela att jag laddat ner den sistnämda som serie.

Så gissa vad jag ska göra ikväll?

Jag ber om ursäkt

Förra inlägget var lite deprimerande men sant så nu förslår jag att alla packar väskan och drar till Paris på obestämd tid. Som stöd för detta förslag kommer 5 anledningar till att åka dit.

1) Man får röka typ vart man vill
2) Det är okej att dricka vin till frukost
3) Marknaden vid Porte de Clignancourt, en av de bästa anledningarna
4) Skandinaviska flickor får obegränsat med komplimanger, dock kan detta bli mer en förbannelse så borde kanske stryka den punkten...
5) Allt är vackrare i Paris. Männen, byggnaderna, kläderna och musiken, till och med jag är snyggare i Paris!








Man får väl drömma i alla fall?

Hunky Dory

Jag är så himla uttråkad. Det var ganska skönt att bara slappa, röka, kolla på TV och ta en powernap var femte minut ett tag men nu efter typ 5 veckor börjar det riktigt riktigt jobbigt att sitta still. Jag hade ett litet ögonblick av svaghet tidigare idag då jag blev extreemt deprimerad för att jag inte har något jobb, pengar eller annat som kan sysselsätta en kvinna comme moi. Söker juh typ galet mkt jobb också men är såklart för kräsen och skickar bara CV till riktigt läckra arbeten. Nu börjar det luta åt ICA alltså, förstå hur desperat jag är!

Nu skiter jag i hur sjuk jag är, måste gå till gymmet ikväll och göra någonting! Det slutar väl med att jag hostar upp lungorna på personen framför mig under spinningen men det är det värt.

Monday Monday

Hade riktigt roligt i Lördags. Allt stämde helt enkelt. Jag hade nya fina byxor, träffade massa människor som jag inte sett på ett tag, dansade och fick massa gratis dricka (mycket tack vare V's tvillingar). Borde starta en MG-klubb på facebook för alla trogna anhängare! Lite vinglig var jag på vägen hem och igår fick jag mildra min baksmälla med massa Ben&Jerry's. Nu när jag tänker på det så har jag nästan halva förpackningen med Cookie Dough kvar, mohahaha^^

Viktig info

Har precis titta klart på PS. I love you och kära nån vad jag grät! Varning, om ni är lättrörda så håll er borta från den filmen. Det är känslomässigt självmord...

Nu ska jag snart väcka M och äta mat innan jag ringer V och planerar kvällen :)

Recap

Eftersom det är Lördag idag tänkte jag att det kanske är dags att visa vad vi hade för oss förra Lördagen^^






(tyvärr krånglar facebook så det kan ta ett tag innan alla bilder dyker upp)


I'll see you when I see you

Idag får vi Rachel Ray-inspirerad (eller kopierad) mat i Muren hushållet. Känns himla skönt att vara hemma igen och jag har redan hunnit städa mitt rum, blondera håret och fixat en hylla att ställa alla mina skor i :)


Bridge over troubled water

Bra morgon låt


Bonne matin

Godmorgon, har vart vaken i snart en timme och har just sminkat mig och bättrat på nagellacket. Är dock för lat för att ta en dusch, ska juh ändå blondera mig idag och man ska inte ha nytvättat hår då. Bra ursäkt för att ligga och softa i mysbyxor och kolla på Vakna med the Voice va?

Klädseln idag blir nog mina nya chinos, en leopardmönstrad tröja och converse. Hoppas min rara tandreglerare har lite ljusa nyheter idag, vore topp att få ta av tandställningen innan jul :)

Tihi

Det är bra med trådlöst nätverk ibland. Speciellt när man kan låna grannens^^

Jag och min läckra utväxt

Jag är inte blond. Förstår att det faktum att mitt svallande hår inte är vitt utav naturen kommer som en verklig chock för er alla men det kan inte döljas längre. Nej, men skämt åsido så börjar mitt ljust röda hår göra väsen av sig. Försökte hitta en bra bild och den här sänder budskapet tycker jag. Dock ser det lite lustigare ut i verkligheten då mitt hår har växt en hel del sen den togs. Ska bli ett sant nöje att blondera det imorgon!


Fint

Jag är sugen på att beställa lite från forever21.com

   

Reach out and touch faith!

Depeche Mode


peice of work

Jag har massvis med energi som jag behöver få utlopp för efter min sysselsättning att göra ingenting hela dagen. Är för en gångs skull riktigt sugen på att gå på spinning men det finns två saker som talar mot det.

1) Jag har typ inga träningskläder här.
2) Jag är fortfarande lite sjuk och skulle antagligen falla död ner efter 10 minuter.
 

Exstatisk

Saker jag har uträttat idag:

♥ Tagit i och ur diskmaskinen (höjdpunkten^^)
♥ Ätit tre pannkakor
♥ Läst ut den sista Harry Potter boken efter 2 dagars sträckläsning.
 (Jag är så inte cool)
♥ Kollat på Oprah är en kille tog världesrekordet i att hålla andan. 17 minuter lite drygt klarade han.

Mitt liv är så spännande...

Orka ta beslut

Godmorgon :) Jag är så himla uttråkad just nu, ska nog ta en promenad eller liknande för är nog inte tillräckligt frisk för att gymma ikväll riktigt ännu. Eller så städar jag undan i M's rum och läser lite, det låter också lockande...

Yatta!

Kameran är återfunnen! Mamma ringde för ett tag sen och frågade var det var för nån kamera som låg på bordet i vardagsrummet under TV-tidningen, haha, jag är så bra på att leta reda på saker^^

Var i Täby idag men hittade ingen bra höstjacka så kom hem med en hårinpackning, blonderingsmedel och ett par chinos. Fast jag är väldigt sugen på en gammelrosa kappa från Zara bara det att hur fasen blir det med matchandet i framtiden? Blir lite knepigt ibland kan jag tro...

Cover me up

Kunde inte hålla mig, har redan laddat ner de 2 nästa avsnitten i ANTM 10. Haha, vilken Top Model junkie jag är^^

 Imorgon ska jag förresten åka och handla höstjacka med min lillasyster. Mamma har gett oss en budget på 500kr var, inte direkt några medel till drömjackan men något fint ska jag väl finna :) Måste köpa blonderingsmedel också, om jag inte ska satsa på en annan färg nu till hösten?

Det ser faktiskt skitäckligt ut

Häromveckan lyckades jag laga mat! Det ser inte gott ut men det var det faktiskt, lite i alla fall, är mäkta stolt vill jag lova :) Måste bara jobba lite på presentationen. Kollar på Rachel Ray som bara den nu när jag är unemployed och jag har gett mig fan på att lära mig bli en succé i köket.

Bree Vanderkamp standard är mitt mål!





Räkor och wok i spicy sås med pasta :)

Top Model Time


F*ck

Hittar inte min digitalkamera, tror jag råkade lämna den på 676:an när jag tittade på bilderna från helgen. Jag är för slarvig alltså, borde spärras in eller något...

Gossip Girl var i alla fall bra, comme habitude, så någon tröst fick jag.

Jag som ville jobba i Täby

Äntligen hemma :) Det var en ganska så mysko gruppintervjuv där de bad mig beskriva mig själv med tre ord och så vidare. Halvägs genom alltihop berättade de att anställningen gällde en ny ZARA-butik i Nacka Forum, vet inte hur pigg jag är på att åka dit varje dag!

Så fort min Gossip Girl nedladdning är klar ska jag krypa ner under en filt och titta med lite te (dricker verkligen sjuka mängder te) och äta en macka med räkost^^

Pssst...

Sitter på mammas jobb och väntar in rätt tid att knalla bort till Stureplan för intervjun. Jag är rätt dåligt nervös!

Hapiness

Jag ser verkligen inte fram emot att sitta på tåget och snora för att sedan bli utfrågad men men, ska till mammas jobb först för lite moraliskt stöd och så innan jag knallar ner till Nybrogatan. Undrar om jag ska ha glasögonen, se lite proffisionell ut liksom^^ 

Ikväll ska jag hem och ladda ner GossipGirl, hallelujha vilke lycka!

Eller Tunisien?

Hela min familj och en respektive eller två skulle åka utomlands nu i Höst. Jag och papi hade siktet inställt på Sharm el Sheik i Egypten men vi sköt på beslutet för länge, så nu kommer vi antagligen åka efter nyår istället.  Saken är den att min mamma är galet flygrädd (vilket smittar av sig en aning, tack så mkt) så vi kan inte åka så himla långt. 10-13 timmarsflygningar är ett stort NO-NO men om pappa skriver ut något lugnande kanske vi kommer utanför Europa iaf^^

Vi hade siktet inställt på det här vackra stället  i Ving-reklamen som jag blev kär i men det är tydligen 1 mil till närmaste stad, så jag letar vidare!


Suckarnas suck

Redan i Fredags när jag stod och frös vid bussen i regnet kände jag att det inte bådade gott och det stämde precis. Vaknade nyss med halsont, snuva och är allmänt svag. Åh, hatar det här! Imorgon ska juh jag iväg och prata med ZARA-folk också, typiskt mig att bli sjuk då....

Erbjöd M igår att jag skulle åka hem så inte han också blev sjuk men då förklarade han att:

"Sara, sånt som gör dig sjuk blir jag knappt förkyld av"

Dumma friska människa, nu ska jag göra te och titta på skräp-TV.

Sedate me

Idag är man inte på topp alltså. Vaknade med ett ryck ur en rätt så upprörande dröm, törstig som faaan och med en huvudvärk som inte är att leka med.

Jag inleder härmed en vit vecka!

"what to do!?"

MG kvällen var under förväntan men sällskapet var underbart! Har dessutom tagit en massa läckra bilder som kommer upppå fejset imorgon eller så. Särskilt kul var det att springa in i Jennsan som hängde och slängde med brottaren utanför  rökterassen (han var fin).  Nu är jag hemma efter massvis med dans, rosa panter, snack, drama över telefonen (och lite brevid^^) och annat som hör en Lördag kväll till!

Nu ska jag mysa ner mig med en film och somna sött.

catch

Mmm, digestivechoklad och So You Think You Can Dance :)  Livet skulle vara fulländat om min mobil inte fått tokdamp igen... Skärmen är helt vit så jag kan inte se sms eller liknande. Extreeemt irriterande då folk har smsat hela morgonen.

Måste ha en ny men hittar ingen bra, den ska vara både snygg och funktionell. Har en möjlig kandidat men jag är tveksam till att den levereras inom en timme^^

11 pm

Fick ett sms av min storasyster alldeles nyss som upplyste mig om att det finns billiga fejkuggs i Upplands Väsby. Någon som vill köra mig dit imorgon och sedan betala ett par till mig?

Nej nu är det Dexter-time!

Söt klänning från Asos

Den här skulle jag vilja ha på mig imorgon kväll!




Ladies night

På Lördag blir det MG och de har faktiskt ryckt upp sig och hittat på ett roligt tema! Man får armband i rött, gult eller grönt som ska signalera om man är upptagen eller inte^^ Dock har de bestämt sig för inträde, that sucks...
Dock är det roligt att Jo och Elin äntligen bestämt sig för att utforska Vallentunas nattliv for real. Jag och Fia erbjuder såklart erfaret moraliskt stöd och vägledning i denna djungel där alla är släkt eller buksvågrar, nästan i alla fall ;)



ses vi där?

Babababaa!

Jag somnade bums efter träningen igår, fast jag fuskade och gick på core istället för bodypump. Var ganska så trött efter spinningen och kände att jag hellre plågades i 45min än 55min! Dock misslyckades min plan eftersom jag kommer plågas hela dagen av min träningsvärk. Nåja, då vet man väl att det givit något i alla fall :)

Är ensam hemma hos M och ska snart äta lite frukost, dammsuga hans rum (det behövs!) och kolla på Våra Bästa År. Lite senare blir det färd ner till centrum för en snabbfika och för att vinka av honom innan han far till Hedemora.

Jag ska bli en tjockis

Funderar på att köpa Ben and Jerrys glass som jag kan trycka i mig efter allt gymmande. Känns lite lite onödigt, men ack så gott^^


Gym och Sim

Dags att träna!

Om allt går som planerat så ska jag spinna kl 17 och sedan köra body pump, om någon känner sig sugen får ni gärna göra mig sällskap :)

"sex är fan en mänsklig rättighet"

Har tillbringat min morgon med att snacka skit med min älskade Jo i en evighet, vi hade en hel del att gå igenom. Allt från minnesluckor till Acnes utförsäljning! Tyvärr är jag för pank för att gå på den men nästa vecka ska vi in till stan och köpa en päls till mig i alla fall. Yaaay, I can't wait :) Planerat inför helgen har vi också, mitt förslag var såklart MG medans Johanna vill till Debaser. Inte för att jag har något emot att gå ut i stan, men min plånbok har det...

Hold on be strong

Jag erkänner, jag älskar den här låten. Det var Norges bidrag i Eurovision och nu har jag väntat länge nog på att få dela detta med världen. Lyssna och njuuuut!

(älskar det hon gör med handen när hon sjunger; True, True, True)


XOXO

Nu har jag kollat klart på nya Gossip Girl. Fuktansvärt bra, lääängtar till nästa vecka så jag får se mera! Jag hejar såklart fortfarande på Blair och Chuck, eller Buck som jag kallar dem^^ Vill så gärna att de ska bli ihop, Serena och Dan känns ointressant i jämförelse.

Gamla och nya inköp


Mina nya stövlar från Belleshoes. Superfina och enkla. Blir jättefina både till klänning och jeans.


Stövletter med snörning från DinSko. Höga men bekväma att gå i eftersom klacken är så bred, I loove :)


Fyndet! Kuvertväska från Lisa Larsson.

En vanlig Onsdag

Idag var jag i Solna och handlade skor med Fia och Jennie. Supertrevligt förutom min språngmarsch till centrum för att köpa bussremsa^^ Köpte ett par läckra stövlar, Fia likså och Jennie inhandlade att par sneakers av converse-modell. Allt var till extreeemt förmånliga priser så om plånboken är tunn men skosuget stort, dra till Belle shoes i Solna centrum! Träffade Andrea också som hade lunchrast och gled omkring i en jättesöt, mysig tröja.

Nu har jag vräkt i mig min absoluta favorit-rätt, mammsens fisksoppa :)


Jag är uttråkad


Men I Lördags hade jag roligt,  kan ingen ha fest i helgen? Jag har inte råd att gå ut men känner för att dansa, dricka tequila och vara allämt odräglig^^


Dagens bild

För att jag ska ladda ner nya avsnittet av Gossip Girl imorgon, och för att Blairs blus är för söt!


Belöning?

Jag orkar inte gå till gymmet efter att jag travat runt i Täby med Jennie och Sandra idag. Ska nog ta ett bad, måla naglarna och lägga en ansiktsmask. Inte nödvändigtsvis i den ordningen men i alla fall.  Imorgon börjar M arbeta på sitt nya jobb vilket leder till att jag verkligen känner mig stressad. Vill inte vara arbetslös! Men imorgon ska jag och Fia till en butik i Solna och handla skor galet billigt och jag ska inte oroa mig för arbetsintervjuver och rekryteringsträffar , yaay^^ 

Idag köpte jag

   

och så ögonbrynsfärg, mina är typ så ljusa att de inte syns!

Jag grät nästan

Så himla sött, ni får inte missa den här videon!


Så ni vet...

Jag ska ladda upp alla bilder från i Lördags men måste bara hämta min Laptop hos Fia först och det gör jag nog typ på Onsdag när jag kommer hem från Vallentuna. De kommer kanske upp på Facebook ikväll om jag orkar sitta vid M's dator.

klart slut

What's the story morning glory?

Min mobil har packat ihop totalt nu, knapparna krånglar och den stänger av sig så fort jag ska smsa. Himla trist om det inte vore så att jag ska få en ny. Vill gärna ha en söt rosa från Sony Ericsson. Ni vet den där walkman-telefonen?

 Nåja, får se hur jag gör. Nu ska jag packa och sedan ta mig ner till Vallentuna där det ska Bodypumpas med Jennsan. Ska bli skönt att röra på mig men råkade stuka tummen under Lördagsens eskapader så vet inte hur bra jag kan hålla i vikterna^^